20230130 Over het pad naar de duisternis

via de Truthseeker, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Het Pentagon, Big Pharma en globalistische oorlog

door tts-admin | 28 jan. 2023 | 0 reacties

Richard Hugus – richardhugus.com 26 januari 2023

Er is niets nieuws onder de zon, maar het is altijd een verrassing om de details te horen over hoe regeringen opnieuw de mensen hebben verraden die ze beweren te dienen. ‘Verraden’ is zacht uitgedrukt. In de afgelopen maand hebben we overheidscriminaliteit gezien op drie fronten:

1) het covid-verhaal op sociale media wordt gemicromanaged door FBI-agenten en medewerkers van het Witte Huis die het eerste amendement rechtstreeks schonden door Facebook en Twitter te vertellen wie en wat ze op hun platforms moesten censureren,

2) regeringswoordvoerders die verklaringen afleggen dat iedereen die het niet eens is met het officiële medisch-fascistische verhaal desinformatie verspreidt en een bedreiging vormt voor de samenleving, en

3) een spoor van contracten tussen federale bureaucratieën die bewijzen dat de covid-operatie niet werd geleid door de vermeende gezondheidsautoriteiten – CDC, FDA, enz. – maar door de oorlogsautoriteit, het Amerikaanse ministerie van Defensie.

We weten al dat de reguliere media de propagandatak van de staat is. En we weten dat propagandisten geen alternatieve opvattingen toestaan. Dus laten we ons concentreren op punt 3: de DoD-contracten. ( Ed.:Wat is een DOD-contract?

Een defensiecontract is een overeenkomst voor een aannemer om goederen of diensten te leveren aan een subdienst van het DOD. In het defensiebeleid kan een aannemer zowel een particulier bedrijf als een burger zijn. Militaire dienstleden, DOD-carrièremedewerkers en civiele politieke benoemingen worden niet beschouwd als defensiecontractanten.)

Je moet het aan bureaucratieën overhandigen – zij volgen de regels. Het blijkt dat ze een administratie bijhouden en de juiste juridische contracten sluiten, zelfs als ze betrokken zijn bij massamoord. Volgens documenten verkregen via FOIA door Sasha Latypova en Katherine Watt, zag de Amerikaanse regering Covid-19 als terrorisme, waarop contraterrorisme het juiste antwoord was. Met andere woorden, C-19 was geen noodsituatie voor de gezondheid, maar een noodsituatie voor de nationale veiligheid, een noodsituatie die zo gevoelig was dat het publiek er niet eens over kon worden geïnformeerd. De contracten beschrijven de ontwikkeling van farmaceutische producten die zouden fungeren als “tegenmaatregelen” – namelijk mRNA-“vaccins” die nog nooit eerder op massale schaal werden gebruikt. Beginnend in 2020 onder Operatie Warp Speed, gebruikte de federale overheid een autorisatie voor gebruik in noodgevallen en andere wettelijke maatregelen om de normale procedures voor het testen en goedkeuren van nieuwe medische producten te omzeilen, de kwaliteit van deze medische producten te controleren en het publiek te dwingen ze in te nemen. Productveiligheid was geen prioriteit. Dit alles gebeurde zonder dat Amerikaanse burgers ooit te horen kregen dat ze zogenaamd werden aangevallen door een ‘buitenlandse dreiging’. Het is nu bijna drie jaar geleden dat de covid-operatie begon, en de documenten die door Latypova en Watt zijn ontdekt, zijn het eerste nieuws dat de meesten van ons ooit hebben gehoord over een buitenlandse dreiging.

Dit betekent dat de Amerikaanse regering Covid behandelde als een oorlogsdaad. Wat zijn de implicaties hiervan?

Ten eerste, wie viel ons aan? Was het Rusland? Niet waarschijnlijk, aangezien Rusland betrokken was bij hetzelfde programma – het uitroepen van een pandemie en het behandelen ervan met hun eigen “tegenmaatregel” – Spoetnik. Was het China? Niet waarschijnlijk, aangezien China een pandemie uitriep en ook massaal op slot deed. China rolde vervolgens zijn “tegenmaatregel” uit – Sinovac. Er wordt ook algemeen gemeld dat China samenwerkte met de VS op het gebied van gain of function-onderzoek. Volgens Latypova had een groot Chinees bedrijf genaamd Fosun Pharmaceuticals samenwerkingsovereenkomsten met Pfizer, BioNtech en de Israëlische regering om een ​​mRNA-product te ontwikkelen dat als tegenmaatregel zou kunnen worden gebruikt. De meeste regeringen over de hele wereld volgden het covid-script, verklaarden een pandemie op het juiste moment en gebruikten opzettelijk opgewekte angst om medische producten van Pfizer/BioNtech, Moderna, Johnson & Johnson en Astra Zeneca te pushen. Ten slotte wordt de buitenlandse dreiging in geen van de documenten geïdentificeerd. Ze zijn zwaar geredigeerd

Aangezien het erop lijkt dat de oorlog tegen corona in de VS in handen was van de nationale veiligheidsorganisatie, verspilden we blijkbaar onze tijd door de clown-directeuren van de NIAID, CDC en FDA de schuld te geven van incompetentie, misdrijven en fraude. Ze deden alleen maar dekking voor het DoD terwijl het zich mobiliseerde om ons te verdedigen tegen een uitbarsting van biologische oorlogsvoering die zo lafhartig was dat Amerikaanse burgers van de VS niet eens op de hoogte konden worden gebracht. In dit scenario kwamen Fauci, Collins en Walensky overeen om eruit te zien alsof ze de leiding hadden, luchtafweergeschut op te vangen en ons te misleiden, voor ons eigen bestwil – een soort patriottische plicht. En als beroepsbureaucraten wisten ze dat ze wettelijk gedekt waren, want ons land werd tenslotte aangevallen – we waren in oorlog. Dit zou hun irritante arrogantie kunnen verklaren.

De oorlog tegen virussen van 2020 heeft veel gemeen met de oorlog tegen terrorisme van 2001. De ene werd mogelijk gemaakt door een nagebootste pandemie, de andere door een nagebootste terreuraanslag. In beide gevallen was de aangewezen vijand geen natie of groep, maar een concept, onzichtbaar, niet te vangen en steeds veranderend – de perfecte vijand als je een onbeperkt budget wilt en een voorwendsel voor aanvallen op burgerlijke vrijheden en oorlogen, anders zou er geen rechtvaardiging voor. Oorlogen worden vaker wel dan niet op deze manier begonnen. Het Amerikaanse Ministerie van Defensie weet heel goed hoe een oorlog te beginnen en ze zijn ook niet bang voor slachtoffers. Weliswaar hebben de grote farma en de gezondheidsinstelling beide ervaring met ‘interventies’ die letsel en de dood veroorzaken, maar het model van de farma is genuanceerder. Pharma promoot producten die chronische ziekten veroorzaken, wat op zijn beurt de productverkoop verhoogt, dus het doden van mensen is slecht voor de zaken. Niet zo voor DoD.

Covid begon als, en is nog steeds, een wereldwijde operatie. Hoewel middelen voor biologische oorlogsvoering mogelijk in een geheim laboratorium zijn gemaakt voor snode doeleinden, zouden deze middelen waarschijnlijk een minimaal effect hebben op de wereldbevolking. De echte aanval was meedogenloze propaganda over een pandemie en het dwingen van “iedereen op de planeet” (zoals Bill Gates het uitdrukte) om een ​​injectie te nemen met het eigenlijke biowarfare-middel – het C-19 “vaccin”. Die injectie heeft nu miljoenen mensen in veel verschillende landen gedood en verwond. De dekmantel hiervoor is aan de gang, ondanks het afschuwelijke bewijs van schade en een plotselinge dood.

Dit is ongetwijfeld de krankzinnigste oorlog die het Pentagon ooit heeft gevoerd, maar het is vergelijkbaar met andere oorlogen. Hoeveel stierven er in de Filippijnen, in de wereldoorlogen, in Korea, in Vietnam, in Midden-Amerika, in Irak, in Palestina, in Somalië, in Soedan, in Libië, in Jemen. in Syrië? Hoeveel sterven er nu in Oekraïne in een proxy-oorlog met Rusland die de Amerikaanse neoconservatieven – dezelfde die de oorlog tegen het terrorisme creëerde en leidde – er alles aan deden om te provoceren?

De vraag is nu: hebben de mensen die alles lijken te besturen er ook maar moeite mee om ook de Verenigde Staten te vernietigen? Zijn ze trouw aan een bepaalde natie, of zijn ze een macht boven naties? Deze vraag is moeilijk te vermijden met al het opscheppen door globalisten in Davos en hun plannen voor onze wereld. Het verminderen van de wereldbevolking is voor velen van hen een uitgesproken doel. Is het teveel om je voor te stellen dat het Amerikaanse ministerie van Defensie het meest waarschijnlijke instrument zou zijn om voor dat project te gebruiken? Is het te veel om je voor te stellen dat de mensen die de DoD vertellen wat ze moeten doen, misschien geen nut meer zien voor de Verenigde Staten? Is het teveel om je voor te stellen dat dezelfde mensen die bereid waren zoveel onschuldige mensen overal ter wereld uit te roeien, uiteindelijk hun zinnen op Amerikanen zouden richten? De VS hebben geen voorkeursbehandeling gehad – er zijn meer verwondingen en sterfgevallen door vaccins dan in de meeste andere landen. Dat lijkt geen probleem te zijn voor degene die de show runt.

Uit de documenten die door Latypova en Watt zijn gepubliceerd, moeten we concluderen dat de “vaccin tegenmaatregel” die werd ontwikkeld onder de DoD zelf de aanval was. De naamloze “buitenlandse dreiging” was slechts een projectie van degenen die de hele operatie hadden uitgevonden. Wie de daders ook zijn, hun vijand is niet één land, maar de mensheid zelf. Baby’s, zwangere vrouwen, ouderen, zwart, wit, rijk, arm, kinderen, atleten, piloten, beroemdheden, middelbare scholieren, echtgenoten, echtgenotes, moeders, vaders, Afrikanen, Aziaten, Amerikanen – de prik richt zich op iedereen. Of deze oorlog nu voor economisch gewin is, voor imperium, of zelfs voor de verheven doelen die door globalisten worden opgeëist, nihilisme en haat tegen het leven doordringen het allemaal. Dit pad leidt alleen maar naar duisternis. Het is onze plicht om de tegenovergestelde weg te bewandelen.

Bron