20230120 Over het morele kompas

Zeer domme regering door Walter Allen Thompson DONDERDAG 6 JANUARI 2022

Overheid vernietigt moraliteit

“Het interne morele kompas dat normaal gesproken individueel gedrag stuurt, zal niet langer functioneren wanneer de staat prikkels voor moreel gedrag ondermijnt en het onderscheid tussen goed en fout vervaagt.” (De opkomst van de regering en het verval van moraliteit door James Dorn)

Ik was op internet aan het surfen en vond deze quote die recht naar de kern van het probleem gaat. Het bovenstaande citaat is echt goed omdat het het meeste in slechts één zin zegt. Ik ga een beetje verder door te stellen dat de regeringen gecentreerd zijn rond de Duivel, Satan en de Boze. Lid zijn van een regering in de moderne wereld van vandaag is een verrader van God, familie, landgenoten en vrienden. De regering dringt immoreel beleid zo door dat de meeste mensen niet beseffen dat het slecht en immoreel is.

Dorn zegt het het beste als hij schrijft over het ‘interne morele kompas’, want dat is het enige dat ons uit een hoop problemen kan houden. Dit interne morele kompas helpt ons te bepalen wat goed en fout is. We hebben allemaal een latente kennis van moraliteit in ons eigen vermogen om de juiste rede en gezond verstand te gebruiken. De “regering” vernietigt het hele concept van moraliteit en gebruikt een “seculier” excuus voor spirituele en morele verdorvenheid die ze graag promoten. Een typisch voorbeeld is dat een stel queers en tranny’s homoseksuele presentaties geven op openbare scholen; vooral in de grammatica en middelbare scholen. Geen enkele ouder zou ooit moeten toestaan ​​dat hun geliefde kinderen geïndoctrineerd worden door de zielige en moreel verdorven schoolsystemen. De natuur laat ons door gezond verstand en de juiste rede zien dat homoseksualiteit pervers is. Dat is slechts één voorbeeld. Overheden beginnen alle oorlogen omdat alleen kwaadaardige idioten denken dat oorlog iets goeds is.

Elke keer dat de overheid je zegt om iets immoreels te doen, volg je niet. Het bespaart je een hoop ellende in de toekomst. Bedenk of iets goed of fout is en onderneem vervolgens de juiste actie op basis van een morele beslissing. Dit levert altijd een beter resultaat op dan wanneer je de immorele route kunt kiezen.

Ik kom op het punt waarop ik het beu ben om alle slechte dingen die ik zie te documenteren, omdat het geen goed resultaat oplevert. Alle moraliteit moet worden beoordeeld door de man of vrouw die erover nadenkt en het goede tegen het kwade afweegt; het goede en het verkeerde. Zoveel tijd besteden aan het documenteren van het kwaad is alsof je een leven lang de drollen in de beerput moet tellen. Het is productiever om het goede boven het slechte te kiezen en een vredig leven te leiden. Vraag jezelf altijd af: is het moreel tegenover XXXXXXXX? Wat u ook overweegt, maak er een punt van om uw eigen gedrag te beoordelen op basis van moraliteit. Moraliteit verandert niet van de ene of de andere cultuur; het is goed of slecht. Dit houdt alles eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.

Als er meer mensen waren die dit principe begrepen, zou geen enkele regering immoreel beleid kunnen voeren. Ik kan me geen moment in de geschreven geschiedenis herinneren waar er regeringen waren die een organisatie waren die gebaseerd was op moraliteit. Tegenwoordig zijn ze allemaal corrupt en kunnen ze niemand van dienst zijn. Het is veel beter om gewoon het goede te kiezen en een gelukkig leven te leiden.

Verwant:

Beoordeel de moraal

De immoraliteit weigeren

Walter Allen Thompson is de auteur van The Natural Law is the Supreme Law of the Land