20230110 Over alle leugens en bedrog

Van Het brandende platform / The Burning Platform Merch, zie daar links en afbeeldingen, google translate

HET IS GEEN LEUGEN ALS JE HET GELOOFT

“Het verleden werd gewist, het wissen werd vergeten, de leugen werd de waarheid.” – George Orwell, 1984

Het is geen leugen als je het gelooft – Seinfeld Memes

“Groot is de waarheid, maar nog groter, vanuit praktisch oogpunt, is het zwijgen over de waarheid.” – Aldous Huxley, Brave New World

Ik wou dat ik een dag kon doorbrengen zonder naar Orwell en Huxley te hoeven verwijzen wanneer ik observeer hoe de heersende klasse in staat is om de opzettelijk onwetende massa’s te manipuleren, te onderwerpen en te propageren door middel van leugens, bedrog, desinformatie en angst. Maar hier zijn we, leven we door een dystopische nachtmerrie waarin de slechtste aspecten van Orwell’s 1984 en Huxley’s Brave New World samensmelten.

Het is alsof O’Brien en Mustapha Mond de touwtjes in handen hebben, gedragsconditionering gebruiken, de vrijheid van meningsuiting beperken, vasthouden aan een strikt kastensysteem, toezicht houden op alles wat we zeggen of doen, onze angsten gebruiken om ons te beheersen, propaganda gebruiken om valse verhalen te produceren , en uiteindelijk dreigen voor altijd met een laars op ons gezicht te stampen als we niet gehoorzamen en ons conformeren. Vrijwel alles wat ons wordt verteld door politici, regeringsbureaucraten, militairen, “gewaardeerde” journalisten, medische “experts”, bankiers en bedrijfsleiders zijn leugens. Ze geloven hun leugens niet, maar ze weten dat het hen financieel ten goede komt om te liegen, en zolang ze samenwerken, weten ze dat de onwetende massa ze zal geloven.

George vertelt Jerry “Het is geen leugen als je het gelooft”, terwijl hij een leugendetectortest gaat doen. Ik vraag me af hoe Fauci, Biden, Hillary, Obama, Comey, Wray, Pelosi en de vele andere samenzweerders van de Deep State-staatsgreep het zouden doen bij een leugendetectortest over Russiagate, Covidgate, J6 Insurrectiongate en Vaccinegate. Gebaseerd op het gigantische aantal leugens dat ze de afgelopen jaren hebben verspreid, weet ik zeker dat de machine oververhit zou raken en exploderen als hij zou worden aangesloten op dit verraderlijke, gemene uitschot.

De humoristische zin die George Costanza zevenentwintig jaar geleden in een sitcom uitsprak, bevat een belangrijke kern van waarheid over de mentaliteit van de overgrote meerderheid van niet-kritisch denkende drones die door de gangpaden van Wal-Marts zwerven en wachten in de drive-thru bij McDonalds in onze dystopische staten van Amerika. De leugens gaan zo diep dat je heuplaarzen nodig hebt om er dagelijks doorheen te waden. De reden waarom onze leiders liegen is omdat we ze laten liegen. De meerderheid geeft de voorkeur aan geruststellende leugens boven onaangename waarheden, omdat het accepteren van onaangename waarheden hen tot handelen zou verplichten en ze liever afgeleid worden door trivialiteiten zoals sport, reality-tv, sociale media-likes en anderszins verslaafd zijn aan hun technologische gadgets.

“Het proces van misleiding door de massamedia moet bewust zijn, anders zou het niet met voldoende precisie worden uitgevoerd, maar het moet ook onbewust zijn, anders zou het een gevoel van valsheid en dus van schuld met zich meebrengen…. Opzettelijke leugens vertellen terwijl je er echt in gelooft, elk feit vergeten dat ongemakkelijk is geworden, en dan, wanneer het weer nodig wordt, het net zo lang uit de vergetelheid halen als nodig is, het bestaan ​​van objectieve realiteit ontkennen en al die tijd rekening te houden met de realiteit die men ontkent, is dit alles onontbeerlijk.” – George Orwell

Orwells uitleg van misleiding door de massamedia is een briljante inschatting van hoe de heersende klasse het verhaal verandert om aan hun behoeften te voldoen, en zonder met de ogen te knipperen in staat is te ontkennen wat ze hebben gezegd en gedaan. Orwell zag deze manipulatie van de waarheid voordat tv, internet, sociale media of professioneel gecreëerde overheidspropaganda bestonden. In zijn tijd bestonden er alleen kranten, radio en toespraken om het publiek te misleiden.

De proliferatie van technologisch verbeterde massamediale misleiding heeft alles bereikt waar de heersende klasse/oligarchen/Big Brother-surveillancestaat op hoopte. Leugens en bedrog zijn niets meer dan een middel om controle, rijkdom en macht te bereiken. Goed en fout; goed en slecht; gerechtigheid en onrechtvaardigheid; waarheid en onwaarheid; menselijkheid en onmenselijkheid; zijn betekenisloze concepten voor de corrupte, hebzuchtige, machtshongerige, immorele, afwijkende, kwaadaardige opperheren die hun rijkdom gebruiken om hun controle over de onwetende massa te behouden en uit te breiden, onwillig en niet in staat weerstand te bieden omdat hun indoctrinatie diep gaat en de onophoudelijke propaganda hen tegenhoudt verward en boos op fantoomvijanden.

Lessen over het verdoezelen van verkeerde informatie over het coronavirus door de gevolgen van ‘Plandemie’

Het perfecte voorbeeld van de misleiding van de massamedia van Orwell in de praktijk is deze hele Covid-hoax, die vanaf het allereerste begin op een fundament van leugens is gebouwd. In het begin spotte Fauci met het concept van maskers die enige bescherming bieden tegen een microscopisch klein virus terwijl hij werd geïnterviewd op 60 Minutes. Hij loog niet. Talrijke wetenschappelijke studies die door de CDC zijn gedocumenteerd, hebben onomstotelijk bewezen dat maskers absoluut nutteloos zijn om de verspreiding van virussen te voorkomen. Maar een paar weken later beseften de covid-controllers het nut van maskers als het perfecte angstopwekkende symbool van een nep-pandemie en de eerste stap om naleving en gehoorzaamheid van de massa te eisen.

Plotseling kochten Fauci en zijn Big Pharma medische “deskundige” lakeien die de ongemakkelijke feiten verwierpen dat maskers niet werken, en vroom predikten dat iedereen een masker moest dragen, anders zou er een massale dood plaatsvinden. Elke afwijkende stem die de waarheid sprak over maskers was de vijand en moest het zwijgen worden opgelegd, geminacht, belachelijk gemaakt en vernietigd. Het bedrog werd geholpen en aangewakkerd door Twitter, Facebook, Google en de waardeloze MSM die de biedingen van de heersende elite deden, terwijl ze werden afbetaald door Big Pharma.

Dit was slechts het begin van een wereldwijde samenzwering van leugens. De video’s uit China van lichamen op straat waren nep. Kennelijk om de wereldgemeenschap angst aan te jagen. De vermeende oorsprong van het virus, zijnde vleermuizen op een natte markt in Wuhan, was een leugen verzonnen door Fauci, Daszik en hun Chinese mede-samenzweerders om hun illegale bewapening van virussen in het Wuhan Bio-wapenlaboratorium te verdoezelen. Deze doofpotaffaire werd in stand gehouden door de stervende oude media, Twitter, Facebook en Google door middel van censuur en verbanning van iedereen (ZeroHedge) die het door de overheid goedgekeurde verhaal in twijfel durfde te trekken.

De eis voor nationale lockdowns was gebaseerd op de leugens van Neil Ferguson, een derderangs academicus, en zijn angstaanjagende Imperial College-model van sterfgevallen als de wereld niet zou sluiten. Zijn belachelijke uitkomsten, gebaseerd op valse aannames, vormden de basis voor de rampzalige beslissingen van corrupte politici over de hele wereld. De resultaten in Zweden, dat niet op slot ging, hebben bewezen dat zijn model waardeloos is en verantwoordelijk voor de vernietiging van de levens van miljoenen over de hele wereld.

Ze logen over social distancing, op basis van een schoolkrant voor meisjes uit de derde klas. Ze gebruikten een PCR-test op ongepaste wijze om ten onrechte “positieve” gevallen te produceren om de massa bang te maken voor een massavormingspsychose. Een geval was geen ziekte. Ze overschatten het sterftecijfer drastisch en schreven de dood van extreem oude zieke mensen toe aan covid toen ze stierven aan hun bestaande ziekte. Slechts 6% van de covid-sterfgevallen kan worden toegeschreven aan strikt covid. Het totale overlevingspercentage als je covid hebt opgelopen is 99,7%, met iemand onder de 70 jaar 99,9%. Vrijwel niemand onder de 21 jaar stierf aan covid. Het was minder dodelijk dan de jaarlijkse griep voor jonge mensen.

De opperheren en hun schare apparatchik-hoeren in de regering, de media en de academische wereld moesten de angst opvoeren door stijgende gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen om rijk te worden van deze plandemie, terwijl ze de zaden plantten van hun Great Reset-plan om te veranderen de wereld in een conforme bewakingsstaat. De genadeslag van leugens zou het wonderbaarlijke “Operatie Warpspeed-vaccin” zijn dat de wereld zou verlossen van deze gevaarlijke pest. Vermoedelijk hebben briljante virologen geheugenverlies ontwikkeld vanwege het concept van kudde-immuniteit, dat al eeuwen bekend is.

Deze War on Covid is net zo goed voorbij als de War on Poverty en de War on Drugs, wat betekent dat het een complete en totale mislukking is geweest in het verslaan van zijn vermeende vijand, maar enorm succesvol is geweest in het verrijken van politici, bedrijven en de vele paddenstoelen. in de media, de academische wereld en de bureaucratie die de leugens en desinformatie bestendigen waarvoor ze rijkelijk worden betaald. De leugens die het vermeende vaccin overspoelen gaan diep en breed.

Het hele vaccinatieschema is gebouwd op een altaar van leugens, onwaarheden, verkeerde informatie, bedrog en censuur. mRNA-gentherapieën bestaan ​​al tientallen jaren en zijn consequent mislukt omdat elk dier dat met deze brouwsels werd getest, stierf. Pfizer vervalste hun proefgegevens, loog over bijwerkingen, loog over veiligheid op lange termijn, loog over effecten op zwangere vrouwen en probeerde deze resultaten vijfenzeventig jaar verborgen te houden. De mening dat deze “vaccins” veilig en effectief zijn, is en blijft de grote leugen.

De toestemming voor gebruik in noodgevallen voor deze experimentele prikken kon alleen worden gegeven als er geen bestaande medicijnen waren die een effectieve behandeling voor de ziekte waren. Er waren tientallen wetenschappelijke onderzoeken en wereldberoemde artsen die de effectiviteit van zowel hydroxychloroquine als ivermectine erkenden bij het veilig, effectief en goedkoop behandelen van covid en het verlichten van de symptomen ervan. Dat was het echte probleem. De honderden miljarden aan winst die Big Pharma zou maken en vervolgens zou verdelen onder politici, oude mediabedrijven, de FBI en de censuurafdelingen van de heersende klasse op sociale media, zou onmogelijk zijn als de waarheid over hydroxychloroquine en ivermectine zou worden onthuld. worden erkend.

Daarom beweerden Fauci en zijn vleiers dat ze gevaarlijk waren, paardenontwormingsmedicijn en niet effectief. Twitter, Facebook en Google hebben artsen gecensureerd en verboden die iets positiefs over een van beide behandelingen plaatsten. Ondertussen veroordeelde Fauci tienduizenden ter dood door Remdesivir, een behandeling waarvan hij financieel profiteerde, onder druk te zetten en ventilatoren aan te bevelen voor mensen met covid. Fauci veroordeelde tienduizenden ter dood door het gebruik van deze behandelingen niet toe te staan. Hij verdient hetzelfde lot voor zijn verraderlijke acties, maar wordt door de linkse media en de Biden-handlangers als een heilige behandeld.

Het grootste Orwelliaanse massamediale bedrog van allemaal was wat de “experts” ondubbelzinnig verklaarden over hun glorieuze vaccins. Net zoals elk vaccin in de geschiedenis verondersteld werd te voorkomen dat je de ziekte opliep waartegen je gevaccineerd was, vertelden Fauci, Biden, Walensky, Gates, de CEO van Pfizer en een groot aantal andere betaalde ‘experts’ de wereldbevolking dat ze geen contract zouden krijgen of niet. verspreidde covid nadat ze waren gevaccineerd. Ze staan ​​op video en in druk en verklaren dat dit waar is.

Maar toen bleek dat het niet waar was, ontkenden ze gewoon dat ze dat ooit hadden gezegd. Zolang de massa ervan overtuigd kon worden dat de leugen de waarheid was geworden, was de leugen de waarheid, volgens de partij en haar journalistieke verhalenbewakers. Door het verhaal te beheersen door de waarheid te onderdrukken en te censureren, blijven ze de controle behouden. De vrijgave van de Twitter-bestanden door Musk bevestigt elke “complottheorie” die door de nee-zeggers, kritische denkers en een paar eerlijke journalisten in het publieke domein is gebracht. Ze hebben over alles gelogen.

‘En als alle anderen de leugen accepteerden die de Partij oplegde – als alle verslagen hetzelfde verhaal vertelden – dan ging de leugen over in de geschiedenis en werd waarheid. ‘Wie controleert het verleden’ luidde de slogan van de partij, ‘beheerst de toekomst: wie het heden beheerst, beheerst het verleden’. – Orwel

Wanneer ze worden geconfronteerd met de realiteit, voorkomen deze experimentele, toxische, genveranderende, spike-eiwitgenererende brouwsels niet dat iemand het virus oploopt, door het virus in het ziekenhuis wordt opgenomen of sterft aan het virus, de machten die zojuist zijn veranderd de definitie van een vaccin en probeerden het verhaal te veranderen en te doen alsof ze nooit hadden gezegd wat ze zeiden. Hoe Orwelliaans van onze Big Brother opperheren. Het verleden is veranderlijk in een totalitair regime.

“Het verleden was veranderlijk. Het verleden was nooit veranderd. Oceanië was in oorlog met Oost-Azië. Oceanië was altijd in oorlog geweest met Oost-Azië.” – George Orwell, 1984

Zelfs de huidige definitie van vaccinatie is een leugen. Niet alleen beschermt het je niet tegen het virus, maar de Antibody-Dependent Enhancement (ADE), waarvoor meer dan een jaar geleden werd gewaarschuwd door hoog aangeschreven doktoren als Robert Malone, Peter McCullough en Pierre Kory, gebeurt nu met de vaxxed en gebooste slachtoffers. De leugen van Biden dat dit een pandemie is van niet-gevaccineerden, is veranderd in de waarheid dat we een pandemie van de gevaccineerden meemaken. De gevaccineerden hebben nu 4x zoveel kans om covid op te lopen als een niet-gevaccineerde persoon die hersteld is van covid. Natuurlijke immuniteit, die de mensheid eeuwenlang heeft beschermd, is echt en veel beter dan deze Big Pharma-prikken.

De cognitieve dissonantie van de vaxxed zit diep. Ze zijn te beschaamd en beschaamd om toe te geven dat ze zijn bedrogen en belogen. Hoeveel meer jonge mensen moeten “plotseling sterven” voordat ze zich tegen Fauci, Biden, CEO’s van Big Pharma, pratende mediahoofden, politici en het industriële complex van de ziekenzorg keren en hen ter verantwoording roepen? Is de massavormingspsychose te ingebakken in hun psyche om ooit in opstand te komen?

De leugens dat de covid-vaccins veilig en effectief zijn, verkondigd door middel van een reclamecampagne van meerdere miljarden dollars die de afgelopen twee jaar non-stop is uitgevoerd, betalende beroemde atleten, Hollywood-sterren, social media-influencers en onethische artsen, blijken te zijn de meest duivelse en fatale onwaarheden die ooit op de wereldwijde mensheid zijn begaan. De “effectieve” onzin werd vorig jaar de kop ingedrukt toen covid zich sneller verspreidde nadat meer dan de helft van het land was uitgescholden en dreigde de prik te krijgen, daarna een 2e prik, daarna een 3e prik en daarna een booster, omdat de vorige drie mislukten.

En nog steeds weigert het halve land de waarheid te accepteren omdat ze het verhaal niet in twijfel willen trekken of hun collega-vaccincultisten in de steek willen laten. Het ‘veilige’ vuilnisverhaal stort dagelijks in als feitelijke gegevens over plotselinge sterfgevallen, echte wetenschappelijke studies die de extreme gevaren van deze vaxxes aantonen, vruchtbaarheidsgegevens, gegevens over oversterfte, een constante stroom van rapporten over jonge mensen die myocarditis oplopen, hartproblemen hebben aanvallen en het ontwikkelen van bloedstolsels heeft Fauci en zijn schip van leugenachtige dwazen overspoeld – met als uiteindelijk resultaat het doorbreken van de massavormingspsychose van de massa’s.

In wezen creëren deze vaccins een slow-motion massaslachtoffergebeurtenis, en iedereen die betrokken is bij hun voortijdige gebruik bij mensen zou terecht moeten staan ​​voor moord, maar dat doen ze niet. Dat komt omdat de totalitaire Deep State te machtig, te arrogant en te minachtend is geworden voor degenen waarover ze heersen. Ze voelen zich onoverwinnelijk, terwijl ze schaamteloos verkiezingen stelen, vreedzame demonstranten in kerkers houden, degenen vermoorden die hen zouden kunnen betrekken bij samenzweringen van kinderhandel, de mechanismen van de toezichtstaat gebruiken om alle oppositie de kop in te drukken en samenspannen met massamedianetwerken en de Silicon Valley-maffia media om de waarheid te onderdrukken en diegenen te censureren die het door de Deep State gesanctioneerde verhaal in twijfel durven te trekken. De Twitter-bestanden bevestigen het bedrog en verraad op de hoogste niveaus van de regering, de media en het leger.

“Voordat massaleiders de macht grijpen om de werkelijkheid aan hun leugens aan te passen, wordt hun propaganda gekenmerkt door een extreme minachting voor de feiten als zodanig, want naar hun mening hangt het feit volledig af van de macht van de mens die het kan verzinnen.” -Hannah Arendt, De oorsprong van het totalitarisme

Op dit moment in de geschiedenis is vrijwel alles wat door de president, een politicus, een overheidsbureaucraat, een mediapersoonlijkheid, een bedrijfsleider, een medische ‘expert’ en een nepjournalist wordt geuit, een verzinsel, overdrijving, desinformatie of regelrechte leugen. De lijst met leugens houdt nooit op en is al aan de gang sinds Adam en Eva, maar de hoeveelheid en brutaliteit van de leugens in de afgelopen tijd is versneld tot een punt waarop de totalitairen niet langer bang zijn voor onthullingen over hun leugens. Ze voelen zich op hun gemak wetende dat de massa absurditeiten zal geloven zolang ze hun ideologieën, vooroordelen en overtuigingen bevestigen.

De massa’s vinden het niet erg om voorgelogen te worden, omdat ze in de ban raken van verhalen die zijn gemaakt om ze onder controle te houden en gericht zijn op de vijand die ze moeten haten, of het nu Trump is, opgesloten en gemaskerde andersdenkenden, anti-vaxxers, fantoom blanke supremacisten, J6 ‘opstandelingen’, de Russen of ‘verkiezingsontkenners’. Bewezen brutale leugenaars zoals Biden en Fauci worden bewonderd en gevierd vanwege hun toewijding aan het verhaal, ondanks de onwaarheid ervan. Het gebeurde in nazi-Duitsland, de stalinistische Sovjet-Unie, het communistische China van Mao en vandaag, terwijl we ons storten op een totalitarisme van de nieuwe wereldorde met onbekende gevolgen en wreedheden.

“Massapropaganda ontdekte dat haar publiek te allen tijde bereid was het ergste te geloven, hoe absurd ook, en er niet echt bezwaar tegen had om misleid te worden, omdat het hoe dan ook elke bewering als een leugen beschouwde. De totalitaire massaleiders baseerden hun propaganda op de juiste psychologische aanname dat men onder zulke omstandigheden de mensen op een dag de meest fantastische uitspraken zou kunnen laten geloven, en erop zou kunnen vertrouwen dat ze hun toevlucht zouden zoeken als ze de volgende dag een onweerlegbaar bewijs van hun onwaarheid zouden krijgen. in cynisme; in plaats van de leiders die tegen hen hadden gelogen in de steek te laten, protesteerden ze dat ze al die tijd wisten dat de verklaring een leugen was en bewonderden ze de leiders om hun superieure tactische slimheid. -Hannah Arendt, De oorsprong van het totalitarisme

Ik denk dat een lijst met grote leugens voldoende is om te bewijzen dat we worden geregeerd door totalitaire ideologen die er niets om geven dat hun leugens ons land, onze cultuur en onze maatschappelijke normen vernietigen. Tijdens mijn leven: logen ze over de moord op JFK; ze logen over de Golf van Tonkin om ons in de oorlog in Vietnam te krijgen; ze logen over 9/11; ze logen over massavernietigingswapens in Irak; ze logen over de financiële ineenstorting van 2008; ze logen over de staatsgreep van de CIA in Oekraïne in 2014 en veroorzaakten de ravage die we vandaag hebben; ze logen over de opwarming van de aarde en moesten overschakelen op klimaatverandering toen de oorspronkelijke leugen werd onthuld; ze logen over Russiagate en hun staatsgreep tegen Trump, ze logen over de “vreedzame” BLM-protesten; ze logen over de doodsoorzaak van George Floyd (overdosis fentanyl); ze liegen over kinderhandel en kinderlokkerij; ze liegen over het afslachten van kinderen in naam van genderidentiteit; ze logen over de computer van Hunter Biden en het misdaadsyndicaat van de familie Biden; ze logen over het manipuleren van de verkiezingen van 2020; ze logen over de “zelfmoord” van Epstein; ze logen over de FBI en Pelosi die de “opstand” van 6 januari organiseerden; ze logen over samenzwering met Twitter, Facebook en Google om verkiezingen te beïnvloeden en een neppandemie te creëren; ze liegen dat onze grens veilig is; ze liegen dat Biden geen door dementie geteisterde marionet is die wordt bestuurd door Obama, Soros en Gates; ze liegen dat Sam Bankman-Fried en zijn FTX-witwasoperatie geen arm van de Democratische partij waren, die onrechtmatig verkregen geld gebruikten en het naar Democratische kandidaten sluisden; en ze liegen over hun intenties om onze samenleving te vernietigen door suïcidale economische, sociale, en juridisch beleid om een ​​totalitaire Great Reset New World Order in te luiden, gerund door rijke elites en hun verfoeilijke acolieten. Onze dystopische nachtmerrie is vergelijkbaar met die van Orwell.

70 jaar na 1984: Hoe vandaag vergelijkt met Orwells profetische dystopische roman | Milwaukee onafhankelijk

“De atoombommen stapelen zich op in de fabrieken, de politie sluipt door de steden, de leugens stromen uit de luidsprekers, maar de aarde draait nog steeds rond de zon.” – George Orwell

Totalitaire regimes hebben enorm veel succes met het gebruik van valse gegevens en valse grafieken om de schijn van waarheid te wekken aan een bevolking die te opzettelijk onwetend is om te onderzoeken of de gegevens en grafieken een waarheidsgetrouwe en nauwkeurige weerspiegeling van de werkelijkheid zijn. Het is zoveel gemakkelijker om veronderstelde experts te geloven dan om kritisch na te denken en het verhaal in twijfel te trekken, vooral als ze je vertellen wat je wilt horen. Hoewel de gemiddelde persoon weet dat zijn financiële situatie de afgelopen twee decennia gestaag is verslechterd, samen met de financiële situatie van het land, geloven ze nog steeds in de nepgegevens die dagelijks worden uitgebraakt door de regering en de bankenkliek van Wall Street.

Ze liegen over een inflatie van 7%. Het is meer dan het dubbele van het door de overheid gerapporteerde cijfer, gebaseerd op de berekening uit 1980, toen Volker de Fed Funds Rate moest verhogen tot 18%.

Ze liegen over het werkloosheidspercentage van 3,7%. De totale bevolking in de werkende leeftijd is 265 miljoen, vergeleken met 212 miljoen in 2000. Er zijn vandaag 158 miljoen mensen aan het werk, tegenover 137 miljoen in 2000. Het werkloosheidspercentage in 2000 van 4% is vrijwel hetzelfde als het percentage dat vandaag wordt gerapporteerd. Hoe zou dat kunnen als de bevolking in de werkende leeftijd met 53 miljoen is toegenomen, maar de werkgelegenheid slechts met 21 miljoen is toegenomen? Nogal een raadsel. Het is makkelijk als je liegt. Volgens de regering kiezen 100 miljoen Amerikanen in de werkende leeftijd ervoor om niet te werken en zijn ze dus niet werkloos. Dat aantal was 70 miljoen in 2000. Maar liefst 40% van onze burgers in de werkende leeftijd werkt vandaag niet, maar de regering vertelt u dat ons werkloosheidspercentage 3,7% is. Dit is misschien wel de grootste leugen ooit verteld.

De regering rapporteert gedurende het grootste deel van de afgelopen twee decennia een positieve groei van het reële bbp, met kortstondige dips in 2008/2009 en als gevolg van covid in 2020. Die cijfers zijn leugens. Als we een waarheidsgetrouw inflatiecijfer gebruiken, blijkt dat het BBP de afgelopen 20 jaar nauwelijks gelijk is gebleven. De grote Amerikaanse economie is in 20 jaar niet gegroeid. We zijn een stervend liegend imperium van schulden. Onze staatsschuld groeide van 5,7 biljoen dollar in 2000 tot 31,5 biljoen dollar nu. De schuldquote is gestegen van 55% in 2000 tot 122% nu. Wanneer deze verhouding door de geschiedenis heen de 90% overschrijdt, volgt er een economische ramp.

De grootste leugen is begaan door de door Wall Street gecontroleerde Federal Reserve, wiens mandaten een stabiele munteenheid en lage werkloosheid zijn. Met een uitgestreken gezicht verklaren deze grappenmakers dat ze geslaagd zijn, terwijl de USD 97% van zijn koopkracht heeft verloren sinds de bedrieglijke oprichting van de Federal Reserve in 1913, en het werkelijke werkloosheidspercentage boven de 20% ligt. Het verlies van de laatste 3% van de koopkracht is gegarandeerd het pijnlijkst.

Na het documenteren van de schandalige veelheid aan leugens die worden verteld door degenen die de hefbomen van de samenleving beheersen, ben ik verscheurd over de vraag of ik erop vertrouw dat genoeg mensen kunnen worden gewekt uit hun zelfopgewekte verdoving van geloof in autoriteit om een ​​tegenoffensief van de waarheid te lanceren. Ik denk dat ik geen artikelen over deze onderwerpen zou schrijven tenzij ik dacht dat er een sprankje hoop was dat ik met mijn redenering kon planten. Maar ik voel me meer aangetrokken tot de conclusie die Alexandre Koyré meer dan vijftig jaar geleden bereikte over bendes en het gemak waarmee totalitaire gezagsdragers ze kunnen manipuleren:

“De menigte gelooft alles wat wordt verteld, op voorwaarde dat het keer op keer wordt herhaald. Op voorwaarde dat er rekening wordt gehouden met zijn passies, haatgevoelens en angsten. Evenmin hoeft men te proberen binnen de grenzen van plausibiliteit te blijven: integendeel, hoe grover, hoe groter, hoe grover de leugen, des te gemakkelijker wordt ze geloofd en gevolgd. Evenmin hoeven tegenstrijdigheden te worden vermeden: de menigte merkt het nooit; het is onnodig te doen alsof er een verband bestaat tussen wat tegen sommigen wordt gezegd en wat tegen anderen wordt gezegd: elke persoon of groep gelooft alleen wat hem wordt verteld, niet wat iemand anders wordt verteld; onnodig te streven naar coherentie: het gepeupel heeft geen geheugen; het is onnodig om enige waarheid te beweren: de menigte is totaal niet in staat om het waar te nemen: de menigte kan nooit begrijpen dat het om haar eigen belangen gaat. – Alexandre Koyré, Réflexions sur le mensonge

Wanneer de menigte in wezen is gehypnotiseerd door totalitaire gezagsdragers, ongebonden aan de wet door illegaal een beroep te doen op “nood”-bevoegdheden om de veiligheid van de massa’s te verzekeren, is er massaal bloedvergieten en enorme opschudding nodig voordat de menigte tot bezinning komt en hun vreselijke misplaatst vertrouwen in tirannen. Persoonlijk hoop ik dat ik ongelijk heb over wat ons te wachten staat, maar ik zie geen weg naar een vreedzame, beredeneerde oplossing van wat ons land en de wereld teistert.

Dwazen, schurken en ideologen met een laag IQ beheersen het verhaal, de politieke macht, de mediaberichten, de banken en de geest van de maffia. We kunnen proberen afstand te nemen van de aanval, maar er is echt geen manier om te ontsnappen aan de impact van een vierde wending, of het nu gaat om een ​​wereldwijd conflict, burgerlijke chaos, financieel armageddon of de woede van de menigte omdat ze gelijk hebben over de vaccins, politici of de financiële markten. Ik ben niet verrast of boos over de leugens die mij zijn verteld door degenen die de show runnen. Nietzsche en Carlin, twee briljante denkers, vatten mijn gevoelens zo ongeveer samen.

“Ik ben niet boos dat je tegen me hebt gelogen, ik ben boos dat ik je vanaf nu niet meer kan geloven.” -Friedrich Nietzsche

“Mijn eerste regel: ik geloof niets van de overheid. Niks. Nul.” – George Carlijn

Zeer weinig mensen die moeten ontwaken uit hun door propaganda veroorzaakte stompzinnigheid om absurditeiten te geloven, zullen dit artikel lezen. Degenen die al wakker zijn en duidelijk kunnen zien wat er gebeurt, hebben weinig of geen opties om de koers die we volgen te beïnvloeden. Te weinig mensen zien de ijsberg recht vooruit terwijl de US Titanic accelereert naar zijn ontmoetingspunt met het lot. We kunnen schreeuwen en met onze handen zwaaien, maar er is niets dat we kunnen doen om de koers te veranderen van een imperium geleid door idiote ideologen, vastbesloten om ons staatsschip te vernietigen. Zoals Bradbury vooruitziend opmerkte in zijn meesterwerk van maatschappelijke zelfverbranding, kan ik mensen niet laten luisteren naar een boodschap die ze niet willen horen.

‘Maar je kunt mensen niet laten luisteren. Ze moeten in hun eigen tijd bijkomen en zich afvragen wat er is gebeurd en waarom de wereld om hen heen is ontploft. Het kan niet duren.” – Ray Bradbury, Fahrenheit 451

Op dit punt word ik heen en weer geslingerd tussen de duisternis van Orwells visie en de stoïcijnse houding van Tolkien. We leven in een tijd van universeel bedrog en het vertellen van de waarheid voelt als een revolutionaire daad wanneer de menigte in de ban is van massa formatie psychose. Het is een interessante tweedeling dat dit artikel alleen zal worden gelezen door een klein publiek van mensen die het al eens zijn met de meeste van mijn argumenten. Als het ooit een groter publiek zou bereiken, zou ik worden aangevallen door de menigte, gecensureerd, bedreigd en onderdrukt in een poging mijn leven te vernietigen. Zo zal het zijn.

Ik zal doen wat ik kan met mijn beperkte middelen, mijn dierbaren beschermen, relaties met gelijkgestemde hobbits versterken, zoveel mogelijk loskoppelen van deze verwrongen en afwijkende samenleving, afstand nemen van de overheid, me voorbereiden op een onzekere toekomst, en doe mijn best om door de gevaren te navigeren die voor ons liggen. We hebben maar een beperkte tijd op deze aarde om een ​​verschil te maken. We moeten allemaal beslissen wat we doen met de ons gegeven tijd. God Help ons.

‘Ik wou dat het niet in mijn tijd had moeten gebeuren,’ zei Frodo. ‘Ik ook,’ zei Gandalf, ‘en dat geldt ook voor iedereen die zulke tijden meemaakt. Maar dat is niet aan hen om te beslissen. Het enige wat we moeten beslissen is wat we doen met de tijd die ons is gegeven.” ― JRR Tolkien, Het gezelschap van de ring

“De wereld is inderdaad vol gevaar, en er zijn veel donkere plekken; maar toch is er veel dat eerlijk is, en hoewel liefde in alle landen nu vermengd is met verdriet, wordt ze misschien des te groter. ― JRR Tolkien, Het gezelschap van de ring