20230106 Over seksuele roofdieren

van DissidentNL, January 4, 2023, zie daar links en afbeeldingen

Hier zijn 122 voorbeelden van roofdieren die een transgender status gebruiken om vrouwen en kinderen te misbruiken

Dit gebeurt nooit. Maar het gebeurt wel. De hele tijd.

Mannen, als klasse, vormen een gevaar voor vrouwen, als klasse. Dat is een onmiskenbaar feit. En het delictgedrag van mannen verandert niet door ‘geslachtsidentiteit’, meldt The Glinner Update.

Als vrouwen protesteren tegen de aanwezigheid van transmannen in onze ruimten, worden we weggescholden en weggezet als transfobes en hysterici. Er is geen risico, we lopen geen gevaar, dit gebeurt nooit, wordt ons voortdurend verteld. Als we het tegendeel bewijzen, worden we beschuldigd van onverdraagzaamheid en het demoniseren van transpersonen. We kunnen niet winnen.

Het punt is dat mannen een bedreiging kunnen vormen voor vrouwen en kinderen, hoe ze zich ook “identificeren” en dat vrouwen alle reden hebben om bang te zijn voor mannelijk geweld. Omdat het onmogelijk is om te bepalen welke mannen ongevaarlijk zijn en welke niet, betekent elementaire bescherming dat we alle mannen uitsluiten van vrouwenruimtes. Zelfs degenen die beweren zich “als vrouw te identificeren”. De onderstaande lijst laat zien dat we dat terecht doen.

Het is verre van een volledige lijst – dit zijn slechts enkele voorbeelden waarvan ik op de hoogte ben – maar er staan heel wat namen op. Kijk hoe gemakkelijk gewelddadige, gevaarlijke mannen een transidentiteit kunnen claimen en geloofd, gehuisvest en toegelaten worden. Aan iedereen die roept dat we “inclusief” moeten zijn, zou ik willen vragen hoeveel slachtoffers u aanvaardbaar acht als collaterale schade voor het voorrang geven aan mannelijke gevoelens boven de veiligheid van vrouwen?

Hieronder volgen 122 voorbeelden van transmannen die vrouwen en/of kinderen hebben verkracht, aangerand, misbruikt en/of vermoord. Het ding dat nooit gebeurt…

Karen White, Katie Dolatowski, Jessica Winfield, Tara Desousa, Janiah Monroe, Kristen Lukess, Lisa Hauxwell, Laken McKay, Aliea Rose Brown, Paula Witherspoon, Davina Ayrton, Johanna Wolf, Hanna Tubbs, Christopher Hambrook, Dakota Nieves, Tarah Jo Morgan, Marie Dean, Jessica Brennan, Rachel Smith, Marcia Walker, Synthia China Blast, Michelle Winter, Paris Bregazzi, Melissa Wilson, Barbie Kardashian, Jessica Smith, Wolfgang Schmidtd, Chloe Thompson, Denen Anderson, Kadence Pinder, Beth Hannay, Leah Harvey, Julie Marshall, Blaine Maney, Amber Thorden, Babs Longmire, Rachel Fenton, Jorven Seren, Claire Goodier, Kim Marie Johannson, Steven Hayes, Jacinta Brooks, Alexander Eshawn Lions, Ashley Winter, Steph Ricciardi, Vicky Green, Ella Davies, Melissa Addis, Madilyn Harks, Jessica Marie Hann, Michelle Martinez, Nicole Summers, Shauna Patricia Smith, Evelyn Young, Claire Goodier, Allison Woolbert, Nur Ahmed, Vyvyenne Ward, Laura McCann, Lisa Jones, Rayne Aloysius Constantine Rose Bennett, Louise Foord, Robert Glanowski, Joshua Bate, Alyssa Celusta, Sora Kuykendall, Lydia Helena Vision, Ava Jones, Alex Ray Scott, Diego Melendez, Paris Green, Tiffany Scott, Zoe Lynes, Vicky Green, Pauline Long, Chloe Walker, Toni Prince, Lana Laws, Christyl Knight, Carrie Cooper, Jasmine Hill, Nicola Florida, Dawn Love, Stacey Pool, Alexis Herschell, Scarlet Shadows, Karen Louise Lawson, Nicola Cope, Gina Owen, Kayleigh Louise Woods, Claire Darbyshire, Kira Leverton, Kathleen Carpenter, Donna Perry, Karen Jones, Carol Lea, Michelle Lewin, Alanna Nicole Partin, Yostin Murillo, Peter Selby, Wendy Jones, Rose Whitby, Daryl Graves, Diana Guevara, Jason Croker, Jody Matthew Burke, Patricia Trimble, Klaus T, Sally Dixon, Milan Wash, Adree Edmo, Jayden Dean, Paul Denyer, Bruno Meirelles, Pandora Electra, Robert Gordon Cummins, Danielle Rose Gemini, Amber McLaughlin, Brooke Lyn Sonia, Nonnie Lotusflower, Tianne Miller en Andrea Balcer.

Dissident: Elke link hierboven gaat naar een nieuwsbericht. The Glinner Update heeft ze onder bovenstaande namenlijst kort allemaal uitgeschreven. Dat ga ik niet doen omdat ik dan drie dagen bezig ben. Ik neem er twee over als voorbeeld zodat u een idee heeft. Voor de hele lijst kunt op de link hierboven klikken.

Karen White (UK)

(Voorheen bekend als Stephen Wood en David Thompson)

White is een dubbele verkrachter met eerdere veroordelingen voor aanranding en grove belediging (Ed.: bedoeld wordt grove onfatsoenlijkheid) van een kind. In voorarrest werd hij ondergebracht in een vrouwengevangenis waar hij vrouwelijke gedetineerden seksueel misbruikte.

Xena Grandichelli (VS)

(Voorheen bekend als Jeffrey Willsea)

Xena Grandichelli pleitte schuldig aan seksueel misbruik in de eerste graad en verergerd seksueel misbruik in de tweede graad (in totaal elf aanklachten) van een 3-jarig meisje. Hij werd veroordeeld tot 59 jaar en begon zich tijdens zijn gevangenschap als transseksueel te identificeren.

Na zijn vrijlating werd hij een veel geprezen transactivist en deed hij vrijwilligerswerk voor AVP, de “grootste anti-LGBTQ geweldsorganisatie in het land”.

DissidentNL

Als ze je kunnen verplichten een vaccin te nemen, kunnen ze je ook verplichten je te laten steriliseren, euthanasie te plegen of op verzoek een orgaan af te staan. Als je lichamelijke integriteit geschonden kan worden door de overheid dan kunnen ze alles met je doen. Dan ben je feitelijk een slaaf.