20230103 Over een new deal for nature

Van The Exposé, zie daar links en afbeeldingen

De Exposé vertrouwt uitsluitend op uw steun om ons in staat te stellen de feiten te rapporteren die de mainstream weigert. Als je het leuk vindt wat we doen, help ons dan om het te blijven doen met een eenmalige of maandelijkse donatie vandaag…

David Attenborough is geen ridder op het witte paard; hij is een verkoper die ontvolking vent, verkleed als klimaatverandering

DOOR RHODA WILSON OP 30 DECEMBER 2022 • ( 36 REACTIES )

Het World Economic Forum (“WEF”) en het Wereld Natuur Fonds (“WWF”) hebben drie toonaangevende beïnvloeders gekozen – Greta Thunberg, Jane Goodall en David Attenborough – om de ideologie op de markt te brengen onder het mom van een “new deal voor de natuur”. In een vorig artikel keken we kort naar Goodall, die helemaal niet goed is. In dit artikel kijken we kort naar Attenborough.

De drie marketeers van de ‘new deal for nature’ maken deel uit van een veel groter en alomvattend plan. Zoals benadrukt door professor Dolores Cahill , is de Agenda 21 van de Verenigde Naties (“VN”) een plan voor deze hele eeuw en bestrijkt het ongeveer 100 jaar vanaf 1992, toen het werd aangenomen, tot het jaar 2099. Er zijn gedetailleerde wegen kaarten voor elk decennium – Agenda 2030, Agenda 2040, Agenda 2050 enzovoort.

Als onderdeel van Agenda 2030 zijn er 17 Sustainable Development Goals (“SDG’s”). De 17 SDG’s zijn in 2015 door alle VN-lidstaten aangenomen. Agenda 2030 bevatte een 15-jarenplan om de SDG’s te behalen, dat wil zeggen een plan om de doelen tegen eind 2030 te implementeren. De “new deal voor de natuur” valt onder SDG14 en SDG15 en wordt ten onrechte aan het publiek verkocht als “bescherming van de biodiversiteit”.

Twee van de marketeers verkopen niet alleen de ‘new deal for nature’, die ongeveer 300 miljoen inheemse mensen en talloze boeren zal verdringen, op een verkeerde manier, maar Goodall en Attenborough brengen ook openlijk ontvolking op de markt.

Attenborough werkt voor een Engelse omroep, is natuurhistoricus en auteur. Hij is vooral bekend door het schrijven en presenteren, in samenwerking met de BBC Natural History Unit , van de negen natuurhistorische documentaireseries die de Life – collectie vormen, een uitgebreid overzicht van het dieren- en plantenleven op aarde.

Hij heeft ook al tientallen jaren gesproken over overbevolking en hoe dat de klimaatverandering stimuleert – een favoriet onderwerp bij de allerrijksten ter wereld. Hij is lid van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde liefdadigheidsinstelling Population Matters (voorheen bekend als Optimum Population Trust ), was een vriend van prins Philip, beschreef de mens als een “plaag op aarde” en zei dat het sturen van voedsel naar door hongersnood geteisterde landen “barmie” is. (Ed.: Barmy kan barmhartigheid zijn maar ook dwaas, idioot)

Population Matters is een in Londen gevestigde denktank die het aantal levendgeborenen wereldwijd wil verminderen om de menselijke impact op het milieu te verminderen. De organisatie promoot wijdverbreide abortus, anticonceptie en sterilisatie – in de stijl van ‘gezinsplanning’ – in armere landen en moedigt kleinere gezinsgroottes aan in ontwikkelde landen. Naast Attenborough zijn beroemde beschermheren Paul Ehrlich , Chris Packham en Goodall.

Wikispooks heeft enkele opmerkingen van Attenborough geselecteerd die onmiskenbaar zijn misantropie (mensenhaat) aantonen . Hier is zo’n opmerking uit 2009:

“De afgelopen 20 jaar heb ik er nooit aan getwijfeld dat overbevolking de bron van de problemen op aarde is. Ik kan dit soort dingen niet blijven zeggen en er dan niet in slagen mijn hoofd boven de borstwering uit te steken.” – David Attenborough (2009)

Een paar jaar later hield Attenborough in 2011 de President’s Lecture van de Royal Society for Arts (“RSA”), een toespraak getiteld ‘ People and Planet ‘. De inleiding van zijn toespraak werd gehouden door wijlen Prins Phillip. “De gevaren waarmee de ecosystemen van de aarde worden geconfronteerd, zijn algemeen bekend en op alle niveaus een punt van grote zorg. Klimaatverandering staat hoog op de lijst. Maar er is een onderliggende en bijbehorende oorzaak: bevolkingsgroei’, luidt de videobeschrijving van RSA.

The Over Population Project is van mening dat er geen betere videopresentatie is over de gevolgen van overbevolking dan de RSA President’s Lecture van Attenborough. Dit is niet verwonderlijk, aangezien het enige doel van het Overbevolkingsproject is om de milieueffecten van overbevolking te bestuderen en te benadrukken, inclusief “menselijk beleid” om de bevolkingsgroei over de hele wereld een halt toe te roepen. Hun ‘ oplossingen ‘ lijken griezelig veel op sommige van de SDG’s van Agenda 2030.

Tijdens zijn RSA-lezing pontificeerde Attenborough: “Vijftig jaar geleden, toen het WWF werd opgericht, waren er ongeveer 3 miljard mensen op aarde. Nu zijn er bijna 7 miljard … en elk van hen heeft ruimte nodig … de impact van deze extra miljoenen mensen heeft zich veel verder verspreid dan de ruimte die ze fysiek claimden … we realiseren ons nu dat de rampen die de natuurlijke wereld steeds meer teisteren, één hebben element dat ze allemaal verbindt – de ongekende toename van het aantal mensen op de planeet. Er waren profeten die ons hadden gewaarschuwd voor deze dreigende ramp. Een van de eersten was natuurlijk Thomas Malthus.”

RSA: People and Planet: alleen spraak, 16 maart 2011 (22 minuten)

Hij legde verder uit in een blog : “Vijftig jaar geleden kwam een ​​groep vooruitziende mensen in dit land [Groot-Brittannië] samen om de wereld te waarschuwen voor een dreigende ramp. Onder hen was een vooraanstaand wetenschapper, Sir Julian Huxley …” Attenborough vergat te vermelden dat Huxley onder andere de leidende transhumanistische peetvader en president was van de meest beruchte eugenetica-vereniging in Europa, de British Eugenics Society.

Attenboroughs associatie met eugenetici eindigt niet met bewondering voor Huxley. In 2012 werd Attenborough geïnterviewd door Wellcome Trust. De Trust heeft een nauwe band met de British Eugenics Society, die in 1989 werd omgedoopt tot het Galton Institute. De bibliotheek is de bewaker van de historische archieven van de Eugenics Society en verschillende topfuncties bij het Galton Institute omvatten personen die oorspronkelijk bij Wellcome Trust werkten.

In een gesprek met de met eugenetica geassocieerde Wellcome Trust verklaarde Attenborough dat hij “geen enkel probleem kon bedenken dat niet gemakkelijker op te lossen zou zijn als er minder mensen waren.”

Wellcome Trust: Sir David Attenborough: een interview met de Wellcome Trust, 20 juli 2012 (7 min)

Het valse verhaal over klimaatverandering wordt gebruikt als verkoopargument voor ontvolking en Attenborough is meedogenloos in zijn marketing van beide. Een fragment uit Attenborough’s Netflix-serie ‘Our Planet ‘ werd vertoond op de WEF’s Davos-top van 2019 om de aanwezigen ervan te overtuigen dat klimaatverandering echt een dodelijke impact heeft op de wereld en alles daarin. Later kwam er bewijs aan het licht waaruit bleek dat Attenborough frauduleuze en misleidende informatie in zijn clip had gepresenteerd. En het was niet de laatste keer dat Attenborough betrapt werd op het verspreiden van desinformatie.

Verder lezen:

Elites gebruiken frauduleuze documentaire over opwarming van de aarde om agenda voor ‘grote reset’ vooruit te helpen , LifeSiteNews, 5 februari 2021

David Attenborough’s bangmakerij over Arctisch zee-ijs in zijn nieuwe BBC-serie grenst aan verkeerde informatie , Daily Sceptic, 12 september 2022

Walvispopulatie groeit ondanks angstzaaierij in Attenborough , Daily Sceptic, 20 september 2022

Ondanks dat hij werd opgevoerd als charlatan, bleef Attenborough zijn waren verkopen. In februari 2021 informeerde hij de VN-Veiligheidsraad : “We zijn vandaag gevaarlijk dicht bij omslagpunten die, als ze eenmaal zijn gepasseerd, de wereldwijde temperaturen catastrofaal hoger zullen doen stijgen. als we doorgaan op onze huidige weg, zullen we de ineenstorting van alles onder ogen zien.”

“Tipping point” is al tientallen jaren een favoriete term voor klimaatalarmisten en er zijn verschillende van dergelijke proclamaties geweest. Als een van hun angstaanjagende voorspellingen vaag waar was geweest, zou “de ineenstorting van alles” in de jaren tachtig zijn gebeurd, zo niet eerder.

Attenborough heeft natuurlijk een nauwe band met WEF. Hij is een regelmatige spreker op WEF-evenementen, misschien om bedrijfs- en overheidsmanagers mentaal voor te bereiden op de agenda van snelle ontvolking. Maar in 2020 reed WEF de andere twee marketeers uit voor hun jaarlijkse bijeenkomst in Davos. Een van de belangrijkste gebieden waar WEF prioriteit aan gaf, was ‘hoe de planeet te redden’. Klaus Schwab nodigde Thunberg uit die hysterisch verklaarde “ ons huis staat nog steeds in brand ” en Goodall woonde een van de Davos 2020-sessies bij om te verklaren dat er geen milieuproblemen zouden zijn als de wereldbevolking 450 miljoen zou bedragen in plaats van de huidige 8 miljard.

Attenborough bleef echter niet helemaal in de kou staan. In een handig getimede oproep, een week voordat Davos 2020 begon, braakte The Knowledge Exchange Australia Attenborough’s interview van 8 jaar eerder met Wellcome Trust uit. De beschrijving van hun video benadrukt dat Attenborough “er op wijst dat onze menselijke bevolking duidelijk een van de drijfveren is die ten grondslag liggen aan alle mondiale problemen.” Het fragment van 2 minuten begon met de verklaring van Attenborough van 8 jaar eerder:

“Ik twijfel er niet aan dat de fundamentele oorzaak van al onze problemen, vooral onze milieuproblemen, de bevolkingsgroei is. Ik kan geen enkel probleem bedenken dat gemakkelijker op te lossen zou zijn als er minder mensen waren”

Rachel Elnaugh , een Britse ondernemer van BBC ’s ‘Dragons’ Den’-faam, vatte het samen in een Telegram-post die we hieronder hebben gekopieerd.

We weten dat David Attenborough een veelgevraagd spreker is in Davos en nauw betrokken is als adviseur van WEF. Het is dan ook gemakkelijk te begrijpen hoe “wereldwijde overbevolking” werd gebruikt als rechtvaardiging om zoveel landen zover te krijgen dat ze instemden met het masterplan Covid/Great Reset/massale ruiming.

Het probleem op de planeet is niet de bevolking – het is een systeem dat al het geld en alle middelen levert aan een klein aantal meedogenloze, harteloze, zielloze mensen.

Ik heb een betere oplossing. Herverdeel alle rijkdom, inclusief land, van de 1% “elite” onder lokale gemeenschappen om ervoor te zorgen dat iedereen beschikt over de basisbronnen van schoon water, land en apparatuur om duurzame energie en lokaal geteeld biologisch voedsel te creëren.

Jane Goodall is geen vriendelijke grootmoeder; zij is een promotor van eugenetica en vermindering van de wereldbevolking tot 450 miljoen

DOOR RHODA WILSON OP 29 DECEMBER 2022 • ( 76 REACTIES )

Gisteren publiceerden we een artikel waarin werd benadrukt dat het “30×30”-doel van de Verenigde Naties (“VN”) de grootste landroof in de geschiedenis van de wereld is. Het is de diefstal van land en natuurlijke hulpbronnen op grote schaal. Om het publiek te overtuigen dat het doel van de VN een “goede zaak” is, hebben het World Economic Forum (“WEF”) en het Wereld Natuur Fonds (“WWF”) drie toonaangevende beïnvloeders uitgekozen – Greta Thunberg, Jane Goodall en David Attenborough – om op de markt te brengen de ideologie onder het mom van een ‘new deal voor de natuur’.

Maar deze drie marketeers verkopen niet alleen de ‘new deal voor de natuur’ verkeerd, tenminste twee van hen – Goodall en Attenborough – brengen openlijk ontvolking op de markt, het doden van miljarden mensen, onder de frauduleuze ‘klimaatverandering’-ideologie. Misschien is Thunberg hun leerling en zal hij de teugels overnemen als een van haar mentoren is ‘ontvolkt’.

In dit artikel kijken we kort naar Goodall die wordt afgeschilderd als een vriendelijke grootmoeder die geen vlieg kwaad doet en iemand die zelfs onze jongste kan vertrouwen. Maar net als bij de wolf in Roodkapje, is ze niet zoals haar publieke imago of naam doet vermoeden. Na een beetje te hebben geleerd over de onderliggende overtuigingen van Goodall, zou de wijsheid zeggen dat kinderen duidelijk moeten blijven. Kinderen mogen alleen documentaires of films over deze marketeers bekijken in aanwezigheid van verantwoordelijke volwassenen. Volwassenen die alle nuances kunnen ontkennen die opzettelijk zijn toegevoegd om overtuigingen te “duwen” of te manipuleren in de richting van ideologieën die niet alleen schadelijk zijn voor ons, maar ook voor onze natuurlijke wereld.

Jane Goodall is vooral bekend vanwege haar werk met primaten – haar imago van vriendelijkheid heeft haar een enorme geloofwaardigheid gegeven. Maar laat u niet misleiden door het publieke imago dat de propagandamachine uitbeeldt. Om de onderliggende overtuigingen van Goodall te demonstreren, kijken we naar enkele van de opmerkingen die ze in de loop der jaren heeft gemaakt.

Wikispooks heeft twee citaten van Goodall genoteerd. De eerste werd gemaakt in 2007:

“Het is onze bevolkingsgroei die ten grondslag ligt aan zowat elk van de problemen die we de planeet hebben aangedaan. Als we maar met een paar waren, dan zouden de nare dingen die we doen er niet echt toe doen en zou moeder natuur ervoor zorgen – maar we zijn met zovelen.” – Jane Goodall, november 2007

En de tweede werd gemaakt in 2020. Goodall werd gekozen om het podium te betreden tijdens de WEF-jaarvergadering van 2020, waar ze kon helpen bij het voorbereiden van bedrijfs- en overheidsmanagers op de noodzaak van een drastische bevolkingsvermindering. Goodall sprak tijdens een paneldiscussie genaamd ‘Securing a Sustainable Future for the Amazon’. Ze verkondigde:

“Al deze [milieu] dingen waar we het over hebben, zouden geen probleem zijn als de bevolking zo groot was als 500 jaar geleden.”

World Economic Forum: Een duurzame toekomst veiligstellen voor de Amazone, Davos 2020, 22 januari 2020

PolitiFact haastte zich naar Goodall’s verdediging, zij het vanuit een “Goodall’s bevolkingsopmerkingen hebben de pandemie niet aangewakkerd”. “Goodall maakte wel opmerkingen over de groei van de menselijke bevolking in de video, maar ze maakt al jaren dezelfde argumenten”, schreef de blogsite PolitiFact . Dit is waar. In de onderstaande video geeft Goodall toe dat wat zij ziet als een bevolkingsprobleem haar in 1990, meer dan 30 jaar geleden, ‘echt raakte’. Het was haar perceptie van het ‘bevolkingsprobleem’ in Afrika dat haar overtuigde.

Population Matters: Jane Goodall op de Population Matters Conference 2019, 29 april 2019 (4 min.)

The Critic vat het kort samen : “Als eco-krijgers praten over bevolkingscontrole, bedoelen ze dat de wereld beter af zou zijn met minder arme zwarte mensen.” Met andere woorden, het is een eugenetica-programma dat zich verschuilt achter een doelbewust gefabriceerd ‘klimaatverandering’-verhaal. Dit is een passende conclusie in de context dat deze specifieke opmerking wordt gemaakt en op zich al erg genoeg is, maar de implicaties zijn veel groter dan het ontvolken van Afrika.

Terugkomend op haar opmerkingen in 2020, hoewel Goodall niet aangeeft wat volgens haar de wereldbevolking 500 jaar geleden was, wordt volgens Worldometer de wereldbevolking in 1500 geschat op 450 miljoen. De huidige wereldbevolking wordt geschat op iets meer dan 8 miljard. Dus met behulp van eenvoudige wiskunde promoot Goodall de dood van meer dan 7,5 miljard mensen. “Deze sessie is ontwikkeld in samenwerking met de BBC “, merkte WEF op.

Het herhaaldelijk promoten van ontvolking verhoogt Goodalls schuldgevoel niet, een feit waar de blogger van PolitiFact zich geen zorgen over lijkt te maken. Bovendien kunnen we vanuit het standpunt van de uitgever van de blog, PolitiFact, aannemen dat pleiten voor de “ontvolking” van meer dan 7,5 miljard mensen in orde is, zolang je er al lang mee bezig bent.

Zoals een artikel gepubliceerd door The Conversation heel terecht opmerkte : “Deze opmerking lijkt misschien redelijk onschuldig, maar het is een argument met grimmige implicaties… Terwijl deze escaleren, moeten mensen bereid zijn om het overbevolkingsargument aan te vechten en te verwerpen.”

Voor degenen die moeite hebben om te vertalen wat de term “ontvolking” in praktische termen betekent: het vertaalt zich naar het afdwingen van een daling van de geboortecijfers – door onvruchtbaarheid, miskramen en abortussen – en/of het afdwingen van een stijging van de sterftecijfers – door middel van massamoord en “nudging”. ‘ mensen, inclusief kinderen, om zelfmoord te plegen. De blogger van PolitiFact begrijpt vast wel dat Goodall hem en zijn dierbaren ziet als onderdeel van het ‘bevolkingsprobleem’ en dus in haar vizier is om ‘ontvolkt’ te worden.

Als je je afvraagt ​​waarom PolitiFact iemand verdedigt die eugenetica en genocide promoot, zal het enkele aanwijzingen geven als je kijkt naar wie de fondsen voor hun operaties verstrekt. Het is niet verwonderlijk dat PolitiFact grote donaties ontvangt voor “ondersteuning van inhoud en training” van alle gebruikelijke propagandisten zoals Google News Initiative, Meta/Facebook, Microsoft, Omidyar Network/Luminate, WhatsApp enzovoort. PolitiFact publiceert alleen blogs die in overeenstemming zijn met de ideologieën van hun financiers. Hun blogs moeten binnen die context worden gelezen en begrepen – dat ze een agenda promoten en geen onbevooroordeelde feiten presenteren.

Neem nooit iets voor lief dat is ontwikkeld of gepromoot door tools – zoals WEF, BBC en PolitiFact – die door de propagandamachine worden gebruikt. Dingen zijn niet zoals ze uitbeelden.