20230103 Over de nieuwe wereldorde die communistisch moet zijn

van het CFT team zie daar links en afbeeldingen, google translate;

1929: Joodse pers verklaart: ‘Er zijn geen joden meer onder de communistische leiders’

27 december 2022 Door CFT-team — 24 reacties

( Jewish Telegraphic Agency ) Toen de moorddadige heldendaden van de joods-bolsjewieken de westerse pers bereikten, begonnen joden afstand te nemen van deze massale joodse beweging, uit angst dat dit zou kunnen resulteren in een reactionaire pogrom tegen joden wereldwijd:

De recente ontwikkelingen in de communistische partij in Rusland en in de Sovjetregering, in het bijzonder het lot van Leon Trotski, is het onderwerp van een hoofdartikel in de Cleveland “Jewish World ”. Deze ontwikkelingen hebben tot gevolg dat er geen joden meer zijn onder de communistische leiders, stelt de krant .

“Het is inderdaad een genoegen te weten dat er geen joodse communistische leiders meer zijn. De oude leiders verdwijnen van het platform en nieuwe komen er niet bij ”, schrijft de krant.

“Toen het ongelukkige bolsjewisme in 1917 in de wereld verscheen, maakten de weinige joodse bolsjewieken zoveel lawaai dat men zou kunnen denken dat er alleen maar joodse bolsjewieken in de wereld zijn.”

“In Duitsland was er Rosa Luxemburg , in Beieren een Kurt Eisner , in Hongarije een Bela Kun , en in Rusland, verschrikkingen! een [Leon] Trotski , een [ Lev ] Kameneff , een [Grigory] Zinovieff , een [Maxim] Litvinoff en een Karl Radek . Vandaag, twaalf jaar later, is er bijna niemand meer over , geen spoor van hen. Er zijn inderdaad nog steeds communistische bewegingen in verschillende landen, hier zwak, daar sterker, maar er zijn geen joodse communistische leiders meer .

“Wat er is gebeurd? Gewoon een bagatelle . De communistisch-joodse leiders hebben ontdekt dat hun kameraden, de niet-joden, sterk geloven in de Talmoed-uitspraak: ‘Een Jood, hoewel hij overtreedt, is een Jood .’ Je bent misschien een communist, je bent misschien klaar voor zelfopoffering, voor je communisme, maar als je een Jood bent, ben je niet nodig .

” Er zijn geen Joden meer onder de communistische leiders – gezegend zij de rechtvaardige rechter “, zegt het hoofdartikel.

Joden zijn experts in “bagatellen” – het bagatelliseren of sterk minimaliseren van Joods verraad – alsof de Joodse hand in ’s werelds grootste genocide van korte duur was en uiteindelijk werd overgenomen door de “antisemitische” goyim.

De stalinistische “zuiveringen” van de Communistische Partij in Rusland verwijderden niet alle – of zelfs maar een meerderheid van – de Joden in leidinggevende posities – ze verwijderden eerder de trotskistische facties in de partij, die voor het overgrote deel uit Joden bestond.

Zoals Alexander Solzjenitsyn opmerkte in zijn boek 200 Years Together , namen de Joden zelfs na de “zuiveringen” nog steeds meer dan 80% van de leidende posities in de Komintern in.

Het was vanwege deze “zuiveringen” van bepaalde Joden uit de Partij dat veel Joden – althans oppervlakkig “anticommunistisch” werden – zoals Karl Kautsky , een traditionele marxist die gewelddadig bolsjewisme als een bedreiging voor Joden over de hele wereld zag.

Terwijl Kautsky erkende dat de bolsjewistische dictatuur veel individuele joden zeer machtig maakte, bedreigde het ook de joden als geheel.

Volgens een JTA – artikel uit 1923 , “gelooft Kautsky dat de val van het bolsjewisme zal resulteren in een vreselijke golf van haat tegen het bolsjewisme die op de joden wordt losgelaten, als de massa’s het bolsjewisme met de joden zullen identificeren.”

Datzelfde jaar publiceerde de JTA nog een artikel waarin erop werd gewezen dat de bolsjewieken zelf doodsbang waren dat als ze hun ijzeren greep op Rusland zouden verliezen, er een “angstaanjagend bloedbad” onder Joden zou plaatsvinden als vergelding voor hun bloeddorstige geweld tegen de christelijke bevolking.

Isaac Don Levine – een andere prominente ‘anti-stalinistische’ in Rusland geboren joodse journalist – stelde nuchter in de uitgave van 22 oktober 1926 van de Jewish Tribune :

“Trotski voerde die duivelse samenzwering van de internationale Joodse bankiers uit om de controle over de wereld te grijpen…”

Maar hoewel hij openlijk toegaf dat het bolsjewisme in feite een “samenzwering van de internationale bankiers” was, beweerde Levine in hetzelfde artikel dat ” Karl Marx als de grondlegger van een internationale joodse samenzwering ” een ” mythe ” was .

Het is belangrijk op te merken dat al deze ontkenningen en distantiëring van de bolsjewieken in de eerste plaats voor een joods publiek in joodse kranten verschenen.

Hun doel was niet om niet-joden ervan te overtuigen dat joden deze internationale communistische samenzwering niet domineerden, maar om de gemiddelde jood te overtuigen van hun ‘onschuld’.

En dat is de reden waarom – 100 jaar later – de meeste Joden nog steeds ontkennen dat het bolsjewisme en het communisme strikt Joodse agenda’s zijn – noch zijn ze zich ervan bewust – of staan ​​ze zichzelf tenminste toe te erkennen – dat Joden – en niet “nazi’s” – de grootste genocide van de wereld hebben georkestreerd in de 20ste eeuw.

Laten we de Joden zelf ons laten vertellen of het communisme al dan niet Joods is:

“ Anticommunisme is antisemitisme .”

— Jewish Voice , juli – augustus 1941

” Het communisme is onze ultieme wraak tegen het christendom .”

– Joodse Kroniek , december 1918

“Het jodendom is communisme, internationalisme, de universele broederschap van de mens, de emancipatie van de arbeidersklasse en de menselijke samenleving. Het is met deze geestelijke wapens dat de Joden de wereld en het menselijk ras zullen veroveren.”

—Rabbi Harry Waton, “ Een programma voor de joden en een antwoord op alle antisemieten: een programma voor de mensheid ”, 1939, p. 100

“ Alles kan een joodse religie worden zolang het een helder concept van uitverkorenheid ondersteunt. Dit omvat: het communisme, de holocaust, solidariteit, mensenrechten, verlicht egoïsme, moreel interventionisme en ook het jodendom. Dienovereenkomstig is het judaïsme slechts één van de vele joodse religies .”

Gilad Atzmon

“ De communistische ziel is de ziel van het jodendom. Hieruit volgt dat, net zoals in de Russische revolutie de triomf van het communisme de triomf van het judaïsme was, zo zal ook het judaïsme in de triomf van het fascisme zegevieren .”

—Rabbi Harry Waton, Een programma voor de joden en de mensheid en een antwoord op alle antisemieten (New York: Comité voor het behoud van de joden, 1939), p. 143-144

” Sommigen noemen het marxisme, ik noem het jodendom .”

—Rabbi Stephen Wise, voormalig opperrabbijn van de Verenigde Staten, The American Bulletin, 5 mei 1935

“ Allereerst moeten we begrijpen wat communisme is. Ik bedoel, voor mij is echt communisme, het Sovjet-communisme, in feite een masker voor het bolsjewisme, dat een masker is voor het jodendom .

—Bobby Fischer, Joods-Amerikaanse wereldkampioen schaken

” De Jood is een geboren communist .”

–Otto Weininger, joodse schrijver, uit het boek Sex and Character

uit de commentaren:

Vlaanderen, 29 december 2022 om 16:20 uur

“DE NIEUWE WERELDORDE”

Nahum Goldman de langst zittende voorzitter van het World Jewish Congress

“De historische missie van onze wereldrevolutie is het herschikken van een nieuwe cultuur van de mensheid om het vorige sociale systeem te vervangen. Deze bekering en reorganisatie van de mondiale samenleving vereist twee essentiële stappen:

– ten eerste de vernietiging van de oude gevestigde orde,

-ten tweede, ontwerp en oplegging van de nieuwe orde.

De eerste fase vereist de afschaffing van alle grensgrenzen, natie en cultuur, ethische barrières van het openbare beleid en sociale definities,

Alleen dan kunnen de vernietigde oude systeemelementen worden vervangen door de opgelegde systeemelementen van onze nieuwe orde.

De eerste taak van onze wereldrevolutie is vernietiging.

“Alle sociale lagen en sociale formaties gecreëerd door de traditionele samenleving moeten worden vernietigd, individuele mannen en vrouwen moeten worden ontworteld uit hun voorouderlijke omgeving, uit hun oorspronkelijke milieu worden gerukt, geen enkele traditie mag als heilige, traditionele sociale normen blijven bestaan. moet alleen worden gezien als een ziekte die moet worden uitgeroeid, de heersende uitspraak van de nieuwe orde is; niets is goed, dus alles moet bekritiseerd en afgeschaft worden, alles wat was, moet weg.” ….

bron

—> Ook “DE PROTOCOLLEN VAN NAHUM GOLDMANN”

“Het Duitse Marshall Fonds heeft “Leadership Programs” die jonge beïnvloedbare jongeren vormen om de “Goldmann Protocols” te volgen. Deze omvatten

•Marshall Memorial Fellowship

•Transatlantic Inclusion Leadership Network

•Manfred Wörner Seminar”

bron