20221230 Over een belangrijke vraag

Van Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen

De belangrijkste vraag – Zullen we 31 december 2023 halen?

december 28, 20222783 11

Het ziet ernaar uit dat we 31 december 2022 halen. Halen we 31 december 2023? Deze vraag is niet overdreven. Ik zou zelfs zeggen dat dit de belangrijkste vraag is voor ten minste het hele noordelijke halfrond, schrijft Andrei.

Ik waarschuw al sinds 2014 dat Rusland zich voorbereidt op een grootschalige oorlog. Poetin zei precies dat in zijn recente toespraak voor het bestuur van het Russische ministerie van Defensie. Als u deze video nog niet hebt gezien, moet u hem echt bekijken, hij geeft u direct inzicht in hoe het Kremlin denkt en waar het zich op voorbereidt. Hier is die video.

Ik ga ervan uit dat u die video hebt gezien en dat ik u niet hoef te bewijzen dat Rusland zich opmaakt voor een grootscheepse oorlog, ook nucleair.

Minister van Buitenlandse Zaken Lavrov heeft publiekelijk verklaard dat “niet bij naam genoemde functionarissen van het Pentagon daadwerkelijk hebben gedreigd met een ‘onthoofdingsaanval’ op het Kremlin… Waar we het over hebben is de dreiging van de fysieke eliminatie van het hoofd van de Russische staat, (…) Als dergelijke ideeën daadwerkelijk door iemand worden gekoesterd, moet deze persoon heel goed nadenken over de mogelijke gevolgen van dergelijke plannen.”

We hebben dus de volgende situatie:

Voor Rusland is deze oorlog duidelijk, onmiskenbaar en officieel een existentiële oorlog. Deze realiteit verwerpen zou het toppunt van dwaasheid zijn. Wanneer de sterkste nucleaire macht ter wereld herhaaldelijk verklaart dat dit een existentiële oorlog is, moet iedereen dit echt serieus nemen en niet in diepe ontkenning gaan.

Voor de Amerikaanse Neocons is dit ook een existentiële oorlog: als Rusland wint, verliest de NAVO en dus ook de VS. Wat betekent dat al die sukkels die het grote publiek maandenlang onzin hebben verteld over het verlies van Rusland, verantwoordelijk zullen worden gehouden voor de onvermijdelijke ramp.

Veel zal afhangen van de vraag of de VS-Amerikanen, vooral de machthebbers, bereid zijn te sterven uit solidariteit met de “waanzinnigen in de kelder” of niet. Op dit moment lijkt het er wel op. Reken niet op de EU, die heeft allang geen zeggenschap meer. Met hen praten heeft gewoon geen zin.

Dat verklaart misschien de recente woorden van Medvedev: “Helaas is er niemand in het Westen met wie we om wat voor reden dan ook zaken zouden kunnen doen (…) is de laatste waarschuwing aan alle naties: met de Angelsaksische wereld valt geen zaken te doen, want het is een dief, een oplichter, een kaartenschuiver die alles zou kunnen doen.”

Rusland kan veel dingen doen, maar het kan de VS niet bevrijden uit de greep van de Neocons. Dat is iets wat alleen VS Amerikanen kunnen doen.

En hier komen we in een vicieuze cirkel terecht:

Het Amerikaanse politieke systeem zal hoogstwaarschijnlijk niet effectief van binnenuit worden uitgedaagd, het grote geld beheerst alles, inclusief het meest geavanceerde propagandasysteem in de geschiedenis (aka de “vrije media”) en de bevolking wordt ongeïnformeerd gehouden en gehersenspoeld. En ja, natuurlijk zou een grote nederlaag in een oorlog tegen Rusland dit systeem zo hard door elkaar schudden dat het onmogelijk zou zijn de omvang van de ramp te verbergen (denk “Kaboel op steroïden”). En dat is precies waarom de Neocons dat niet kunnen laten gebeuren, omdat deze nederlaag een domino-effect teweeg zou brengen dat snel de waarheid over 9/11 en daarna alle mythen en leugens waarop de Amerikaanse samenleving decennialang is gebaseerd (JFK iemand?) in het geding zou brengen.

Er zijn natuurlijk genoeg VS-Amerikanen die dat volledig begrijpen. Maar hoeveel van hen bevinden zich in een werkelijke machtspositie om de besluitvorming en de resultaten van de VS te beïnvloeden? De echte vraag is of er nog genoeg patriottische krachten zijn in het Pentagon, of de lettersoepbureaus, om de Neocons terug te sturen naar de kelder waar ze na de valse vlag van 9/11 uit zijn gekropen.

Op dit moment lijkt het er zeker op dat alle machtsposities in de VS in handen zijn van Neolibs, Neocons, RINO’s en andere lelijke wezens, maar het valt ook niet te ontkennen dat mensen als bijvoorbeeld Tucker Carlson en Tulsi Gabbard veel mensen bereiken die “het snappen”. Dit *moet* echte liberalen en echte conservatieven omvatten, wier loyaliteit niet uitgaat naar een bende internationale misdadigers, maar naar hun eigen land en hun eigen volk.

Ik ben er ook vrij zeker van dat er veel Amerikaanse militaire bevelhebbers zijn die luisteren naar wat kolonel Macgregor te zeggen heeft.

Zal dat genoeg zijn om de muur van leugens en propaganda te doorbreken?

Ik hoop het, maar ik ben niet erg optimistisch.

Ten eerste heeft Andrei Martyanov volkomen gelijk wanneer hij voortdurend de grove incompetentie en onwetendheid van de Amerikaanse heersende klasse aan de kaak stelt. En ik deel zijn frustratie. We zien allebei waar dit op afstevent en het enige wat we kunnen doen is waarschuwen, waarschuwen en nog eens waarschuwen. Ik besef dat het moeilijk is te geloven in het idee dat een nucleaire supermacht als de VS wordt geleid door een bende incompetente en ignorante schurken, maar dat IS de realiteit en het simpelweg ontkennen ervan zal het niet doen verdwijnen.

Ten tweede heeft het grote publiek in de VS (nog) niet het volle effect gevoeld van de ineenstorting van het door de VS gecontroleerde financiële en economische systeem. Dus vlagzwaaiende “debielen” kunnen nog steeds hopen dat een oorlog tegen Rusland zal lijken op de kalkoenenjacht die “Desert Storm” was.

Dat zal niet gebeuren.

De echte vraag hier is of de enige manier om de gehersenspoelde vlaggenzwaaiende “debielen” wakker te maken is door middel van een kernexplosie boven hun hoofd of niet?

“Go USA” is een mentale toestand die al vele tientallen jaren in de hoofden van miljoenen Amerikanen is geïnjecteerd en het zal ofwel veel tijd, ofwel enkele werkelijk dramatische gebeurtenissen vergen om deze mensen weer tot de werkelijkheid te brengen.

Ten derde is het duidelijk dat de heersende elites in de VS in een diepe ontkenning verkeren. Al dit domme gepraat over Amerikaanse Patriot-raketten of F-16’s die het verloop van de oorlog veranderen, is infantiel en naïef. Eerlijk gezegd zou dit allemaal nogal komisch zijn als de potentiële gevolgen niet zo gevaarlijk waren. Wat gebeurt er als de enige Patriot-raketbatterij is vernietigd en de F-16’s zijn neergeschoten?

Hoe snel zal het Westen geen Wunderwaffen meer hebben?

Op een conceptuele “escalatieschaal”, wat zou de volgende stap zijn na Patriots en F-16’s?

Tactische kernwapens?

Het tamelijk idiote idee dat een “tactische” kernbom op de een of andere manier fundamenteel verschilt van een “strategische” kernbom, ongeacht hoe en waar hij wordt gebruikt, is uiterst gevaarlijk.

Ik stel dat het feit dat de Amerikaanse heersende klasse serieus nadenkt over zowel een “beperkt” gebruik van “tactische” atoombommen als “onthoofdingsaanvallen” een zeer goede indicatie is van het feit dat de VS door hun Wunderwaffen heen zijn en dat de Neocons wanhopig zijn.

En tegen degenen die geneigd zijn mij te beschuldigen van hyperbool of paranoïde waanideeën zeg ik het volgende:

Deze oorlog gaat NIET, herhaal, NIET over Oekraïne (of Polen of de drie Baltische staten). Op zijn minst is dit een oorlog over de toekomst van Europa. In wezen gaat het om de volledige reorganisatie van de internationale orde van onze planeet. Ik zou zelfs willen beweren dat de uitkomst van deze oorlog een grotere impact zal hebben dan WO I of WO II. De Russen begrijpen dit duidelijk (zie video hierboven als u daaraan twijfelt).

En de Neocons ook, ook al spreken ze er niet over.

De huidige situatie is veel gevaarlijker dan zelfs de Cubaanse raketcrisis of de impasse in Berlijn. Toen gaven beide partijen tenminste openlijk toe dat de situatie echt gevaarlijk was. Deze keer echter gebruiken de heersende elites van het Westen hun formidabele PSYOP/propaganda-capaciteit om de ware omvang van wat er werkelijk aan de hand is te verhullen. Als elke burger van de VS (en de EU) zou begrijpen dat er een nucleair en conventioneel vizier op zijn/haar hoofd is gericht, zou het misschien anders zijn. Helaas is dat duidelijk niet het geval, vandaar de onbestaande vredesbeweging en de quasi consensus over het storten van tientallen MILJARDEN dollars in het zwarte gat van Oekraïne.

Op dit moment spelen de krankzinnigen met allerlei dwaze ideeën, zoals Rusland uit de VN-Veiligheidsraad schoppen (gaat niet gebeuren, want zowel Rusland als China hebben een vetorecht) of zelfs een “vredesconferentie” over Oekraïne organiseren zonder deelname van Rusland (in een remake van de “vrienden van Syrië” en “vrienden van Venezuela”). Nou, veel succes daarmee! Blijkbaar zijn Guaido en Tikhanovskaia niet genoeg om de Neocons te ontmoedigen en herhalen ze nu precies dezelfde onzin met “Ze”.

Zullen we 31 december 2023 halen?

Misschien, maar dit is geenszins zeker. Het is duidelijk dat het Kremlin hier niet van uitgaat, vandaar de werkelijk immense versterking van alle Russische strategische afschrikkingscapaciteiten (zowel nucleair als conventioneel).

Als God het wil, zal het oude adagium “si vis pacem, para bellum” (als je vrede wilt, bereid je dan voor op oorlog ) de zaak redden, want Rusland is heel duidelijk voorbereid op elk conflict, inclusief een nucleair conflict. China zal er ook snel bij zijn, maar waarschijnlijk zal er in 2023 een einde komen aan de oorlog in Oekraïne: ofwel een Russische overwinning in Oekraïne, ofwel een grootschalige continentale oorlog die Rusland ook zal winnen (zij het tegen een veel hogere prijs!). Dus tegen de tijd dat de Chinezen er echt klaar voor zijn (ze hebben waarschijnlijk nog 2-5 jaar nodig) zal de wereld er heel anders uitzien.

Om al deze redenen zou 2023 wel eens een van de belangrijkste jaren in de menselijke geschiedenis kunnen worden. Hoeveel van ons het werkelijk zullen overleven is een open vraag.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Uit de commentaren van Frontnieuws:

boertje december 28, 2022 at 11:30

Ik ben deze hele tijd strijdlustig geweest en ga er nog steeds van uit dat we het gaan winnen.

Maar het kan me eigenlijk ook niks meer schelen ,ben het leven op deze manier zo zat en voor dit alles was ik me er ook altijd van bewust dat het leven in onze tijd niks meer was dan een nutteloos slavenbestaan (wel met veel luxe) maar dat maakt het bestaan niet menswaardig.

Krijg ook steeds meer de gedachte dat ik het wel best vind als ze ons afmaken en dat mijn ziel dan eindelijk verder kan naar een andere plek. De wereld is verrot door een klein clubje¨mensen¨ en begin het steeds meer als een zegen te zien als dit stopt. Dus wat mij betreft draai die 5G maar open en frituur ons maar met jullie magnetronstraling het maakt mij niet meer uit . Ik ben er klaar mee.

De gehele lafheid van de mensen is me ook zo tegengevallen had echt verwacht dat we samen zouden komen en dit met zijn allen zouden stoppen maar het blijkt dat 90 procent van de mensen domme laffe schapen zijn en ben wel een beetje klaar met de mensheid wat een zielig laf volk.

Wil jullie en FN wel een mooi uiteinde wensen en hoop dat jullie nog wel iets positiefs zien voor het nieuwe jaar maar dit boertje ziet het even niet meer.

Tigron december 28, 2022 at 13:53

Beste boertje,

Als je denkt; “ik ben verslagen”,

is de nederlaag een feit.

Als je denkt; “ik zal niet versagen”,

win je op den duur de strijd.

Als je denkt;”ik kan het niet halen”,

is de tegenslag op til.

Want het overslaan der schalen,

hangt voornamelijk af van wil.

Moedelozen gaan ten onder, door hun twijfel,door hun vrees.

Vechters winnen door een wonder telkens weer de zwaarste race.

Denk; “ik kan het”, en dan gaat het.

Iedereen vindt bij wilskracht baat,

en in zaken wint de daad het van het nutteloos gepraat.

Als je jammert; “ik ben zwakker dan mijn grote concurrent”,

blijf je levenslang de stakker die je ongetwijfeld bent.

Niet de Goliaths en de rijken tellen in de kamp voor zes,

maar de fermen die niet wijken, hebben vroeg of laat succes.

Een lang verhaal kort;

“Een strijd aangaan kun je winnen of verliezen.

Een strijd ontwijken, dan heb je die zeker verloren”.

Don’t give up. stand tall

( je staat in deze grote strijd niet alleen )

Groet Tigron

uit de commentaren van de Saker (Andrei) (google translate)

A. Dane op 27 december 2022 · om 20:40 uur EST/EDT

Het is nogal naïef om te denken dat de Straussianen de enigen zijn waar de mensheid het tegen op moet nemen.

De Straussianen zijn gewoon Joden die worden betaald om met kwade ideeën te komen, terwijl de echte verhuizers en shakers die ideeën uitvoeren.

De organisatie waar de mensheid het tegen opneemt, werd in Europa gesticht door een fascistische samenzwering tussen de koninklijke en keizerlijke dynastieën van Europa, het Vaticaan en Europese joodse kapitalisten in de 8e eeuw.

De top van dit Dynastic Fascist Globalist Network wordt de commissie van 300 genoemd.

Ze bouwen een groot netwerk van vrijmetselaarsagenten op, eerst in elk land van West-Europa, daarna in Groot-Brittannië en later sturen ze hun vrijmetselaarsagenten naar Amerika.

De vrijmetselaars-agenten zaten achter de Franse Revolutie, de Amerikaanse Revolutie, de Russische Revolutie, WO I, WO II en zijn de drijvende kracht achter de snel naderende WO III.

Tegenwoordig is het vrijmetselaarsnetwerk uitgegroeid tot wat door de westerse media vaak wordt aangeduid als de internationale gemeenschap.

Alle agentschappen zoals de VS, het VK, de EU, de VN, de CIA, MI5, CNN, BBC, BLM enz. lijken onafhankelijke organisaties te zijn, maar ze worden allemaal aan de top gecontroleerd door agenten van de Dynastieke Fascistische Globalistische Elite, die nog steeds het Westen beheersen van achter de schermen tot op de dag van vandaag.

De enige manier om een ​​einde te maken aan hun tirannie en oorlogen is dat de nationale bevolking de controle over hun nationale valuta terugneemt en de rijkdom confisqueert die ze generaties lang hebben gestolen.

Ron op 28 december 2022 · om 01:54 uur EST/EDT

Geld is sinds 1972 uit het niets ontstaan. Elk soeverein land kan geld creëren (fiat-valuta). Dit huidige conflict heeft de zwendel “geld is macht” blootgelegd voor iedereen die het waard is. Echte macht zijn de natuurlijke hulpbronnen en mensen van een land. Wat een land met deze hulpbron doet en welke tastbare goederen “waar vraag naar is” het creëert, vertegenwoordigt echte macht en rijkdom.

sharktopus op 27 december 2022 · om 16:35 uur EST/EDT

Er spelen twee waarheden. Een daarvan is dat God barmhartig en medelevend is. Alles zal uiteindelijk goed komen. De tweede is: onderschat de diepte van de hersenspoeling en zielziekte van Amerika niet. Het lijkt alsof ongeacht welke huid ze dragen, Democraat, Republikein, Neocon, Progressief, Qanon, Patriot, in feite allemaal verschillende huiden zijn die door de nazi’s worden gedragen. Alle wegen leiden natuurlijk naar Rome en het christendom. Het is natuurlijk mogelijk om een ​​goed mens en een christen te zijn, maar dit vereist het Nieuwe Testament. God is perfect, dus wat van God komt, vereist geen selectiviteit. Ik weet niet zeker of de orthodoxe kerk inderdaad de psychopathie van Rome uit het hele Nieuwe Testament destilleert. Ik kan alleen spreken over waar ik bekend mee ben, een religie waar mensen kiezen en kiezen wat ze willen volgen, terwijl ze ook actief worden ontmoedigd om kritisch na te denken. Mijn persoonlijke theorie waarvoor ik geen bewijs heb, is dat de orthodoxe kerk een voorbeeld is van het oude Chinese spreekwoord … “China is een zee die alle rivieren die erin stromen zout maakt”. De inheemse Russische cultuur is zo sterk dat het de kern van de Romeinse essentie van het Nieuwe Testament veranderde, hoewel het de tekst zelf niet kon bewerken. Gewoon mijn POV (point of view / oogpunt) over een nogal ingewikkeld onderwerp, een die ik uitdruk, zonder respect te hebben, maar ik moest het zeggen omdat het christendom een ​​van de vele hersenspoelingsinstrumenten is die in Amerika worden gebruikt.

Amerikanen zijn over het algemeen erg laag opgeleid en daarom begrijpen de meesten de geschiedenis niet, of eigenlijk heel veel van wat dan ook. Ze worden ook gevoed met giftig “voedsel” … kunstmatige chemicaliën, verslavende suikers en bijna alles genetisch gemodificeerd. Dan worden ze verder vergiftigd door de nazi-industrie… ziek? Antibioticum nemen? Bang? Vaccineer tegen alles. Ben je down? Neem een ​​antidepressivum. Een actief, normaal jongetje? Geef hem medicijnen. Een groot deel van het immuunsysteem zit in de darmen. Samen met evenveel neurotransmitters als in de hersenen.

Mensen worden letterlijk vergiftigd waardoor ze niet kunnen functioneren. Als ze zich onthouden van de Naziceuticals en giftig zogenaamd “voedsel”, en erin slagen een echte opleiding te volgen, worden ze verder verstikt doordat ze omringd zijn door zulke mensen die niet in staat zijn om na te denken en ook obstakels vinden om contact te maken met gelijkgestemde mensen en om nauwkeurige informatie te vinden. . Zulke mensen komen in een isolement terecht, zich volledig bewust van hoe kwaadaardig, verrot en corrupt Amerika is, maar zonder de macht om daadwerkelijk enige echte verandering teweeg te brengen.

Haymer Doots op 27 december 2022 · om 17:01 uur EST/EDT

“Zullen we 31 december 2023 zien?” – ja. Waarschijnlijk. Oké, dus ik ben een halfvol glas, maar ik heb veel vertrouwen in president Poetin en zijn vermogen om geopolitieke kluwens uit de weg te ruimen. Ik ben er ook niet van overtuigd dat hard-line neocons zoals Blinken, Sullivan en Nuland daadwerkelijk de macht hebben om de rode knop ingedrukt te krijgen. Hun rol is misschien meer die van een slechte agent.

In het verleden heeft het Pentagon meer terughoudendheid getoond bij het uitdelen van wapens (denk aan Raptor-drones) om wat voor reden dan ook. Ook toen Trump een terugtrekking uit Syrië beval, gehoorzaamde het Pentagon schaamteloos, dus ik denk dat het Pentagon hierin een behoorlijke stem heeft.

Er was onlangs sprake van een onthoofdingsaanval – vermoedelijk betekent dit een preventieve aanval die alleen zal werken als de vijand (Rusland) niet zinvol kan vergelden of zo geïntimideerd is dat hij dat niet zal doen. Ik denk dat Poetin laat zien dat de tweede optie niet op tafel ligt. En of alle Russische kernwapens kunnen worden uitgeschakeld – kijk eens naar de zeer openbare recente vertoning van een mobiele draagraket met ICBM die wordt verplaatst naar een silo in West-Rusland. Zijn er nog andere mobiele draagraketten in de buurt? Waar gebaseerd?

Misschien is het plan van Poetin (hij heeft het me niet verteld) om het conflict in Oekraïne geleidelijk op te voeren om meer en meer NAVO-leden binnen te halen en uit te bloeden. Een uitputtingsoorlog gevolgd door een vredesverdrag dat Rusland goed uitkomt, maar dat ook door het Westen kan worden bedacht als oplossing voor Russische agressie en niet als een nederlaag. Als iemand het voor elkaar kan krijgen, dan is Poetin het wel.