20221222 Over het ondermijnen van christelijke naties

Hoe de holocaust is gebruikt om christenen te beschamen om ‘antisemitisme’ te verwerpen

20 december 2022 Door CFT Team — 13 Reacties zi e daar links en afbeeldingen, google translate

( Jewish Telegraphic Agency ) Een interreligieuze groep joden en christenen “dringt er bij christenen op aan om hun geloof verder te compromitteren en degenen te omarmen die hun beloofde Messias ontkennen en alle christelijke naties ondermijnen :

Een groep onderwijzers die zich inzetten voor solidariteit tussen christenen en joden , dringt er bij kerken op aan actie te ondernemen tegen de groeiende prevalentie van antisemitisme in de Verenigde Staten – en na te denken over hoe hun eigen praktijken haat tegen joden kunnen aanwakkeren.

“We smeken alle kerken om hun inspanningen te verdubbelen om antisemitisme publiekelijk aan de kaak te stellen als in strijd met de essentie van het christendom zelf “, zei de Council of Centres on Jewish-Christian Relations, die ongeveer 30 instellingen vertegenwoordigt die werken aan interreligieus begrip , in een openbare verklaring. verklaring vorige week afgegeven.

De verklaring, gepubliceerd tijdens de advent , de voorbereidingstijd voor Kerstmis, opent met de verklaring dat “de Verenigde Staten te maken hebben met de grootste crisis van openbaar antisemitisme in een eeuw ”.

De schuld voor de crisis ligt bij entertainers, atleten en politici die joden belasteren en antisemitische stijlfiguren en complottheorieën op internet verspreiden, volgens de verklaring, die ook zelfbenoemde christelijke nationalisten oproept die pleiten voor haat tegen joden . De verspreiding van antisemitisme manifesteert zich volgens de groep in aanvallen op joden op sociale media, op straat en in synagogen .

Bij het uitleggen van wat de aanleiding was voor de verklaring, zei de groep dat ze “steeds meer verontrust was dat we getuige zouden kunnen zijn van de normalisering van antisemitisme in het Amerikaanse discours, dat herinnert aan gebeurtenissen die plaatsvonden in Duitsland toen de nazi’s in de jaren dertig aan de macht kwamen .”

De Anti-Defamation League, die antisemitische incidenten registreert, zei dat de meest recente jaarlijkse telling tussen 2020 en 2021 met 34% is gestegen en een recordhoogte heeft bereikt. Uit een onderzoek uit 2021 van het American Jewish Committee bleek dat naar schatting 40% van de Amerikaanse joden hun gedrag in het voorgaande jaar veranderde uit angst voor antisemitisme .

De verklaring van de CCJR roept christelijke geestelijken en onderwijzers op om niet alleen antisemitisme aan de kaak te stellen, maar ook te onderzoeken hoe zij onbedoeld antisemitische ideeën kunnen promoten .

“Als geschiedenisstudenten weten we dat de wortels van het moderne antisemitisme en de bijbehorende samenzweringstheorieën voortkwamen uit christelijke smaad tegen joden in middeleeuws Europa en uit eeuwenlange christelijke religieuze leerstellingen van minachting voor joden ”, aldus de verklaring.

De christelijke theologie is geëvolueerd sinds de holocaust en de meeste denominaties hebben antisemitische leringen lang verloochend, waaronder het idee dat joden verantwoordelijk zijn voor het doden van Jezus en dat hij de ontkenning van het judaïsme vertegenwoordigt .

Maar, zegt de CCJR-verklaring, overblijfselen van dit problematische denken kunnen aanhouden, wat voorzichtigheid vereist van christelijke leiders.

“We smeken de kerken om naar binnen te kijken door hun prediking, leer en theologieën te onderzoeken om alle sporen van anti-joodse gevoelens te verwijderen en naar buiten te kijken om te handelen en te spreken tegen alle vormen van antisemitisme waarmee ze te maken krijgen”, aldus de verklaring.

De brief van de groep volgt op initiatieven in enkele van ’s werelds grootste christelijke denominaties om antisemitisme in hun liturgie en geschiedenis aan te pakken.

Eerder dit jaar kondigde de Episcopale Kerk aan dat ze pre-Pasen-lezingen die “de Joden” de schuld geven van de dood van Jezus , zou herzien en bood ze een alternatief aan . Ondertussen beperkte paus Franciscus het gebruik van de Latijnse mis , een traditionalistische liturgie die een gebed voor de bekering van joden omvat , uit bezorgdheid dat het werd gebruikt door degenen die de verklaring van de katholieke kerk uit 1965 niet accepteerden dat de joden niet waren. verantwoordelijk voor de dood van Jezus ; hij heeft antisemitisme veroordeeld.

En de Church of England bood onlangs zijn excuses aan de Joden aan voor de antisemitische wetten die 800 jaar geleden tot hun verdrijving leidden .

Als Jezus Christus de Farizeeën door de hele evangeliën berispt, waarom hebben ze Christus dan nooit beschuldigd van “antisemitisme”?

Alleen al het feit dat Joden koortsachtig blijven werken om alle ‘antisemitische’ inhoud in het Nieuwe Testament te laten censureren en verwijderen , bewijst dat Christus in feite ‘anti-Joods’ was, op zijn zachtst gezegd.

Het is volkomen onoprecht van deze “interreligieuze” groep om te beweren dat het christendom aan de basis ervan geen “ontkenning van het judaïsme” was – dat wil zeggen dat het judaïsme de occulte leer is van de farizeeën die ze na hun gevangenschap in Judea terugbrachten. Babylon.

In tegenstelling tot wat deze groep beweert, is het judaïsme niet gebaseerd op de Thora – of de eerste vijf boeken van het Oude Testament – maar eerder op de fel antichristelijke Talmoed samen met de Babylonische occulte praktijken van de Kabbalah.

Deze groep verzuimt erop te wijzen dat gedurende de laatste 2000 jaar van de Europese geschiedenis de Katholieke Kerk talloze keren heeft bevolen dit talmoedische, antichristelijke boek van “Joodse geleerdheid” te verbranden – niet vanwege “antisemitisme” maar vanwege de dreiging ervan. voor ons geestelijk welzijn.

Joden hebben de holocaust gebruikt – naar eigen zeggen een “ geslaagde historische fictie ” – om christenen te beschamen en hun geloof en de leer van Christus tegenover “de joden” te ontkennen – met als hoogtepunt de volledige capitulatie van de katholieke kerk bij Vaticanum II aan de joodse eisen dat christenen de duidelijke woorden van de evangeliën negeren en een versie van de geschiedenis omarmen die joden prettiger vinden.

Christenen hebben de Joden toegestaan ​​het lijden van Christus letterlijk te vervangen door het vermeende “lijden” van de Joden tijdens de zogenaamde Holocaust.

Het eindresultaat is dat christenen nu meer joden aanbidden dan Christus – en als ze Christus aanbidden, doen ze dat met het stilzwijgende besef dat ze “een Jood” aanbidden.

Ja, het hoofd van de Church of England – de crypto-jood Justin Welby – heeft maar al te graag zijn mede-Joden willen sussen door de christenen onder de bus te gooien door hen de schuld te geven – en hun traditie van “antisemitisme” voor de Holocaust.

Dus wanneer deze “interreligieuze” groep christenen een formele vermaning geeft voor welke vorm van anti-joodse gevoelens dan ook, eisen ze in wezen dat christenen stoppen met christen te zijn en degenen tolereren die hen en hun geloof haten.

Bij Opmerkingen:

westen

21 december 2022 om 05:39 uur

Iemand die ik me nu niet kan herinneren – een briljante geest – zei –

Jewish Power is verwant aan een Tri-Pod – 3 poten van kracht:

1) Bankwezen en economische controle

2) Controle van informatie/media

3) Holocaustpropaganda

Als de “Goyim” maar één been kunnen breken, is hun hele Ruse voorbij.

Het meest kwetsbare been is de Holocaust Racket.

Ik denk dat dit de reden is waarom ze zo hard werken om het draaiende te houden. Het heeft zoveel gebreken. Maar toch kunnen onze mensen niet zien.

Dit is bovennatuurlijke misleiding. Intelligentie heeft er niets mee te maken.

Voor mezelf persoonlijk was het gemakkelijker om blanke liberalen en atheïsten ervan te overtuigen dat de holocaust bedrog is – versus blanke ‘christelijke’ mensen van mijn eigen bloed, persoonlijke vriendschappen en kennissen.

Het is surrealistisch.

Openbaring 12:9 en 2 Timoteüs 4:3 zijn uitgekomen.

We zullen voor altijd gecastreerd zijn, tenzij we ons als natie van volkeren bekeren en ons uiteindelijk wenden tot de Ene Ware God van de Schriften.

We hebben nog een lange weg te gaan. Ik ken niet EEN fysieke kerk in Amerika die het ware evangelie van bekering en gehoorzaamheid verkondigt. Niet een.

Alle bakstenen en mortels volgen allemaal dezelfde voorschriften: eeuwige veiligheid/eens gered, altijd gered.

Dit is een vals evangelie – 2 Korintiërs 11:3-4.

Net als suiker is zonde te moeilijk om te weerstaan.

En deze

Kunt u enkele voorbeelden geven van bijbelverzen die de joden zouden willen censureren?

Carla

21 december 2022 om 00:07 uur

Ik wil zien hoe de Bijbel eigenlijk antisemitisch is.

Markering

21 december 2022 om 04:41 uur

Veel verzen spreken kwaad over de Joden. Hier zijn er slechts een paar waar de Joden bezwaar tegen hebben:

“Ik ken uw werken en verdrukking en armoede (maar u bent rijk) en ik ken de godslastering van hen die zeggen dat ze Joden zijn en het niet zijn, maar de synagoge van Satan zijn.” (Openbaring 2:9)

“Toch sprak niemand openlijk over hem uit angst voor de Joden.” (Johannes 7:13)

“Slangen, addergeneratie, hoe kunt u ontsnappen aan de verdoemenis van de hel?” (Matteüs 23:33)

“Gij zijt uit uw vader de duivel, en de lusten van uw vader zult gij doen. Hij was een moordenaar vanaf het begin en bleef niet in de waarheid, omdat er geen waarheid in hem is. Als hij een leugen spreekt, spreekt hij uit zichzelf: want hij is een leugenaar en de vader ervan.” (Johannes 8:44)

“Toen zei hij tegen de menigte die naar buiten kwam om door hem gedoopt te worden: O addergebroederschap, wie heeft jullie gewaarschuwd om te vluchten voor de toekomende toorn?” (Lukas 3:7)

“O addergebroederschap, hoe kunt u, slecht zijnde, goede dingen spreken? want uit de overvloed van het hart spreekt de mond.” (Matteüs 12:34)

“Maar de Joden die niet geloofden, werden jaloers, namen zekere schunnige kerels van het lagere soort tot zich en verzamelden een gezelschap en brachten de hele stad in rep en roer, en vielen het huis van Jason aan en probeerden hen eruit te halen. aan de mensen.” (Handelingen 17:5)

“Je ziet deze man, over wie de hele menigte Joden met mij te maken heeft gehad, zowel in Jeruzalem als hier, roepen dat hij niet langer mag leven.” (Handelingen 25:24)

“En nadat er vele dagen waren verstreken, beraadslaagden de Joden om hem te doden” (Handelingen 9:23)

“En bracht ze naar de magistraten, zeggende: Deze mannen, die Joden zijn, brengen onze stad buitengewoon in moeilijkheden” (Handelingen 16:20)

‘Zijn discipelen zeiden tot Hem: Meester, de Joden hebben u de laatste tijd geprobeerd te stenigen; en gaat u daar weer heen? (Johannes 11:8)

“Na deze dingen wandelde Jezus in Galilea: want hij wilde niet in het Jodendom wandelen, omdat de Joden hem probeerden te doden.” (Johannes 7:1)

“Om deze redenen grepen de Joden mij in de tempel en wilden mij doden.” (Handelingen 26:21)

“Maar de ongelovige Joden stookten de heidenen op en maakten hun hart kwaadaardig tegen de broeders.” (Handelingen 14:2)

“De Joden antwoordden hem: Wij hebben een wet en volgens onze wet moet hij sterven, omdat hij zichzelf de Zoon van God heeft gemaakt.” (Johannes 19:7)

“Voor de Farizeeën en alle Joden, behalve dat ze vaak hun handen wassen, niet eten, vasthouden aan de traditie van de oudsten.” (Marcus 7:3)

“En daarom vervolgden de Joden Jezus en probeerden hem te doden, omdat hij deze dingen op de sabbatdag had gedaan.” (Johannes 5:16)

“Ik acht mijzelf gelukkig, koning Agrippa, omdat ik mij vandaag voor u zal verantwoorden over alle dingen waarvan ik door de Joden wordt beschuldigd:” (Handelingen 26:2)

“En toen Gallio de plaatsvervanger van Achaia was, kwamen de Joden eensgezind in opstand tegen Paulus en brachten hem voor de rechterstoel” (Handelingen 18:12).

“En toen het dag werd, kwamen enkele Joden samen en bonden zichzelf onder een vloek, zeggende dat ze niet zouden eten of drinken voordat ze Paulus hadden gedood.” (Handelingen 23:12)

“Maar toen de Joden de menigten zagen, werden ze vervuld van afgunst en spraken ze tegen de dingen die door Paulus waren gezegd, tegensprekend en lasterend.” (Handelingen 13:45)

“Van toen af ​​probeerde Pilatus hem vrij te laten, maar de Joden schreeuwden het uit en zeiden: Als je deze man laat gaan, ben je niet de vriend van Caesar: wie zichzelf tot koning maakt, spreekt tegen Caesar.” (Johannes 19:12)

“Want u, broeders, bent volgelingen geworden van de kerken van God, die in Judea in Christus Jezus zijn; want ook u hebt geleden zoals uw eigen landgenoten, zoals zij van de Joden hebben geleden:” (1 Thessalonicenzen 2:14)

“Daarom probeerden de Joden hem te meer te doden, omdat hij niet alleen de sabbat had geschonden, maar ook zei dat God zijn Vader was, waardoor hij zichzelf aan God gelijk maakte.” (Johannes 5:18)

“Dus namen ze het geld en deden wat hun was geleerd: en dit gezegde is tot op de dag van vandaag algemeen bekend onder de Joden.” (Matteüs 28:15)

“Maar de Joden brachten de vrome en eerbare vrouwen en de voornaamste mannen van de stad in opstand, en veroorzaakten vervolging tegen Paulus en Barnabas, en verdreven hen uit hun kustgebieden.” (Handelingen 13:50)