20220928 Over vaccinatiedwang

Van Wakkere tijden, zie daar afbeeldingen en links. Google translate.

27 september 2022

Pas op Dylan Charles , redacteur Waking Times

De afgelopen jaren zijn echt in een flits voorbij gegaan. Ik heb hier onlangs met vrienden over gesproken, en het is verbijsterend hoe de tijd lijkt te zijn opgeschort en tegelijkertijd is versneld.

Maar er is VEEL gebeurd, en het is gemakkelijk om te vergeten wat we allemaal hebben meegemaakt. En hoewel ik zeker dankbaar ben dat de Covid-gekte een beetje naar beneden is gereguleerd, zullen de gevolgen van wat we hebben meegemaakt ons voor onbepaalde tijd blijven beïnvloeden.

Waarom?

Want Covid ging over zoveel meer dan een dringende noodzaak om een ​​ziekte te overleven.

Het ging over het veranderen van de structuur en de aard van de overheid. Over veranderende wetten en het uitrollen van nieuwe programma’s en instellingen om ons in de toekomst beter te ‘beschermen’. Het ging over het verergeren van de nooit eindigende noodsituatie in onze wereld.

Het ging over het testen van systemen van massale manipulatie, en over het versterken van gehoorzaamheid aan autoriteit met de intense en niet aflatende toepassing van een vage, ongrijpbare angst. Het ging over het verleggen van de grenzen van cognitieve dissonantie om erachter te komen hoeveel dwang effectief kan worden toegepast op het publiek zonder al te veel terugslag. Het ging over het toepassen van de bekende heldendaden in de groepspsychologie op een schaal die nog nooit eerder is gezien.

Elk jaar op 9/11 in september krijgen we te horen dat we ‘nooit moeten vergeten’.

Deze publieke mantra zorgt er zeker voor dat we gehecht blijven aan verhalen, en daarom is het ook passend dat we de hoeveelheid social engineering, groepsmanipulatie, massahysterie, leugens, verraad en bullshit die ons in om de nieuwe dageraad van wereldwijde sociale controle in te luiden.

Iemand stuurde me onlangs de volgende video, en zonder vertelling vertelt het het verhaal van de dwang en manipulatie waaraan we de afgelopen jaren zijn onderworpen. Kijk naar de verbazingwekkende hoeveelheid geld, tijd en creatieve energie die is besteed aan het vormgeven van onze perceptie over dit evenement, en aan het creëren van de perceptie van publieke unanimiteit voor experimentele vaccins. Het is verbluffend.

Dus, hier is een kleine trip down memory lane voor jou, en terwijl je ernaar kijkt, vergeet het nooit. ‘Vergeet nooit’ wat ze ons hebben aangedaan.

Vergeet nooit hoe de denktanks, nudge-eenheden en internationale organisaties hun gang gingen met de publieke opinie. Vergeet nooit hoe ze de popcultuur hebben gekaapt namens vaccinfabrikanten, en hoe zelfs de meest anti-gevestigde persoonlijkheden er snel in slaagden om pooiers te worden voor de status-quo. (Tot de jouwe Dee Snyder, Rage Against the Machine en Gene Simmons.)

Vergeet nooit hoe de experts en ankerprikkels het publiek stoomden en iedereen met voldoende verstand demoniseerden om de experimentele geneeskunde te weigeren. En hoe ze ons beschaamd en ‘anders maakten’ als een nieuwe vorm van segregatie, waardoor er meer stress en verdeeldheid ontstond binnen onze eigen families en sociale kringen.

Vergeet nooit hoe ze alle bewijzen en nieuws over schade door vaccins hebben verborgen, en hoe ze zeer geloofwaardige artsen en journalisten hebben gecensureerd die deden wat van journalisten tot nu toe altijd werd verwacht: intelligente vragen stellen.

Vergeet nooit hoe ze letterlijk de definitie van ‘vaccin’ voor de ogen van de hele wereld veranderden, en hoe de overgrote meerderheid van de mensen ofwel deed alsof ze het niet merkten, of het gewoon niets kon schelen.

Vergeet nooit hoe ze je werkloos hebben gemaakt en je bedrijf hebben stilgelegd om de niet-gekozen criminelen te sussen die op de loer liggen in de kantoren van het WEF, de WHO en de rest van de opkomende elite wereldwijde bureaucratieën.

Vergeet nooit dat kritisch denken werd stopgezet en buitenspel gezet door dansende klootzakken in kostuums van vaccinnaalden.

Vergeet nooit dat massapsychose opzettelijk is ontworpen om druk uit te oefenen op de resterende vrijdenkers die er zijn, en vergeet nooit dat zovelen van de mensen bezweek onder de groepsdruk om hypocriete pleitbezorgers te worden van flagrante bedrijfsfuckerij.

Vergeet nooit je voormalige holistische vrienden die slechts een jaar of zo aan gelikte propaganda nodig hadden om hun positie in het medische establishment op te geven en pleitbezorgers te worden voor de meest riskante farmaceutische producten die ooit zijn geproduceerd. Vergeet nooit die mensen in uw omgeving die u gevaarlijk noemden omdat u zich afmeldde voor het vaccin. Vergeet nooit die gemene bootlickers die zeiden dat ze wensten dat je gezonde kinderen polio zouden krijgen, zodat je snel de waarde van openbare vaccinatie zou leren (ja, Sarah D., ik heb het tegen jou, jij boosaardige klootzak). Vergeet nooit de blik van pure angst in de ogen van de drievoudig gemaskerde NPR-luisteraars die zo effectief waren getraind om lucht te vrezen.

Vergeet nooit alle mensen die zijn gedood of gewond door het vaccin, en wiens verhalen verboten zijn van de reguliere media. Vergeet nooit de jonge mensen die aan myocarditis hebben geleden, en vergeet nooit al degenen die de afgelopen jaren ‘plotseling zijn overleden’.

Maar het allerbelangrijkste: vergeet nooit wat deze wereld en de mensen erin kunnen doen en worden wanneer ze worden beïnvloed door wetenschappelijk geconstrueerde massapropaganda. Een les waarvan ik dacht dat we die al hadden geleerd.

Vrede en kracht,

Dylan Charles

zie ook bij de Andere krant over vaccinschade

zie ook bij gezond verstand over het slagveld van de bijwerkingen