20220927 Over een bericht van de Saker over de Russische gevangenenruil

Van De wijngaard van de Saker, zie daar links en afbeeldingen. Google translate

Een chaotische post om de week mee te beginnen: internationaal nieuws, blognieuws en persoonlijke info

15513 Weergaven26 september 2022 46 Opmerkingen

Lieve vrienden,

Dit wordt een wat chaotische post aangezien ik internationaal nieuws, blognieuws en persoonlijk gebruik ga mixen. Maar eerst wil ik iets aan de orde stellen dat me diep dwarszit: de reactie van sommigen op de recente gevangenenruil. Ik wil in het bijzonder diegenen aanspreken die er zo luidruchtig tegen waren en het Kremlin bekritiseerden omdat het ermee instemde. Dus in mijn volgende paragraaf wil ik degenen aanspreken die hierdoor zo van streek waren.

Eerst een vraag: heb je PERSOONLIJK ECHTE/TOTALE wanhoop in je eigen leven ervaren?

Want als je dat niet hebt gedaan, moet je jezelf diskwalificeren voor opmerkingen over deze uitwisseling, omdat je geen idee hebt van de aard van wat er wordt besproken. Tel je zegeningen en houd je zelfingenomen verontwaardiging voor jezelf en kijk er dan misschien nog eens naar als/wanneer je persoonlijk voor de eerste keer echte wanhoop ervaart.

En als je ooit persoonlijk het gevoel hebt gehad dat je in de laagste put van de hel bent beland, probeer je dan te herinneren hoe het voelde en probeer je voor te stellen hoe het is voor een Russische soldaat om in de SBU-kerkers te zijn, niet alleen onderworpen aan fysieke, maar ook aan mentale marteling. Een van de eerste dingen die de meeste van deze soldaten moeten hebben gehoord, is dit ” niemand weet dat je hier bent en we kunnen met je doen wat we willen ” (als voormalig ICRC-afgevaardigde weet ik zeker dat dit een van de meest verschrikkelijke aspecten van “verdwenen” zijn). Ja, marteling is verschrikkelijk. Maar wanhoop is nog erger. Dus als Rusland niet had ingestemd met die uitwisseling, aan welke gedachte of hoop konden deze Russische soldaten dan vasthouden? Als je nu een typische ‘verlichte’ moderne positivist bent, stop dan alsjeblieft met lezen hier en sla de volgende drie paragrafen over. Maar als je religieus bent, lees dan verder.

Het is een fundamentele leerstelling van het christendom dat één ziel kostbaarder is dan het universum . Herinner je je de gelijkenis over het verloren schaap nog? Is het je opgevallen dat de pastoor zijn hele kudde verliet om dat ENE verloren schaap te gaan zoeken. Met andere woorden, het was geen “rationele” beslissing: ” Welke man van jullie, die honderd schapen heeft en er één verliest, laat niet de negenennegentig in de woestijn achter en gaat achter dat wat verloren is, tot hij het vindt? “. Natuurlijk zou de ‘verlichte’ moderne positivist niet achter 49 verloren schapen aan gaan als dat betekende dat hij er 51 met rust zou laten. En natuurlijk zou het voor zo iemand niet logisch zijn om X aantal nazi’s uit te wisselen tegen Y aantal Russische soldaten.

Mag ik u er ook aan herinneren, ervan uitgaande dat u religieus bent, dat de Bijbel zegt: “ Aan mij behoort wraak en vergelding; hun voet zal te zijner tijd glijden: want de dag van hun rampspoed is nabij, en de dingen die over hen komen, haasten zich “. Geloof je echt dat de Azov-terrorist zal ontsnappen aan Gods gerechtigheid? Zo niet, dan geloof je om te beginnen niet in God. En als je dat doet, HANDEL dan vanuit deze overtuiging!

Ik zou willen dat al degenen die hun “heldhaftige principiële” en “moedige stoere” houding tegen deze uitwisseling hebben aangegeven, de mogelijkheid hadden om met de vrijgelaten Russische soldaten en hun families te spreken om hen uit te leggen waarom het verkeerd was om deze soldaten te ruilen voor een bende nazi-misdadigers.

Een van jullie schreef: ” Er is hier iets heel erg mis “. Ja, die is er inderdaad. En dat “iets” ben jij . Je bent gewoon te leeg om het te beseffen.

Maar we leven in een samenleving waar het concept van “goed en kwaad” zinloos en zeer passé is verklaard , dus voor de “verlichte” moderne positivist wil ik nog een paar argumenten geven.

Realiseert u zich dat de nazi’s in Russische hechtenis veel veiliger waren dan vrijgelaten (zelfs terwijl de NAVO hun HIMARS afvuurde op de detentiefaciliteit, vroegen ze Rusland om de misdadigers van Azov te huisvesten!)? Ja, Rusland heeft ze uitgewisseld, maar dergelijke uitwisselingen vonden ook plaats tijdens de twee Tsjetsjeense oorlogen. Weet je hoeveel uitgewisselde Tsjetsjenen toen gingen genieten van een leuk en gezellig leven? Nul. De Rus doodde ze of nam ze allemaal gevangen. Nu zullen deze nazi-misdadigers op de vlucht leven en voor hun leven vrezen voor de rest van hun droevige bestaan ​​op aarde.

Realiseer je je dat in Banderastan deze nazi’s die eerst video’s van Azovstal in Mariupol opnamen, die degenen bespotten die gevangenschap boven vrijheid kozen, en vervolgens voor hun eigen gevangenschap kozen als de lafaards die ze allemaal zijn? Met andere woorden, hun reputatie is dodelijk en zal in de loop van de tijd niet worden hersteld.

Herinner je je Nadezha Savchenko nog? Dat is de nazi “ hoop van de Oekraïne ” die door Russen gevangen werd genomen voor de moord op twee journalisten. Ze werd vervolgens vrijgelaten om… …in een Ukronazi-gevangenis te belanden, beschuldigd van het beramen van een staatsgreep. Wat de meesten van jullie niet beseffen dat in Russische gevangenschap zijn betekent voor de nazi-misdadigers. Het betekent dat ze nooit meer te vertrouwen zijn, omdat niemand echt weet wat er met hen is gebeurd in Russische gevangenschap. Vraag het aan een willekeurige inlichtingendienst en hij/zij zal u dat bevestigen.

Waar het op neerkomt is dit: Poetin deed het *MORAL*-ding door in te stemmen met deze uitwisseling en degenen die hem nu beschuldigen van allerlei soorten kwaad (“hij heeft de nazi vrijgelaten om Medvedchuk terug te krijgen!”) zijn niet alleen amoreel/immoreel, ze zijn zijn ook onwetend en begrijpen niet dat Rusland deze nazi’s GEEN enkele vorm van vrijspraak heeft gegeven. AL deze nazi’s zullen nu op de Russische “kill or capture”-lijst staan.

Maar die Russische soldaten die door een hel gingen die ik niemand toewens, zullen nu herenigd worden met hun families. Nee, dankzij jou. Met dank aan Poetin.

Ik was geschokt en, eerlijk gezegd, walgde van de opmerkingen die die uitwisseling aan de kaak stelden, dus ik wilde mijn mening geven en je botweg laten weten hoe beschamend ik deze opmerkingen vind. Ik zei dat ik moest zeggen en ik zal geen verdere pogingen doen om iemand te overtuigen.

***

Oké, dan een paar blognieuws.

De blog doet het fantastisch goed. Dit is het bovenste deel van een alternatieve mediakaart gemaakt door Ron Unz: ( bron )

Maar het wordt nog gekker. Dit is de huidige ranglijst van de Saker-blog volgens https://hypestat.com/ (Brits communicatiebedrijf, niet een die ervan verdacht wordt “geheime Saker-supporters” te zijn om het zacht uit te drukken!

Als we 326.985*30.5 vermenigvuldigen, krijgen we elke maand 9.973043 pagina’s. Slechts een haar onder TIEN MILJOEN!

Merk ook op dat mijn categorische weigering om advertenties op de blog toe te staan ​​me meer dan 1000 dollar PER DAG “kost”. Dit is het bewijs dat ik, in tegenstelling tot zoveel anderen, het niet voor het geld doe, daarom accepteer ik alleen persoonlijke en 100% vrijwillige donaties. Ik lach altijd als ik zie dat anderen gewoon niet begrijpen hoe de Saker-blog 17 jaar had kunnen overleven zonder OOIT een betaalde advertentie of artikel te accepteren 🙂

Dat ondanks alle boze voorspellingen van COVID-dissidenten en Poetin-haters dat deze blog al zijn lezerspubliek zou verliezen vanwege mijn standpunt over deze kwesties (het zijn in ieder geval HUN blogs die in volslagen irrelevantie blijven hangen, zelfs niet overal gerangschikt!).

Raad eens? Na verloop van tijd eerlijk blijven, wat er ook gebeurt, is veel effectiever dan proberen te profiteren van de doxa van de dag. Maar degenen zonder integriteit zullen dat nooit kunnen begrijpen, vandaar hun trapsgewijze mislukkingen.

Dat alles ondanks de hitstukken die tegen de blog en mij persoonlijk zijn gepubliceerd door een kleine, irrelevante blog die wat zichtbaarheid probeert te krijgen door op de Saker-blog te blaffen.

Maar er is nog meer goed nieuws!

Er zijn nu MEER DAN DUIZEND commentatoren die zich hebben aangemeld om op de blog te reageren . En dat is nadat onze webmaster Herb de paar trollen en spammers heeft verwijderd die zich probeerden aan te melden. Een enorm “bedankt!!!” aan jullie allemaal voor je geduld en voor het nemen van de tijd om je aan te melden!

Sterker nog, het aantal onderschepte opmerkingen is drastisch gedaald ! Oké, eerlijk gezegd, er zijn nog steeds een paar tolgelders (AI’s of simpele idioten) die nog steeds proberen en soms slagen om wat smakeloze idiotie te posten, maar dat probleem zal ook in de nabije toekomst worden opgelost (nog even geduld aub! ).

Ik kan me bijna voorstellen hoe gefrustreerd en woedend al diegenen die me boze narcistische “scheidingsbrieven” hebben geschreven zich moeten voelen nu ze beseffen dat hun “onmisbare zelf” door precies *niemand* wordt gemist 🙂

Met andere woorden, de blog doet het beter dan ooit en beter dan alles wat ik ooit had durven dromen. En dat is allemaal te danken aan u – de lezers. Heel erg bedankt!!!

als laatste,

Na een relatief rustig orkaanseizoen lijkt het erop dat Florida deze week wordt getroffen door een werkelijk extreem gevaarlijke orkaan . Ik heb persoonlijk geluk omdat ik vertrek in Oost-Centraal Florida, een paar mijl van de Atlantische kust (maar nog steeds in de 5-daagse waarschijnlijkheidskegel). Voor ons is het grootste risico plotselinge overstromingen (we hadden een zeer natte zomer) door de regen, maar we zouden geen stormvloedkering krijgen en onze wind zal waarschijnlijk tropische stormkracht of CAT1-orkaan zijn. Maar de rest van het Florida-schiereiland zal in chaos verkeren met massale evacuaties, stroomuitval in de hele staat (Florida’s stroominfrastructuur is volledig Derde Wereld, is meer dan zielig, echt), de communicatie ligt plat, inclusief internet, telefoon, enz . voor mij persoonlijk betekent dit twee dingen: ik moet voorbereidingen treffen voor de storm en misschien wordt de verbinding verbroken.

Ik zal mijn best doen om zoveel mogelijk en zo lang als ik kan aan de blog te werken.

Maar als je een paar dagen niets van me hoort, vraag ik om je begrip: er is veel waar ik nu voor moet zorgen. En ik prijs mezelf heel gelukkig, want het zwaarst getroffen gebied zal het gebied van Saint-Pete-Tampa-Clearwater zijn, waar ze in theorie een CAT4-storm kunnen krijgen op ongeveer 80 mijl naar het westen, waarbij een Ian zijn voorwaartse beweging vertraagt ​​tot een kruip- en pompende energie van de Golf van Mexico en zijn woede ontketenen tegen de kustlijn voor vele vele uren! Houd alstublieft alle mensen hierin in uw gebeden, dit is echt een extreem slechte situatie voor hen!

Oké, dat is nu allemaal van mij. Ik zal proberen u op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in Oekraïne en elders, zodra ik daar tijd voor heb.

Knuffels en groeten aan iedereen,

Andrei