20220302 Over de grootste uitdaging voor de nieuwe wereldorde

Makow — Georganiseerd Jodendom = Georganiseerde Diefstal

1 maart 2022 (zie hier voor links en afbeeldingen, google translate)

(Het jodendom wordt gedefinieerd door het kabbalisme dat satanisch is . kabbalisme is het communisme .)

Als etnische Jood vind ik het jammer om te zeggen dat de essentie van het kabbalistische jodendom

& Georganiseerd Jodendom is het plunderen, tot slaaf maken en uitroeien van de goyim

en om een ​​satanische bedeling op aarde te vestigen.

Dit is wat ze in Oekraïne doen en wat Poetin in Rusland wil voorkomen.

Het conflict in Oekraïne is de grootste uitdaging voor de Nieuwe Wereldorde sinds Hitler.

Hitler was valse oppositie . Hopelijk geldt dit niet ook voor Poetin.

De meeste Joden zijn bedrogen en zouden dit ontkennen, net zoals de meeste goyim zouden ontkennen dat hun “leiders” op elk gebied lafaards, verraders en opportunisten zijn die dit eeuwenoude complot voor persoonlijk gewin bevorderen. Nadat ze miljoenen levens hebben verwoest met hun covid-hoax, wissen ze hun sporen uit door hun derde wereldoorlog te beginnen.

Deze GROTE FOTO is nodig om de kleine afbeelding te begrijpen. Onze corrupte voorouders gaven de controle over het banksysteem, de bloedbaan van de samenleving, aan deze psychopaten.

1869 Boek – Russische Joden voelden recht op Goy-eigendom

In het pre-revolutionaire Rusland volgden Joden het Talmoedische voorschrift dat niet-joodse eigendommen een “vrij voor iedereen” zijn voor Joden die, tegen een vergoeding, vooraf toestemming hebben gekregen van de gemeenteraad (“De Kahal”) om het op te lossen.

“De bezittingen van de goyim zijn als een woestijn zonder eigenaar,

en iedereen [elke Jood] die het grijpt, heeft het verworven.” – Babylonische Talmoed, IV/3/54b

“Ons doel is om geleidelijk de rijkdom van de wereld te absorberen.” – Cecil Rhodes, een vrijmetselaar.

Het communisme was/is gewoon een masker voor de confiscatie van niet-Joodse rijkdom. Hetzelfde geldt voor het zionisme, een masker voor diefstal van Palestijnse eigendommen.

Disclaimer: Waarom verspreid ik als Jood deze informatie? Omdat dit niet is wie ik ben, noch wie mijn familie of joden die ik ken zijn. Ik ben de uitvinder van Scrupules, een spel gebaseerd op 1200 morele dilemma’s . God is de morele orde. Alle mensen hebben een ziel die in staat is om de stem van God te horen. Het is onze plicht om goed en kwaad te onderscheiden en te gehoorzamen. Je moet goed zijn om je goed te voelen.

Echter, de maçonnieke joodse bankiers en hun heidense maçonnieke flunkies proberen de mensheid te onteigenen. Het begint met het vernederen van moraliteit en het omkeren van de waarheid en eindigt in een planetaire goelag of nucleaire vuurzee. Ik kon zwijgen, maar we zijn op aarde gezet om God te dienen. Een boek uit 1869 laat zien dat het onteigenen van heidenen altijd de agenda is geweest van het georganiseerde jodendom.

vanaf 8 april 2008 & jan 2019

Door Henry Makow PhD

I n 1869 publiceerde Jacob Brafman, een joodse bekeerling tot het christendom, een boek in het Russisch over de joodse gemeenschapsorganisatie ‘The Kahal’ , wat suggereert dat het georganiseerde jodendom samenspande tegen de heidense bevolking.

Gelukkig, in november 1881, Mme. ZA Ragozin publiceerde er een uitgebreid verslag van in “The Century Magazine” (Vol. 23 Issue I) onder de titel “Russische Joden en heidenen (Vanuit een Russisch oogpunt.)” (Dit opmerkelijke essay staat online .)

Ragozin was een geleerde van de oude geschiedenis van het Nabije Oosten die in de jaren 1880 een half dozijn boeken publiceerde over de Chaldeeën, Perzen, Assyriërs enz.

“DE KAHAL”

Brafmans boek was gebaseerd op duizend interne documenten van de Kahal. De meest opzienbarende onthulling:

de Kahal volgde het Talmoedische voorschrift dat niet-Joodse eigendommen ‘vrij voor iedereen’ zijn voor Joden die, tegen een vergoeding, vooraf toestemming hebben gekregen van de gemeenteraad (“De Kahal”) om het te verkrijgen. Dit is duidelijk een bron van antisemitisme en kan de ware roofzuchtige aard van het communisme (en de Nieuwe Wereldorde) achter de idealistisch klinkende raambekleding verklaren.

Bijvoorbeeld, Brafman, die door joodse historici wordt aangeduid als ‘een informant’, legt uit dat jood ‘X’ de rechten op het huis van de niet-Joodse ‘Y’ koopt.

“Hij heeft ‘khazaka’ verworvendat wil zeggen het eigendomsrecht op het huis van de niet-Joodse “Y”, in kracht daarvan krijgt hij het exclusieve recht, gegarandeerd door inmenging of concurrentie van andere Joden, om het genoemde huis in bezit te krijgen… ‘met welke middelen dan ook’.

“Totdat hij er uiteindelijk in is geslaagd het in zijn officiële bezit te brengen, heeft alleen hij het recht om dat huis van de huidige eigenaar te huren, erin te verhandelen, geld te lenen aan de eigenaar of aan andere heidenen die er misschien in wonen – om maak er winst uit op wat voor manier dan ook [dat] zijn vindingrijkheid doet vermoeden …”

Het tweede deel kan een model zijn van hoe heidenen werden uitgebuit door een jood.

Volgens Brafman laten de documenten “zo duidelijk mogelijk zien op welke manier en met welke middelen de joden, ondanks hun beperkte rechten, er altijd in zijn geslaagd om vreemde elementen uit de steden en gemeenten waar ze zich hebben gevestigd te verdrijven, om de kapitaal en onroerend goed in die plaatsen, en om zich te ontdoen van alle concurrentie in handel en ambacht, zoals het geval is geweest in de westelijke provincies van Rusland, in Polen, Galicië, Roemenië…” De verkoop van alcohol en het lenen van geld waren manieren om laatste eigendom. De joodse wodka-dealers kwamen tijdens de oogst opdagen en verkochten alcohol op krediet aan boeren. Het duurde niet lang of de drinkgewoonten van de boeren en de samengestelde rente combineerden om het eigendom en de toekomstige oogsten over te dragen aan de handen van de wodka-dealers. (Zie E. Michael Jones,”Russische Roulette” Cultuuroorlogen , mei 2006, p. 24.)

EEN REVOLUTIONAIRE MANIER VAN STELEN

Vijftig jaar nadat “The Kahal” werd gepubliceerd, werd de christelijke beschaving in Rusland op brute wijze vernietigd door de bolsjewistische revolutie, die een dekmantel was voor de joodse bankiers van de Illuminati. De meest opvallende aspecten van deze revolutie, afgezien van het opleggen van een afschuwelijke en verdorven politiestaat, was de confiscatie van onnoemelijke niet-Joodse rijkdom en het afslachten van miljoenen niet-joden.

Deze holocaust krijgt weinig aandacht omdat Illuminati-joden de massamedia en het onderwijssysteem beheersen met behulp van zelfingenomen en goedbetaalde dupes van de “neo-con”, “liberale”, “feministische” “socialistische” en “marxistische” joodse streep om af te dwingen een intellectuele tirannie.

Het Rothschild-front Kuhn Loeb & Co. kreeg een mooi rendement op hun $ 20 miljoen financiering van de revolutie van 1917. In 1921 gaf Lenin hen $ 102 miljoen. ( NY Times 23 aug. 1921.) Ook kunnen ze rijkdom en bankrekeningen hebben bewaard die de (tsaar) Romanov dwaas aan hen toevertrouwde.

Bovendien namen Illuminati-joodse bankiers de Russische industrie in bezit. Documenten van de Duitse geheime dienst droegen de bolsjewieken op om “de Russische kapitalisten te vernietigen voor zover u wilt, maar het zou geenszins mogelijk zijn om de vernietiging van Russische ondernemingen toe te staan.”

De Duitse keizerlijke bank stuurde de bolsjewieken meer dan 60 miljoen roebel. In dit verband citeert AN Field de documenten 10 en 11 tussen de bankiers en de bolsjewieken: “Ze geven een volledig overzicht van de voorwaarden waaronder de Duitse banken na de oorlog de Russische industrie moesten controleren.” “De waarheid over de malaise” (1931) door AN Field. (pp.62-72)

“DE RODE TERREUR”

Lenin en Trotski richtten de beruchte geheime dienst “Cheka” op (later omgedoopt tot OGPU, toen NKVD en uiteindelijk KGB) om eigendommen te stelen en het verzet te onderdrukken.

“De eerste Cheka-eenheden die in elke stad of stad waren opgezet, waren in de eerste plaats bezig met de uitroeiing van tsaristische bureaucraten, gendarmes en hoge officieren, de families van de Witte Garde en alle burgers wier eigendom werd getaxeerd op 10.000 roebel of meer. Er waren duizenden wetenschappers en ingenieurs die werden vermoord als “uitbuiters” en ongeveer de helft van de artsen van het land werden vermoord of gedwongen te emigreren. Mensen werden vermoord thuis, op straat en in de kelders van het hoofdkwartier van Cheka, ongeacht hun leeftijd.” (Slava Katamidze, “Loyale kameraden,

Duizenden christelijke priesters en monniken werden naar de Goelag gestuurd en afgeslacht.

“De kerk werd vanaf het begin het doelwit van bolsjewistische vijandigheid. Het verzet tegen de inbeslagname van kerkelijke eigendommen, met name zilveren en gouden voorwerpen, was bijzonder fel… van de opbrengst.” (Katamidze, p. 25)

Volgens de moedige Joodse schrijver Steve Plocker , die zegt dat de Cheka voornamelijk werd geleid en bemand door Joden, wordt geschat dat de Tsjeka verantwoordelijk was voor minstens 20 miljoen doden. De Cheka werd bekrachtigd door Lenin en Trotski, die Illuminati-joden waren en gefinancierd door Illuminati-joodse bankiers.

“Veel joden hebben hun ziel verkocht aan de duivel van de communistische revolutie en hebben voor eeuwig bloed aan hun handen”, schrijft Plocker. “We moeten niet vergeten dat enkele van de grootste moordenaars van de moderne tijd joden waren.”

“TWEE SOORTEN JODEN”

In “Russische Joden en heidenen”, schrijft Mme Rogozin:

“Er zijn van oudsher Joden van twee beschrijvingen geweest, zo verschillend dat het twee verschillende rassen waren. Er waren Joden die God zagen en Zijn wet verkondigden, en zij die het gouden kalf aanbaden en snakten naar de vleespotten van Egypte; er waren Joden die Jezus volgden en zij die Hem kruisigden…” (909)

Om de moordenaars niet te excuseren, werden veel gewone Joodse en niet-joodse communisten echt bedrogen door te denken dat het communisme arme arbeiders, de verdeling van rijkdom en sociale rechtvaardigheid vertegenwoordigde. Net als vandaag hadden de Illuminati-joden de kudde gehersenspoeld. Andere joden doorzien het bedrog echter wel en vochten heldhaftig tegen het communisme.

De poppenspelers van de Illuminati werken op armlengte om de illusie in stand te houden dat de geschiedenis zich op een willekeurige manier ontvouwt. Zo kwam Stalin op verschillende momenten in opstand tegen zijn handlangers en vervolgde hij hun Joodse agenten. Velen geloven dat Stalin uiteindelijk werd vermoord toen hij een laatste hardhandig optreden probeerde.

Het omgekeerde spiegelbeeld van de “Rode Terreur” was de nazi-vervolging van de Joden en de confiscatie van geselecteerde Joodse eigendommen in de jaren ’30. Ik vermoed dat de Illuminati Joodse bankiers verantwoordelijk waren voor de opkomst van de nazi’s en profiteerden door de rijkdom van hun Joodse concurrenten te onteigenen. De grote Duitse bankiers waren zeer betrokken bij de “arisering” van joods bezit.

CONCLUSIE

Sinds de Engelse Revolutie weerspiegelt de geschiedenis het geleidelijke proces waarbij voornamelijk de Joodse financiën en haar satanische niet-Joodse bondgenoten de vrijmetselarij, de “revolutie” en de oorlog hebben gebruikt om de christelijke beschaving omver te werpen en te vervangen door hun economische, sociale, politieke en culturele hegemonie, dwz ” De nieuwe wereldorde.”

Ik betwijfel of de joodse bankiers van de Illuminati het monopolie hebben op hebzucht, maar ze zijn zeker de beste exponenten ervan geweest. (Hebben ze de meesten van ons niet bekeerd?) Ik vermoed dat de Talmoedische geest (het uitverkoren volk monopoliseert rijkdom ten koste van de overgrote meerderheid die als dieren wordt beschouwd) het imperialisme inspireerde en de Illuminati vandaag nog steeds motiveert.

Zoals ik heb gezegd, gebruiken de Illuminati Joodse bankiers Joden als pionnen en agenten. Hun partners zijn satanisten van alle etnische achtergronden die ook hun eigen volk ondermijnen en verraden. Hun plan is om het menselijk ras te onterven en te domesticeren (“opvoeden”, sociaal ingenieur, hersenspoeling) voor hun doel. Zij zitten achter 9-11, de “War on Terror” en de oorlogen in Irak, Afghanistan en Syrië. Zij zijn de reden waarom de massamedia een grap is. Ze staan ​​achter ‘haatwetten’, feminisme, ‘seksuele bevrijding’, porno, multiculturalisme en diversiteit — dit alles is mind control en social engineering. (Ooit gehoord dat multiculturalisme Israël of China wordt opgedrongen?) Ze zitten achter de covid-hoax, “homorechten”, transgenders, annuleercultuur en BLM.

Een kanker vernietigt de westerse beschaving. Die kanker zijn de vrijmetselaars-joodse centrale bankiers die de geldschepping controleren en bijgevolg alle sociale instellingen. Ons “leiderschap” vertegenwoordigt een corrupte occulte macht binnenin. We kunnen het niet eens herkennen omdat onze instellingen zijn ondermijnd.

Het Amerika van vandaag kan worden vergeleken met Rusland voor de revolutie. Volgens W. Schulgin, “was het brein van de natie in [Illuminati] Joodse handen en werd het, zoals gebruikelijk, om in Joodse categorieën te denken… Ondanks alle beperkingen beheersten de Joden de geest van de Russische mensen.” (Jones, Cultuuroorlogen , p. 42)

Een echte jood (en christen en moslim) staat voor God en de universele morele orde. De wereldregering kan dus nooit “goed voor de joden” zijn, ongeacht de status die ze zouden kunnen genieten.

Niemand zal ontsnappen aan de hel op aarde.

Gerelateerd – De Joodse president van Oekraïne is een dief

(((Bill Gates))) Het voorspellen van een bioterroristische aanval op pokken

Als Israël machtig is – Yossi Gurvitz (YouTube)

Het uitroeien van de Goyim is de basis van de kabbala

Texe Marrs – Joodse agenda is om de Goyim . tot slaaf te maken

Satanistische joden vervolgen andere joden en de mensheid in het algemeen .

Een link naar een download voor de Duitse versie van de boeken.

J acob Brafman – Das Buch vom Kahal Band 1 + 2 (vertaald uit het Russisch door Dr Siegfried Passarge)

Zie ook mijn “Imperialisme van Joods Kapitaal”

en “Rothschilds Conduct Red Symphony”

Kevin McDonald “Stalin’s Willing Executioners”

E. Michael Jones “The Revolutionary Jew”

Gerelateerd – In de “Protocollen van de geleerde oudsten van Zion” (17) komt deze passage voor: “Zelfs nu zijn onze broeders verplicht afvalligen van hun eigen familie of een persoon waarvan bekend is dat hij tegen de Kahal is, aan de kaak te stellen. Wanneer ons koninkrijk komt , zal het nodig zijn dat alle onderdanen de staat op een vergelijkbare manier dienen.” Is de Joodse “Kahal” de moderne “Sovjet”? ‘De Internationale Jood’, Hoofdstuk 15.

“Het woord Kahal is Kehillah in het Hebreeuws. Het is de plaatselijke tak van het Sanhedrin in elke gemeenschap waar Joden leven, waardoor ze worden bestuurd zonder hun medeweten.” Henry Klein, A Jew Exposes the World Jewish Conspiracy, p. 7

Ga naar deze Chabad website: Genesis 25:29-34 ‘Esau verkoopt Jacob zijn eerstgeboorterecht’. Ze willen dat we de onze verkopen.

Met dank aan Patrick O’Carroll — Kabbalisten die sleutelrollen spelen in de COVID -GENOCIDE:

Larry Fink (CEO van BlackRock die in 2019 een meerderheidsbelang in Pfizer kocht);

Rob Kapito (President van BlackRock dat in 2019 een meerderheidsbelang in Pfizer kocht);

Mortimer Joseph Buckley (CEO van Vanguard);

Rochelle Walensky (directeur van CDC);

Anne Schuchat (adjunct-directeur van CDC);

Sherri A Berger (stafchef van CDC);

Mitchell Wolfe (Chief “medische” officier van CDC);

Jeff Reczek (directeur van het Washington Office van CDC);

Stanley Erck (CEO en voorzitter van Novavax);

Serge Weinberg (onafhankelijk bestuurder van Sanofi (voorheen Hoechst));

Stéphane Bancel (CEO van Moderna);

Tal Zaks (hoofd “medische” officier van Moderna, maker van vaccins);

Emma Walmsley (CEO van Glaxo Smith Kline);

Drew Weissman (Pionier in de ontwikkeling van mRNA-vaccins);

Albert Bourla (voorzitter en CEO van Pfizer);

Michael Dolsten (Chief “wetenschappelijke” functionaris van Pfizer);

Sally Susman (Executive Vice President en Chief Corporate Affairs Officer van Pfizer);

Alex Gorsky (CEO van Johnson & Johnson);

Pascal Soriot (CEO van AstraZeneca);

Xavier Becerra (secretaris van de Amerikaanse afdeling “Gezondheid” en Humane “Diensten”);

Alex Azar (secretaris van de Amerikaanse afdeling “Gezondheid” en Humane “Diensten”);

Rachel Levine (adjunct-secretaris van het Amerikaanse ministerie van “Gezondheid”, travestie pervert);

Jeffrey Zients (COVID “tsaar” tegen bolsjewiek-zionistische Biden);

Andy Slavitt (COVID senior “adviseur” van bolsjewistisch-zionistische Biden);

Jonas Salk (eugeneticus, uitvinder van het genocidale polio “vaccin”);

Alejandro Mayorkas (secretaris van Binnenlandse Zaken “Veiligheid”);

Andy Slavitt (Senior “Adviseur” van het COVID (Magic Virus) “Reactie” “Coördinator”);

Anne Neuberger (plaatsvervangend nationaal “beveiligings” “adviseur” voor cyber- en opkomende technologie);

Annie Petsonk (adjunct-secretaris van Transport voor Luchtvaart en Internationale “Zaken”);

Antony Blinken (staatssecretaris);

Avril Haines (directeur van National “Intelligence”);

David Cohen (plaatsvervangend hoofd van de Central Lack-Of-Intelligence Agency (CIA));

David Kessler (Chief “Science” Officer van het COVID (Magic Virus) “Response” Team);

Douglas Emhoff (de volgende “First Lady”? Echtgenoot van Kamala Harris);

Elena Kagan (Hooggerechtshof “Justitie”);

Jeffrey Zients (COVID (Magic Virus) “Reactie” “Coördinator”);

Kamala Harris (volgende president van de VS? Harris vertelde een camera dat ze als kind Chanoeka vierde)

Merrick Garland (procureur-generaal van de VS);

Ron Klain (stafchef van het Witte Huis);

Sonia Sotomayor (Hooggerechtshof “Justitie”);

Stephen Breyer (Hooggerechtshof “Justitie”);

Wendy Sherman (adjunct-secretaris van “Staat”);

zie ook de protocollen van zion van Makow

zie ook de krantekoppen voor vandaag bij Makow en kijk naar het filmpje van Zelensky