20220222 Over vaccinmandaten 13

Van Frontnieuws

Canadese politie accentueert de internationale tendens van fascistische agressie tegen burgers – “Net de paardenvideo bekeken – die is geweldig”

februari 21, 2022 (ED. zie hier andere links, videobeelden enz.)

Wij hebben gedurende de hele COVID-19 pandemie gezien hoe de politie op verontrustende wijze bevelen opvolgde van federale, regionale, staats- en plaatselijke politici. Zozeer zelfs, dat de ernst van de steeds wredere tactieken van de wetshandhavers een van de meest in het oog springende onthullingen van de laatste tijd is geweest. Het meest recente gedrag van politieagenten en ambtenaren van de RCMP in/rond Ottawa, Canada, weerspiegelt deze steeds vijandiger aanpak, schrijft Theconservativetreehouse.com.

Er zijn duizenden recente voorbeelden uit de V.S., het V.K., Frankrijk, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en nu Canada. Wat eens zeldzaam was, misschien onvoorstelbaar, is nu schering en inslag. Het is veel meer dan verontrustend om deze afdaling naar totalitarisme te zien, en het is nog verontrustender om te begrijpen hoe eerdere afschuwelijke gebeurtenissen in de geschiedenis plaatsvonden.

Toch moeten wij deze problemen onder ogen zien zoals zij bestaan, en niet zoals wij zouden willen dat zij waren.

Helaas is het resultaat van hun gedrag, een gedrag dat in zijn totaliteit moet worden gezien, een aanzienlijke daling van de steun van het grote publiek geweest. Wij zijn de tijd al lang voorbij dat “een paar slechte acteurs” als excuus aanvaard konden worden, en wij komen nu in die donkere periode waarin de meeste mensen aanvaarden dat politieagenten als groep de vijand zijn van de vrije en democratische samenleving. (Kijk bij bovenstaande link)

Er zijn een paar voorbeelden geweest waar de politie gewoon geweigerd heeft het COVID-handhavingsmechanisme te zijn voor politici die dronken waren van hun nieuwe COVID-macht. Maar die paar voorbeelden zijn helaas veelzeggend vanwege hun zeldzaamheid. Voor het overgrote deel van de referentiepunten is de politie meer dan bereid geweest om stormstroopers te zijn voor de politici.

De mensen van Rebel News hebben een heleboel uitgelekte interne chatberichten van de Royal Canadian Mounted Police in handen gekregen (HIER ZIEN ), waarin de RCMP vrolijk bespreekt hoe leuk het is om de gemiddelde Canadese burger te slaan, te verpletteren en te confronteren.

De RCMP viert zelfs hun positie als “Laarzen” op de grond om de demonstranten op de been te brengen.

(REBEL NEWS) In de chat stuurt RCMP Musical Ride lid, Andrew Nixon een foto van een pint bier in de hoop op zijn kans om demonstranten te mishandelen:

“Schop ze er niet allemaal uit tot de groep van volgende week aan de beurt is.”

Lid Robin Thibault maakt opmerkingen over accommodaties die de politie in Ottawa krijgt:

“Nice Downtown in Chateau Laurier.”

Nixon maakt grapjes over politiegeweld:

“Tijd voor de demonstranten om onze laarzen op de grond te horen.”

Na berispt te zijn voor zijn opmerkingen, drijft Nixon de spot met de demonstranten:

“Okay we kunnen gratis knuffels en eenhoornstickers uitdelen.”

Een lid, Marca genaamd, lacht het vertrappen van twee demonstranten, waarvan er één een scootmobiel had, van de vorige avond weg.

“Net de paardenvideo bekeken – die is geweldig.”

“We moeten die manoeuvre oefenen.”

Zie LEAKED RCMP MESSAGES: “Time for the protesters to hear our jackboots on the ground”

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zie ook bij Frontnieuws:

De Truckers vertrappen – De Great Reset wordt het Grote Ontwaken

februari 20, 2022

Er zijn weinig woorden om de omvang van de verdorvenheid van de Canadese premier Justin Trudeau te beschrijven. Ik zal het niet eens proberen, schrijft Tom Luongo. (ED.: zie hier ook afbeeldingen en links)

Dit is een persoon (want geen echte man zou ooit zoals hij regeren) die zo grondig slecht voorbereid is op zijn taak dat hij niet eens weet hoe hij fatsoenlijk uit het voorbereide script moet voorlezen.

Het was allemaal leuk en aardig om Trudeau/Hitler memes te maken, tot gisteren, toen Trudeau’s handhavers te paard een oude vrouw vertrapten.

Een man met ook maar een greintje fatsoen stuurt geen bereden mannen een menigte in. Het enige wat erger is, zijn de mensen die hierop commentaar geven en zeggen: “Zij verdiende het.

Ja, zij had naar huis kunnen gaan.

Ja, zij had de bloedklonter kunnen laten inspuiten.

Ja, zij had zich ook gewoon kunnen houden aan wat Justin Trudeau haar zegt dat de moraal is.

Maar Trudeau had een andere keuze kunnen maken. In plaats van zich te gedragen als een bang jongetje dat bang is zich publiekelijk voor schut te zetten, had hij de demonstranten kunnen ontmoeten.

In plaats daarvan deed hij wat alle jongetjeheersers ooit gedaan hebben, hij koos voor geweld en intimidatie.

Degenen die de slachtoffers de schuld geven zijn erger dan Justin Trudeau. Zij zullen het nooit toegeven, zelfs niet aan zichzelf, maar hun geloof in de Staat als morele scheidsrechter wordt op zijn grondvesten geschud wanneer dingen als deze gebeuren.

Dus tieren zij over stomme spelletjes spelen en stomme prijzen winnen. Empathie? Wie heeft dat nodig in de dappere nieuwe wereld van Davos.

De tegenstanders van de protesten hebben hun redenen, die echter geen van alle moreel gerechtvaardigd zijn. Want als u uw moraal laat bepalen door de Staat, die in de kern een immorele constructie is, zult u voor altijd de tirannie moeten rechtvaardigen om aan de kant van de engelen te blijven.

Het slachtoffer de schuld geven is het gemakkelijkste wat men kan doen. Hoeveel verkrachters hebben niet beweerd dat “zij het verdiende?” Hoeveel misbruikers geven elke dag de schuld aan de mensen die zij misbruiken, omdat zij te beschaamd zijn om toe te geven dat zij fout zitten?

Wij zijn nu allen onrein

Het deel van de Great Reset dat betrekking heeft op COVID-19 ging altijd over het versterken van de verdeeldheid tussen de mensen. Om er een nieuwe godsdienst omheen te scheppen. Het sacrament ervan is het vaccin. Het Onze Vader is het demoniseren van Ivermectine en het vertrouwen op de wetenschap. Haar gewaad is het masker.

Haar “amen,” is “in naam van de volksgezondheid.”

Het heeft tot zo’n ontmenselijking geleid, dat zij die zich niet schikken naar de hogepriesters nu hun lot verdienen.

Mario Draghi in Italië heeft verklaard dat de ongevaccineerden niet langer deel mogen uitmaken van de Italiaanse samenleving.

En in zekere zin, helaas, hebben de aanhangers van Trudeau gelijk. Men heeft altijd de keuze om het misbruik te aanvaarden, als het alternatief de dood is. Die vrouw is niet naar Parliament Square gegaan met die keuze voor ogen, omdat zij, helaas, nog geloofde in de godsdienst van de Staat als ondergeschikte partner van het volk bij het vormgeven van de samenleving.

Deze laatste illusies werden letterlijk vertrappeld voor de ogen van miljoenen mensen over de hele wereld.

Politiek gezien is er geen weg terug voor Justin Trudeau. Hij en zijn aanhangers zullen zich verschuilen achter hun ” bekwaamheden ” en weigeren verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden.

De politie van Ottawa doet hetzelfde, zij verspreidt desinformatie dat men de paarden probeert te laten struikelen en de agenten te kwetsen.

Op dit punt hebben degenen die in Ottawa nog aan het werk zijn ook een keuze gemaakt, om de kant van de tirannen te kiezen en hun eigen innerlijke tiran te omhelzen.

Velen van hen zullen het fijn vinden eindelijk het geweld te kunnen uitdelen dat in hun ziel woekert, per slot van rekening is dat de reden waarom velen van hen in de eerste plaats politieman zijn geworden.

Degenen die hun menselijkheid nog hebben, beslissen nu of zij meegaan of weglopen. Als zij meegaan, verliezen zij wat er nog over is van hun menselijkheid, net zoals de mannen dat deden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

En hun ware gezicht is onthuld.

Geen ijver voor meer tirannie

Nu, zo erg als het in Canada is, in Nieuw-Zeeland heeft premier Jacinda Ardern, geprobeerd het script van Trudeau te volgen om de protesten in Wellington de kop in te drukken.

En volgens alle berichten zijn haar pogingen volkomen mislukt. Donderdag riep zij een vergadering van de Nationale Veiligheidsraad bijeen.

Wij hebben geen geverifieerde verslagen van wat daar gebeurd is.

Daarom spreekt het stilzwijgen over het resultaat van die vergadering boekdelen. Het leger was niet bereid in te grijpen, net zoals het met Trudeau in Canada heeft gedaan.

Bovendien heeft Andrew Coster, Commissaris van Politie van Nieuw-Zeeland, in een openbare verklaring gezegd dat onderhandelingen de weg vooruit zijn, hetgeen Arden resoluut van de hand heeft gewezen, evenals Trudeau, die beiden uit hetzelfde script van Davos lezen.

Coster zei dat onderhandelingen en de-escalatie de enige veilige manieren waren om het protest op te lossen en dat hij met de demonstranten zou blijven praten. De politie zegt dat er ongeveer 800 demonstranten zijn, maar het aantal zou in de loop van het weekend kunnen stijgen.

Coster zei dat elk krachtig politie-optreden het risico zou inhouden dat het publiek gewond raakt en dat een grotendeels vreedzaam protest gewelddadig zou kunnen worden, en dat het aantal demonstranten zou kunnen toenemen.

Politiechef Peter Sloly van Ottawa probeerde eerder deze week de lijn tegen Trudeau’s megalomanie vast te houden. Dat leidde ertoe dat hij ontslag nam, vermoedelijk omdat hij niet het bevel wilde geven om de demonstranten op te hitsen en in elkaar te slaan, en er werd een meer plooibare handhaver in zijn plaats gezet.

Het resultaat is wat wij nu in Ottawa meemaken.

De terloopse obsceniteit in deze clip is de opmerking van de nieuwslezer over de politie die zogenaamd de orde herstelt.

De realiteit is dat Ardern en Trudeau allebei aan een zijden draadje hangen omdat de publieke opinie zich al tegen hen gekeerd heeft. Het enige wat Trudeau op dit moment overeind houdt, is de schok over de snelheid waarmee hij de gebeurtenissen heeft doen escaleren. Die schok zal zeer spoedig wegebben.

Als het parlement niet optreedt om deze man te beperken/af te keuren of gewoon weg te sturen, zullen de Canadezen een veel groter probleem hebben.

Te veel Canadezen vragen zich nog steeds af: “Is dit Canada?” Terwijl zij zouden moeten zeggen: “Dit is Canada niet.”

Vraag niet langer toestemming om verontwaardigd te zijn, maar voel de verontwaardiging.

In Nieuw-Zeeland is, dank zij de fouten van Trudeau in Ottawa, de sluier van gezag voor Arden dunner geworden. Ongetwijfeld zien zij dezelfde dingen als wij en willen zij er niets mee te maken hebben. Als Ardern niet terugkrabbelt, zullen de messen snel getrokken worden.

Ik zeg altijd: spionnen beginnen burgeroorlogen, militairen beëindigen ze. In Canada is de burgeroorlog pas begonnen. Wat wij in Nieuw-Zeeland nog niet gezien hebben, betekent dat het waarschijnlijk voorbij zal zijn voordat iemand zelfs maar beseft dat hij in een burgeroorlog zit.

De Great Reset berust op tirannen als Justin Trudeau, die winnen door angst, intimidatie en de banale corruptie van zwakke mensen die hen steunen. Met elke foto van vreedzame mensen die vertrapt worden onder de hiel van Canadese stormtroopers, worden meer mensen wakker uit de sluimer van de comfortabele leugen dat de regering ons beschermt tegen chaos.

Dat is wat de Staat is mensen, geweld. Altijd al geweest. Daarom zullen Klaus Schwab en zijn volgelingen zoals Trudeau, Ardern en anderen falen. Er is geen wet die deze mensen erkennen. Er is geen rem op hun gedrag, dat zij gerechtvaardigd achten voor hun heilige zaak.

Hoe eerder wij dat aanvaarden, zoals veel van de truckers die dit protest georganiseerd hebben, hoe eerder wij allen kunnen beginnen de kloof te overbruggen.

Ik laat het laatste woord aan Viva Frei:

Ik heb 12 dagen lang live gestreamd vanuit Ottawa. Ik heb geen spoor van geweld gezien totdat de politie kwam opdagen.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zie ook bij Frontnieuws over de corrupte invloed van de WEF

en bij Frontnieuws het gezicht van het Fascisme

Zie bij Makow de krantekoppen van 21 februari

Zie bij Makow Canada bouwde infrastructuur voor politiestaat

Zie bij Makow de creatieve vernietiging

zie bij Niburu het is nog niet afgelopen in Canada