20220210 Over de vele mensenrechtenschendingen

International Criminal Grand Jury-onderzoek: ‘psychopathische’ globalisten gebruikten COVID om ‘misdaden tegen de menselijkheid’ te plegen

door Jamie White, 6 februari 2022 (google translate)

“Onze regeringen zijn onze regeringen niet meer, ze zijn eerder overgenomen door de andere kant via hun belangrijkste platform, het World Economic Forum”, zegt de Duitse advocaat.

Juridische coalitie beveelt aanklachten aan tegen Fauci, WHO-chef Tedros, miljardair Bill Gates, BlackRock, Pfizer en de Duitse topviroloog Drosten.

Een internationale coalitie van advocaten en rechters heeft een hoorzitting bijeengeroepen om de “misdaden tegen de menselijkheid” te vervolgen die zijn begaan door regeringen die de COVID-19-pandemie als voorwendsel gebruikten.

De groep, de Peoples’ Court of Public Opinion genaamd, kwam zaterdag in Duitsland bijeen om de vele mensenrechtenschendingen te beschrijven die door politici over de hele wereld zijn toegebracht tijdens de COVID-pandemie op grond van de richtlijn van het World Economic Forum (WEF).

“Deze zaak, waarbij de meest gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid zijn begaan onder het mom van een coronapandemie, lijkt alleen op het eerste gezicht gecompliceerd”, zei de Duitse advocaat dr. Reiner Fuellmich in zijn openingsverklaring.

Fuellmich heeft tot in detail uitgewerkt hoe de COVID-pandemie door het establishment is opgezet om de mensheid een technocratisch systeem binnen te leiden dat onder hun controle staat.

“Ten eerste is er geen corona-pandemie, maar alleen een PCR-test ‘plandemisch’, gevoed door een uitgebreide psychologische operatie die is ontworpen om een ​​constante staat van paniek onder de wereldbevolking te creëren”, legt Fuellmich uit. “Deze agenda is al lang gepland.”

“De uiteindelijk mislukte voorloper was de varkensgriep zo’n 12 jaar geleden, en het werd bedacht door een groep superrijke psychopathische en sociopathische mensen die mensen tegelijkertijd haten en vrezen, geen empathie hebben en gedreven worden door de wens om volledige controle krijgen over ons allemaal, de mensen van de wereld,” vervolgde hij, eraan toevoegend dat ze “regeringen en de reguliere media” gebruiken om “paniekpropaganda 24/7 te verspreiden”.

Fuellmich merkte op dat het coronavirus kan worden behandeld met vitamine C en D, zink, ivermectine en hydroxychloroquine – alle stoffen die sinds het begin van de pandemie door de reguliere media en het medische establishment zijn afgewezen en gedemoniseerd om hun ‘ultieme doel’ om iedereen aan de planeet om de “dodelijke experimentele injecties” te nemen.

Fuellmich wees er vervolgens op hoe het WEF wereldregeringen heeft weten te veroveren via zijn “Young Global Leaders”-programma om zijn Great Reset-agenda uit te voeren.

“Onze regeringen zijn niet meer onze regeringen, ze zijn eerder overgenomen door de andere kant via hun belangrijkste platform, het World Economic Forum, dat al in 1992 was begonnen met het creëren van hun eigen wereldleiders via hun ‘Young Global Leaders’-programma ”, zei Fuellmich, daarbij verwijzend naar Bill Gates en de voormalige Duitse bondskanselier Angela Merkel als de eerste afgestudeerden.

De laatste stukjes van de COVID-puzzel betreffen “bevolkingscontrole” en de ontbinding van nationale soevereiniteit met de vervanging van een Wereldregering en een eenheidsmunt, betoogde Fuellmich.

“Het gaat om populatiecontrole die, naar hun mening, zowel een enorme vermindering van de populatie vereist als het manipuleren van het DNA van de resterende populatie met behulp van – bijvoorbeeld – experimentele mRNA-injecties”, zei Fuellmich.

“Maar het vereist ook de opzettelijke vernietiging van de democratie, van de rechtsstaat en van onze grondwetten door middel van chaos, zodat we uiteindelijk zullen instemmen met het verliezen van onze nationale en culturele identiteit en in plaats daarvan een Wereldregering onder de VN zullen accepteren – die staat nu onder de volledige controle van hen en hun World Economic Forum – een digitaal paspoort waarmee elke beweging wordt gecontroleerd en gecontroleerd, en één digitale valuta die we alleen van één Wereldbank kunnen ontvangen – die van hen natuurlijk, ” hij voegde toe.

Fuellmich adviseerde vervolgens aanklachten voor zes belangrijke figuren:

Duitse viroloog Christian Drosten

Amerikaanse NIAID-directeur Dr. Anthony Fauci

Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie Tedros Adhanom Ghebreyesus

miljardair Bill Gates

investeringsmaatschappij BlackRock

farmaceutische gigant Pfizer

De Peoples’ Court of Public Opinion stelt dat hun onderzoek “zal dienen als een model juridische procedure om aan een jury (bestaande uit de wereldburgers) al het beschikbare bewijs van COVID-19 Crimes Against Humanity tot nu toe tegen ‘leiders, organisatoren’ te presenteren. , aanstichters en handlangers die hebben geholpen, bijgestaan ​​of actief hebben deelgenomen aan de formulering en uitvoering van een gemeenschappelijk plan voor een pandemie.”

Van de PCPO- website :

Het doel van het onderzoek van de People’s Court of Public Opinion is tweeledig: aan de ene kant is het om als modelprocedure te dienen en om aanklachten te krijgen tegen enkele van de strafrechtelijk en civiel verantwoordelijke boegbeelden van deze misdaden tegen de menselijkheid.

En aan de andere kant is het – door een compleet beeld te geven van waar we voor staan, inclusief de geopolitieke en historische achtergrond – om bewustzijn te creëren over de feitelijke ineenstorting van het huidige, gekaapte systeem en zijn instellingen, en als gevolg daarvan de noodzaak voor de mensen zelf die hun soevereiniteit heroveren, en de noodzaak om eerst de maatregelen van deze plandemie te stoppen door te weigeren te voldoen, en de noodzaak om hun eigen nieuwe systeem van gezondheidszorg, onderwijs, economie en rechterlijke macht een vliegende start te geven, zodat democratie en de heerschappij van wet op basis van onze grondwetten zal worden hersteld.

Bekijk de volledige hoorzitting videolink

Zie ook wat de grote schade van de injecties is bij Xandernieuws