Nieuwe screenshots paus en pausdom

Het plein voor de St.Pieter in Rome heeft een occulte betekenis.
Dit plein stelt namelijk een zonneschijf voor, verdeeld in acht vakken.
In het midden hiervan is een cirkel, het vrouwelijke element, en daarin staat een obelisk, het mannelijke (geslachts)element.
De acht vakken wijzen naar het achtvoudige pad dat leidt tot verlichting en inwijding, ook bekend in het boeddhisme.

Hand, gehoornd, „Sla-ze-aan-de-haak-horens‟
De hoorns van de duivel

Het crucifix dat de paus vasthoudt, staat bekend als het “gebogen kruis” of het gebroken kruis.
Het gebroken kruis “is een sinister symbool, dat door satanisten in de zesde eeuw werd gebruikt, en later opnieuw gebruikt werd in het vaticaan. Het betreft een gebogen of gebroken kruis, waarop een weerzinwekkend en verwrongen figuur van Christus is afgebeeld, wat gebruikt werd door zwarte magiërs en tovenaars in de Middeleeuwen om de bijbelse term “merkteken van het beest” mee uit te beelden. Paulus VI en zijn twee opvolgers hebben dit symbool gedragen.” en zo hebben ze de occulte wereld van vrijmetselaars, openlijk verteld dat ze niet een traditionele paus zijn , maar een paus die de opdracht heeft om de rol van werelds religieuze leider te vervullen, zoals nodig is volgens het plan van de nieuwe wereldorde. Wij weten dat dit volgens de bijbel de antichrist en zijn profeet zullen zijn!
Wapen van het Vaticaan: de slang-draak
Openbaringen 12:9 zegt: de draak, de oude slang, ook wel duivel of satan genaamd en die de hele wereld misleidt.


Marduk: de 3-ene-zonnegod uit Babylon
Deze afgod gesymboliseerd door de slang-draak, kennen we ook als baal/bel.
Dit wordt ook gesymboliseerd door “het oog van Horus”: het oog in de pyramide, dat we niet alleen terugzien in Rome, maar ook bij de vrijmetselarij en de kabbalah.

Het kruis dat de paus draagt, lijkt op een gewoon kruis. Het kruis laat Jezus zien als de Goede Herder, die het verloren schaap op zijn schouders draagt en de rest van de kudde tegen het kwaad beschermt Maar wat zien we de “Goede Herder”doen? Zijn armen zijn gekruist, waardoor er een X ontstaat… Maar afbeeldingen van de Goede Herder zien er echter zonder de armen niet gekruist.
De X heeft wel een betekenis in diverse mysteriegodsdiensten.
De X (armen gekruist) is als “heilig symbool” bij de Egyptische Osiris, de zonnegod of lucifer.
De Vrijmetselarij gebruikt de X dan ook als teken.
Paus Franciscus, die er zogenaamd voor de armen is, en dat via zijn kruis kenbaar wil maken, laat “Jezus Christus”, of de “plaatsvervanger van Jezus Christus op aarde” (hijzelf), een symbool maken dat de Egyptische zonnegod, of Lucifer, vereert. Hiermee geeft de Paus aan precies in de wegen van de vrijmetselarij en de plannen voor de nieuwe wereldorde te wandelen.