20210613 Over zoeken naar waarheid

Bij het zoeken naar waarheid kan de volgende site “in the bible” van belang zijn.

Lees, verwerp niet meteen maar herlees. Deel en denk na.

Over inthebible :

Deze site zal worden aangevallen en gecensureerd als antisemitisch, racistisch en de gebruikelijke misleidende tactieken. Niets is verder van de waarheid verwijderd. Deze site is gemaakt door een groep anti-zionistische joodse Amerikanen die zich oorspronkelijk bewust werden van het zionistische wereldwijde complot toen het openlijk werd besproken in een groep waarvan degenen die erover spraken, blijkbaar niet wisten dat er niet-samenzweerders aanwezig waren.

We proberen het bewustzijn in de Verenigde Staten en wereldwijd te vergroten over de zionistische internationale orde, die momenteel werkt aan de uitroeiing van het wereldwijde christendom , samen met alle individuele rechten en vrijheden, en alle grenzen en nationaliteit, om te worden vervangen door een enkele, wereldwijde gecentraliseerde regering. De oorsprong van dit plan is te vinden in de Bijbel, dat is de reden voor de aanvallen op alle christenen, zij zijn de enigen die het kunnen stoppen. Het doel van het maken van deze inhoud is om de eenheid tussen alle rassen tegen hun gemeenschappelijke vijand te bevorderen.

De identiteit van de makers van de site wordt vertrouwelijk gelaten vanwege de marxistische tactiek om de boodschapper aan te vallen in plaats van de boodschap, waardoor discussie over zaken die er echt toe doen altijd wordt voorkomen. De zionisten zouden gedwongen moeten worden om de bergen bewijs tegen hen aan te pakken zonder van onderwerp te veranderen.

NB. de site in the bible is helaas door de gebruikelijke suspects van internet verwijderd. Ze hadden hiervoor al gewaarschuwd, De verwijzingen gelden dus helaas niet meer.