20210125 Over waarom Trump niet mocht winnen

Trump mocht m.i. niet winnen omdat hij niet langer bruikbaar was als president voor “hen”

Hij leverde geen W.O. 3, geen oorlog met Iran en de vredesregeling met Israël was ook niet goed.

Sinds de Fed van 1913 is er geen vrije President meer geweest want “zij” en de bankiers bepalen de richting. In de marges proberen presidenten wat. Tot John Kennedy. Die deed te eigenzinnig en werd vermoord door “hen”. En later ook zijn broer. En toen zijn zoon te eigenzinnig werd en de politiek in wilde, werd die ook vermoord door een “vliegtuigongeluk”. De vrijmetselaars, ook wel cabal, ook wel illuminatie trekken aan de touwtjes en zij zijn geïnfiltreerd door “hen”. Moord is een waarschuwing, net zoals “ongelukken” dat zijn.

SOTN heeft een interessant artikel over het waarom:

Dit is waarom TPTB ervoor zorgde dat Trump niet zou winnen … ook al won hij door een recordlandverschuiving.

Uit het artikel: (TPTB = the powers that be)

Niemand wordt ooit door de poppenspeler (puppet master = de messter die zijn poppen bespeelt, de schurk) geselecteerd om de POTUS te zijn, tenzij ze ermee instemmen een essentieel onderdeel van de agenda uit te voeren. Zodra ze het contract hebben getekend om president van de US Corporation te worden, werken ze voor de Federal Reserve en niet voor het Amerikaanse volk. Het zijn dus de buitenlandse eigenaren van de FED die altijd voor de POTUS kiezen. Dat betekent echter niet dat een POTUS, eenmaal geïnstalleerd in het Oval Office, niet kan schurken. JFK deed precies dat. DJT ook. “

Aldus een Inlichtingenanalist en voormalig Amerikaans militair officier

…Hoe verder we weg zijn van Verkiezingsdag 2020, hoe gemakkelijker het is om te begrijpen wat er werkelijk is gebeurd.

Hoewel de meeste mensen de volgende onweerlegbare analyse niet willen geloven, is de grimmige realiteit van een diepe insider binnen de Amerikaanse inlichtingengemeenschap precies wat er is gebeurd.

Tel Aviv heeft Trump verraden met een nieuwe deal met Biden en daarom hebben ze hem voor de honden gegooid. Sheldon Adelson en de maffia hebben geen moeite om van kant te wisselen voor de winnaar per haak of boef. Pence en McConnell hebben ook Trump verraden. Het was alsof Trump als Julius Caesar de Romeinse senaat binnenliep om doodgestoken te worden. Elke deal die Trump maakt met het systeem of de Deep State zal niet worden nagekomen en ze hebben het in het geheim om hem voor altijd te beëindigen. “

– Een dissidente maar nog steeds zeer verbonden Deep State- intel op bood deze koude, emotieloze kijk op de Big Picture

(Bron : wat is er echt gebeurd tussen Trump en Israël met betrekking tot de verkiezingen? )

Met dit cruciale begrip zou het duidelijk moeten zijn dat Donald Trump de POTUS-verkiezingen van 2016 nooit zou hebben gewonnen zonder de directe tussenkomst van Israël – PERIODE.

Ja, hij had ook een zeer geheim contingent van militaire koperen patriotten die hem smeekten om te vluchten= to run (is gaan “rennen” voor de verkiezingen) in 2015, maar dat was alleen om hem uit zijn zeer comfortabele leven als particulier en succesvol zakenman te lokken. Wie kon de patriottische roep weerstaan van een machtige groep actieve en gepensioneerde vlagofficieren binnen de Amerikaanse strijdkrachten die terecht geschokt waren over het vooruitzicht van een presidentschap van Hillary Clinton? Hoewel ze allemaal gevestigde machtsspelers waren in het Militair-Industrieel Complex, konden ze gewoon geen steenkoude verrader van de Republiek in het Witte Huis verdragen. Bovendien heeft de Clinton Crime Family het leger veel te vaak onteerd.

Het cruciale punt hier is dat Sheldon Adelson, een primaire bagman (schuldeiser, koerier) voor de Khazariaanse maffia is. En Trump’s grootste campagnedonor was tijdens de verkiezingscyclus van 2016. Shelly werd gebruikt om de campagne van Trump te financieren met zijn enorme gokinkomsten, zoals hij ook deed in 2020, maar in veel mindere mate door een doelgericht ontwerp.

…Als een doorgewinterde neocon-zionist gaf Adelson die ENORME donaties aan Trump alleen tegen een vergoeding, zoals het geval is bij elke politieke campagne. Dit is de reden waarom president Trump behoorlijk dramatisch vooruitgang heeft geboekt met zoveel cause célèbres ( Een cause célèbre (meervoud causes célèbres, Frans beroemde zaak) is een zaak of incident die veel controverses oproept ) die rechtstreeks verband houden met het zionistische Israël.

BELANGRIJK: Het kan met vertrouwen worden gesteld dat de dag dat Trump Bolton ontsloeg, de dag was waarop zijn vooruitzichten voor herverkiezing tot een definitief einde waren gedoemd. Trump verzette zich niet alleen tegen de pogingen van Bolton om Iran aan te vallen, hij weigerde ook Syrië binnen te vallen en de regering-Maduro in Venezuela omver te werpen. Zie: Een groot Amerikaans militair konvooi werd Syrië binnengerold op de eerste dag van het Biden-voorzitterschap

...Er zijn eigenlijk verschillende redenen waarom de eigenaren van de Federal Reserve (en Israël) Trump hebben gedumpt. Er is echter één reden die boven alles heerst.

President Trump verzette zich fel tegen het bevel van ON HIGH (dwz Tel Aviv) om Iran aan te vallen. Hij verzuimde vooral om Irans gevreesde (door Israël) nucleaire sites te vernietigen die hun fictieve ontwikkelingsprogramma voor nucleaire wapens huisvestten. Voor de Israëlische en Amerikaanse neocon-zionisten was dit Trumps MORTAL SIN van alle doodzonden.

Als gevolg van deze onvergeeflijke ‘mislukking’ werd het zwaard van Damocles gedurende vier lange jaren door de heersende zionisten boven het hoofd van Trump gehouden. Wat het Amerikaanse volk echt zag, was elke denkbare methode van dwang en intimidatie die de zionisten konden toepassen om Trumps hand te forceren. Maar uiteindelijk hield Trump vast aan zijn belofte om geen oorlogen te beginnen, of in ieder geval geen grote oorlogen. (De massale vernietiging van Jemen door Saoedi-Arabië en de VS zou terecht kunnen worden beschouwd als het breken van die belofte, ook al gebruikten de neocon-oorlogsstokers KSA-proxy’s.)

…Aan het einde van de dag besloot de Hidden Hand * die de uiteindelijke uitkomst van elke Amerikaanse POTUS-verkiezing bepaalt, om de stekker uit een tweede termijn voor Trump te trekken. Want zijn weigering om zich naar hun wil te buigen om Iran en Syrië aan te vallen kon niet langer worden getolereerd; en vooral in het licht van het zeer korte tijdsbestek dat nodig is om de GROTE RESET uit te rollen.

…*“De verborgen hand zijn de mensen die altijd de hoogste verborgen autoriteit zijn geweest. Het is een geheime broederschap die een netwerk van geheime genootschappen beheert, zoals (Beierse) Illuminati, Vrijmetselarij. Deze geheime genootschappen voeren de bevelen uit die aan hen worden doorgegeven via verschillende machtsniveaus, die de geheime genootschappen vervolgens nog verder doorgeven via zoveel meer niveaus, zodat wanneer de opdracht eindelijk een persoon heeft bereikt, hij geen idee heeft waar de opdracht vandaan komt. kwam of waarom. De mensen die je aan de macht ziet, zijn niets. De enige echt machtige familie is de Britse koninklijke familie [Echt Talmoedische, vrijmetselaarszionisten die afstammen van de Babylonische Broederschap] vanwege hun bloedlijn. Ze zijn de hoogste autoriteit en controleren alle anderen, ze controleren een netwerk van geheime genootschappen die onder hen werken. Ze zijn een kleine broederschap, een paar mensen met de zuiverste bloedlijn die teruggaat tot de oudheid. De Hidden Hand is een kleine geheime broederschap die de mysterieuze [satanische] religies van het oude Egypte en andere mysteriereligies van de oude wereld volgt. Ze beheren een netwerk van geheime genootschappen. Ze zijn ongelooflijk goed georganiseerd. Adam Weishaupt werd onderwezen en gefinancierd door machtige families die in handen waren van de Verborgen Hand. Verborgen hand waren degenen die, via bepaalde mensen, Adam Weishaupt de Illuminati lieten creëren om bepaalde redenen, waarvan sommige duidelijk zijn. The Hidden Hand vindt zijn oorsprong in het oude Egypte, Babylon en Sumeria; daarom zie je overal Egyptische symboliek. ” De Hidden Hand is een kleine geheime broederschap die de mysterieuze [satanische] religies van het oude Egypte en andere mysteriereligies van de oude wereld volgt.

…Wie was er tenslotte niet getuige van Trumps moedige en voortdurende verzet tegen de volkomen absurde CORONAhoax ? Nog een reden waarom ze Joe Biden toestonden om de verkiezingen op klaarlichte dag ronduit te stelen.

Bedenk dat de uiteindelijke consequentie voor de ongehoorzaamheid van president Trump geen moord is; het is eerder de onuitstaanbare belediging van het verliezen van een man die “niet eens weet dat hij leeft”.

…Dit is de reden waarom TPTB voor altijd de reguliere media gebruikt om nog erger te maken. Vooral gezien het overweldigende harde bewijs dat de grootste stemfraude en verkiezingsdiefstal in de wereldgeschiedenis documenteert, is deze oneindige media-aanval ondraaglijk voor Trump. Historisch gezien heeft nog nooit iemand zoveel zout in de wond zien wrijven als de verkiezingsoverval en doofpot van 2020 de echte winnaar – Donald J. Trump – hebben aangedaan.

…Kortom : overwegende dat de Hidden Hand JFK met geweld heeft vermoord;

het karakter vermoorde DJT … zoals ze zullen blijven doen voor de

rest van zijn natuurlijke leven. Ze zullen hem uiteindelijk in de Hitler

van de 21ste eeuw veranderen om zijn nalatenschap volledig te vernietigen en

de Patriot-beweging te ondermijnen. Wat nog belangrijker is, de slow-motion

martelshow van Trump zal een bericht sturen naar elk ander staatshoofd

om er niet eens aan te denken om ooit het reservaat van de Nieuwe Wereldorde te verlaten .

Parallellen met JFK

Net zoals John F. Kennedy door de Joodse maffia in Chicago het Oval Office binnen werd geslingerd , werd Donald Trump door een andere tak van dezelfde Khazariaanse maffia in het Witte Huis geplaatst .

…Joe Kennedy had diepe banden met de Ierse maffia die de democratische politieke machine van Chicago bestuurde en zorgde ervoor dat JFK de verkiezingen van 1960 won door Illinois illegaal in te nemen. Wat weinig politici in die tijd wisten, was dat de Joodse maffia de Ierse maffia volledig controleerde, zoals het ook de Siciliaanse maffia in de winderige stad controleert.

Het belangrijkste punt hier is dat de Khazarianen zich diep verraden voelden door JFK nadat ze hem een overwinning hadden bezorgd. Dat komt omdat president Kennedy weigerde Israël te bewapenen met kernwapens, waardoor de oprichter en eerste premier van Israël, David Ben-Gurion, ballistisch (en gek) werd en het lot van JFK verzegelde ( evenals dat van RFK ). Niemand kruist ooit de Khazariaanse maffia en komt ermee weg.

…Evenzo trotseerde president Trump de directe bevelen van Israël om Iran binnen te vallen, maar niet op straffe van dood; eerder met het risico om als geen ander persoon in de geschiedenis te worden vermoord. Net zoals Adolph Hitler en elke nazi-medewerker voor altijd belasterd wordt voor het verraden van het Central Banking Cartel, zo zal ook Team Trump worden opgejaagd totdat ze allemaal met alle mogelijke middelen zijn geneutraliseerd.

…Wat maar weinig patriotten begrijpen, is dat, na het presidentschap van Kennedy, elke POTUS werd gedwongen om een ijzersterk contract te ondertekenen – als president / CEO van de US Corporation – dat hem verbood om eerdere POTUS te vervolgen voor hun zeer reële misdaden tegen de Amerikaanse Republiek. Dit is de reden waarom president Trump plotseling het “opsluiten van Hillary” omdraaide, aangezien zowel president Bill Clinton als Barack Obama diep betrokken zouden zijn geweest bij de Clinton-Obama misdaad (en). Net als vicepresident Joe Biden, crimineel mede-samenzweerder!

…In het licht van deze grimmige presidentiële realiteit deed president Trump zoveel als elke sterveling had kunnen doen om het moeras droog te leggen. Nee, geen enkel aangelegd moeras werd ooit opgepakt of vervolgd, maar hoe kon hij met door zionisten geselecteerde poppen de hoogste regionen van federale wetshandhaving bemannen? Wat Trump wel heel effectief deed, was het blootleggen van zoveel moeraswezens in de Beltway ( de sociale en politiek groep en de ambtenaren rond Washington) , zodat We the People ze voor eens en voor altijd konden zien. Dat kan niet ongedaan worden gemaakt – OOIT!

…Trouwens, voor zover het de Democraten, Deep State en de globalistische kliek van NWO betreft, was dit verreweg de grootste misdaad van Trump – hij trok de sluier weg van hun meer dan tien jaar durende misdaadgolf op een manier die nog nooit in de Amerikaanse geschiedenis was gezien.

Bedenk dat God vaak recht schrijft met kromme lijnen. Het presidentschap van Donald Trump had alleen kunnen plaatsvinden met grote aardse machten om het te laten gebeuren. Hetzelfde met John Kennedy. In beide gevallen werden die formidabele “machten en vorstendommen” echter als nooit tevoren blootgelegd. De kat is nu uit de zak en daarom heeft TPTB voortijdig THE GREAT SCAMDEMIC gelanceerd , ver voor zijn tijd. Ze zijn zo wanhopig en roekeloos dat hun historische fouten en misstappen ze waarschijnlijk allemaal zullen neerhalen.

…Aan het einde van elk tijdperk verslaan de krachten van het licht steevast de krachten van de duisternis, meestal door het licht van de waarheid op hen te laten schijnen. Terwijl ze zich verspreiden, halen de duistere krachten elkaar naar beneden terwijl ze het zinkende schip verlaten en op zoek gaan naar reddingsboten die ook gaten in zich hebben.

Moraal van het verhaal: God heeft de leiding, altijd en overal. Dus houd moed en bid, en blijf uit de buurt … want de sh * t staat op het punt de ventilator te raken.

…In werkelijkheid gaat deze wereldwijde psychologische operatie veel verder dan de publieke vernietiging van Donald Trump. Zoals de buitengewoon moedige ex-POTUS vaak zei: TPTB zat niet achter hem aan, maar achter ons. Vooral de daders aan de top van de planetaire voedselketen willen de hele patriottenbeweging voor altijd elimineren. Dit is waar deze extreem complexe, vooraf geplande AI en sterk georganiseerde psyop inderdaad erg interessant gaat worden. Binnenkort zal een tweede uiteenzetting worden gepubliceerd die het skelet van dit voortdurende communistische complot om de Amerikaanse Republiek ineen te storten zal uitwerken.

Aanbevolen literatuur

De verborgen krachten achter de vernietiging van Amerika

En verder:

Ik volg de Saker (Over ) die regelmatig mooie gastbijdragen op zijn blog heeft maar zelf ook regelmatig goede artikelen heeft:

Waarom Donald Trump moest gaan. Door Peter Koenig voor de Saker Blog

Uit het artikel:

…Er is een agenda. Een enorme agenda. Het is een globalistische agenda die bezig is de mensheid gigantische schade toe te brengen. Het heet de Covid-19 – The Great Reset , uitgegeven door het World Economic Forum (WEF), geschreven door de oprichter, Klaus Schwab. Indien ongemoeid gelaten, is het plan van The Great Reset een misdaad van epische dimensies, nog nooit eerder in onze beschaving gezien. De heer Trump wilde niet op deze agenda staan.

Donald Trump, in voor- en tegenspoed, is geen globalist. Hij noemt zichzelf een patriot. Hij wilde Make America Great Again (MAGA) maken. Klinkt gek? Misschien. Maar het is niet globalistisch. Daarom was de heer Trump niet de man van de globalistische cabal, die momenteel de leiding heeft over wereldgebeurtenissen – ver boven presidenten als Donald Trump en die van de andere 192 VN-lidstaten. Deze globalistische cabal heeft een enorme macht. Jo Biden en zijn bende reageren op deze kracht.

Wat er achter Donald Trump’s “dwaze” idee van MAGA zit, kan de westerse globalistisch-gehersenspoelde wereld niet begrijpen. Het was de bedoeling dat de Verenigde Staten weer een soevereine, onafhankelijke en economisch autonome natie zouden worden. Bij meer dan één gelegenheid zei meneer Trump dat hij hetzelfde wenst voor elk land ter wereld. Hij insinueerde ook dat het doel van de NAVO passé was . En hij zei vóór zijn verkiezing in 2016 dat de VS onder zijn presidentschap niet langer de politieagent van de wereld zou zijn. Hij heeft misschien al deze partituren geprobeerd, maar de Powers That Be (PTB) had andere ideeën.

Dit moet je hem echter geven: tegen de wensen en druk van het Militair Industrieel Complex (MIC) in is Donald Trump geen nieuwe oorlogen begonnen. Hij handhaafde degenen die begonnen zijn onder zijn voorgangers – zes actieve – hier en daar een conflict geven of nemen. Daardoor hield hij MIC op afstand.

Donald Trump paste duidelijk niet in de globalistische agenda. Het was niet zijn plan. In tegenstelling tot wat velen misschien denken, had hij geen ambities voor een One World Order (OWO), wat duidelijk het doel van de globalist is. Dit is het plan achter de Great Reset.

…De globalistische cabal maakt het niet uit. Jo Biden kan het niet schelen. Omdat Jo Biden een globalist is, evenals zijn bemanning, voornamelijk geërfd uit het Obama-tijdperk – en dat geldt ook voor Hillary (op haar initiatief ‘sloop Libië’, cynisch lachend en verwijzend naar Muammar Gadhafi: ‘We kwamen, we zagen, hij stierf ” ), Nog steeds een belangrijke figuur van deze – laat ik het noemen zoals het is – een criminele clan.

De politieke carrière van Jo Biden werd geboren in het moeras van Washington – en zoals het er vandaag uitziet, zal het eindigen in het moeras van Washington, hetzij met hem als president – of zonder hem als president. Op deze leeftijd zal Jo Biden, ondanks alle nobele woorden die bij zijn inauguratie werden gesproken, zijn geweten niet hervormen. “Ik zal niet alleen president zijn voor degenen die op mij hebben gestemd, ik zal ook president zijn voor degenen die niet op mij hebben gestemd; Ik zal president zijn voor alle Amerikanen. ” Deze sloganachtige slappe palaver heeft geen betekenis.

Er is geen enkele Amerikaanse president die dergelijke woorden niet heeft gebruikt, in ieder geval tijdens de inauguratie – en de meesten van hen veel eerder tijdens hun campagnes. “Ik zal eraan werken om ons slecht verdeelde Amerika weer te verenigen.” Wanneer waren de Verenigde Staten in de afgelopen 70 jaar verenigd? Nooit. Zal Jo Biden de uitdaging aangaan?

Tijdens zijn inauguratietoespraak, maar ook bij verschillende eerdere gelegenheden, waaronder de presidentsdebatten voorafgaand aan de verkiezingen, verwees Jo Biden naar de komende “Donkere Winter” – in de hoop dat Amerika er zonder schade doorheen zal komen. Wat is de “donkere winter”? – Waarom het mysterie, in plaats van transparantie? Waarom zou je in codetaal praten als het Amerikaanse volk, zoals Biden suggereerde, zijn eerste prioriteit is?

…De insinuatie dat een dergelijke catastrofe in de maak is, zonder de mensen openlijk te waarschuwen, of beter gezegd, het voorkomen van de Donkere Winter , is zeker geen teken van zorg voor de mensen. Integendeel, het toont afkeer voor de mensen – de lagere casts. Klinkt als Hillary Clintons “Basket of Deplorables” in een presidentiële campagnetoespraak van 2016. Het lijkt erop dat de kern van de Dems, terwijl ze uitkomen met de verkiezing van Jo Bidens, een bijzondere flair hebben om zich boven de rest van de mensen te voelen.

…Het maakt niet uit dat er massale – maar massale, bewezen kiezersfraude was, mogelijk in de honderdduizenden, misschien meer dan een miljoen stemmen werden toegevoegd aan Biden of elektronisch overgeschakeld van Trump naar Biden. Maar het juridische team van de heer Trump was er niet in geslaagd om hun bewijsmateriaal naar voren te brengen en te verdedigen voor een rechtbank, inclusief het Amerikaanse Hooggerechtshof. Stel je de immense macht voor achter deze wereldwijde cabal!

Dus Donald Trump paste niet in de agenda van de Global Cabal – ook wel “Deep State” genoemd. Degenen die ver boven de president van de VS staan en de leiders (sic) van de wereld. Ze zijn vastbesloten om de Grote Reset te implementeren – meer macht voor zichzelf grijpen, meer rijkdom – en een technische, gedigitaliseerde, gerobotiseerde wereld, een volledig elektronische plutocratie – een technocratie annex tirannie, waaronder de Epsilon-mensen (laagste cast in Aldous Huxley’s Brave New World) zullen zich gedragen en gehoorzamen zoals ze digitaal besteld zijn – moderne slaven – niets bezitten en gelukkig zijn – de Great Omen of the Great Reset .

…En als hun eugenistische wens uitkomt, zullen zij, de globalistische cabal, regeren over een enorm gereduceerde bevolking. Dat is waar de huidige westerse inentingscampagne van pas komt – alle drie de meest gebruikte vaccins, of liever giftige injecties – Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraSeneca – bevatten mRNA, dus DNA-veranderende stoffen – en zijn tot dusverre niet effectief gebleken als vaccins . Integendeel, gevaarlijke bijwerkingen en sterftecijfers overtreffen verreweg de gebruikelijke maatregelen van traditionele vaccins. Ze bevatten ook sterilisatie- en onvruchtbaarheidscomponenten die goed passen bij de eugenetica-agenda.

…Hij belooft 100 miljoen Amerikanen te vaccineren in de eerste 100 dagen als hij president is. Dit komt precies overeen met de Grote Reset en de agenda van de Globalistische Cabal. Hij waarschuwde al voor de verspreiding van een nieuwe, meer besmettelijke covid-mutatie – die meer van de impopulaire repressieve maatregelen zou vereisen – die ook een verdere inbreuk zou maken op de toch al zwaar getroffen economie. En als Washington besluit om “de schroeven aan te halen” voor de bevolking (de uitdrukking van mevrouw Merkel), zal Europa spoedig volgen – en dat geldt ook voor alle andere vazallen van de westerse wereld.

…Het volgen van de agenda van de globalistische cabal is de eerste prioriteit van dhr. Biden. Op zijn eerste ‘werkdag’, eigenlijk op zijn inauguratiedag, aarzelde hij niet om 17 Executive Orders te ondertekenen, waarvan de New York Times zegt:

‘Ondanks een inaugurele rede waarin werd opgeroepen tot eenheid en compromis, zijn de president zijn er scherp op gericht de pandemische reactie van voormalig president Donald J. Trump terzijde te schuiven, zijn milieuagenda om te keren, zijn anti-immigratiebeleid af te breken, het wankelende economische herstel te ondersteunen en de federale inspanningen om diversiteit te bevorderen te herstellen. “

…Trump zag lockdowns of het dragen van een masker nooit als de oplossing voor de covid-19-crisis – een mening die door veel hooggeplaatste wetenschappers en professoren over de hele wereld wordt gedeeld. Hij wilde dat de toch al vernietigde economie weer op gang zou komen, zo snel en zo dicht mogelijk bij ‘normaal’ – en daarmee ook de wanhopige werkgelegenheidssituatie van de mensen verbeterde.

...Dus, omdat meneer Trump het niet eens was met de globalistische cabal, moest hij gaan. Zijn zoektocht naar gerechtigheid van de Hoge Rechtbanken met betrekking tot kiezersfraude werd afgewezen.

…De Great Reset-agenda, gedicteerd door de Globalist Cabal, moet in zijn wreedste details worden geïmplementeerd onder toezicht van het World Economic Forum (WEF), de Bill and Melinda Gates Foundation, het Johns Hopkins Institute for Medicine (gefinancierd door de Rockefeller Foundation ), De WHO, het IMF, de Wereldbank – en het hele VN-apparaat. Het maakt integraal deel uit van de VN-Agenda 21-30, die de wereld de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG) beschrijft als de glorieuze “raison d’être” van de agenda .

…uit lezersbijdragen:

Trump moest gaan omdat hij Iran niet bombardeerde voor het Joodse bolsjewistische rijk (ook bekend als Apartheidstaat Israël).

…En ja, Trump moest gaan. Hij begon geen oorlog met Iran, faalde met zijn dreigementen tegen Noord-Korea en was niet sterk genoeg tegen Rusland, dat de neocons willen zien gedestabiliseerd, opgebroken en geplunderd.

En verder:

James Fetzer die ik ook volg, heeft er ook wel een mening over, hij deelt:

Paul Craig Roberts, de ondergang van Amerika is nabij

Uit het artikel:

…Jarenlang heb ik de achteruitgang van Amerika tot ineenstorting gecatalogiseerd, niet alleen de economische ineenstorting door economische concentratie en het offshoren van banen en investeringen, maar ook de ineenstorting van het geloofssysteem dat enige eenheid creëerde onder een diverse bevolking. Tegenwoordig is niet alleen de economie gedaan, maar ook het geloofssysteem dat sociale en politieke stabiliteit in stand heeft gehouden.

…Eerder in mijn leven werd de vrijheid van meningsuiting door liberalen gebruikt om pornografie, homohuwelijken en abortus te legaliseren, waar de meerderheid van de bevolking tegen was. Dit weerhield liberalen er niet van hun agenda op te leggen aan de mensen.

Tegenwoordig is de vrijheid van meningsuiting ontoelaatbaar, omdat het kan worden gebruikt om te protesteren tegen wat de helft van de bevolking oprecht gelooft dat een gestolen presidentsverkiezingen zijn. Zelfs advocaten en advocatenkantoren die legitieme gevallen van verkiezingsfraude voor cliënten hebben aangespannen, worden gestraft voor het gewone werk van advocaten. Hetzelfde gebeurt met universiteitsprofessoren en met gemiddelde Amerikanen die hun grondwettelijk beschermde recht op vrije meningsuiting en vereniging uitoefenden en de Trump-bijeenkomst bijwoonden.

In Amerika kan de vrijheid van meningsuiting tegenwoordig alleen worden uitgeoefend in nauwe en gecontroleerde kanalen. Het kan worden gebruikt om president Trump en zijn aanhangers te demoniseren als ‘vijanden van de democratie’. Het kan worden gebruikt om blanken te demoniseren als “systemische racisten” en “blanke supremacisten”, en om heteroseksuele blanke mannen te demoniseren als “vrouwenhaters”. Het enige andere gebruik ervan is om landen te demoniseren – Rusland, China en Iran – die de hegemonie van Washington in de weg staan. Er zijn geen andere toegestane vormen van gebruik van de vrijheid van meningsuiting in de Verenigde Staten, een ongepaste naam van het land, aangezien het land grondig verdeeld is door Identity Politics en een presidentsverkiezing die door kiezers algemeen als gestolen wordt beschouwd.

…Maar een simpele vraag volstaat: als de verkiezing niet werd gestolen, waarom is het dan niet toegestaan om de vraag te stellen? Verklaringen die verboden zijn voor onderzoek en openbare discussie, zijn waarschijnlijk niet waar. De reden dat ze verboden zijn, is omdat ze niet bestand zijn tegen onderzoek. Je hoeft niet ver in de tijd terug te gaan om een lange lijst te krijgen: moorden op JFK, RFK en MLK, Waco, bombardementen in Oklahoma City, 9/11, de massavernietigingswapens van Saddam Hoessein, Iraanse kernwapens, het gebruik van chemicaliën door Assayd wapens, Russische invasie van Oekraïne, Russiagate, 2020 verkiezingsfraude, 6 januari Trump Insurrection. En ja, ik heb er een paar weggelaten, maar het punt staat zonder hen. Een land waarin uitleg wordt gecontroleerd, is een land waarin mensen in leugens leven.

...In de Amerikaanse en westerse beschaving in het algemeen is het concept van objectieve waarheid in wezen vernietigd, vooral in onderwijs- en communicatie-instellingen. In de hele westerse wereld is de basis van de waarheid verschoven van bewijs naar emotie. Emotie is het belangrijkste bewijs geworden. Objectieve waarheid wordt afgedaan als een constructie die blanke mannen dient .

…Democratisch links, universiteiten en media zijn afgestemd op ras- en genderslachtoffers van vermeend blank racisme en transfobie.

…Het immigratiebeleid is gericht tegen blanke Amerikanen. Als meerderheid machteloos, hebben blanke Amerikanen als minderheid geen toekomst. Zie bijvoorbeeld: “Biden verstuurt onmiddellijk een wetsvoorstel voor het Congres dat burgerschap zou bieden aan 11 miljoen illegalen” en “Migrant Caravan Biden Policy” .

…Zelfs als blanke Amerikanen aan hun onbezorgdheid zouden kunnen ontsnappen en beseffen dat hun land van hen wordt weggenomen, zijn ze machteloos om er iets aan te doen. Met de nieuwe wet op het binnenlandse terrorisme in aantocht, wordt zelfs een protest tegen onteigening strafbaar gesteld als opruiing.

…Wat betreft het establishment zelf, wanneer zal haar arrogantie en vertrouwen worden geschokt door het besef dat het de anti-blanke, anti-Amerikaanse ideologen die het heeft gecreëerd niet kan beheersen en zelf wordt geconfronteerd met de situatie waarmee Kerenski, de bruinhemden en de Chinese communisten worden geconfronteerd.

Op wie zal het establishment een beroep doen als de revolutie zich tegen hen keert? Welk antwoord zal het establishment hebben als hun de vraag wordt gesteld die bolsjewieken aan Kerenski stellen: “Wie heeft jou uitgekozen ?”

Verder lees ik regelmatig bij de lelijke waarheid.

En bij de lelijke waarheid (De lelijke waarheid

Jodendom, zionisme en het giftige effect van apocalyptische religieuze waanvoorstellingen op wereldaangelegenheden) wordt het ook duidelijk: Lambasting (afkraken) Trump door een kolonisten leider

Uit het artikel:

…’Het is gemakkelijker om op te komen tegen iemand die als een vijand wordt gezien, in tegenstelling tot iemand die als een vriend wordt gezien’, zegt David Elhayani, daarbij verwijzend naar het Trump-plan voor een Palestijnse staat.

Opmerking – van de duizenden artikelen en miljoenen woorden die de afgelopen week zijn gesproken en geschreven, zijn het de artikelen die in dit eenzame nieuwsartikel voorkomen het belangrijkst om de tektonische gebeurtenissen van het afgelopen jaar te begrijpen die nu hun hoogtepunt hebben bereikt met de de-facto verwijdering van DJT en de opkomst van Joe Biden als POTUS, ondanks het feit dat ze heel weinig of helemaal geen aandacht zullen krijgen.

Het is juist deze kwestie – de geplande ‘Deal of the Century’ van DJT – die heeft gefunctioneerd als zowel de bron van ontsteking als het gaspedaal voor het inferno dat zijn persoon en presidentschap de afgelopen 4 jaar omringt.

Het ging nooit over ‘immigratie’, over ‘grensmuren’, over ‘DACA’, over ‘vrouwenhaat’, racisme, ‘haat’, ‘blanke suprematie’, Rusland of iets anders dan diezelfde kwestie die de vernietiging van voormalige presidentiële regeringen, waaronder die van Nixon, Ford, Carter en George HW Bush, die was / is

AMERIKAANS BUITENLANDS BELEID IN HET MIDDEN-OOSTEN

En ondanks het feit dat deze kwestie (en in het bijzonder de plannen van DJT om een Pax Americana op te leggen aan de regio waardoor Israël zou worden gedegradeerd / beperkt tot slechts een fractie van het land dat ze van plan is te grijpen bij het creëren van haar lang geplande voor theocratische imperium dat zich uitstrekt) van de Nijl tot de Eufraat) heeft GEEN aandacht / discussie gekregen buiten websites zoals deze, het feit blijft dat het DIT NAUWKEURIGE PROBLEEM de bron is van alle politieke instabiliteit van de afgelopen 4 jaar die nu zijn hoogtepunt heeft bereikt in het tikken tijdbom die allemaal op dit moment getuigen.

…De leider van de kolonisten beweerde dat het de perceptie van Trump in de ogen van velen in Israël was als een ‘vriend’ die hem gevaarlijker maakte voor de Joodse staat en de nederzettingenbeweging in het bijzonder. Elhayani sprak zelfs zijn opluchting uit over het verlies van Trump aan de verkozen president Joe Biden, ondanks het langdurige verzet van de Democraat tegen nederzettingen.

‘Het is gemakkelijker om op te komen tegen iemand die als een vijand wordt gezien, in tegenstelling tot iemand die als een vriend wordt gezien’, stelde hij.

…Het grootste probleem van de kolonistenleider met de Amerikaanse president is het vredesplan dat hij in januari 2020 introduceerde. Hoewel het plan groen licht gaf voor de toekomstige annexatie van grote delen van de Westelijke Jordaanoever door Israël, creëerde het plan ook grenzen voor een Palestijnse staat op ongeveer 70 procent van het semi-aaneengesloten land dat overblijft buiten de Groene Lijn, naast verschillende andere kleine gebieden die grenzen aan de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook.

…’De Abraham-akkoorden waren volledig tegen de nederzettingenbeweging en we hebben daardoor soevereiniteit verloren’ , voegde hij eraan toe, verwijzend naar het besluit van premier Benjamin Netanyahu om zijn controversiële plannen voor de annexatie van de Westelijke Jordaanoever op te schorten in ruil voor normalisatie met de Verenigde Arabische Emiraten.

‘Dus wat hebben we van Trump gekregen? Is hier soevereiniteit? Zijn er hier meer bewoners? Zijn er meer bouwstart? Laat me iets echts zien dat is veranderd. Geen woorden. In de praktijk veranderde er niets.

zie ook:

zie op dit blog over de cabal: hier en hier