Over de dictatuur van Rutte

Op commonsensetv.nl zag ik op 30/11/2020 een artikel met de kop: VVD: ‘Geen discussie’ over coronabeleid Rutte 3

Ik vond de strekking van het artikel interessant omdat ik vind dat de dictatuur van Rutte steeds duidelijker wordt. Ik begrijp niet dat niet veel meer mensen daarover aan de bel trekken. Ik snap steeds meer dat veel mensen veel niet meer durven en niet meer ergens mee geassocieerd willen worden want bang voor carrière. Het besmeuren en op de man spelen heeft nu de overhand en ik zie nog nauwelijks ergens echt debat. Mensen plaatsen zichzelf onder censuur. We leven eigenlijk in een dictatuur als we niet meer kunnen zeggen wat we willen, niet meer ter discussie kunnen stellen wat we willen en zelfs ons denken gaat op slot. Ik wil blijven delen in waarheid. Dus al mensen Rutte een dictator vinden dan moet dat kunnen. Over zijn dictatuur doet al veel meer de ronde: ministers mogen geen afwijkende meningen hebben en zij moeten hun fractievoorzitters duidelijk maken dat die hun fractiegenoten onder controle moeten houden. M.a.w. Geen vragen stellen over het beleid door de kamerleden. Dit is kwalijk en daarom deel ik dit stuk.

Commonsensetv.nl deelt ook kennis over Rutte en de connectie met Klaus Schwab van de WEF:

Mark Rutte kust de hand van Klaus Schwab

Overal wordt nu gesproken over het grote resetten en de meeste mensen hebben er geen idee van wat dat inhoudt. Opiniez heeft er ook een artikel over: zie hier