Over boeren die worden weggepest voor Vinex-wijken

Op Opniniez.com schrijft Robert Raupach op 22-11-2020 een artikel met de kop:

Boeren worden weggepest voor Vinex-wijken

Ik wil op dit artikel wijzen omdat dit probleem niet alleen in Nederland speelt. Boeren worden wereldwijd “gepest” want dat past in het grote resetplan. Of je dat nu leuk vindt of niet. Het is niet zomaar een probleem,

Hij schrijft over wat wereldwijd bizar is: “Waar deze zomer in iedere uithoek van het land BLM-manifestaties werden toegejuicht door burgemeesters en media, wordt er met verzuchting gereageerd op een sector die verbazingwekkend genoeg moet vechten voor zijn voortbestaan.”

Het meten met twee maten zie je overal en daarom deel ik dit artikel.

Hij haalt ook een artikel van Trouw aan: “Onvolledige en stemmingmakende artikelen, met als meest schrijnende voorbeeld een Trouw-artikel van eind 2019 met de pakkende kop “Nederlands gezin steunt boerensector met 500 euro per jaar”, rammelen aan alle kanten en missen iedere context en nuance, zoals EenVandaag factcheckte.”

Link naar artikel in Trouw

Link naar artikel Avro-Tros

Boeren worden weggepest voor Vinex-wijken

Schrijver Robert Raupach schrijft regelmatig bij Opiniez.com