Over de Dominion-zwendel

Herbloggen van de Amerikaanse denker 21 november 2020. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Sidney Powell heeft de omvang van de Dominion-zwendel uitgebreid door Andrea Widburg https://www.americanthinker.com/author/andreawidburg/

Tijdens een interview met Glenn Beck gaf Sidney Powell een aantal fascinerende nieuwe inzichten in de bewering dat Dominion en Smartmatic stemsystemen zijn gebruikt om systematische verkiezingsinterferentie in binnen- en buitenland te plegen. Ze verzette zich ook tegen de media en NeverTrump beweert dat het juridische team van Trump geen bewijs heeft om deze beschuldigingen te staven. [UPDATE: Een verbluffend interview van 14 minuten met Howie Carr later op de dag voegde meer informatie toe en is ingesloten onder het Glenn Beck-interview.]

Uiteraard hoeven de advocaten hun bewijs niet af te geven aan de media. De media zijn net zo goed in staat het materiaal op te graven. Bovendien mag geen enkele advocaat de tegenstander (en dat zouden niet alleen de Democratische partij en Dominion zijn, maar ook de media) ooit de hele zaak geven voordat hij naar de rechtbank gaat. Dat is een waanzinnige tactiek.

In het interview legde Powell enkele van de problemen uit die gepaard gaan met het geven van een keurig pakket bewijsmateriaal aan de media om mee naar huis te nemen, uit elkaar te halen en aan te vallen ten voordele van Biden:

Welnu, we zullen beginnen met het online plaatsen van documenten en ze zo snel mogelijk naar mensen zoals u sturen. Ik hoop dat we daar dit weekend mee kunnen beginnen. Ik bedoel, we hebben net informatie opgenomen, niet alleen via een brandslang. Ik bedoel, het begon door een brandslang en toen werd het een tsunami. En sommige mensen willen natuurlijk niet dat hun naam bekend wordt gemaakt. Ze hebben allerlei soorten angsten. We hebben nu mensen in het hele land met beveiliging die ze nog nooit eerder hebben gehad, alleen omdat ze de waarheid durfden te vertellen.

[knip]

We hebben inmiddels met waarschijnlijk meer dan 500 of misschien wel duizend getuigen gesproken. Ik weet niet eens wat onze beëdigde telling is. Rudy heeft de ene set en ik nog een, en dan delen we ze met elkaar. Dus we hebben niet eens tijd gehad om alle beëdigde verklaringen te lezen die onze advocaten hebben verzameld.

[knip]

We hebben zelfs al meer bewijs verzameld dan waarschijnlijk de helft van de gevangenispopulatie op dit moment gevangen zit. Het is gewoon een kwestie van het samenvoegen op een manier die verteerbaar is, en we zijn bezig dat te doen terwijl we spreken.

Ondanks de voor de hand liggende uitdaging om binnen zo’n korte tijd effectieve bewijsstukken op zo’n grote schaal samen te stellen, bood Powell enkele belangrijke nieuwe informatie:

1. Dominion duikt onder. Het is op borgtocht vrijgelaten voor de wetgevende macht van Pennsylvania en wordt overal gesloten:https://amgreatness.com/2020/11/20/dominion-voting-systems-lawyers-up-abruptly-backs-out-of-pa-state-house-fact-finding-hearing/

Je zou kunnen kijken naar het feit dat beide Dominion-kantoren zijn gesloten en plotseling zijn verhuisd naar Toronto, waar ze kantoorruimte deelden met de Soros-entiteit. En ook in Denver sloten ze ineens met luiken en verhuisden. Hun werknemers hebben hun naam van LinkedIn gehaald en elke band met een van beide bedrijven geëlimineerd. Er zijn er meer dan honderd die zijn gebeurd.

2. Onze regering heeft zeker die Scytl-servers in beslag genomen waar we het hier https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/its_possible_that_2020s_election_fraud_is_way_bigger_than_we_thought.html over hadden :

Dienaren bij Scytl in Duitsland werden onlangs in beslag genomen. Ik hoor dat het onze troepen waren die die servers hebben gekregen, dus ik denk dat de regering nu bezig is met een onderzoek naar wat er werkelijk is gebeurd. Maar we krijgen ook het bewijs dat er lijnen naar de servers waren vanuit vier andere landen, allemaal buitengewoon ongunstig voor de belangen van de Verenigde Staten.

3. Het Dominion-systeem is gebouwd om stemmen te verschuiven en te verwijderen:

U kunt stemmen nemen en ze in een bestand met de naam “adjudicative file” plaatsen, en het dan gewoon weggooien. U kunt dus alle gewenste Trump-stemmen oproepen, ze in dat bestand plaatsen en in de prullenbak gooien.

4. Dit is een wereldwijde fraude, en Powell gelooft dat ‘gekozen’ regeringen over de hele wereld, niet alleen in Amerika, in paniek zijn dat ze bewezen zullen worden dat ze hun ambten hebben bereikt door middel van fraude – en onze drieletterige agentschappen kunnen zowel in het buitenland als in het binnenland betrokken zijn geweest:

Het heeft de wil getrotseerd van het Amerikaanse volk en mensen over de hele wereld die dachten dat ze legitiem stemden en dat hun stem werd geteld voor de kandidaat van hun keuze, toen bleek dat het helemaal niet hun keuze was. En ik kan niet eens uitdrukken hoe boos dit me maakt van wat de betrokkenheid van onze regering ook is, tot het feit dat ze er nu niets aan heeft gedaan, het wereldwijd promoten of een oogje dichtknijpen – wat het ook is, het is absoluut afschuwelijk en verschrikkelijk en on-Amerikaans en in tegenstelling tot alles wat onze oprichters hebben opgezet om dit land te zijn.

Het is een interview van 15 minuten en zeker de moeite waard:

Hier is het Howie Carr-interview:

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/sidney_powell_has_expanded_on_the_scope_of_the_dominion_scam.html