Over de advocaat van Trump

Herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

De show van Rudy, Sidney en Jenna: een zinderende persconferentie voor alle leeftijden, 20201120 Oké, Sidney, nu zie ik wat er gebeurt door Jon Rappoport

Gisteren heb ik de advocaat van Trump, Sidney Powell, ter verantwoording geroepen wegens haar gebrek aan rechtszaken. https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/19/sidney-powell-where-is-the-beef/

Waar is het rundvlees, vroeg ik.

Omdat tijd van essentieel belang is.

Van alles wat ik heb bestudeerd, is de hoeveelheid stemfraude gigantisch. Rechtszaken zijn uiteraard noodzakelijk.

Ik wil de documenten van Sidney lezen. Ik wil de voortgang van zaken via de rechtbank zien.

Maar na de monsterpersconferentie gisteren, waarin Rudy Giuliani, Sidney en verrassingsster Jenna Ellis spraken, geloof ik dat ik begrijp wat hier echt aan de hand is. Uiteindelijk heeft het niets met Sidney te maken. Ik spreek daar zo over.

Ten eerste was de persconferentie een geweldig evenement. Rudy brak door en sloeg homeruns het park uit. Sidney hield een standvastige presentatie. Jenna Ellis, juridisch adviseur van Trump, diende een GROOT hoog vuur aan de verzamelde pers.

Ze hamerde op het onderscheid tussen een openingspresentatie (de persconferentie) en een rechtszaak, waarin het bewijs in detail wordt gepresenteerd.

Ze vertelde de pers dat ze deze persconferentie de volgende dag niet eens nauwkeurig zouden rapporteren. Haar toon was een ijzeren overtuiging die in een smidse verhit was.

Dat leer je niet op school of in een rechtszaal. Het komt ergens anders vandaan.

Rudy nam de verslaggevers mee naar school. Hij vertelde hen dat hun beweringen over “gebrek aan bewijs” voor fraude belachelijk waren. Verklaringen zijn bewijs. Hij zwaaide met een lijst met beëdigde verklaringen naar hen, van getuigen ter plaatse, die beweerden:

Valse stembiljetten. Stembiljetten met achterhaalde datum. Niet-waargenomen stembiljetten. Niet-ondertekende stembiljetten. Bergen van hen. Uit meerdere staten.

Sidney sprak over Dominion Voting Systems, Smartmatic en hun Swiss Cheese-software met achterdeurtjes. De gemakkelijke mogelijkheden om machines te hacken. Het algoritme dat is ingesteld om stemmen van Trump naar Biden om te draaien.

Jenna zei dat een aanklager er dagen over kan doen om een zaak voor te bereiden over een enkel misdrijf dat in een paar minuten is gepleegd. Hier hadden de advocaten te maken met een zaak die zich over een enorme hoeveelheid ruimte uitstrekte en terugging in de tijd.

EN DAT IS HET PROBLEEM.

De advocaten van Trump ZIJN under the gun. Op het moment dat Trump zich in het Oval Office vestigde, na de verkiezingen van 2016, had hij een grimmige maaier met een hoog IQ moeten aanstellen om zich voor te bereiden op dit moment: zijn volgende verkiezing.

Omdat het duidelijk was dat de Democraten – als ze hem niet eerst konden beschuldigen – al hun markers zouden oproepen om hem naar de schoonmakers te brengen in 2020: ze zouden voetsoldaten, handhavers, journalisten, bureaucraten, politici van stadsmachines verzamelen , computerprofessionals, regelrechte misdadigers, provocateurs van agenten, elke gebruikelijke verdachte en omkoopbaar stuk uitschot in elke grote stad in elke belangrijke staat. Alle hens aan dek.

Maar een Trump-team om voor dat soort 2020 te plannen, is niet uitgekomen. Niet snel genoeg. Niet goed genoeg. Niet grondig genoeg. Niet meedogenloos genoeg.

En omdat Trump een verkoper is en een dealmaker, en geen gedetailleerde planner, heeft hij dat team niet dichtgeknoopt en hun tekortkomingen ontdekt.

Dus toen de tijd aanbrak en de verkiezingsstemmen van 2020 binnenstroomden, was hij er niet klaar voor. Niet zoals je klaar hoeft te zijn voor dit soort oorlog.

Daarom moet het hele slagveld worden bezet door zijn advocaten. Direct. Voor de multidimensionale fraudezaak van je leven. Met dreigende deadlines.

Geen enkele kleine groep advocaten, hoe scherp ze ook waren, kon dit on-the-fly aan, zonder in het koude zweet te breken. Zeker als sommige van hun advocatencollega’s aan het springen zijn, omdat hun carrière wordt bedreigd door fanatieke linkse democraten van Nome tot Tampa.

En elke dag scharrelt het opgeblazen nieuwsnetwerk rustig rond over de splinternieuwe president Joe en zijn plannen en mogelijke keuzes voor kabinetsposten, alsof de lucht helder is en de koers is vastgelegd, en alles klopt met de wereld. Gerechtigheid is gediend. De mensen hebben gesproken. De VS is zeker geen bananenrepubliek.

Rechtsaf. Zeker. Beneden op die verlaten plaatsen nemen troepen met geweren het radiostation over, en dat is alles wat je nodig hebt om een staatsgreep te plegen. Hierboven zijn onze allerbeste gekapte en gepoederde professionele leugenaars REEDS het radiostation. En ze noemen de verkiezingen.

Als ze zeggen dat Rex, de ruige hond, de volgende president is, knikt de natie van kijkers en gaat weer slapen.

Maar deze keer niet.

De miljoenen Trump-kiezers willen in vrijheid leven, werken, de kost verdienen, hun gezin grootbrengen met zo min mogelijk overheidsbemoeienis. Ze willen niet meer lockdowns, economische verwoesting en ongrondwettelijke COVID-mandaten van gangsterbestuurders.

De miljoenen Biden-kiezers willen of zullen zich plichtsgetrouw onderwerpen aan die mandaten en lockdowns. Ze geloven dat de overheid niet alleen gelijke kansen voor iedereen kan bewerkstelligen, maar ook ‘gelijkheid van resultaat’ over de hele linie kan garanderen. Op die manier voorspelt de lange nacht van een ramp.

Daarom wil ik dat de Trump-kiezers winnen.

Om te zien of dat gebeurt, moet er eerlijk worden geteld.

Tot nu toe hebben we een aantal nieuwsnetwerken. Dat is alles.

Dus de advocaten gaan naar de rechtbank.

Ik belijd geen naïef geloof in het gerechtelijk apparaat. Maar het is een weg die moet worden afgelegd.

Winnen of verliezen, dit is nog niet voorbij, want de waarheid is nog niet voorbij. Ooit.

Slavernij wacht en sijpelt altijd door in regeringszalen en kantoren en conferentiesuites waardoor de geldtelkamers in Las Vegas eruit zien als kerkkapellen.

Vrijheid is thuis en in de open lucht van avontuur en streven.

Die droom, die realiteit is niet dood in Amerika.

Geen enkele hoeveelheid lockdown of fraude kan het doden.

Oké, Sidney, oké, Rudy, je zou niet al deze vracht moeten dragen, maar je zit in de gleuf. Het ministerie van Justitie zou de hele zaak moeten behandelen met laaiende gerechtelijke bevelen. Helaas zitten we niet in een voorverpakte film over Eliot Ness die Al Capone uitschakelt.

Dit ben jij en het verkiezingssysteem van Amerika. De decennia van zelfbedieningsstadhuizen in Atlanta, Philadelphia, Detroit en Milwaukee.

Zorg ervoor dat we weten waar we heen moeten om uw gerechtelijke documenten te lezen, en het bewijs dat u in die documenten kunt onthullen. Laat ons elke stap van elk geval zien.

Blijf ons volgen, we houden ons op de hoogte.

Waar we nu voor staan, maakt allemaal deel uit van de tienduizend jaar durende vrijheidsoorlog.

Bepaling, oorlog, bloed, opoffering: het begon in clans in grotten; het maakte een majestueuze tussenstop in het oude Athene; het flitste vooruit naar de ondertekening van de Magna Carta en de Amerikaanse grondwet; hij stopte om snel een foto te maken van een officier van justitie in New Orleans die op een regenachtige avond buiten stond met een koffer vol papieren die de moord op een Amerikaanse president aan het licht brachten; het raakte in een ander soort strijd met nullen en enen die flitsten in technologische meesterwerken die ontworpen waren om de werkelijkheid, elke werkelijkheid, uit te vinden.

Het is nog steeds dezelfde oorlog.

The Matrix onthuld

(Om te lezen over Jon’s mega-collectie, The Matrix Revealed , klik hier: http://marketplace.mybigcommerce.com/the-matrix-revealed/ )

Jon Rappoport

De auteur van drie explosieve collecties, THE MATRIX GEOPENBAARDE , EXIT uit de Matrix , en POWER BUITEN DE MATRIX , Jon was een kandidaat voor een Amerikaanse Congres plaats in de 29 ste District of California. Hij voert een adviespraktijk voor particuliere klanten met als doel het vergroten van de persoonlijke creatieve kracht. Genomineerd voor een Pulitzerprijs, heeft hij 30 jaar als onderzoeksverslaggever gewerkt en artikelen geschreven over politiek, geneeskunde en gezondheid voor CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern en andere kranten en tijdschriften in de VS en Europa. Jon heeft lezingen en seminars gegeven over mondiale politiek, gezondheid, logica en creatieve kracht voor publiek over de hele wereld