Over medische fraude en verkiezingsfraude

Herbloggen van Makow, zie link onderaan, 20 november 2020. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Opgetuigd !! Gevallen, sterfgevallen, vaccins en de Biden-stemming

Medische fraude is congruent met verkiezingsfraude

“Als de globalisten gezonde mensen kunnen overtuigen om in quarantaine te gaan omdat ze op de een of andere manier infecties verspreiden die ze niet hebben , dan kunnen de globalisten gemakkelijk het hele verkiezingsproces manipuleren met behulp van door communisten geïnspireerde verkiezingssoftware.”

“Zoals Trump’s coronavirus-taskforce-lid, zei Dr. Scott Atlas, de enige manier waarop dit eindigt, is als mensen opstaan !” https://www.naturalnews.com/2020-11-18-dr-scott-atlas-only-way-this-stops-people-rise-up.html

Het is allemaal opgetuigd, door Lance D Johnson (henrymakow.com) https://pandemic.news/2020-11-19-all-rigged-case-numbers-death-certificates-vaccine-efficacy-biden-presidency.html

De presidentsverkiezingen van 2020 zijn net zo vervalst als het aantal zaken van het Wuhan coronavirus (COVID-19) , https://www.zerohedge.com/geopolitical/final-results-show-pfizer-covid-19-vaccine-95-effective de frauduleuze overlijdensakten en de onderzoeken naar de werkzaamheid van vaccins van Big Pharma, en deze FRAUDULENTE REALITEITEN staan op het punt samen te smelten en een wapen van ontbering en medische tirannie te worden , opgedrongen aan het Amerikaanse volk en de rest van de wereld.

Er wordt een nieuwe golf van lockdowns en economische beperkingen ingevoerd, en er worden meer gerichte knelpunten gepland voor de distributie van vaccins, om populaties te dwingen zich te onderwerpen aan de nieuwe mRNA-celveranderende experimenten van Moderna en Pfizer. Het overgangsteam van Biden werkt samen met de vaccinproducenten om ervoor te zorgen dat hun distributie op gelijke wijze ieders leven onderdrukt. https://www.naturalnews.com/2020-11-18-why-vaccine-makers-snubbing-trump-cozying-up-biden.html

MEDISCHE EN VERKIEZINGSFRAUDE GAAN HAND IN HAND

Net zoals de diagnostische criteria zijn verruimd om meer COVID-19-gevallen te tellen, zo zijn de ID-vereisten verlaagd om op frauduleuze wijze meer post-in-stembiljetten voor Joe Biden te verzenden. Net zoals PCR-testkits gevoeliger zijn gemaakt om meer vals-positieve COVID-19-gevallen te tellen, zo is ook Dominion-verkiezingssoftware gebruikt om Trump-stemmen om te zetten in Biden-stemmen.

Als de globalisten gezonde mensen kunnen overtuigen om in quarantaine te gaan, omdat ze op de een of andere manier infecties verspreiden die ze niet hebben , dan kunnen de globalisten gemakkelijk het hele verkiezingsproces manipuleren met behulp van door communisten geïnspireerde verkiezingssoftware.

In 2020 vertoonden door de FDA goedgekeurde COVID-19-testkits grote discrepanties, wat leidde tot afwijkingen van het aantal zaken, net zoals post-in stembiljetten en verkiezingssoftware grote verschillen vertoonden, wat leidde tot statistische afwijkingen voor stemtotalen en een late stijging van het stempercentage voor Biden. https://www.naturalnews.com/2020-11-10-joe-biden-beneficiary-late-election-statistical-anomalies.html Onderzoek naar de werkzaamheid van vaccins is ook een vervalst proces. Deze onderzoeken stellen vaccinontvangers en placebo-ontvangers niet in gelijke mate bloot aan het veronderstelde virus om te testen op echte vaccineffectiviteit. Veel van de informatie die wordt uitgezonden door Associated Press & Big Tech is een valse realiteit , gebruikt om onderwerping af te dwingen , niet kritisch denken en onafhankelijkheid.

COVID-19-GEVALLEN EN JOE BIDEN STEMTOTAAL

Door de FDA goedgekeurde tests hebben moeite gehad om verschillende RNA-virusstammen te onderscheiden, wat leidde tot statistieken die slechts het gemiddelde percentage aandoeningen van de luchtwegen weergeven dat in de bevolking voorkomt, ongeacht. In veel gevallen zijn de tests overgevoelig en niet in staat om goedaardige virusresten te onderscheiden van levende virussen , die uiteindelijk valse positieven opleveren bij mensen die niet eens ziek zijn , wat leidt tot meer paniek en door de media verklaarde “uitbraken”. De zaaknummers vertegenwoordigen geen betrouwbare gegevens . Veel gouverneurs van de staat zijn van mening dat ze het leven van mensen kunnen vergrendelen als de mate van positiviteit van de testkits een bepaalde drempel bereikt (dwz 7 procent).

Wat als de psychopaten die het octrooi op de virus-DNA-sequenties bezitten, https://www.naturalnews.com/2020-08-23-rush-to-profit-from-coronavirus-dates-back-to-1999.html ook het octrooi op de testmethodologie bezitten en de gevoeligheid van de detectie ervan kunnen controleren ?

Wat als zowel het virus als de eigen testkits worden gebruikt als een biologisch wapen om paniek te veroorzaken, om uitbraken te verkopen die niet echt zijn , en om uiteindelijk een ernstige virale ziekteverwekker te laten ontsnappen aan detectie? Wat als dit wordt gedaan om economische systemen uiteindelijk tot slaaf te maken van een wereldwijde reset van het communisme en om mensen tot slaaf te maken van experimentele mRNA-technologie die wordt geleverd via de nieuwe vaccins van Pfizer en Moderna?

De tests hebben defecte reagentia gebruikt , wat heeft geleid tot vals-positieven, en sommige tests zijn besmet , wat heeft geleid tot daadwerkelijke luchtweginfecties en verspreiding. https://www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?next_url=https%3a%2f%2fwww.washingtonpost.com%2finvestigations%2fcdc-coronavirus-test-kits-were-likely-contaminated-federal-review-confirms%2f2020%2f06%2f20%2f1ceb4e16-b2ef-11ea-8f56-63f38c990077_story.html Er werden zelfs frauduleus toegeschreven COVID-19-positieven waargenomen in Florida https://www.abcactionnews.com/news/coronavirus/desantis-concerned-after-people-who-werent-tested-for-covid-19-received-positive-results , waar de testresultaten werden opgeteld voor mensen die om te beginnen nooit waren getest. Dit is vergelijkbaar met dode mensen die op Joe Biden stemmen of mensen met een adreswijziging die stemmen in hun nieuwe staat, omdat hun post-in-stembiljet illegaal werd verzameld in hun thuisstaat om meer stemmen voor Biden te verzamelen.

De medische fraude is congruent met de verkiezingsfraude . Er zijn gevallen waarin COVID-19-gevallen worden verklaard alleen omdat iemand een familielid is van iemand die positief heeft getest. https://www.naturalnews.com/2020-11-12-dems-orchestrated-residency-data-fraud-early-voting-nevada.html Er zijn gevallen van ID-fraude die wordt gebruikt om fictieve vroege stemmingen naar Biden-supporters te leiden. Het is allemaal hetzelfde: fraude en terreur .

Niemand hoeft een medische patiënt te zijn, met een geest die vastgehouden wordt door angst voor het manipulatieve experiment van Big Pharma.

Niemand hoeft zich te onderwerpen aan deze verraderlijke communistische beperkingen op ons levensonderhoud , en niemand hoeft te buigen voor het altaar van Biden’s wetenschappelijke orthodoxie.

Niemand hoeft te lijden aan meerdere doktersbezoeken, auto-immuunziekten https://www.naturalnews.com/2020-07-16-moderna-coronavirus-vaccine-causes-side-effects-antibodies-fade.html , koorts, hoofdpijn, vermoeidheid en de dreiging van transversale myelitis https://www.naturalnews.com/2020-05-25-moderna-mrna-coronavirus-vaccine-caused-serious-injury.html , het Guillain-Barré-syndroom en dodelijke reacties van deze vaccins .

Zoals Trump’s coronavirus-taskforce-lid, zei Dr.Scott Atlas, de enige manier waarop dit eindigt, is als mensen opstaan !

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/2020/11/rigged-cases-deaths-vaccines-t.html