Over de communistische dreiging 2

Herbloggen van OpinieZ

( Herbloggen omdat er zo klakkeloos achter iemand aangelopen is alleen omdat ze vrouw is en dan ook nog een met kleur. Zo’n vrouw wordt “heilig “ verklaard. Alleen omdat ze vrouw is. Dit gebeurt nu ook met Kauthar Bouchallikht. Het is gebeurd in Iran: lins loopt achter iedereen aan, desnoods achter de islam. En dat je daarmee je land en je ziel verkoopt, wordt niet eens opgemerkt.)

Kamala Harris: de nachtmerrie van iedere integere en intelligente vrouw

Media-favoriet met juiste gender en roots 19 november 2020 – Pamela Pinas (https://opiniez.com/author/pamelapinas/ )

Titelfoto: Kamala Harris door Lori Shaull,

Dames en heren, ik duik er direct in: de obsessieve manier waarop de media praten over Kamala Harris is ongezond. De afgelopen anderhalve week, sinds de objectieve journalisten bij CNN de spanning niet meer aankonden en Joe Biden en Kamala Harris tot winnaar uitriepen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, gaat het alleen nog maar over haar. Voornamelijk over haar gender en roots natuurlijk.

Ze heeft nogal wat functies bekleed, maar daar is geen aandacht voor. Misschien omdat ze het niet zo goed deed? Maar ach, wat maakt het uit. Harris heeft de juiste identiteit en niet te vergeten het juiste label: Democraat. Dus is ze de perfecte running mate. Hoelang moet deze identiteitspolitiek nog hoogtij vieren?

Bevoorrecht

Progressieven, tegenwoordig ook wel bekend als neo-Marxisten, hebben de mond vol van privilege. Als ze het hebben over Kamala Harris komt dit privilege echter nooit ter sprake. Ze is het schoolvoorbeeld van een verwaande Valley Girl, opgegroeid in een academisch en financieel bevoorrecht huishouden. https://www.politico.com/news/magazine/2020/08/11/kamala-harris-vp-background-bio-biden-running-mate-2020-393885 Ze had een makkelijke jeugd en haar ouders openden alle deuren voor haar. Het beeld van een vrouw die keihard heeft moeten werken om aan de top te komen is net zo aangedikt als haar afkomst. Harris wordt overal bestempeld als ‘zwarte vrouw’. Een stempel dat ze graag draagt.

Black?

Eerlijk gezegd moest ik het opzoeken – ik ben niet zo bezig met de etniciteit van mensen -, maar Harris heeft zowaar een klein beetje Afro-Caribisch bloed in zich. Ze is daarnaast ook Aziatisch en blank. Vreemd genoeg moet dat kleine beetje black naar voren geschoven worden. Uiteraard om de black vote op te eisen waarvan de Democraten het altijd moeten hebben tijdens verkiezingen. Ze probeert zelfs net te doen alsof ze interesse heeft in alle facetten van de Amerikaanse samenleving die je als black kan karakteriseren. Toen haar de vraag werd gesteld wie haar favoriete, nog levende rapper is antwoordde ze: Tupac. https://twitter.com/emilyelarsen/status/1309609331235663873

Afgaan als een gieter doe je zo! Ik heb nooit begrepen waarom mensen zo hard hun best doen om iets te zijn wat ze niet zijn. Wees gewoon jezelf, de rest is al bezet.

Rolmodel

Iedereen die verder kijkt dan identiteit ziet dat met Kamala Harris een dubieuze, neo-marxistische politica op het toneel is verschenen. Een Democrate die de Constitution niet respecteert. Ze noemt zichzelf https://nypost.com/2020/08/14/kamala-harris-a-centrist-thats-the-biggest-myth-of-2020/ een anti-constitutionalist en vindt dat de Amerikaanse grondwet politieke macht blokkeert. Klinkt nogal anarchistisch. Vandaar dat Sigrid Kaag en co https://twitter.com/SigridKaag/status/1325434553687814146 megafan zijn. Zolang het maar iemand is die tegen tradities is en alle oude gebruiken omver wil werpen. Dan is alles geoorloofd in de wereld van de counter culture. ( Een tegencultuur is een stroming die zich tegen de gevestigde orde keert. Dit kan zowel een groep in de samenleving zijn die zich tegen een politiek klimaat of bepaalde politieke ontwikkelingen verzet, alsook een groep kunstenaars en geestverwanten die zich op een bepaalde manier op kunstzinnige wijze manifesteren. Wikipedia)

Stijging criminaliteit

Tijdens haar tijd als Officier van Justitie in San Francisco is het aantal veroordelingen, waaronder die van veel Afro-Amerikaanse mannen, gestegen van 50% naar 76%. Dit kwam terug in haar tijd als procureur-generaal van Californië. Haar prison reform-beleid heeft ertoe geleid dat veel gevangenissen overvol raakten (door haar hoge veroordelingspercentage als OvJ) waardoor criminelen hun straf niet uitzaten en de criminaliteit in California explosief steeg. Ze had beter een voorbeeld kunnen nemen aan de prison reform van Trump. Die een three strikes-principe hanteert. Waardoor mensen niet onmiddellijk opgesloten worden en de kans krijgen van hun fouten te leren en gevangenissen gebruikt kunnen worden voor echte criminelen.

Opmerkelijk is ook dat vlak voordat zij OvJ werd zij een verhouding https://www.dailymail.co.uk/news/article-8623781/Kamala-Harris-affair-San-Franciscos-black-mayor-Willie-Brown.html begon met de toenmalige, aanstaande (en getrouwde) burgemeester van San Francisco, Willie Brown. Een affaire die haar twee lucratieve posities opleverde en veel cadeautjes, waaronder een BMW. Over ‘het bed delen om verder te komen’ gesproken. Niet zo vreemd dat de toenmalige vrouw (nu ex-vrouw) van Brown in lachen uitbarst als haar gevraagd wordt naar Harris. Dat soort vrouwen moet je eigenlijk nooit serieus nemen.

Door haar slechte beleid steeg ook het druggebruik onder inwoners van California. Het heeft geleid tot meer werkloosheid en meer daklozen. Ze grapt, om de black voter te paaien, dat ze zelf marihuana rookt en de plant wil legaliseren https://www.breitbart.com/politics/2020/08/12/9-ways-kamala-harris-proves-herself-champion-radical-left/ , terwijl ze in haar tijd als procureur-generaal massaal mensen voor het gebruik en verkoop ervan opsloot. En wat te denken van de kille afwikkeling van de zaak rond de geruchtmakende moord op politieagent Isaac Espinoza. https://edition.cnn.com/2019/04/08/politics/kamala-harris-death-penalty-decisions/index.html Mevrouw Harris heeft, zoals veel beroepspolitici, meer op haar harteloze kerfstok dan haar lief is.

Als senator van California stemde ze voor absurd dure klimaatvoorstellen, zoals de Green New Deal en het afstappen van fossiele brandstoffen https://thefederalist.com/2020/08/12/no-kamala-harris-isnt-a-moderate-shes-a-radical-threat-to-america/ , waardoor de staat nu langzaamaan failliet dreigt te gaan en het leven voor de mensen in California onbetaalbaar wordt. Zo zijn de straten van San Francisco bezaaid met uitwerpselen en naalden en is het normaal dat men daar gemiddeld zo’n 1500 tot 2000 dollar per jaar aan belastingen moet betalen, terwijl de state services steeds minder worden. https://www.nationalreview.com/2020/08/california-apocalypto/

Daarnaast bepleit ze om de doorsnee belastingbetaler te laten betalen voor medische kosten voor asielzoekers. En, zoals een goede neo-Marxist betaamt, is ze voor een gelijk resultaat voor iedereen. Wat een verrassing weer. Zucht. Wanneer gaan we nu eens leren dat de verschillen tussen mensen iets zijn om te koesteren, niet om te kop in te drukken? https://www.youtube.com/watch?v=A_TmEWJXhcE

Planned Parenthood

Naast al haar brakke besluiten stond zij als linkse senator ook nog eens volledig achter het hele Impeach Trump-circus dat niets dan chaos en geldverspilling opleverde. Kamala is ook een vurig voorstander van Planned Parenthood. De organisatie die verantwoordelijk is voor het extreem hoge aantal abortussen onder de Afro-Amerikaanse bevolking. Planned Parenthood is opgericht door Margaret Sanger Slee. Slee was een verpleegster en een groot voorstander van eugenetica. Ze zag geboortebeperking en -controle als het faciliteren van een proces waarmee je ‘minderwaardigen wiedt en de geboorte van defecten voorkomt’. https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/pill-eugenics-and-birth-control/

Opmerkelijk is het dan ook niet dat deze organisatie vandaag de dag verantwoordelijk is voor bijna 80% van de abortussen bij Afro- en Latijns-Amerikaanse vrouwen. Om nog maar te zwijgen over de schandalen rondom de verkoop van foetussen bij Planned Parenthood en Harris die het strafbaar maakt om deze schandalen aan het licht te brengen. Het verband is inderdaad stuitend. Nogmaals zucht.

Valse beschuldigingen

But wait, there is more! Harris is er ook niet vies van om andere mensen valselijk te beschuldigen. Voornamelijk haar tegenstanders. Zo liet zij zich van haar meest verwaande Valley Girl-kant zien tijdens de Senate Hearings van de Hooggerechtshof-kandidaten Brett Kavanaugh en Amy Coney Barrett, door beiden te besmeuren en te beschuldigen van daden die zij niet hebben gepleegd. Als je van je tegenstanders wilt winnen, moet je met bewijzen en goede argumenten komen, niet met beschuldigingen die nergens op gegrond zijn. https://www.youtube.com/watch?v=tLoWF6Y09WE&feature=youtu.be

En nu het Witte Huis in zicht is heeft mevrouw plots de mond vol van verzoening en verbinding. Laat me niet lachen. Niet verwonderlijk dat ze zo onpopulair is, dat zij als één van de eerste Democraten uit de voorverkiezingen moest stappen. Kijk maar eens hoe ze tijdens een debat gefileerd wordt door de getalenteerde en intelligente politica Tulsi Gabbard.

Het Biden-telefoontje

Besturen kan ze niet en ze is niet populair, integer en intelligent genoeg om op eigen houtje president te worden. Maar acteren kan mevrouw Harris als de beste. https://twitter.com/KamalaHarris/status/1325126733482385409 Dat ‘onschuldige’ filmpje waarbij ze toevallig aan het sporten was toen ze hoorde dat zij en Joe Biden de verkiezingen hebben gewonnen en hem opbelt om te zeggen: “We did it” komt rechtstreeks uit een Hollywood-script.

Allereerst kan men zien dat haar telefoon niet eens aanstaat. Ten tweede zijn er op de achtergrond allerlei bodyguards te zien en een gepantserde auto. Heel toevallig ook dat er net iemand met haar mee is die, terwijl ze sport, dit allemaal kan filmen. Ergens kan ik maar niet van het idee afstappen dat de aftakelende 77-jarige Biden zijn termijn van vier jaar niet kan volmaken en zij straks voor een goede twee jaar alsnog president kan worden. Volhardend is ze wel. Als je dan perse naar vrouwelijke politieke grootheden wilt kijken, neem dan een voorbeeld aan Margaret Thatcher en Tsai Ing-wen. Vrouwen die hun intelligentie gebruiken en integer en patriottistisch zijn.

Over-the-top emoties

De redelijkheid, integriteit, gezond verstand en balans zijn compleet verdwenen. Dit blijkt wel uit het feit dat mensen als Kamala Harris aan het roer kunnen komen te staan van het machtigste land ter wereld. Neem de emoties van Van Jones bij CNN. Zie hoofdlink

Deze reactie wordt door de MSM gezien als prachtig en recht uit het hart. Maar net als Kamala Harris is Van Jones gewoon een poli-acteur. Politici, journalisten en andere mediasterren die hun over the top-emoties inzetten om hun gelijk te halen bij het grote publiek. Het gaat niet meer om wat er aangetoond moet worden, maar om wat er moet worden gevoeld. Capitol Hill is het nieuwe Hollywood.

Eerst vond ik dit gedrag vooral lachwekkend, maar nu gaat het mij steeds meer tegenstaan. Het baart me zorgen. Deze reacties zijn niet mooi, maar abnormaal. Het tijdschrift Times komt nu al met de koppen: “Time to heal” en “The Great Reset”. Dat lijkt mij iets te voorbarig voor een land dat hoe dan ook tot op het bot verdeeld blijft. De Democraten, met Kamala Harris voorop, willen nu ‘verbinden’ na vier jaar lang Trump en zijn aanhangers voor de meest verschrikkelijke dingen uit te hebben gemaakt. Zo werkt het natuurlijk niet.

Terugdraaien

Als Joe Biden president wordt blijven de media de komende vier jaar wel zoet, maar zullen Bidens kabinet, het Hooggerechtshof en de Senaat vier jaar lang bekvechten. Bovendien zal Biden er alles aan doen om alles wat Trump voor elkaar heeft gekregen terug te draaien. Dat betekent dat wij in Europa alvast Chinees mogen gaan leren en de knip mogen trekken. We zullen overgeleverd worden aan de Europese Unie en hun voorliefde voor communistisch China en belachelijk dure klimaatplannen. Mocht Trump uiteindelijk toch president blijven, dan zullen er grote burgerlijke onlusten uitbreken in de VS. De MSM zullen nog valser worden dan dat ze nu al zijn.

Amerika zal pas healen als het leert dat een Adelaar zowel een linkervleugel als een rechtervleugel nodig heeft om naar grote hoogten te kunnen vliegen. Tot die tijd moet men niet te vroeg juichen en al helemaal niet over het aantreden van Kamala Harris. De nachtmerrie van iedere integere en intelligente vrouw.

Over de auteur

Pamela Pinas, historica EUR, columnist