Over de BLM-oprichter en hekserij

Herbloogen. Zie links onderaan. Herbloggen omdat het het kwaad blootlegt van een beweging die naar hier is overgewaaid. Ik heb uit een lang artikel met veel bewijzen stukjes tekst gehaald. Wil je video opnames en foto’s zien, ga dan naar de links. Ik deel dat verder niet want ik vind de aanblik te walgelijk.

Is er een verband tussen BLM en Witchcraft?

Velen zeggen ja.

In feite heeft een BLM-oprichter zelf toegegeven de zwarte kunsten te beoefenen.

Ze zijn bloedserieus. Ze doen het omdat ze geloven dat ze communiceren met bovennatuurlijke geesten en kracht van hen krijgen.

Er is nu bewijs dat er zeer duistere krachten achter Black Lives Matter schuilen, en het is niet alleen het flagrante marxisme van de oprichters en leiders. De duisternis omvat letterlijk het oproepen van dode geesten en hen door BLM-leiders laten werken. Klinkt gek? BLM-bazen geven het toe.

Aanwijzingen over de ware aard van BLM zijn al geruime tijd beschikbaar. Vorige maand terroriseerden activisten van Black Lives Matter de kerkgangers in Troy, New York, terwijl ze ‘hail Satan’ scandeerden. Ze schreeuwden zelfs tegen zwarte gezinnen en jonge moeders die probeerden het gebouw binnen te komen. Deze week werd in Kenosha, Wisconsin, een kerk met een “Black Lives Matter” -teken erop in brand gestoken door BLM-activisten. In een video die deze week viraal ging, schreeuwde een menigte blanke BLM-activisten naar een stel in een restaurant in Washington omdat ze weigerden hun vuist op te steken, waarbij een activist de verwarde slachtoffers vroeg: “Bent u een christen?”

Nu onthullen nieuw uitgebrachte audio-opnamen de occulte praktijken, voorouderverering, Afrikaans heidendom en letterlijke hekserij van ten minste één van de medeoprichters van de nationale groep, evenals de oprichter van BLM’s hoofdstuk in Los Angeles. Blijkbaar is de hele door George Soros gefinancierde leiding van BLM ook bij deze praktijken betrokken.

In de audio onthulde Patrice Cullors, medeoprichter van BLM, die in een tv-interview opschepte dat ze een ‘getrainde marxist’ was, dat ze ook spirituele entiteiten raadpleegt en hen toestond om door haar heen te werken. “Ik roep spiritualiteit op om zeer radicaal te zijn,” zei ze. “We hebben niet alleen een beweging voor sociale rechtvaardigheid, dit is een spirituele beweging.”

Natuurlijk hebben christenen, verwijzend naar Efeziërs 6:12 en de verwijzing naar geestelijke oorlogvoering, dit argument aangevoerd sinds de vrucht van BLM duidelijker werd: vernietiging, haat, plundering, verbranding, marxisme, verdeeldheid, rellen en meer. Maar tot voor kort werd de spirituele aard van de strijd eenvoudigweg afgeleid uit de Bijbel en het nieuws. Nu is het bewijs voor iedereen beschikbaar.

In een opgenomen gesprek met Cullors onthult Melina Abdulla, de oprichtster van BLM Los Angeles en hoogleraar “Afrikaanse studies” aan de California State University, meer dan ze dacht dat ze had moeten hebben. “Misschien deel ik te veel, maar we zijn heel intiem geworden met de geesten die we regelmatig oproepen, toch.” ‘Zoals, elk van hen lijkt een andere aanwezigheid en persoonlijkheid te hebben, weet je. Ik lach veel met Wakisha, weet je. En ik heb haar niet in haar lichaam ontmoet, juist, ik heb haar door dit werk ontmoet. “

“Weet je, in mijn traditie bied je altijd dingen aan die je overleden geliefde zou willen, weet je, of het nu honing of tabak is, dat soort dingen”, vervolgde de getrainde marxist en mede-oprichter van BLM. ‘En dat is zo belangrijk, niet alleen dat we een directe relatie hebben met onze mensen die zijn overleden, maar ook dat ze weten dat we ze onthouden hebben. Um, ik geloof dat er zoveel van hen via ons werken. “

Cullors geeft ook toe dat het allereerste dat BLM-leiders doen als ze horen van een “moord”, is bidden tot de geesten en “plengoffers uitgieten”. Nogmaals, benadrukte ze, dit gaat niet alleen over ‘raciale en sociale rechtvaardigheid’. ‘In wezen is het een spirituele beweging’, vervolgde ze. ‘Je kunt niet doen alsof dat werk alleen maar het organiseren van werk is. Dat is, weet je, dat zijn serieuze dingen. “

En van Dean Arnold :

Black Lives Matter is sterk betrokken bij hekserij, volgens een recente uitzending van de Amerikaanse Countdown-presentator en spraakmakende advocaat Robert Barnes.

Barnes stelt dat BLM-medeoprichter Patrisse Cullors openlijk de occulte religie “Ifa” beoefent, een Afrikaans “systeem van vergoddelijking” volgens Wikipedia, dat waarzeggerij definieert als “een occult, gestandaardiseerd proces of ritueel”. Wiki’s biografie van Cullors stelt dat ze “interesse ontwikkelde in de Nigeriaanse religieuze traditie van Ifa, door haar rituelen op te nemen in politieke protestevenementen.”

“Hekserij” is de term die Barnes geeft aan vergoddelijking en Ifa. ‘Zoals we het hier in de volksmond kennen, Voodoo,’ zei hij.

Barnes heeft spraakmakende beroemdheden vertegenwoordigd, zoals Wesley Snipes tegen de IRS, en ook de rode hoed “Covington Boys”, beroemd geworden nadat hij werd geconfronteerd met een op drums slaan Native American.

Barnes gelooft dat de andere twee BLM-medeoprichters mogelijk ook betrokken zijn bij hekserij. In zijn uitzending van 8 juni 2020, The Witchcraft of the Riots Explained, zei Barnes: “Er is in sommige delen van de publieke mediaruimte discussie geweest dat verschillende [van de medeoprichters] nauw betrokken zijn bij deze traditie.” Barnes verwijst naar medeoprichters Opal Tometi, een dochter van Nigeriaanse immigranten, en Alicia Garza, die zichzelf, net als Cullors, omschrijft als “een queer sociaal activist en marxist”, en die de twittergreep “Love God Herself” heeft gebruikt.

“Dus je hebt de mogelijkheid dat echte heksen betrokken zijn bij het runnen van Black Lives Matter,” zei Barnes. “Zo waanzinnig is de wereld geworden.”

“Nu zou je kunnen raden waarom BLM geen nauwe banden heeft met de Black Protestant Church,” merkte hij op, “terwijl de medeoprichters nauw betrokken zijn bij religieuze tradities die banden hebben met zaken als Voodoo.”

De hashtag #WitchesForBLM is 10 miljoen keer bekeken, volgens Mashable, die zegt: “praktiserende heksen leren elkaar hoe ze eenvoudige spreuken kunnen uitspreken, sigils kunnen tekenen en bedoelingen kunnen uiten.”

“De heksen verbergen hun betrokkenheid bij de gewelddadige protesten niet”, meldt LifeSiteNews. “… Heksencovens zijn actief betrokken bij het bezweren van de politie, die zij beschuldigen van wreedheid. Ze richten zich vooral op degenen die hun leven riskeren om de rellen te stoppen. Heksen spraken ook spreuken uit om bescherming te vragen voor demonstranten die de politie confronteren. Heksenactivisten gebruikten hun duistere kunsten als geavanceerde wapens voor degenen die een meer spirituele klassenoorlog willen voeren. “

“De hashtag #WitchesForBLM dient als een ontmoetingsplaats voor het beoefenen van heksen die willen leren hoe ze beschermingsspreuken kunnen uitspreken, occulte sigils kunnen tekenen en de politie kunnen verzetten. Vijf dagen nadat de hashtag begon, werd het 10 miljoen keer bekeken in de TikTok-app.”

Vergis je niet, ze zijn ERG serieus over dit spul en ze denken dat het echt is.

Zelfs de ChristianPost heeft gewogen:

Een zwarte conservatieve christelijke podcast-presentator heeft beweerd dat de Black Lives Matter-beweging zich bezighoudt met “hekserij” en riep christenen die zich bij de organisatie hebben aangesloten op om hun beslissing te heroverwegen.

Abraham Hamilton III, gastheer van “The Hamilton Corner” op de sociaal conservatieve American Family Radio, wijdde de aflevering van 19 augustus van zijn programma aan “The BLM Connection to Witchcraft”.

Gedurende de podcast voerde Hamilton aan dat Black Lives Matter niet zomaar een andere organisatie was voor sociale rechtvaardigheid. In plaats daarvan stelt hij dat het een religieuze beweging is.

Hamilton, die fungeert als de openbare beleidsanalist van de American Family Association, begon de podcast met het bekritiseren van de Black Lives Matter-beweging als een “marxistische, antichristelijke, antifamilie- [en] antimensenorganisatie.”

“Waar we getuige van zijn, is een kopie en plak van de bolsjewistische revolutie uit Rusland, zojuist toegepast in een Amerikaanse context”, stelde hij.

Nadat ze zijn luisteraars eraan had herinnerd dat Patrisse Cullors, een van de medeoprichters van de Black Lives Matter-beweging, zichzelf omschreef als een ‘getrainde marxist’, las Hamilton hardop een citaat van Cullors voor waarin ze haar standpunt over spiritualiteit uiteenzette.

“Ik roep spiritualiteit op om diep radicaal te zijn,” zei Cullors. “We hebben niet alleen een beweging voor sociale rechtvaardigheid, dit is een spirituele beweging.”

Hamilton speelde audio van een ‘Zoom-achtig gesprek’ tussen Cullors en Dr. Melina Abdullah, een professor Afrikaanse studies aan de California State University in Los Angeles, die de LA-afdeling van de groep oprichtte.

Het gesprek vond plaats in juni, kort na de dood van George Floyd in Minneapolis.

De door Abdullah genoemde “Wakiesha” verwijst naar Wakiesha Wilson, een Afro-Amerikaanse vrouw die in 2016 dood werd aangetroffen in een gevangenis in Los Angeles.

Hamilton stelt dat het gesprek bewees dat Black Lives Matter-leiders “de geesten van de doden opriepen [ en] de kracht van de geesten van de doden gebruiken om hen het vermogen te geven om te doen wat ze het zogenaamde gerechtigheidswerk noemen. “

Hamilton verklaarde dat die leiders die de geesten van de doden willen oproepen, zich houden aan “de Yoruba-religie van Ifa”.

‘Ze roepen dode geesten op,’ zei hij. “Een van de toetsstenen van deze religieuze praktijk is voorouderlijke aanbidding. Raad eens hoe de Bijbel die mensen noemt? Hekserij.”

In de opname vertelde Cullors hoe ze ‘de geesten tot leven wekken zodat ze door ons heen kunnen werken om het werk te krijgen dat we moeten doen’.

“Ik begon me persoonlijk verbonden en verantwoordelijk te voelen en verantwoording af te leggen, zowel vanuit een diep politiek standpunt als vanuit een diep spiritueel standpunt”, zei Cullors. “In mijn traditie bied je dingen aan die je geliefde die is overleden zou willen, of het nu honing of tabak is, dat soort dingen.”

https://www.christianpost.com/news/blm-leaders-practice-witchcraft-and-summon-dead-spirits-black-activist-warns.html

BLM leaders are into witch craft and black magic:

https://www.bing.com/search?q=BLM+leaders+are+into+witch+craft+and+black+magic&form=QBLH&sp=-1&ghc=1&pq=blm+leaders+are+into+witch+craft+and+black+magi&sc=0-47&qs=n&sk=&cvid=210FAFE63BE94F239EA9A549DFCECA9A

https://www.bing.com/images/search?q=blm+leaders+are+into+witch+craft+and+black+magic&qpvt=BLM+leaders+are+into+witch+craft+and+black+magic&form=IQFRML&first=1&tsc=ImageBasicHover&scenario=ImageBasicHover