Over de verkiezingen in de V.S. 2

Herbloggen van Makow e.a. Google translate gebruikt en niet erg aangepast. (NB.: ik herblog dit omdat we dit soort artikelen niet lezen bij onze MSM. Ze hebben meteen voor Biden gekozen en laten het veelal afweten verder. De mars voor Trump afgelopen zaterdag was iets waar ze niet om heen konden dus dat waren er enkele duizenden, tienduizenden in het journaal. De werkelijkheid was dat het er misschien wel meer dan 1 miljoen waren. Verder herblog ik dit omdat er zoveel tweespalt is dat het niet goed kan gaan. Maar wat deze schrijver mist, is dat Trump net zo goed marionet is en er zal wat dat betreft linksom of rechtsom niet veel goeds gebeuren. Israël gaat het wereldtoneel bepalen en ik ben bang voor december en voor Iran. En “zij” kiezen altijd “occulte datums dus ik houd mijn hart vast. En ook in het Europa van vandaag is het niet rustig. ‘Zij” zijn ergens op uit en dat is niets goeds.)

Mike Stone- Wat doe je? 17 november 2020

bez – 36.jpg

Hoe gaan we om met familieleden die zijn aangestoken en denk je dat je een blikken hoed ( nb.: een “aluhoedje” dwz mensen die denken dat je in een complot gelooft) bent (= draagt) ?

Een familielid stuurde dit hartverscheurende verhaal over een vrouw die de holocaust overleefde en vervolgens op 91-jarige leeftijd door COVID werd neergeslagen. Toen ik suggereerde dat haar leeftijd een factor was, antwoordde hij dat COVID me op 71-jarige leeftijd te pakken kon krijgen. ” Jonge mensen denken misschien dat hij al 71 was; hij was oud genoeg om klaar te zijn met het leven.” https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/canada-covid-19-coronavirus-ontario-deaths-1.5804035

Op mijn 91ste ben ik klaar met leven!

Waarom lijken joden meer geneigd de gasverlichting te accepteren? ( NB.: the gaslighting . Zie Nadenkertje 09 Nog eens over gaslighting: “Gaslighting” is een mind-control techniek die door individuen en overheden wordt gebruikt om controle te krijgen of te behouden door slachtoffers hun eigen gezond verstand te laten betwijfelen en zich daarbij te onderwerpen aan autoritaire heerschappij. Het is een veel voorkomende tactiek van misbruikers, dictators, narcisten en cultleiders. Als het langzaam gebeurt, realiseren slachtoffers zich niet hoeveel hun cognitieve vermogens aangetast zijn. Slachtoffers zijn weerloos, wat verklaart waarom de resultaten verwoestend kunnen zijn. Een meer psychologische definitie van “gaslicht” is “een toenemende frequentie van het systematisch achterhouden van feitelijke informatie aan en / of het verstrekken van valse informatie aan het slachtoffer – met het geleidelijke effect dat ze angstig, verward en minder in staat zijn om hun eigen geheugen en perceptie te vertrouwen . Iets doen om iemand van streek te maken, wachten tot hij reageert en dan doen alsof hij onwetend is en zegt “wat?” wat heb ik gedaan?”)

Voelen ze intuïtief aan dat Agenda 21 gaat over Joodse suprematie?

Hieronder drukt Mike Stone zijn frustratie uit over de mensen die hij kent en die geen joden zijn.

door Mike Stone (henrymakow.com)

Je bent een patriot, een trotse Amerikaan en een aardig en attent persoon. U streeft ernaar om altijd het juiste te doen en anderen te behandelen zoals u zelf behandeld wilt worden.

Dus hoe ga je om met zo’n regelrecht kwaad, zo’n flagrante criminaliteit als de gestolen verkiezingen waarvan we nu getuige zijn? Hoe ga je persoonlijk om met iedereen in je leven die deze criminaliteit ondersteunt?

Hoe ga je om met je vrienden, familieleden en buren die op Joe Biden hebben gestemd en die niets schelen over de voor de hand liggende kiezersfraude die momenteel plaatsvindt?

Hoe ga je om met de dwazen en lafaards in je leven die niet eens de moeite namen om te stemmen of die je vertellen dat er geen verschil is tussen Biden en Donald Trump, dat het niet uitmaakt wie er wint?

Ik kom vanavond thuis en hoor televisies schallen van mijn buren. Ze kijken naar Joe Biden’s “dankwoord”.

Voor hen is het een trots moment. Voor hen is het iets wonderbaarlijks.

Dus wat moet ik doen?

Als je mijn buren zou ontmoeten, zou je denken dat ze de aardigste mensen ter wereld waren. Het Spaanse stel naast de deur is net zo behulpzaam en vriendelijk als iedereen die je ooit zou ontmoeten. Ik zou alles voor ze doen en ik weet zeker dat ze alles voor mij zouden doen. Toch vieren ze deze gestolen verkiezing alsof het het beste is ooit.

Ik moet denken aan Jezus ‘woorden aan het kruis: “Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen.”

Mijn buren hebben duidelijk geen idee van de fraude die plaatsvindt. Ze hebben geen kennis of opvatting van het communisme. Ze hebben geen idee hoe erg het gaat worden als Biden daadwerkelijk de controle over het Witte Huis overneemt.

Ik heb vrienden en familieleden die geloven wat ze op de idiot-box zien en nooit autoriteit in twijfel trekken.

Elke poging om hen onderwijs te geven, is aan dovemansoren gericht.

Ik heb geen gemakkelijke antwoorden. Ik kan je zeggen dat ik geen geduld heb voor de dwazen en lafaards die geloven dat het niet uitmaakt wie de verkiezingen wint en die te timide zijn om te vechten. Noch voor degenen die zich volledig bewust zijn van de criminaliteit die plaatsvindt en deze steunen.

vrouw-met-medisch-masker-car_23-2148510560.jpg

Maar hoe zit het met de onwetende massa? Hoe zit het met degenen die geen kwaad bedoelen, maar het gezond verstand en kritisch denken missen om echt te weten wat er aan de hand is? Hoe ga ik ermee om? Hoe ga je ermee om?

Ondanks de haast van de daders om Creepy Joe tot winnaar te zalven, is deze verkiezing nog lang niet voorbij.

We zullen op zijn vroegst in december weten wie er echt heeft gewonnen, en waarschijnlijker tot januari. Dat is tijd genoeg om te beslissen hoe u met de onwetende massa in uw leven wilt omgaan. Het enige advies dat ik je kan geven, is deze tijd te gebruiken om in orde te komen met God. Voor mij is dat traditioneel katholicisme.

In orde komen met God is essentieel, want wie er ook wint, het zal veel, veel erger worden. Als Trump wint, weten we dat zijn en onze vijanden het komende jaar alles uit de kast zullen halen. Als ze zo slecht zijn, zo verdraaid in hun zondige geest, dat ze proberen de gekozen president van ons land omver te werpen, dan is er niets waar ze bij zullen stoppen.

Als Biden wint, verwacht dan de volledige aanval van NWO-slavernij. Met andere woorden, ons land is klaar. Kaput. Voor altijd verdwenen. Natuurlijk zullen we blijven vechten, blijven doen wat we kunnen, maar de strijd zal duizend keer moeilijker zijn en velen zullen omkomen, zowel fysiek als spiritueel. In orde komen met God zal uw enige wapenrusting van bescherming zijn.

Wat betreft die onwetende massa, u zult uw eigen antwoord moeten kiezen. Ik bid om begeleiding bij die ene.

Mike Stone is de auteur van A New America, de eerste roman van Alt-Right, een duistere komedie die zich afspeelt op de verkiezingsdag 2016 in Los Angeles – – Beschikbaar op Amazon.

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/2020/11/mike-stone–what-do-you-do.html

zie ook: COERCIVE METHODS OF STRESS MANIPULATION USED IN DFV

Adapted from Biderman’s Chart of Coercion https://static1.squarespace.com/static/5b35da8685ede164bed83f05/t/5cd5178053450a721edf83d9/1557469057381/Facts-Sheets-Chart-Coercion.pdf

lees ook:

Waarheen Amerika?

Het moment waarop de Republiek stierf

NICK GRIFFIN • 16 NOVEMBER 2020•

Het moment waarop Donald Trump door de MillionMAGA-mars reed om golf te spelen, was het moment waarop het lot van Amerika werd bezegeld. Het was alsof het Continentale leger naar Valley Forge was gemarcheerd, alleen om Washington op het zadel te zien rijden en terug naar huis te gaan voor de winter, terwijl hij zijn mannen een vriendelijk woord en een afwijzende zwaai gaf terwijl hij wegreed.

Ten eerste de pluspunten. Ondanks wijdverbreide pogingen tot sabotage door ngo’s, wetshandhavingsinstanties en democratische activisten, was de opkomst fantastisch. In Groot-Brittannië en online spraken de absolute stilte van het rechtse vlaggenschip de Daily Mail, en de spot en absurde leugens over cijfers van de Guardian, Independent en de BBC boekdelen over hoe geschokt de liberale elite was door de eindeloze konvooien en de enorme en enthousiaste menigte. En aan het einde van een geweldige dag, ondanks het wachten tot ze achterblijvers konden oppikken, kregen de betaalde en laffe misdadigers van Antifa vaak de pijnlijke les die ze zo rijkelijk verdienen.

Maar we moeten realistisch zijn; het historisch belangrijke hoogtepunt van de dag was het feit dat de president er niet in slaagde zich aan te sluiten bij zijn enorme leger van liefdevolle, boze en gemotiveerde supporters. Dit was een vreselijke en tragische fout die Donald Trump en Amerika duur zal komen te staan.

Wat had er moeten gebeuren? De president moest op zijn minst een middag golfen opgeven en een paar uur met zijn publiek doorbrengen, kletsen en de gelukkigen de selfies van hun leven geven. Een paar uur de liefde teruggeven en de gelovigen vertellen dat ze stand-by moesten zijn en zich moesten organiseren. Dit is niet bepaald politieke rocket science, het is gewoon gezond verstand en fatsoen.

U kunt de gemiste kans en de mentaliteit van de man meten door te vragen: wat zou George Washington hebben gedaan? Of Teddy Roosevelt, of JFK, of zelfs Reagan of Obama? Ieder van hen zou op de achterkant van een pick-up hebben gestaan, een megafoon hebben genomen en de speech van zijn leven hebben gegeven, de speech die het verschil maakte. Donald Trump zwaaide een paar keer en vertrok in zijn gepantserde limousine om golf te spelen.

Paarse revolutie

Het was essentieel om die kans te grijpen. Dit is geen tijd voor golf of een ander spel. We bevinden ons midden in het moment dat Amerika een einde zal maken aan een vrije Republiek onder de rechtsstaat. Niet alleen Donald Trump, maar de hele VS staat voor een verpletterende gekleurde revolutie.

Soros, Hillary en de rest van de kernsamenzweerders hebben zelfs de tint gekozen; het is vernoemd naar de favoriete, prekerige liberale film, The Color Purple. Maar de echte kleur is rood, de kleur van het onschuldige bloed dat zal stromen als hun ruwe beest zijn slagtanden in de blootliggende keel van het oude Amerika laat zinken dat deze mensen haten.

De gekleurde routekaart van de revolutie is al uitgeprobeerd en getest door de liberale Deep State in Washington, het meest dramatisch en bloedig met Victoria Nuland / Kagan aan het stuur in de Oekraïne. Ook daar wilde bijna de helft van de bevolking de ‘revolutie’ tegen hun democratisch gekozen regering, terwijl de andere helft er fel tegen was. Maar de ‘revolutionaire’ kant werd ondersteund door de mooie Victoria met haar zak koekjes. Plus George Soros en de Deep State-machine die “$ 5 miljard investeerde om de democratie in Oekraïne te bevorderen”.

Aan de andere kant in Kiev was een aarzelende, luie en – het moet gezegd – corrupte president, die er niet in slaagde zijn aanhangers op te wekken en te organiseren. Daarom boden ze geen weerstand tegen de menigte neo-nazi-misdadigers die voor de elite op Maidan Square deden wat hun Antifa- en BLM-tegenhangers paraat staan om buiten het Witte Huis te doen.

Pas toen de hoofdstad al was gevallen en nadat de doodseskaders van het zwarte blok tientallen aanhangers van de verslagen president in Odessa en elders hadden vermoord, ontstond er een ongeorganiseerd verzet. Het resultaat was een burgeroorlog en afscheiding door de oostelijke kern van het anti-liberale blok.

In het geval van Oekraïne konden de anti-liberale rebellen zich staande houden, grotendeels dankzij de hulp van hun christelijke grote broer in buurland Rusland. Gewone Amerikanen die gedreven zijn om te proberen af te scheiden van de komende tirannie van Harris, zouden daarentegen niet alleen te maken krijgen met laffe maar sterk georganiseerde marxistische milities, maar ook met een sterk gepolitiseerde en bewapende FBI, en een leger waarin de zuivering van traditionalistische officieren geïnitieerd door Obama zal plaatsvinden. overdrive de minuut dat Joe Biden in het Oval Office zit en zich afvraagt waar hij is, en waarom de duistere theedame hem steeds papieren geeft om te ondertekenen.

Amerika en haar volk worden geconfronteerd met een existentieel gevaar. En als Donald Trump een dood in Epstein-stijl in de gevangenis wil voorkomen, moet hij veel, veel meer doen. De revolutionaire tijd vraagt niet om golf, zelfs geen gigantische maar in wezen doelloze protesten, maar om echt leiderschap en een contrarevolutie.

Een moment om te organiseren

De enorme pro-Trump-mars had moeten worden gebruikt om een ​​onmiddellijke basisorganisatie te creëren. Tegen de menigte had president Trump moeten aankondigen dat zijn massacommunicatie met zijn volgelingen voortaan geen door de vijand bestuurde en gecensureerde Twitter zou zijn, maar Parler, Telegram, Gab en ten minste één alternatief voor vrije meningsuiting op Facebook.

Hij had teams moeten hebben die direct contact legden met chauffeurs van pick-up trucks, namen, telefoonnummers, e-mails en socialemediabestanden verzamelden. Deze mannen zijn de natuurlijke officieren en onderofficieren van een basisbeweging. Ze zijn al zelf geselecteerd, niet alleen op loyaliteit maar ook op persoonlijke competentie. Het zijn overweldigende zelfstandige zakenmensen met gedrevenheid, respect en successen. Samen bezitten ze de grootste vloot van alles-overal-voertuigen ter wereld.

Hij had ze moeten vertellen om ter plekke afgevaardigden te kiezen, en ze naar een organisatorische bijeenkomst te brengen. Het zou enorm zijn geweest en moeilijk te hanteren; het maken van absoluut de juiste contacten zou een schot in de roos zijn geweest, maar degenen die naar voren stapten, zouden in ieder geval echt van ons zijn geweest. Als Donald Trump te laat de noodzaak inziet van een landelijk netwerk van Stop the Steal-clubs, heeft hij nu weinig andere keus dan vrijwilligers op te roepen via Twitter. Zelfs als Jack Dorsey het hem zou laten doen, is het gegarandeerd dat onder degenen die reageren een groep Fed-stromannen en democratische trollen zijn.

De president had de Stop the Tyre-truckersbeweging moeten coöpteren door te pleiten voor een korte, symbolische totale afsluiting van brandstof- en toeleveringsketens naar door de Democraten geleide steden – om te laten zien dat welke chaos BLM ook kan brengen, niets is vergeleken met wat Midden-Amerika kan brengen. doe als de elite en de menigte parasieten het laatste meerderheidspresidium stelen voordat de demografische verandering het werk toch beëindigt. Zelfs als de protestenleiders van de vrachtwagenchauffeurs terughoudend waren om een ​​dergelijke politieke stap te zetten, zouden sommige van hun gewone eigenaar-chauffeurs zeker zo’n oproep beantwoorden – net als duizenden pick-upchauffeurs.

Donald Trump had met de enorme menigte moeten spreken over het lot van de Amerikaanse boeren door toedoen van een klimaatgeobsedeerde, vleesaverse, brandstofbelastende democratische junta. De boeren hebben de middelen en het motief om een ​​enorme praktische bijdrage te leveren aan een conservatieve revolutionaire strijd. Maar alleen als ze worden gevraagd en georganiseerd, en er zal nooit iemand zijn met de autoriteit en aantrekkingskracht die de huidige president van de Verenigde Staten die dag en met die menigte in Washington DC had.

Terwijl hij zo’n zwaard van Damocles creëerde om boven de hoofden van zijn tegenstanders te houden, had Trump zich vooral moeten concentreren op het aankondigen van een rollende reeks van gigantische rally’s, vier of vijf per dag, die het land doorkruisen en de basismachine bouwen.

Gemiste kans

Dit alles en meer lag voor het oprapen, maar, zoals we weten, werd de onschatbare kans gemist. Zou de verantwoordelijke man plotseling wakker kunnen worden, van zijn fout leren en de volgende keer het moment kunnen grijpen? In theorie wel, en als Donald Trump dit toevallig leest en te laat besluit tot actie over te gaan, zouden al die duizenden mensen – en meer – terugkomen als hij het hun persoonlijk zou vragen.

Maar we moeten realistisch zijn. Waarom zou hij veranderen? Het was een revolutionair moment, en een revolutionaire leider zou het hebben aangegrepen. Stel je voor: Paul Revere, Smedley Butler, Father Coughlin, Huey Long of zelfs Martin Luther King – wat zouden ze hebben gedaan? Maar Donald Trump is een populist, geen revolutionair. En we moeten aannemen dat hij niet in staat is tot verandering.

Hij is geen revolutionair, hij is een zakenman en een naïeve patriot die – tegen hoge persoonlijke kosten – de laatste wanhopige golf van woede en zorgen over de moord op Amerika door de elite reed. Of – mogelijk – hij snapt het wel, maar wil niet neergeschoten worden, hoewel dat in feite zeker beter zou zijn dan sterven in de gevangenis.

Wat ook de onderliggende reden was waarom hij de geweldige kans had gemist, hij liet het door zijn vingers glippen. In plaats van vastberaden actie zagen we een vlaag van tweets, waarin we de burgemeester van de Democraten de schuld gaven omdat hij zijn aanhangers niet had beschermd tegen de jakhalsgroepen van linksen die naar buiten kwamen nadat de meeste demonstranten waren vertrokken.

Het is hetzelfde gedragspatroon als zijn verwijzing naar de Proud Boys, terwijl hij de Feds patriotten liet opsluiten omdat ze zichzelf verdedigden. De herhaalde klachten over liberale censuur op sociale media, gevolgd door niets doen om te voorkomen dat zijn achterban online wordt afgeslacht. Of die muur, die toen poorten zou hebben waardoor illegalen konden stromen om het loon van zijn armste en meest behoeftige kiezers te ondermijnen. Bluster. Belooft. Inactiviteit. Het patroon staat al heel lang vast.

Dus als hij nu überhaupt iets doet, is het duidelijk dat Donald Trump in eerste instantie een beroep gaat doen op de rechter. Zijn berekening is vermoedelijk dat drie van de negen rechters van het Hooggerechtshof zijn aangestelden zijn, terwijl Clarence Thomas tijdens zijn bevestiging in 1990 venijnig werd belasterd door de toenmalige senator Joe Biden. Als opperrechter John Roberts, eens een aartsconservatief, voor Trump gaat, is dat 5-4.

Het zou geweldig zijn als The Donald erin slaagt een beslissende reeks acties voor het Hooggerechtshof te krijgen en als de rekenkunde zo uitpakt. Dan hebben we alleen de vraag van de Purple Revolution Maidan-mobs om te beantwoorden.

Maar onthoud dat dit het rechtssysteem is dat – ondanks het feit dat het nu in handen is van ‘conservatieven’ – specifiek de weg opende voor de massale post-in-stembiljetten die de Grote Steal in de eerste plaats mogelijk maakten. Ze hebben de legale pas al verkocht aan fraude. En dat was zonder het enorme psychologische gewicht dat de rechters zou worden gegooid door gigantische en uiterst gewelddadige Antifa / BLM-demonstraties als een paar onverwachte beslissingen in het voordeel van Trump de veronderstelde meerderheid van Biden in gevaar zouden brengen.

In dezelfde geest kan Trump nog steeds geloven dat hij kan winnen via de grondwettelijke procedure waarbij elke staat één stem uitbrengt in een betwiste verkiezingsuitslag. Tenslotte, zo luidt deze gedachtegang, worden 31 van de 50 staten door Republikeinen gecontroleerd. Dat is waar, maar hoeveel senior Republikeinen staan ​​eigenlijk aan de kant van de populistische president die hun voertuig vier jaar geleden opeiste? Het zijn niet alleen de open Never Trumpers die hem in de rug zullen steken als het hierop aankomt.

Anderen die nog steeds vertrouwen hebben in president Trump, vestigen hun hoop op hertellingen. Ik kan dit debat met persoonlijke ervaring informeren. Tijdens mijn verkiezingswerk bij de British National Party heb ik jarenlang gevochten tegen linksen die gewapend waren met massale hoeveelheden post-in-stembiljetten. Een van de belangrijkste redenen waarom we hen met afschuw vervulden door tien solide jaren tegen de verwachting in verkiezingen te winnen, was dat we de moeite hebben genomen om dezelfde technieken onder de knie te krijgen en, voor zover mogelijk gezien onze zeer beperkte middelen, deze zelf te gebruiken.

Legitiem gebruik van een verrot systeem

Als zodanig kan ik u uit persoonlijke ervaring vertellen dat het systeem wijd open staat voor grootschalige fraude, vooral onder bepaalde etnisch-culturele groepen. Maar ik moet je ook zeggen dat het een systeem is dat links pushen, ook omdat ze de legitieme uitbuiting ervan onder de knie hebben .

Tijdens de verkiezingen wezen Republikeinen op het enorme verschil in grootte tussen de bijeenkomsten van Trump en Biden als teken dat de uitdager geen toegewijde activisten had. Het spijt me als ik je pijn heb gedaan door bot te zijn, maar dat geloof is veel meer te danken aan de luie, technisch incompetente en amateuristische benadering van zo velen aan de rechterkant dan aan de realiteit.

De Democraten hadden een leger van zeer gemotiveerde, goed opgeleide en massaal gefinancierde activisten. Maar in plaats van met vlaggen te zwaaien tijdens gigantische bijeenkomsten, brachten ze elk uur door dat Satan hen op de deur liet kloppen. Niet-bezorgde stembiljetten ophalen in lobby’s van appartementen. Het helpen van ongeletterde idioten met het invullen van stembiljetten. Ze verzamelen. En ervoor zorgen dat ze werden gepost of afgeleverd bij de graven.

Alle mogelijke stemmen op een eerlijke of foutieve manier oogsten. En hier is het grootste probleem: de meeste foutieve zijn nu onvindbaar. De stembiljetten zijn uit de enveloppen gehaald en gescheiden van de handtekeningvellen; zelfs een forensische hertelling kan nu de echte stembiljetten niet onderscheiden van de frauduleuze stembiljetten die op zoveel plaatsen de balans hebben doen doorslaan. De meeste hertellingen zullen het resultaat bevestigen van al dat harde en vaardig geregisseerde werk – meerderheden voor Biden / Harris.

Kijk, als iemand serieus gelooft dat de juridische of hertellingbenaderingen iets zullen opleveren, neem dan alsjeblieft contact met me op, want ik heb een prachtige brug in het centrum van Londen – en ik ben bereid die aan je te verkopen voor een spotprijs!

Wat nu?

Het gebrek aan mobilisatie aan de basis en afhankelijkheid van rechtbanken en hertellingen die al zwaar tegen hem zijn opgestapeld, betekent dat de meest waarschijnlijke uitkomst nu is dat Trump een soort deal probeert te sluiten om zijn huid te redden.

Hoe wraakzuchtig ze ook zijn, de Democraten zijn misschien pragmatisch en laten hem zonder aanklacht en ongedeerd vertrekken om TrumpTV te vormen. Als ze met hun cynische hoofden denken in plaats van met hun duistere hart, kunnen ze heel goed concluderen dat dit de massa vermaakt en tot bedaren zal brengen terwijl ze de nagels van amnestie en immigratie, wapenbeheersing en haatzaaiende wetten in de doodskist van Amerika slaan.

In navolging van het voorbeeld van hun leider van criminele passiviteit, zou de massa Republikeinse kiezers zich vestigen om TrumpTV te kijken, terwijl ze hun wonden likten en zeiden ‘wacht tot 2024’. Terwijl de Democraten miljoenen illegalen amnesteren en de poorten openen voor dertig of veertig miljoen ‘klimaatvluchtelingen’ uit Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. En ze zullen hun huizen en hand-outs geven, niet aan de blauwe kusten waar ze wonen, maar in de swingstaten en in de rode kernlanden. De grootste gerrymandering-operatie in de geschiedenis van de ‘democratische’ wereld zal de Amerikaanse Republiek zien sterven, niet met een knal, maar met een gejammer.

Wanneer het raam van de legale kans wordt dichtgeslagen, zullen de aanhangers van Donald Trump hun laatste wanhopige hoop vestigen op de mogelijkheid dat hun held de staat van beleg afkondigt en het leger en de nationale garde roept. Door de kans om een ​​grass-roots-beweging te organiseren, die een korte toespraak verwijderd zou zijn geweest van een echte militie, de rug toe te keren, heeft hij zichzelf al in een hoek geschilderd waar het gebruik van geweld om de grondwet te verdedigen (net zoals geweld was gebruikt om het tot leven te brengen) zouden moeten vertrouwen op de professionals.

Is er een kans dat dit zou werken? Als Brit weet ik veel, veel minder over de betrokken instellingen dan mijn Amerikaanse lezers, maar ik betwijfel het ten zeerste. De meeste commandanten en eenheden van de Nationale Garde zouden waarschijnlijk bevelen opvolgen om de bendes plunderaars en brandstichters van Black Lives Matter aan te pakken. Maar Donald Trump zou hun niet alleen vragen om dat te doen. Hij zou eisen dat ze niet alleen gigantische door Antifa geleide demonstraties en autonome zones verpletteren, maar het hele systeem.

Hij is niet alleen tegen de Democraten, maar ook tegen de plutocratie en de ontwaakte liberale bedrijven, de massamedia en de Beltway Republikeinse elite, die in de rij zullen staan ​​om Trump en het Amerikaanse volk in de rug te steken. En wat zijn de generaals en het militair-industriële complex, zo niet onderdeel van de elite?

Kijk maar naar het gedrag van het Amerikaanse leger tijdens Obama’s uiterst walgelijke en werkelijk goddeloze oorlog tegen het seculiere, democratische en tolerante Syrië. De generaals en de inlichtingendiensten waren verheugd om duizenden moordend islamitisch uitschot te bewapenen en te trainen, wetende dat hun kostbare ‘gematigde rebellen’ hun wapenfeit van Operatie Timber Sycamore zouden gebruiken om Syrische christenen met nog meer enthousiasme af te slachten dan ze zouden doen. andere minderheden en pro-Assad echt gematigde moslims vermoorden.

Terwijl de hoogste leiding instemde met het weerzinwekkende plan, waren het gewone Green Beret-non-coms die het weinige deden wat ze konden om een ​​stukje moreel fatsoen voor Amerika te redden door opzettelijk de trainingsoperaties te saboteren die ze in Jordanië moesten uitvoeren voor minister van State Clintons huisdier-jihadisten. Maar zelfs zij gehoorzaamden niet openlijk aan bevelen; ze deden slechts zo min mogelijk terwijl ze hen gehoorzaamden.

Vernietigen om het te redden?

Maar aangezien vooruitkijken noodzakelijkerwijs speculatie inhoudt, nemen we even de tijd om ons voor te stellen wat er zou gebeuren als Donald Trump, tegen alle verwachtingen in, doortastende maatregelen zou nemen om een ​​beroep te doen op het leger, en dat ze in zijn voordeel zouden reageren. Laten we ons even voorstellen dat genoeg van het Amerikaanse bedrijfsleven zich voldoende zorgen maakt over de economische zelfmoordplannen van Harris / Biden om een ​​reactionaire staatsgreep te steunen om de Grondwet te verdedigen. Zodat de afkondiging van de staat van beleg met succes wordt opgelegd aan de rokende ruïnes van tientallen Amerikaanse steden, zelfs als het wordt verwelkomd over uitgestrekte delen van Midden-Amerika.

En laten we, terwijl we op een vliegende vlucht gaan, verder aannemen dat president-dictator Trump erin slaagt om zowel de loyaliteit van de generaals te behouden als om te voorkomen dat hij nog vier jaar JFK wordt. Wat dan?

De waarheid is dat we terug zouden zijn om die dorpen in Vietnam te redden. Om ‘de grondwet te redden’, zouden Trump en de generaals deze aan stukken hebben geslagen. Zo’n tegencoup kon alleen kans van slagen door het strippen van miljoenen linkse Amerikanen hun 1 e , 2 e en 14 e rechten van het Amendement. Gezien het feit dat een overwinning van Harris / Biden hetzelfde zal doen met miljoenen naar rechts neigende en christelijke Amerikanen, zou het vooruitzicht van El Caudillo Trump verreweg het minste zijn van twee kwaden. Maar hoewel White Terror minder kwaadaardig is dan Red Terror, zou het toch Terror zijn. De mensen die Amerika hebben gebouwd, zouden een tijdje gelukkiger en veiliger zijn, maar de Republiek en de Grondwet zouden dood zijn.

Het wordt veel erger. De militairen en extreemrechtse zionisten die zo’n regime zouden domineren, zouden aandringen op oorlog, vooral oorlog tegen Iran. Gezien de cruciale rol van Iran in de nederlaag van ISIS en Al Qaeda in Syrië en Irak, zou dat niet alleen een monsterlijk onrecht zijn, maar een ‘Amerikaanse’ overwinning zou ook een regelrechte ramp zijn in het Midden-Oosten. De kosten van belastingen en lijkzakken die op fatsoenlijke Amerikanen zouden vallen, zouden de veel kleinere en gemakkelijkere oorlog tegen Irak in de schaduw stellen.

En, om een bijzonder bittere waarheid te zeggen, het is geenszins zeker dat de Amerikaanse troepen hoe dan ook zouden ‘winnen’. Iran is een regionale supermacht, met zeer geavanceerde raketten die waarschijnlijk elk Amerikaans schip tot zinken kunnen brengen en elke Amerikaanse basis binnen een straal van ten minste 1000 mijl kunnen verwoesten. Om nog maar te zwijgen van de 40% van ’s werelds olie op tankers die zich een weg banen door de Straat van Homuz.

Gung-ho ‘patriotten’ kunnen hun toevlucht nemen tot het vermogen van Amerika’s kernwapens om ‘Iran in een glazen parkeerterrein te veranderen’, maar als je dat doet, zou je de VS veranderen in de paria van de wereld en elke Amerikaan in het buitenland maken voor de komende dertig jaren een doelwit voor brute vergelding.

Op voorwaarde dat een dergelijk conflict niet de Derde Wereldoorlog veroorzaakte en ons allemaal naar het Koninkrijk bracht, zouden de duistere krachten van het militair-industriële complex, Saoedi-Arabië en de lobby van Eretz Israël heel blij zijn als Donald Trump hun vuile werk zou doen. De nog meer gekke dispensationalistische christelijke zionisten zouden in uitzinnig geluk sterven, zelfs als het conflict uit de hand liep in een nucleair Armageddon.

Maar ervan uitgaande dat het conflict regionaal blijft, zouden de Democraten verheugd zijn als een nominaal Republikeins Trump-regime het vuile werk van hun Meesters doet, zowel in het buitenland als door een sloopkogel naar de Grondwet te brengen.

Demografie is het lot

Omdat, bij gebrek aan revolutionaire doelstellingen of opvattingen, een regime van de staat van beleg van Trump het tij nog hooguit vier jaar zou tegenhouden.

Tegen 2024 zullen de verkiezingen volgen op een verdere demografische verschuiving, nog vier jaar van mediahysterie en eindeloos massaal geweld, de groeiende financiële chaos na de lockdown, de economische en sociale prijs van de krankzinnige Great Reset van de globalisten en de prijs in goud en bloed. van een andere reeks oorlogen zonder winstoogmerk voor de Likud-fascisten in Tel Aviv. Het zou allemaal een echte blauwe aardverschuiving betekenen, met of zonder de fraude.

Alleen de demografie maakt het onvermijdelijk. Zelfs als Donald Trump de grenzen zou sluiten, zou het de demografische schok die al gaande is niet stoppen, aangezien stervende boomers worden vervangen door gehersenspoelde liberale afgestudeerden en ontvangers van minderheidsuitkeringen. Plus, zoals we al hebben gezien, als het gaat om immigratie, zullen de belangen van de grote werkgevers, bazen van vleesverpakkingsfabrieken en agribusiness-giganten altijd boven die van de Amerikaanse arbeidersklasse of zelfs het electorale belang van de GOP worden gesteld.

Naarmate de demografische winter nadert, putten sommige patriotten hoop uit het idee dat een tweede Trump-termijn Californië ertoe zou brengen zich af te scheiden en de datum waarop het demografische evenwicht beslissend verschuift ten opzichte van het blanke Amerika, terug te stellen. Maar de democraten weten dit ook, en de democratische machine en de aannemelijk te ontkennen communistische milities zijn zeer gedisciplineerd. Ze willen niet alleen Californië, ze willen letterlijk de wereld, en het grijpen van heel Amerika is een essentieel station onderweg.

Dus de democraten zouden zich tegen elk referendum verzetten en zullen met hand en tand vechten om de territoriale integriteit van de natie die ze verafschuwen te behouden. Een echt nationalistisch regime met revolutionaire visie en intentie zou hun niet de keuze geven. Het zou erop wijzen dat blauw en rood gemengd een slordige wenkbrauw-shit-show wordt en resoluut optreden om het hele ding uit elkaar te halen en een enorme en volledig levensvatbare christelijke, blanke etnostaat te creëren. Maar we weten al dat Donald Trump geen nationale of christelijke revolutionair is; hij is een dappere maar tragisch gebrekkige populist, omringd door verraders en eigenzinnige dwazen. Dus hoe mooi het ook is, het gaat niet gebeuren.

Accelerators zullen zeggen dat dit allemaal in feite goed is. Hoe dit ook eindigt, de Republikeinse Partij zal te schande worden gemaakt en de weg vrijlaten om een nieuwe Derde Partij op te bouwen. De enige doelgroep waarin Trump’s stem viel, waren tenslotte blanke mannelijke onafhankelijken.

Afgeschrikt door Donald’s Platinum Care-beloften, enthousiasme voor goedkope arbeidsimmigratie, focus op de waarde van aandelen die ze nooit hebben bezeten, interventionistisch sabelgeratel in het buitenland, YMCA-enthousiasme voor het GlobalHomo-project en natuurlijk gedemotiveerd door de vernietiging van de pro-Trump online motivatiemachine, velen van hen bleven deze keer thuis. Genoeg om zijn kansen op herverkiezing ernstig te schaden, zelfs zonder de problemen in de technologie voor het tellen van stemmen die door democratische donoren wordt geleverd.

Let nu alstublieft heel goed op wanneer ik enthousiastelingen aanspreek op een verkiezingsgerichte derde partij: doe het niet! Ja, bouw nieuwe organisaties en maak van een van hen een politieke partij als u lokale wedstrijden kunt winnen waarvan de uitkomst uw mensen een platform geeft in lokale gemeenschappen. Maar blijf uit de buurt van kinderachtige fantasieën over het nemen van de nationale macht door de stembus.

Als de meest electoraal succesvolle blanke nationalistische leider in de Britse geschiedenis, en een van de meest succesvolle in de hele Engelssprekende wereld, geloof me als ik zeg dat ik weet waar ik het over heb. Om het grote aantal zeer goede redenen dat ik uiteen heb gezet in het onlangs gepubliceerde boek ‘Deus Vult – handboek om weerstand te bieden aan de Grote Vervanging’, is de electorale weg geblokkeerd. Het is een contraproductieve doodlopende weg.

Naast de algemene redenen die in het hoofdstuk ‘Tooth Fairy Politics’ van dat boek worden uiteengezet, spelen er specifiek in de VS nog twee belangrijke factoren een rol. Ten eerste zal de Republikeinse Partij niet verdwijnen, dus een effectieve derde partij (ervan uitgaande dat ze georganiseerd, gefinancierd en in een echte macht zou kunnen worden) zou alleen de anti-linkse stemming verdelen en de Democraten vrijwel elke zetel in de hele Amerikaan overhandigen. systeem.

Zelfs als zo’n nieuwe partij de hele blanke stem zou kunnen pakken, zal ze tegen 2024 en nog meer daarna veel kleiner zijn dan de coalitie van door de wol geverfde linksen, liberalen, seksueel afwijkende personen, anti-blanke racisten en cliënten van het socialezekerheidsstelsel die de democraten naar het electorale slagveld kunnen brengen. De Amerikaanse Republiek als functionerende natie is voltooid en er kan geen electorale wederopstanding zijn.

Niet het einde

Deze crisis zal niet eindigen in een revolutie, behalve een linkse. Precies wanneer het het overneemt, is nog steeds de vraag, maar het overwicht is helaas gegarandeerd. Dat is hoe het oude Amerika zal eindigen. Maar onze mensen zullen niet eindigen. Ons geloof zal niet eindigen. Onze strijd zal niet eindigen.

Het gaat nu eerder een totaal nieuwe fase in. Een fase waarin wie het Witte Huis runt, voor jou geen blijvend verschil maakt. Het veel grotere verschil voor uw gezin is wie UW huis runt. De televisie? Het plaatselijke onderwijsbestuur? Hollywood-scenarioschrijvers? Of u als hoofd van het huishouden, uw vrouw als belangrijkste thuisscholier, u als rolmodel voor uw zonen en beschermer van uw dochters, niet alleen vanwege direct lichamelijk gevaar, maar ook door het druppelen van gif uit elke opening van het systeem die jou, je kinderen en onze hele beschaving haat.

Je zult niet alleen zijn. Een presidentschap van Harris / Biden zal conservatieven en christenen meer dan wat dan ook in de recente geschiedenis stimuleren en verenigen. Het zal niet leiden tot een electorale terugslag van de slinger in 2024. Die onschuldige, vreedzame, fatsoenlijke oude manieren behoren tot een tijdperk dat we net voorbij hebben zien gaan. Treur dus om het oude Amerika, maar pretendeer niet dat het weer tot leven zal komen.

Miljoenen gewone Amerikanen geloven nog steeds dat ‘hun’ president een masterplan heeft om de overwinning van de dieven terug te pakken. Als ze ontdekken dat hij dat niet heeft gedaan, als ze wakker worden om de vijand aan de macht te vinden en aan het werk gaan om hun land te ontmantelen en hun wereld opnieuw in te stellen, zullen ze inderdaad erg boos worden.

Een minderheid zal domme dingen doen, die het nieuwe regime met brute en cynische meedogenloosheid zal uitbuiten om andere potentiële rebellen het zwijgen op te leggen, te ontwapenen en te intimideren. Maar de meerderheid zal het grootste, meest geradicaliseerde en meest rechteloze blok in de geschiedenis van Amerika vormen. Dat is een kracht waarmee mensen met de juiste ideeën, tactieken, strategie en geloof een nieuw hoofdstuk in die geschiedenis kunnen en zullen schrijven. Wat er de komende jaren gebeurt, zal niet mooi zijn, maar het eindresultaat is al zeker: onze tijd zal komen!

Een woord aan de wijzen

Als Donald Trump door een of ander wonder, ondanks alles wat hier geschreven is, eindelijk wakker wordt en de hierboven beschreven acties onderneemt, help hem dan. Maar als hij er niet in slaagt effectief massaal verzet te mobiliseren, gooi dan je vrijheid of leven niet weg in een vergeefse poging om de onvermijdelijke sprong naar een ramp te stoppen. Concentreer u in plaats daarvan op het vermijden van problemen, het beschermen van uw gezin en het bouwen van netwerken om de komende tijd van beproevingen en onderdrukking te omzeilen, te weerstaan en te doorstaan.

Het feit dat één man heeft laten zien dat hij niet heeft wat nodig is om een revolutionair conservatief te zijn, wil niet zeggen dat revolutionair conservatisme niet mogelijk is. Het is. En het is absoluut noodzakelijk. Maar deze revolutie kan nog lang op zich laten wachten. De eerste vereiste is dat er genoeg jonge mannen zullen zijn, met de juiste houding, vaardigheden en organisatie om het voor elkaar te krijgen. Dus blijf veilig, kom bij elkaar, heb kinderen en voed ze goed op. En houd je poeder droog!

De komende dood van de Bondsrepubliek zal Noord-Amerika harde en werkelijk historische tijden brengen. Trump heeft de kans om het te redden voor minstens een paar jaar weggegooid door middel van maatregelen die, zo moet worden toegegeven, tot een burgeroorlog hadden kunnen leiden. Maar het feit dat hij niets deed, betekent niet dat er misschien geen burgeroorlog komt. De onverenigbaarheid tussen de twee partijen maakt het waarschijnlijk al onvermijdelijk.

De hardline-marxisten die de kern vormen van de democratenrevolutie, en de aartsverraders die de FBI hebben overgenomen, weten dit. Dat is de reden waarom ze elke daad en elk onvoorzichtig woord van onsamenhangende woede dat zal voortkomen uit de geschokte en boze Trumpers zullen uitbuiten om in salami-achtige wapenconfiscatie door een Executive Order te brengen.

Net zoals ze al hebben gedaan met censuur op sociale media, zullen ze eerst voor het meest ‘extreme’ en onverdedigbare gaan, terwijl elke groep alleen tot de gematigde kant van de laatste slachtoffers zwijgt uit angst voor schuld door associatie. “Toen kwamen ze voor de verwijdering als toepasselijk, en ik sprak me niet uit, omdat ik geen verwijderde was zoals van toepassing.”

Schiet alsjeblieft niet op de boodschapper, maar dit is nu onvermijdelijk. Het falen van Trump om een contrarevolutie te leiden, betekent dat Amerika zal moeten lijden onder de linkse revolutie en alle gruwelen die het zal veroorzaken. Alleen dan zullen de mannen en vrouwen die de VS hebben laten werken en die altijd betalen voor de verwoestende sociale en economische fantasiemaatregelen van de Democraten, ertoe worden aangezet om collectief te denken en te handelen ter verdediging van hun gezin, hun cultuur, hun ras en hun geloof.

In de tijd van duisternis die zich nu over Amerika vestigt, zal iedereen een ‘minderheid’ zijn. Maar de grootste, hardst werkende en praktisch meest competente minderheid zullen christelijke Amerikanen van Europese afkomst zijn. Met elk jaar dat voorbijgaat, zullen ze steeds pijnlijker de druk voelen van discriminatie, onrecht, uitbuiting en elke vorm van misbruik, tot en met moord. De ervaring zal onze mensen collectiviseren. De vertederende door dodelijke neiging om te denken en te handelen in termen van ‘ik’ en ‘ik’, zal een onverslaanbare gewoonte worden om te denken in termen van ‘wij’ en ‘ons’.

Velen zullen uit de boot vallen. Velen zullen hun ziel verkopen in een vergeefse poging om ‘te integreren’ en om vergeven te worden voor de erfzonde van hun huidskleur en hun erfgoed. Maar grote pijn is een geweldige leraar, en er is veel pijn op komst voor de mensen die Amerika hebben gebouwd en vervolgens achteloos hun gekozen en niet-gekozen leiders het laten overdragen aan een coalitie van krachten die hen haten, verachten en nog steeds vrezen.

Wanneer de pijn een omslagpunt bereikt en de problemen echt beginnen, zullen degenen die zo hard hebben geprobeerd ons te vernietigen ontdekken dat ze terecht bang waren. En degenen van onze mensen die hun vertrouwen stellen in de Heer, in grote gezinnen en in allerlei gemeenschappen, organisaties en basisinstellingen met andere gelijkgestemde familieleden, zullen ontdekken dat ze gelijk hadden op hoop.

Nick Griffin, afgestudeerd in geschiedenis en rechten aan de universiteit van Cambridge, is een voormalig lid van het Europees Parlement en eenmalig leider van de British National Party.

https://www.unz.com/article/whither-america/

lees ook: Centrale kwestie Gepubliceerd: maandag 16 november 2020 door John Kaminski

360 graden scan van een rottende beschaving https://www.johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/290-central-issue

Nooit is censuur in de Verenigde Staten zo in-your-face geweest als nu, wanneer de president zijn opmerkingen niet eens op Twitter kan plaatsen omdat ze als nepnieuws worden geregeerd door een niet-gereconstrueerde joodse communistische dupe. Welke hoop heeft een gewone blogger om de waarheid te vertellen?

Ze hebben tegenwoordig oplichting die oplichting verhult. Het hele verkiezingsscenario is opgezet om Donald Trump af te schilderen als de grote patriot die vecht tegen zijn cartoonvijanden Pelosi en Schiff en corruptie overwint dankzij het moedige welsprekendheid van advocaat Sidney Powell die wijst op de onmiskenbare tekortkomingen in wat misschien wel de laatste Amerikaanse verkiezingen zijn.

Maar de grotere zwendel is dat Trump deze lafhartige betreurenswaardige dingen zal overwinnen en – glorie van glorie en heilige der heiligen – dan een allesomvattende joodse vrede op de wereld zal opleggen.

Dan hebben we echt iets om ons zorgen over te maken.

Kop die ze winnen, munt die we verliezen

Waarom hebben communisme in oude stijl en het nieuwste coronavirusvaccin – ongeacht welke ze uiteindelijk kiezen – beide dezelfde verwoestende impact? Want als je ze eenmaal hebt ingebracht, kun je ze er nooit meer uit krijgen.

Zonder miljoenen doden.

Nu worstelen de media om ons ervan te overtuigen dat een oude man, verlamd door seniliteit, een verkiezing heeft gewonnen tegen een robuuste patriot die wild werd toegejuicht door de overgrote meerderheid van de bevolking.

De Democratische Partij wordt gedood door haar eigen corruptie, wat echt jammer is, want ooit waren ze de partij die echt om mensen gaf. De Republikeinen gaven alleen om zaken, en dat was en is hun rol.

Google, Facebook, Twitter, YouTube, tv, films, kranten en regeringswoordvoerders spreken allemaal als één in deze donkere dagen. Je mag niet meer zeggen wat je wilt omdat het in strijd is met de gemeenschapsnormen. Joodse gemeenschapsnormen! Nu moeten ze allemaal met dezelfde stem spreken, ze moeten allemaal dezelfde valse beweringen van gevaar accepteren en uitbarsten. We moeten allemaal accepteren wat het gezicht op het scherm ons vertelt wat we kunnen doen “om levens te redden”.

De echte epidemie zijn de leugens

Sommige erg zieke mensen bewerkstelligen een ongekende ramp. Bevolkingsvermindering, noemen ze het. Hoeveel eufemismen, zoals bijkomende schade, zijn er nodig voordat mensen beseffen dat ze het hebben over het op industriële schaal kapotmaken van mensen? Of meer dan waarschijnlijk vallen miljoenen mensen plotseling op hun plaats wanneer ze uiteindelijk besluiten om op een bepaalde 5G-schakelaar te klikken en de onomkeerbare Bill Gates-oplossing te activeren.

Dan zijn er degenen die al krijsen – het vaccin is de ziekte en het voertuig voor bevolkingsvermindering, waarschijnlijk van mensen die je kent en waar je van houdt.

Degenen die dit demonische experiment overleven, zullen deze slachtoffers passeren en hun blik afwenden terwijl ze beslissen of ze samen met de rest zullen worden geregimenteerd en dat hun bankboekjes in hun armen worden geïmplanteerd en hun geweten wordt geregistreerd bij de FBI.

Waarschijnlijk zijn je hersenen al in wezen al opgeblazen door chemicaliën, elektriciteit, vervuiling en voedsel minus de voeding. Ik ben nog steeds geschokt door de opmerking van Dr. Cowan dat er in 1920 geen hartziekte was en in 1940 de nummer 1 moordenaar in Amerika was, allemaal vanwege de introductie van bewerkte voedingsmiddelen in het gesaboteerde Amerikaanse dieet. Het ene gif na het andere gaat nog steeds door. Eet nooit de onmogelijke kanjer, onnodig te zeggen.

Elke dokter die maskers en lockdowns voorschrijft in deze neppandemie, schendt zijn eed van Hippocrates, die eist “First Do No Harm”. Maskers voorkomen besmetting in geen van beide richtingen en lockdowns garanderen miljoenen toekomstige psychiatrische patiënten bij kinderen die hebben geleden door dit sadistische afgedwongen isolement.

De boot die we allemaal hebben gemist

De grote tragedie van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 is dat de echt belangrijke kwesties waarmee ons land en de wereld worden geconfronteerd, nooit zijn besproken. In plaats daarvan raakte iedereen verdwaald in een rococo tv-spelshow waarin een verpletterende overwinning voor Donald Trump werd omgezet in een onwaarschijnlijke maar tijdelijke overwinning voor seniele onderdanigheid, communistische ondermijning en seksuele perversie.

Constitutionele beschaving in de Verenigde Staten, als die ooit heeft bestaan, is allang dood. Het is tegenwoordig een misdaadgame waarin duistere heksen zoals Pelosi en Feinstein miljarden waard zijn en de stemtelmachines bezitten die de verkiezingen van 2020 in een knoestige elektronische nachtmerrie hebben veranderd.

Dat is ook hoe je onze mediasituatie volledig zou kunnen omschrijven in de greep van de waarheid verpletterende communistische bankiers die de wereld regeren en de mensen op efficiënte wijze uitwissen met hun vergiftigende kwaadaardige verwaarlozing.

In feite bleken de mensen die ons land besturen de echte maar onuitgesproken kwestie, aangezien ze samenzweren om de wereld te veranderen in een gigantische joodse superstaat zonder vrije meningsuiting en zonder onafhankelijke levensstijl zonder de goedkeuring van de autoriteiten die alles zien.

Dit heeft geen zin voor mensen.

Joodse miljardairs bepalen wat de media zeggen

De echte oorlog is tussen elk land ter wereld en Israël.

Centrale kwestie

De centrale kwestie van het menselijk bestaan op dit moment (AD 2020) is dat Joden de werkelijkheid volledig hebben overgenomen tot het punt waarop ze de meeste mensen hebben overtuigd om tegen hun eigen belangen in te handelen en de zogenaamde geschenken die hun zijn gegeven te aanvaarden. door hun joodse meesters die, rekening houdend met de inflatie, waard zijn wat de Nederlandse West-Indische Compagnie in 1626 aan de Lenape-indianen betaalde voor het eiland Manhattan. Die Nederlanders waren natuurlijk joden ( NB.: heb ik eerder ook over geschreven. Dat is een taboe en men praat er niet of nauwelijks over.) en de normale ontwikkeling van alle vrije republieken is door deze parasieten sindsdien.

Vandaag zien we hoe hun kunstmatige realiteit uiteenvalt in een mengelmoes van leugens over onze eigen gezondheid die in feite de laatste diefstal van onze resterende vrijheden camoufleert – om nog maar te zwijgen van ons eigendom, ons geld en ons leven – met aanbevelingen die ons zieker maken, en als Gates, Fauci, Trump en de Deep State-succubi wringen hun zweterige handen van vreugde over de verwoesting die ze de wereld blijven aanrichten.

Gelukkig, omdat de Democraten tegen ons liegen, liegen ze ook tegen elkaar, wat hun uiteindelijke ineenstorting garandeert. Het is hetzelfde met communisten. De donkergekleurde have-nots wordt een utopie beloofd door organisatoren van de gemeenschap zoals Barack Obama. Daarna worden ze gemobiliseerd ter ondersteuning van een of ander sociaal doel, en demonstreren ze hun woede door een bedrijf in brand te steken dat eigendom is van een hardwerkend lid van hun eigen ras. De zwarte massa die dergelijke waanzin ondersteunt, denkt dat dit een goed voorbeeld is van wat hun verwanten zouden moeten doen, en daarom denk ik dat Afrika in de zielige staat blijft waarin het zich vandaag en voor altijd bevindt.

Je weet wie de echte leugenaars zijn

Als iemand een antisemiet wordt genoemd, weet je dat hij in feite een waarheidsverteller wordt genoemd door degenen die proberen de waarheid te verbergen.

Als de beller geen Jood is en de term gebruikt, weet je dat hij of zij het slachtoffer is van desinformatie van de joodse massamedia, die de oren van het publiek heeft aangevallen en alle media heeft bedorven sinds minstens het einde van de 19e eeuw.

Als de beller inderdaad een jood is, dan probeert hij of zij je te laten stoppen met praten over deze meest beruchte etnische groep, die erom bekend staat voornamelijk de niet-joden van de wereld op te lichten, en als ze ooit de overhand krijgen, zoals ze deed in Rusland, beter bekend voor het vermoorden (en vergiftigen en uithongeren) van grote aantallen van hun ongekozen vijanden.

Joodse media hebben langzaam denkende zwarten ervan overtuigd dat het blanken zijn geweest die gedurende verschillende eeuwen zwarte levens tot slaaf hebben gemaakt en gestolen. Maar als je de onderdrukte geschiedenis onderzoekt, zijn het de joden geweest die de internationale slavenhandel hebben geperfectioneerd met behulp van blanke scheepskapiteins en Afrikaanse koningen die hun eigen mensen verkochten voor drank en snuisterijen. Het zouden eigenlijk Joden moeten zijn die herstelbetalingen betalen aan degenen wier voorouders ze hebben misbruikt en vernietigd.

Overweeg dan de gevolgen.

Waren die zwarten nooit gestolen uit hun thuisland, nooit gedwongen de zee over te steken naar een veiling waar ze als industriële slavernij werden verkocht, vanwaar ze met de hulp van blanken opkwamen tot volwaardige burgers van een daadwerkelijk beschaafd land (in tegenstelling tot de corrupte stam puinhoop waar ze vandaan kwamen). . . wat was hun optie? Om bij hun eigen stammen te blijven in landen die nooit zouden evolueren en nooit lid zouden worden van de moderne wereld zonder de hulp van blanken? En dan waarschijnlijk om opgegeten te worden door buren of andere wilde dieren? Het is nog steeds aan de gang vandaag.

Waarom klagen zwarten over de getto’s waarin ze leven als ze zelf die rampen hebben veroorzaakt? En hun antwoord is niet om ze opnieuw op te bouwen en hun eigen prachtige beschaving te creëren, maar om ze plat te branden en vervolgens herstel te eisen van de mensen die hen helpen hun lot te verbeteren.

Klinkt als een Joods ding, nietwaar?

Zuid-Afrika is onze toekomst

Dus dat is niet het ergste, en waarom zoveel vroege blanke ontdekkingsreizigers in Afrika waarschuwden dat donkere continenten nooit zouden assimileren in de bredere beschaafde wereld.

Dankzij liberale democraten zal het barbaarse gedrag van zwarte Zuid-Afrikanen die gretig blanke Zuid-Afrikanen verkrachten, beroven en vermoorden, binnenkort de norm worden in de blanke beschaafde wereld, als het niet al is gebeurd (wat het zeker is gebeurd, in ieder geval in Europa).

Plunderaars en maniakken die gebouwen platbranden, moeten ter plekke worden neergeschoten, niet vertroeteld door gestremde media-idioten die samenzweren om de vrijheid te vernietigen en obsceen overbetaald worden door hun joodse meesters, terwijl waarheidsvertellers zoals Julian Assange of Edward Snowden worden veroordeeld tot levenslang in de gevangenis, net als de dwazen die erop staan ​​maskers te dragen die niet werken om hen te beschermen tegen een ziekte die door uw regering is gecreëerd om van uw vrijheid een achterhaald item te maken uit de uitgewiste geschiedenis van een betreurenswaardig verleden.

John Kaminski is een schrijver die aan de Golfkust van Florida woont, voortdurend probeert te achterhalen waarom we onszelf vernietigen, en een corrupt geloofssysteem aanwijst als de motor van onze ondergang. Steun zijn werk, uitsluitend afhankelijk van bijdragen van lezers, per post: 6871 Willow Creek Circle # 103, North Port FL 34287 VS.

http://johnkaminski.org http://johnkaminski.info/

zie ook:

http://www.informationliberation.com/?id=61916