Over een interne deepstate strijd in de V.S.

Herbloggen van Makow. Google translate gebruikt en niet aangepast. ( NB.: herbloggen omdat je bij de Nederlandse MSM alleen maar hoort dat er geen fraude was. En omdat er veel meer speelt dan men hier vermoedt. En wat daar speelt, heeft hier gevolgen)

Supremes zullen waarschijnlijk macht aan Trump overhandigen 12 november 2020

De rechters van het Hooggerechtshof zullen de stemfraude bevestigen,en sluit je aan bij Clarence Thomas om Joe Biden te geven een voorproefje van de vernedering die hij verdient na het vernederen van Thomas terug in 1991.

Lees ook: Grondwettelijk expert legt uit hoe het Hooggerechtshof of de staten verkiezingen aan Trump zullen toekennen: https://www.henrymakow.com/2020/11/-constitutional-expert-explain.html?_ga=2.21934971.155851070.1605202321-1463404707.1595924566

door Brabantian (henrymakow.com)

De negen rechters van het Amerikaanse Hooggerechtshof hebben hun eigen diepgewortelde motieven om team Biden te vernielen wegens stemfraude.

Deze omvatten Biden’s persoonlijke aanvallen op Clarence Thomas en Biden-Harris dreigementen om de autoriteit van het Amerikaanse Hooggerechtshof te vernietigen door zoveel nieuwe rechters toe te voegen als nodig is.

De overwinning van Trump is niet zo ver weg als velen denken, met een factie van de ‘Deep State’ of ‘Illuminati’, zelf geneigd om Trump te steunen en steun te bieden aan de waarschijnlijk sterke anti-Biden-neigingen van het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof zou Trump hier een overwinning kunnen geven zonder zelfs maar te hoeven verklaren dat Trump legitiem heeft ‘gewonnen’. Het enige wat het hoeft te doen is voldoende twijfel uiten over de stemming. Vervolgens wordt de keuze van de president in januari overgedragen aan het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden dat in blokken per staat stemt, waarbij elke staat één stem heeft. Aangezien de meeste staten Republikeins zijn, betekent dit dat Trump wint.

Allereerst werden 3 van de 9 huidige zittende rechters van het Hooggerechtshof – Gorsuch, Kavanaugh en Barrett – door Trump zelf benoemd. Ze zijn hem een gunst verschuldigd. Met één Deep State-factie die zelf de nationalistisch-zionistische Trump tegen globalistische bolsjewieken steunt, zijn deze rechters niet alleen vrij, maar ook zeer geneigd om bewijs van Biden-democratische stemfraude te erkennen.

Ten tweede, en vooral, de langstzittende rechter in het Amerikaanse Hooggerechtshof is de conservatieve zwarte intellectueel Clarence Thomas, beëdigd in 1991. Zijn benoeming werd agressief uitgevochten door de toenmalige senator Joe Biden, die hoorzittingen leidde in wat Thomas ‘een nationale schande noemde. … een hightech lynchpartij voor hooghartige zwarten die zich op enigerlei wijze verwaardigen om voor zichzelf te denken. “

De centrale kwestie was de twijfelachtige beschuldigingen van ‘ik ook’ van seksuele intimidatie door een boze vrouwelijke rechtenprofessor die voorheen de assistent van Thomas was.

https://eu.detroitnews.com/story/opinion/2020/03/19/opinion-joe-biden-owes-clarence-thomas-apology/5071296002/

Het probleem hier voor Biden is dat zijn persoonlijke aanvallen op Clarence Thomas, destijds een federale rechter van beroep, alle rechters van het Hooggerechtshof raken, onafhankelijk van het ras of de politiek van die rechters.

Onbewezen aantijgingen van een boze vrouw, uitgebazuind door Biden, in wat een combinatie leek van racistische minachting en politieke kwaadaardigheid, treffen alle rechters van het Hooggerechtshof als vijandig en bedreigend voor de rechterlijke autoriteit. Hun mening is dat geen enkele rechter op deze grove manier mag worden ondervraagd, beschuldigd en publiekelijk vernederd. Met bijna dertig jaar in het Hooggerechtshof, en nu de langst zittende gerechtigheid, draagt Thomas ‘kijk op Biden-shenanigans veel gewicht.

HET HOF VERPAKKEN

Ten slotte is er het feit dat de huidige rechters van het Hooggerechtshof het kwalijk nemen dat Joe Biden en Kamala Harris, op klassieke bolsjewistische wijze, hebben nagedacht over het ‘inpakken’ van het Amerikaanse Hooggerechtshof door er drie of meer aan toe te voegen aan de huidige negen rechters, om ervoor te zorgen dat het zal alle bolsjewistische programma-items van de Democratische Partij een stempel geven.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft sinds het einde van de 19e eeuw maximaal negen rechters, maar er is geen aantal vermeld in de Amerikaanse grondwet. Het oorspronkelijke aantal was zes, en de wetgeving heeft het aantal soms tussen vijf en tien gewijzigd. Franklin Roosevelt probeerde beroemd om meer rechters toe te voegen, maar dit werd in de jaren dertig afgewezen als een quasi-fascistische gambiet.

De macht van rechters in welk land dan ook is uiteindelijk kwetsbaar, gebaseerd op acceptatie en medewerking van andere regeringsautoriteiten, samen met een soort illusie dat de rechters in feite onafhankelijke ‘gerechtigheid’ vertegenwoordigen. Terwijl we bolsjewistische of totalitaire regimes beoordelen, weten we dat de rechters niet ‘onafhankelijk’ zijn, en we minachten hun frauduleuze rechtbanken en ‘showprocessen’.

Het is een erfenis van de joodse traditie om een ‘kritarchie’ ( een overheid van rechters) te ondersteunen, een regel van rechters, die dingen veel meer op afstand van het volk beslissen dan wetgevers. In de VS werd de ‘supremacy of the judges’ de facto het geval, hoewel de Amerikaanse grondwet het congres technisch de hoogste instantie maakt, met onbeperkte bevoegdheden om rechters te verwijderen wegens ‘gebrek aan goed gedrag’, voor het nemen van uitspraken tegen het algemeen welzijn.

Sinds de jaren vijftig werden Amerikaanse rechters steeds ‘agressiever’, in feite ‘wetgevend vanaf de bank’ tegen de populaire en wetgevende wil in. Ten eerste was het voor ‘goede’ dingen, zoals het beëindigen van segregatie, maar zoals we weten, kwamen rechters al snel het recht op abortus en het homohuwelijk en al het andere dat ze wilden, vast te stellen, onder het voorwendsel dat ze al deze items konden ‘vinden’. als ‘impliciet’ in de Amerikaanse grondwet van 1789.

Het ‘priesterschap’ van Amerikaanse rechters wil, net als elke bende geestelijkheid of bureaucratie, niet dat hun quasi-magische ‘opperste machten’ van hen worden weggerukt. Het hof inpakken met zoveel extra rechters als nodig is om bolsjewiekvriendelijke vonnissen te verzekeren, vernietigt duidelijk de betekenis van het hof en maakt ze tot louter griffiers. De bestaande rechters willen dit niet, ze willen dat hun grote macht blijft bestaan, en Biden-Harris vormt duidelijk een bedreiging voor deze Judaïsche suprematie van de rechter.

Het is gebruikelijk om aan te nemen dat het Amerikaanse Hooggerechtshof te bang zal zijn om te oordelen dat er in 2020 massale, verwoestende stemfraude heeft plaatsgevonden, omdat het het beeld van democratie in de VS zou ‘de-stabiliseren’. Maar dat schip is al uitgevaren, het paard is uit de schuur, 70 miljoen Trump-stemmers kunnen de fraude niet meer ‘onzichtbaar’ maken, en wereldleiders kunnen het ook zien.

Deze verkiezing is gedeeltelijk een strijd om de macht tussen facties binnen de Deep State zelf. De nationalistisch-zionistische kant van de Illuminati – in tegenstelling tot de globalistische kant – kan er zelf sterk voor zijn dat Trump zijn overwinning krijgt. De rechters van het Hooggerechtshof zullen de stemfraude bevestigen,

en sluit je aan bij Clarence Thomas om Joe Biden te laten proeven van de vernedering die hij verdient na het vernederen van Thomas in 1991

Related- Constitutional Expert Legt uit hoe het Hooggerechtshof of de staten verkiezingen aan Trump zullen toekennen: https://www.henrymakow.com/2020/11/-constitutional-expert-explain.html?_ga=2.214889943.155851070.1605202321-1463404707.1595924566

Kagan totaal ongeschikt https://www.henrymakow.com/elena_kagan_freak_and_impostor.html?_ga=2.59356205.1657038120.1604273272-1202797543.1572466244

Sotomayer een crypto-jood https://www.savethemales.ca/_jay_rockefeller_left.html?_ga=2.51377001.155851070.1605202321-1463404707.1595924566

Notitie:

Er zijn nu nog maar drie Joden, allemaal liberalen (Sotomayer, Breyer, Kagan), zes rooms-katholieken en 1 protestant, Gorsuch, werd echter rooms-katholiek opgevoed

Ik probeerde het artikel kort te houden. Er is zowel een nogal ‘katholieke kwestie’ als een joodse kwestie, de Deep State lijkt iets te vinden in de katholieke mentaliteit, evenals die van de mormonen, waardoor sommige van deze mensen loyale agenten zijn. En u ziet hoe paus Franciscus tegenwoordig is. Intel zit vol met Mormonen. Het verandert niets aan de conclusie, dus ik noemde de samenstelling van de rechtbank niet

Opperrechter John Roberts lijkt bijzonder gecompromitteerd, zijn naam op de vluchtlogboeken van Epstein Lolita Express en zijn adoptie in de jaren negentig van kinderen uit Ierland die naar Latijns-Amerika werden gevlogen, waren aantoonbaar in strijd met de internationale kinderhandelwetgeving.

Het Hooggerechtshof van de VS en de rechterlijke macht in het algemeen staan onder vuur. Na uitspraken tegen Obama werd federale rechter John Roll in 2011 doodgeschoten in Arizona en in 2016 werd rechter Antonin Scalia van het Hooggerechtshof dood aangetroffen met een kussen op zijn gezicht. Amerikaanse rechters hoorden deze ‘berichten’ luid en duidelijk.

Maar dit is niet het geval waarin het Hooggerechtshof ‘eerlijk’ moet zijn tegen de Deep State – de verkiezingen van 2020 zijn eerder een zaak van de ene Deep State-factie dan een andere, en hier kunnen de rechters van het Hooggerechtshof neigen naar de nationalistisch-zionistische. boven de globalistische.

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/2020/11/supremes-likely-to-hand-power.html

Lees ook:

Trump heeft de verkiezingen gewonnen – hier is waarom! 13 november 2020 Andere schrijvers

We werden uitgedaagd om dit artikel te publiceren door een van onze pro-Trump-correspondenten. We gaan zijn uitdaging graag aan, want we hebben niets te verliezen bij het inwilligen van zijn verzoek. Uw krachtige meningen, zowel voor als tegen het artikel, worden vrijelijk uitgenodigd.

DOOR Staat van de Natie 11 november 2020

Het nationale verkiezingsfraudeprogramma van Biden-Harris om de stembusstaat per staat te stelen,

verbiedt hen de race te winnen

Wanneer op grote schaal fraude en corruptie en criminaliteit worden toegepast om de vierjaarlijkse POTUS-verkiezing door een van de twee belangrijkste partijkandidaten te stelen, wordt de winnaar automatisch de andere presidentskandidaat met het grootste aantal verkiezingsstemmen. In het geval van de POTUS-verkiezingen van 2020 wordt het democraatkaartje van Joe Biden en Kamala Harris genoemd voor het uitvoeren van de grootste misdaadgolf in de verkiezingscyclus via fraude en diefstal in de geschiedenis van de VS. Daarom is de voortijdig en onwettig verklaarde overwinning van Biden nu nietig onder de wet.

Daarom is president Trump standaard gekozen voor een tweede ambtstermijn die begint op 20 januari 2021. Noch Joe Biden noch Kamala Harris hebben nog niet eens gereageerd op de talloze gevallen van verkiezingsfraude die momenteel worden onderzocht, en die tamelijk verdacht aan de autoriteiten zijn gemeld. in voornamelijk de cruciale slagveldstaten. Biden’s volledige gebrek aan reactie op deze gewichtige kwestie spreekt boekdelen over zijn duidelijke medeplichtigheid aan deze aanhoudende verkiezingsdiefstal.

Zodra de eerste gerechtelijke uitspraken tegen de Democraten zijn gedaan met betrekking tot de buitengewone hoeveelheid kiezersfraude en verkiezingsdiefstal, wordt de voorlopige verkiezingsuitslag onmiddellijk vrijgelaten. President Trump kan dan worden gecertificeerd als de verkozen president en de voorbereidingen kunnen beginnen voor zijn inauguratie op 20 januari 2021.

De drempel van 270 verkiezingsstemmen

Er bestaat een diepgaand en wijdverbreid misverstand over de 270 verkiezingsstemmen die nodig zijn om de Amerikaanse presidentsverkiezingen te winnen.

Ja, 270 Electoral College is vereist om te winnen, maar als de campagne van een kandidaat zich bezighoudt met massale stemfraude en / of verkiezingsdiefstal, hebben ze zichzelf automatisch gediskwalificeerd voor de race. Vooral toen zo’n sterk georganiseerde operatie werd uitgevoerd met het expliciete doel om de verkiezingen te stelen, hebben de daders zich ongeschikt gemaakt om op hoge functies te dienen.

BELANGRIJKSTE PUNT: Joe Biden heeft al bewezen dat hij permanent niet in aanmerking komt voor een functie in de Amerikaanse federale regering op grond van zijn toegegeven misdaden en corruptie.

Zie: CODE VAN DE VERENIGDE STATEN: Joe Biden wordt permanent gediskwalificeerd voor het bekleden van een openbaar ambt in de federale regering van de VS.

In feite heeft de Biden-Harris-campagne, met absolute zekerheid, fraude gepleegd op een werkelijk epische schaal om deze verkiezingen resoluut te stelen. Er is nu een overweldigende hoeveelheid hard bewijs dat zonder enige twijfel bewijst dat deze verkiezing ronduit gestolen is van president Trump door de Democratische Partij.

Veel van die snel groeiende hoeveelheid bewijs is wetenschappelijk onderbouwd en datagestuurd; een deel ervan is anekdotisch en indirect, nog andere overtuigende bewijzen worden ingediend in de vorm van video’s, foto’s en audio. Dan zijn er de ontbrekende, vernietigde of gewijzigde stembiljetten zelf die in de buurt van of op de talloze plaatsen delict in het hele land verschijnen. De stemfraude van de Democraat is misschien wel de grootste systematische misdaad die ooit is uitgevoerd.

De grimmige realiteit is dat het nu duidelijk is dat de Democratische Partij zo wanhopig en roekeloos en brutaal was in de uitvoering van hun frauduleuze plannen en veelsoortige complotten dat ze nu moeten bewijzen dat ze deze verkiezingen niet hebben gestolen. Biden en Harris zijn terecht in de verdediging als ze worden geconfronteerd met zoveel regelrechte fraude en verkiezingsgerelateerde misdaad. Ze mogen in geen geval worden beloond met een overwinning; in plaats daarvan zouden ze na de haast moeten worden opgesloten.

Wat is het kritieke punt?

Het enige dat president Trump hoeft te doen, is bewijzen dat Team Biden (waartoe ook de Democratische Partij behoort) opzettelijke fraude heeft gepleegd om de verkiezingen te stelen, wat ze in enorme mate en IN BREED DAGLICHT hebben gedaan. De daders van de Democraat konden het niet eens schelen of ze werden gepakt. Niet alleen dat, ze probeerden nauwelijks hun criminele activiteiten te verdoezelen en lieten hun vingerafdrukken achter op de talloze plaatsen delict.

Met het oog op hun ongeëvenaarde misdaad in de verkiezingscyclus in 2020, heeft het Biden-Harris-ticket onomkeerbaar afstand gedaan van hun nominatie voor de Democraten om zich kandidaat te stellen voor de POTUS / VPOTUS-verkiezing. Het belangrijkste juridische axioma en grondwettelijke vereiste dat in dit specifieke opzicht van toepassing is, is als volgt:

“FRAUDE DOET ALLES AAN”

Met andere woorden, zodra de opzettelijke fraude was gepleegd, verloren Joe Biden en Kamal Harris effectief hun recht om zich verder kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Dat betekent dat president Trump op 20 januari 2020 wordt ingehuldigd.

Hadden Team Biden en de talloze democratische fraudeurs echt verwacht dat het Amerikaanse volk hen toestond het Witte Huis te veroveren via zoveel naakte fraude? Hadden ze verwacht dat Trump zich zou omdraaien als hij alleen fraude kon bewijzen in bijvoorbeeld 20 staten, niet alle 50. Alsof het op de een of andere manier oké is voor een fundamenteel ongeschikte kandidaat om in het Oval Office te worden geïnstalleerd die zojuist de meest complexe, ingewikkelde en criminele verkiezingsfraude van het millennium!

Gevolgtrekking

De daders aan de top van deze criminele samenzwering van de Democraten hebben de Amerikaanse politiek ertoe gebracht te geloven dat Team Trump elke verkiezingsstem die expliciet werd gewonnen door fraude en / of diefstal moet wegpellen … … … totdat het totaal van Biden onder de 270 komt.

Dit is niet het geval en het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft een luid en duidelijk precedent geschapen dat dit aangeeft. De SCOTUS oordeelde in een baanbrekende zaak VERENIGDE STATEN v. THROCKMORTON (98 US 61 – Hooggerechtshof 1878) dat “fraude alles aantast”.

HOOFDPUNT: Door categorisch te beweren dat “fraude alles aantast”, bevestigt de SCOTUS dat het plegen van fraude de hele onderneming, het hele contract, het volledige oordeel, het eindresultaat … of de verkiezingsuitslag, enz. Ondermijnt. Zodra de fraude is bewezen, de onderneming in zijn geheel, zoals een POTUS-kandidatuur of -campagne, is onherstelbaar besmet en elk resultaat wordt ongeldig verklaard. Met andere woorden, als alleen de Michigan-stem was gestolen door Team Biden, zou hun overwinning nog steeds teniet zijn gedaan, aangezien “fraude alles aantast”. (“Vitiates” in deze juridische context betekent ontkent, vernietigt, annuleert, ongeldig maakt, herroept en annuleert) Zie: Laten we heel duidelijk zijn over de verkiezingsuitslag van 2020: “FRAUDE VITIATES ALLES”.

Daarom werd de kandidatuur van Biden-Harris, zodra deze nogal opzettelijke democratische fraude plaatsvond, in wezen zelf beëindigd. Vanaf dat moment is er geen reden voor president Trump om zelfs maar hun aanwezigheid in de POTUS-race te erkennen. Want ze gaven allebei hun recht en / of vrijheid en / of privilege op om in deze zeer consequente strijd te blijven.

BOTOM LINE: Het Trump-Pence-ticket heeft deze verkiezing gewonnen omdat het Biden-Harris-team hun kandidatuur voor staan ​​als gevolg van een duizelingwekkende hoeveelheid kiezersfraude en verkiezingsdiefstal heeft verloren. Dat deze immense fraude doelbewust werd gepleegd met een buitengewoon hoge mate van mens rea (intentie en / of kennis om misstanden te plegen), garandeert dat “fraude alles aantast” als het gaat om de verkiezingsuitslag, en in het bijzonder de nep Biden-overwinning.

ZAAK GESLOTEN !

State of the Nation

11 november 2020

ROOD ALARM!

Gezien de kracht van deze zaak, is het vrij waarschijnlijk dat de Democraten nu zullen proberen een of twee gevallen van kiezersfraude tegen president Trump te verzinnen met het duidelijke doel hun ongebreidelde onderneming voor stemfraude te ‘annuleren’. Deze strategie zal echter niet werken omdat, als er een geval van fraude was gepleegd door de GOP, dit waarschijnlijk werd gedaan door RINO’s op aanwijzing van hun Democratische mede-samenzweerders. Desalniettemin moet rechts op zijn hoede zijn om door links te worden ingelijfd, vooral in de door de Democraten gecontroleerde heiligdomsteden, provincies en staten. De Democratische Partij zal zeker nog wanhopiger worden, aangezien er zoveel rechtszaken tegen hen worden aangespannen in de swing-states en de uitspraken allemaal in het voordeel van Trump zijn.

DISCLAIMER: Alle artikelen die op deze website zijn gepubliceerd, weerspiegelen de mening van hun oorspronkelijke auteurs en weerspiegelen niet noodzakelijk de mening van iemand die met deze site is geassocieerd.

Bron http://stateofthenation.co/?p=35959

CIRCASSIAN

13 november 2020 om 11:13 uur

Voor de duidelijkheid, ik zou precies willen aangeven waar ik op dit punt sta.

Vóór de verkiezingsdag van 3 november was ik van mening dat de overwinning van Trump vrijwel zeker was. Vandaag, 13 november, geloof ik nog steeds dat ongeveer 60% van alle legitieme stemmen naar Trump ging, dwz ik ben er vast van overtuigd dat Trump deze verkiezingen inderdaad heeft gewonnen.

En toch twijfel ik er niet aan dat Trump op 20 januari 2021 NIET als POTUS zal worden genomineerd. Waarom? Omdat, voor zover ik weet, “de elite” een besluit heeft genomen: Trump moet gaan.

Maar “de elite” is niet God, en de mensen kunnen – en moeten – de confrontatie aangaan met “de elite”. Hoe? Hier is hoe:

Het probleem is dat deze ‘Stop the Steal’-campagne de tv-schermen niet haalt … tenzij het echt enorm wordt. Kan het enorm worden? Het zou gemakkelijk kunnen … met een beetje organisatorische hulp van de staat, maar die hulp zal niet komen tenzij de campagne voldoende vaart krijgt – een klassieke “catch 22” -situatie.

Uiteindelijk ligt de macht ALTIJD bij de mensen. De vraag van één miljoen is: wat willen de mensen echt? Ik geloof niet dat de mensen in de VS ergens in de buurt zijn om duidelijk te kunnen verwoorden wat ze echt willen en hoe ze dat kunnen bereiken. Het zal komen, maar het zal tijd kosten. Hoe lang?

Op dit punt zou ik het niet wagen om te raden.

Lees ook: https://chuckbaldwinlive.com/Articles/tabid/109/ID/4078/Almost-No-One-Else-Will-Say-It-So-I-Must.aspx

Bijna niemand anders zal het zeggen, dus ik moet Gepubliceerd: donderdag 12 november 2020

Ik zal geen opmerkingen maken over de presidentsverkiezingen zelf totdat deze officieel is beslist.

Ondertussen valt er echter veel te zeggen over hoe we hier terecht zijn gekomen. En nogmaals, het is aan mij om te zeggen wat bijna niemand anders wil zeggen.

Ten eerste, als Donald Trump zijn belofte had nagekomen om het moeras droog te leggen, zouden we niet eens in deze fix zitten. Trump had vier jaar om voor het criminele kartel Clinton / Biden te zorgen, en hij deed absoluut NIETS.

In plaats daarvan omringde Trump zich met dezelfde oude gevestigde Deep State CFR-globalisten als zijn voorgangers Bush I, Clinton, Bush II en Obama. In feite heeft Trump tijdens zijn eerste ambtsperiode meer globalistische medereizigers aangesteld dan zijn voorgangers in een vergelijkbare periode. https://chuckbaldwinlive.com/Articles/tabid/109/ID/3582/CFR-Members-And-Bilderberg-Attendees-Appointed-By-Donald-Trump-Taken-from-the-CFR-membership-and-Bilderberg-participant-lists.aspx

Met andere woorden, we kunnen Donald Trump zelf bedanken voor de huidige crisis die zich in Washington, DC ontvouwt. We zouden niet eens aan Creepy Biden denken als Trump zijn belofte had gehouden om het moeras droog te leggen . En het is gek dat evangelicals en conservatieven dat niet lijken te begrijpen. https://www.rt.com/op-ed/506334-trump-deep-state-swamp/

Ten tweede: hoewel conservatieven terecht bezorgd zijn over Kamala Harris, lijkt bijna geen van hen de echte reden te kennen waarom ze zo zorgwekkend is.

Laat me een basis leggen met dit rapport :

https://www.rt.com/op-ed/506223-kamala-harris-next-us-president/

Ten eerste is er Biden’s leeftijd om te overwegen. Hij wordt 82 aan het einde van zijn eerste termijn en er wordt algemeen voorspeld dat hij het dan zal opgeven. Bronnen die dicht bij hem stonden, suggereerden dit vorig jaar, en Anderson Cooper van CNN en de voormalige campagneleider van Obama, David Axelrod, hebben dit de afgelopen dagen allebei geuit . In dat scenario zou Harris een koploper zijn om het over te nemen.

Het is vooral veelzeggend dat Axelrod zich heeft uitgesproken, aangezien hij ongelooflijk goed verbonden is binnen het democratische apparaat.

Harris is nu gepositioneerd om het roer over te nemen in 2024 en opnieuw te winnen in 2028. Ze is net 56 geworden, dus haar leeftijd is geen probleem, en ze wordt voorbereid om president te worden. Hoe zou iemand anders in een paar maanden tijd uitgroeien van een basket case van een kandidaat naar een zeer gerespecteerd nationaal figuur?

Je kunt het touwtrekken achter de schermen zien, zoals hoe haar man Douglas Emhoff https://edition.cnn.com/2020/11/07/politics/douglas-emhoff-kamala-harris-first-second-gentleman/index.html wordt geprezen als de eerste Joodse tweede heer; geen Jood heeft ooit deel uitgemaakt van Amerika’s eerste of tweede echtpaar.

Maar de echte focus zou op Emhoffs werk moeten liggen. Hij werkt voor het multinationale advocatenkantoor DLA Piper in Washington, dat ook lobbywerk verricht. Het echtpaar is naar verluidt comfortabel miljonair en maakt een groot deel uit van het establishment.

Het democratische establishment weet dat ze een van hen is en plant haar koers, en we kunnen verwachten dat ze de komende vier jaar een hoger profiel krijgt dan andere VP’s.

Omdat Kamala Harris wordt opgesteld als de 47e president van de Verenigde Staten.

De zionistische verbinding

Harris ‘echtgenoot is een mega-rijke lobbyist en advocaat die zijn fortuin heeft verdiend met het promoten en verdedigen van de socialistische / marxistische agenda binnen de entertainment- en media-industrie, waarvan we allemaal weten dat deze wordt gedomineerd door zionisten.

Hier is de grote kloof tussen evangelische christenen en conservatieven: ze begrijpen niet dat socialisme, marxisme, communisme en zionisme hetzelfde zijn. Ik herhaal: ze zijn een en dezelfde. (En het hangt allemaal af van de financiële steun van hun megarijke partners van vriendjeskapitalisten.)

Karl Marx was een zionist. Joseph Stalin was een zionist. Vladimir Lenin was een zionist. De communistische revolutie in Rusland was een door zionisten geleide revolutie. En de drang naar het marxisme in Amerika wordt mogelijk gemaakt door machtige zionistische toadies zoals de echtgenoot van Kamala Harris, Douglas Emhoff.

Wat Donald Trump betreft, hij deed meer om het zionisme te promoten dan enige andere president in de geschiedenis van de VS. Achter de schermen dreven Trump’s zionistische dochter Ivanka en zionistische schoonzoon Jared Kushner voortdurend de zionistische agenda in het buitenlands en binnenlands beleid van Trump.

Dus waar is nu Gods zegen over Amerika voor alle zegeningen van Trump over Israël?

https://chuckbaldwinlive.com/Store.aspx#!/The-Israel-Package-Set-One-8-DVDs-Containing-15-Messages-Featuring-I-Will-Curse-Them-That-Bless-Thee-By-Pastor-Chuck-Baldwin-HUGE-DISCOUNT/p/114020626/category=15986016

Vier jaar lang zeggen christenen dat Donald Trump een figuur van het type Johannes de Doper was – een voorloper van Christus. Ze hadden het half goed. Hij was een voorloper in orde: niet voor Christus maar voor de antichristelijke figuren binnen de familie Harris.

Misschien is dat de reden waarom Trump afgelopen weekend, toen het hele land emotioneel (op zijn zachtst gezegd) verwikkeld was in de meest verdeeldheid zaaiende presidentsverkiezingen in de geschiedenis, terloops golf speelde. Hij kent het plan (en de planners) en zijn aandeel daarin.

Totdat christenen en conservatieven gaan begrijpen dat door het steunen van de zionistische staat Israël zij de marxistische overname van Amerika steunen, die overname onverminderd zal doorgaan.

Zionisme is geen ras; het is ook geen nationaliteit, noch een religie. Zionisme is een politieke filosofie – de filosofie van atheïstisch collectivisme. De zionistische staat in Palestina is een ingewikkelde list die een handig schild biedt tegen kritiek. Elke kritiek op het zionisme – zelfs als die van joodse rabbi’s komt – wordt bestempeld als ‘antisemitisme’.

Vanaf de dagen van de bolsjewistische revolutie in Rusland hebben zionisten (communisten) politieke onrust, chaos, wanorde, geweld, haat, verdeeldheid, historische en culturele zuivering enz. Gebruikt om hun overnames van landen te bewerkstelligen.

Was Trump oprecht geweest om Amerika te willen verlossen van de moeraswezens in Washington, DC, en had hij de immense kracht van zijn kantoor gebruikt om de bekende criminelen zoals Joe Biden en Hillary Clinton (en de talloze ondersteunende medewerkers in hun criminele netwerk ) voor de rechter, zou er geen Joe Biden zijn geweest om tegen te lopen, en hij zou gemakkelijk een tweede termijn hebben gewonnen in een aardverschuivende verkiezing.

Word wakker, mensen! Donald Trump heeft dit zichzelf aangedaan. We kunnen de hele dag debatteren of hij het bewust of onbewust deed, maar het valt niet te ontkennen dat hij door zijn weigering om het moeras droog te leggen, dit over zichzelf en de rest van ons heeft veroorzaakt.

Trouwens, onder dekking van verhitte presidentsverkiezingen ging de staat Israël door met zijn etnische zuivering (nu “annexatie” genoemd) van Palestina.

Hier is het verslag van hoe Israël een hele Palestijnse gemeenschap van de kaart heeft geveegd . Israël heeft sinds 1948 honderden Palestijnse steden, dorpen, districten en gemeenschappen vernietigd.

Daarom feliciteerde Benjamin Netanyahu Joe Biden al met een verkiezingsoverwinning – zelfs voordat de verkiezingen definitief waren beslist. Hij is zich terdege bewust van de exponentiële toename van de zionistische macht en invloed die de familie Harris naar het Witte Huis vergezelt.

Verbazingwekkend genoeg blijven veel evangelische christenen dom geloven dat Netanyahu (en het zionisme zelf) een vriend van de Verenigde Staten en een vriend van het christendom is. Wat een dupe!

In feite kan de opkomst van de marxistische aanval op Amerika, gepersonifieerd door Kamala Harris, op zijn minst gedeeltelijk worden toegeschreven aan de misleide steun voor het zionisme onder onze evangelische kerken.

Zoals ik al zei, bijna niemand anders zal het zeggen, dus ik moet.

PS Ik roep de lezers nogmaals op om het Must-Read-boek The Ethnic Cleansing Of Palestine , door Ilan Pappe, te kopen . https://chuckbaldwinlive.com/Store.aspx#!/The-Ethnic-Cleansing-of-Palestine-Book-By-Ilan-Pappe-NEW-PRODUCT-MUST-READING/p/236715938/category=15986016

Dit is het waargebeurde verhaal van hoe Israël een staat werd van het bloed, verkrachting en etnische zuivering van het Palestijnse volk – een etnische zuivering die vandaag voortduurt, zoals ik in deze column heb gerapporteerd.

De staat Israël speelt graag de rol van slachtoffer op het wereldtoneel, maar de waarheid is dat Israël sinds de Tweede Wereldoorlog een van de meest moorddadige agressor / terreurstaten ter wereld is. Als een ander land op aarde de gruweldaden had begaan die u in dit boek gedocumenteerd zult aantreffen, zou de hele wereld – vooral de Verenigde Staten – haar ophouden met een wereldwijde veroordeling. Maar u hebt er waarschijnlijk absoluut niets over gelezen of gehoord. De waarheid van Israëls moorddadige verovering van Palestina is zelfs voor het volk van Israël zelf verborgen.

Evangelische christenen die verliefd zijn op de moderne staat Israël, in de overtuiging dat het een vervulling is van bijbelse profetieën, moeten de meedogenloze geschiedenis van de zionistische staat nader bekijken. Het lezen van dit boek is de beste plek om te beginnen.