Over alle oorlogen

Herbloggen van Makow. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Veteran’s Day: Net als de Scamdemic zijn alle oorlogen Psyops 11 november 2020

Vandaag is het Veteranendag. Wonend in Amerika, was de omwenteling van oorlog altijd iets dat ver weg gebeurde. COVID heeft deze oorlog naar onze steden en buurten gebracht.

Het is dezelfde oorlog die satanisten eeuwenlang tegen de mens en God hebben gevoerd.

Alle oorlogen zijn psyops. COVID is niet hun grootste psyop. Het zijn kleine aardappelen vergeleken met de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de Koude Oorlog, Korea en Vietnam. Deze werden allemaal opgevoerd door Illuminati-bankiers om de christelijke beschaving te degraderen en te vernietigen en om miljoenen mensen aan satan op te offeren. https://www.henrymakow.com/2017/06/Freemasons-Slaughtered-Christians-in-World-War-One.html?_ga=2.92511261.1657038120.1604273272-1202797543.1572466244

https://www.henrymakow.com/downton_abbey.html

Als we de oorlogsdoden beschouwen als ‘helden’ in plaats van slachtoffers van een duivelse samenzwering, eren we ze niet. In plaats daarvan zijn we, net als bij de #scamdemic, medeplichtig aan onze eigen vernietiging.

Ik verzoek u dringend om dit interview met professor Anthony Sutton te bekijken. https://www.youtube.com/watch?v=zTDvLmEBESY&feature=emb_logo Daarin legt hij uit dat Wall Street Hitler financierde en dat de nazi-oorlogsmachine onmisbare technologie leverde. Wall Street financierde ook de bolsjewistische revolutie, hielp de communisten te winnen en bouwde letterlijk de USSR en voorzag deze van atoombomtechnologie. ‘Kapitalisme en communisme zijn identiek’, zegt Sutton, een waarheid die we vandaag tot onze grote ontsteltenis ontdekken. We zijn verre van vrij, we zijn muizen in een laboratorium dat wordt gerund door psychopaten. Een communistische wereldstaat is altijd hun doel geweest.

Zie ook Sutton – Wall Street en de bolsjewistische revolutie https://www.youtube.com/watch?v=pd9B3cilgHY

Geschiedenis begrijpen https://www.youtube.com/watch?v=rkmC5MSTxWQ

Mijn jaarlijkse Veteran’s Day-artikel – Oorlog is een tragische hoax. De covid hoax is slechts een ander voorbeeld van de langdurige kabbalistische oorlog tegen de mensheid.

Oorlogen komen het dichtst bij de hel op aarde. Wat verwacht je? Ze zijn bedacht door satanisten. Waarom accepteren we ze als natuurlijk en onvermijdelijk? Waarom houden we de mythe in stand dat soldaten ‘onze vrijheid verdedigden’ terwijl oorlogen in feite bedoeld zijn om ze aan Satan op te offeren en ons onze vrijheid te ontnemen?

In de Rode Symfonie https://www.henrymakow.com/000275.html verklaarde de Joodse insider Christian Rakovsky van Illuminati: “Oorlogen zijn revolutionair”

‘Revolutie’ betekent in feite de westerse beschaving ‘omverwerpen’. God vervangen door Lucifer. “Het christendom is onze enige echte vijand, aangezien alle politieke en economische verschijnselen van de burgerlijke staten slechts de gevolgen zijn”, zegt Rakovsky.

Vrede is “contrarevolutionair”, aangezien het de oorlog is die de weg effent voor revolutie. Revolutie betekent eigenlijk: de westerse beschaving omverwerpen . Oorlog is dus een zelfvernietigende onderneming, bedacht door mensen die ons willen vernederen en tot slaaf maken.

(Bijgewerkt van vorig jaar)

Door Henry Makow Ph.D.

Toen de Verenigde Staten en Engeland in 1903 Mexico geld leenden met de douane-inkomsten als onderpand, telegrafeerde Illuminati-bankier Jacob Schiff zijn Engelse tegenhanger, Ernest Cassel: “Als ze niet betalen, wie zal dan de douane innen?”

(Voor muggenziften, ja hij zei dit echt.) https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080829163144AAAY2UB

Cassel antwoordde: “Uw mariniers en de onze.” ( The Life of Otto Kahn , p. 22)

Marine-generaal Smedley Butler (1881-1940) bevestigde dat hij ‘een eersteklas krachtpatser was voor het grote bedrijfsleven, voor Wall Street en de bankiers’.

In War is a Racket(1935) schreef hij: “Ik hielp Mexico, met name Tampico, veilig te maken voor Amerikaanse oliebelangen in 1914. Ik hielp Haïti en Cuba een fatsoenlijke plek te maken voor de jongens van de National City Bank om inkomsten te verzamelen. Ik hielp bij het verkrachten van de helft van een dozijn Centraal-Amerikaanse republieken voor de voordelen van Wall Street. De staat van dienst van afpersing is lang. Ik hielp Nicaragua te zuiveren voor het internationale bankhuis van Brown Brothers in 1909-1912. Ik bracht licht naar de Dominicaanse Republiek voor Amerikaanse suikerbelangen in 1916. In China hielp ik ervoor te zorgen dat Standard Oil ongehinderd zijn weg ging. “

Flits vooruit naar 2011 toen de NAVO een missie in Libië aanmoedigde en leidde, een van de slechts vier landen die geen Rothschild-centrale bank hadden. Nu doet Libië dat. Ze noemen het geen imperialismemeer. Ze noemen het “Onze missie in Libië.” Soldaten zijn geen huurlingen; ze zijn “missionarissen.” Nu zitten ze achter Syrië, Noord-Korea en Iran aan, drie van de vier overgebleven landen zonder een Rothschild-centrale bank

CENTRALE BANKERS ZIJN ACHTER ALLE OORLOGEN

Alle oorlogen worden georganiseerd door de Illuminati-bankiers om schulden te innen of op te lopen, goyim te doden, te plunderen of winst te maken , en om hun programma voor de tirannie van de vrijmetselaars-joodse “wereldregering” te bevorderen. Ze doen een beroep op ons patriottisme om ons in de val te lokken. Er wordt ons verteld dat we vechten om ‘de vrijheid te behouden’ terwijl het tegenovergestelde feitelijk het geval is.

Dus hoe moeten we de oorlogsdoden beschouwen?

Ik beschouw hun leven als tragisch afgebroken om een nepzaak. Het zijn mensenoffers, dupes ( Nb. dupes: ze zijn slachtoffer, ze zijn de sigaar) en huurlingen. We zijn allemaal heel lang bedrogen. Dat geeft Memorial Day een vleugje pathos en cynisme.

WERELDOORLOG TWEE

Terwijl we vaders en zonen verloren, zaten de geallieerde en nazi-centrale bankiers schouder aan schouder in Bazel bij de Bank of International Settlements (BIS) die voornamelijk de nazi’s financierden.

De BIB overhandigde de nazi’s de nationale schat van Tsjecho-Slowakije, Nederland en België om ervoor te zorgen dat de oorlog kon doorgaan. Dit goud, destijds $ 378 miljoen waard, vormde de basis van leningen aan de nazi’s en werd nooit teruggegeven.

De BIB accepteerde en bewaarde nazi-plunderingen – kunst, diamanten en edele metalen, waaronder tandgoud en trouwringen van gevangenen uit concentratiekampen.

De Amerikaanse Federal Reserve, de banken van Engeland, Frankrijk, Italië, Japan en de Reichsbank waren allemaal lid van de BIB. De nazi-Reichsbank had de meeste zetels, maar de president van de BIS was een Rockefeller-factotum Thomas H. McKittrick (1889-1970). https://www.tabletmag.com/sections/news/articles/hitlers-american-banker (Het is veelbetekenend dat hij geen Wikipedia-vermelding heeft.)

“DE WERELD VERANDEREN” BETEKENT EEN WERELDOORLOG HEBBEN

Toen McKittrick in maart 1945 werd ondervraagd door een functionaris van het Amerikaanse ministerie van Financiën, zei McKittrick dat de oorlog altijd al een schertsvertoning was geweest, met Duitsland de val nemen.

Op de vraag waarom de BIB met de nazi’s samenwerkte, antwoordde hij: “In de gecompliceerde Duitse financiële situatie bevinden bepaalde mannen die het standpunt van hun centrale bankier hebben, zich in zeer strategische posities en kunnen zij het gedrag van de Duitse regering beïnvloeden …”

Toen spelde hij het uit, zij het in een eufemisme. Het doel van de oorlog was om Duitsland te herpositioneren in de bankier New World Order:

‘McKittrick zei verder dat er een kleine groep financiers was die zich het begin dat Duitsland de oorlog zou verliezen; dat ze na de nederlaag zouden kunnen verschijnen om het lot van Duitsland te bepalen. Dat ze “hun contacten en vertrouwen met andere belangrijke bankelementen zouden onderhouden, zodat ze in de naoorlogse wereld in een sterkere positie zouden verkeren om te onderhandelen over leningen voor de wederopbouw van Duitsland”.

Dit citaat komt uit Charles Higham’s verbluffende boek, Trading With the Enemy, 1983, p. 37.(Zie fragmenten hier http://www.thirdworldtraveler.com/Fascism/Trading_Enemy_excerpts.html )

Deze bankiers controleerden een Who’s Who van bedrijven met fabrieken in bezet Europa die de nazi-oorlogsinspanningen ondersteunden en er flink van profiteerden.

Ford, General Motors, Standard Oil en ITT voorzagen de nazi’s van essentiële vrachtwagens, vliegtuigmotoren, materieel en technologie, waarbij de nazi’s vaak de voorkeur gaven tijdens tekorten. In een treffend voorbeeld bombardeerden de geallieerden een kogellagerfabriek in Duitsland om de voorraad te laten vervangen door een fabriek in Pennsylvania (via Zweden).

Higham noemt deze bankiers ‘de broederschap’. Zij zijn de Illuminati.

Een eerdere groep bankiers was het brein van de Eerste Wereldoorlog en hield die gaande https://www.henrymakow.com/illuminati_bankers_planned_wor.html . Maar je snapt het wel. Alle oorlogen worden werkelijk gevoerd door de Luciferiaanse centrale bankiers tegen de mensheid, dwz “de goyim”.

In 1916 stierven of werden alleen al bijna 1,2 miljoen Britse, Franse en Duitse soldaten verminkt in de Slag aan de Somme.. De Britse staatsschuld vertienvoudigde. https://www.henrymakow.com/001583.html

Door aan een oorlog deel te nemen, zijn we medeplichtig aan onze eigen vernietiging. Ze offeren ons op aan hun God Satan.

Het leger slaat ook aan ( Nb.: ze beginnen het door te krijgen) . Uit een recente peiling bleek dat slechts 34 procent van de Amerikaanse veteranen van het leger van na 9/11 van mening was dat de oorlogen in Irak en Afghanistan de moeite waard waren om te vechten. https://abcnews.go.com/blogs/politics/2011/10/veterans-say-iraq-afghanistan-wars-not-worth-sacrifice/ Amerikaanse soldaten zeggen nu over het algemeen dat ze vechten “voor hun maatjes”, niet voor hun land.

CONCLUSIE

We kunnen de oorlogsdoden niet eren zonder te erkennen dat zij, net als wij, bedrogen zijn. Anders bestendigen we de sinistere macht die ons gevangen houdt.

Uiteindelijk gaat de New World Order over het vervangen van de heerschappij van God door de heerschappij van Lucifer. Daarom is “God” een vies woord geworden. Oorlog is het belangrijkste middel waarmee Lucifers discipelen, de kabbalistische (satanistische) centrale bankiers, ‘de wereld veranderen’.

Ze hebben een politiestaat opgericht achter de façade van vrijheid. We weten dit niet omdat onze leiders in de regering, het onderwijs en de media bewuste of onwetende deelnemers zijn. Verraad aan God en land is een voorwaarde voor succes op veel gebieden.

Als het eren van de oorlogsdoden het voortbestaan ​​van een cyclus van eindeloze oorlog betekent, moeten we stoppen. Het is beter om de doden te eren door oorlogen af ​​te schaffen. We kunnen dit doen door private centrale banken te nationaliseren en de bankiers verantwoording te laten afleggen voor hun misdaden.

Related – Remembrance Day Exposed

War is Big Business – Noord-Korea en Oekraïne, en Syrië houden de dollars binnen

https://fellowshipoftheminds.com/2017/05/28/war-u-s-deploys-3rd-carrier-group-to-north-korea-russia-will-nuke-if-us-or-nato-enters-crimea/

Makow – Vrijmetselaars slachtten christenen in WO1

Pat Tillman – Hero of Dupe? https://www.henrymakow.com/pat_tillman_-_hero_or_dupe.html

Tweede Wereldoorlog in de Stille Oceaan- Volledig te vermijden https://www.henrymakow.com/2016/05/WW2-in-the-Pacific-Totally-Avoidable.html?_ga=2.219908185.1348996803.1604917012-1463404707.1595924566

Eerste Wereldoorlog – Eerste christelijke holocaust

Hoe bankiers de Eerste Wereldoorlog voor drie jaar hebben verlengd

Illuminati verraden Britse agenten https://www.henrymakow.com/illuminati_betrayed_british_ag.html

Wall Street en de opkomst van Hitler

door Antony Sutton Air Force gedumpt overblijfselen van Amerikaanse soldaten op vuilnisbelt

You Tube “Dreams of Liberty” https://www.youtube.com/watch?v=9iFOc5x1rqg

Opmerking: Cabalistische (maçonnieke) centrale bankiers volgen een langetermijnplan om de mensheid te degraderen en tot slaaf te maken. Dit is waar het communisme werkelijk om draait https://www.henrymakow.com/what_is_communism.html . Ze financieren beide kanten van elke oorlog om mensenoffers te brengen aan hun God Satan, om geld te verdienen en hun tirannie uit te breiden . Illuminati-insider Ronald Bernard zei dat oorlogen bedoeld zijn om mensen op te offeren . (Vanaf 18 min.) https://www.youtube.com/watch?v=uA1Ut-K1FsU&feature=youtu.be Zijn we medeplichtig aan satanische mensenoffers door te doen alsof ze stierven voor een nobele zaak?

Eerste opmerking van Lance:

Ik ben een Vietnam-veteraan en was noch een huurling, noch een dupe. Zoals de meesten werd ik opgeroepen en gedwongen in dienst te treden. En het loon, beginnend bij $ 75 per maand, was tijdens de training nauwelijks tegen het tarief van een huurling. Nee, je kunt ook niet zeggen dat ik er voor het geld in zat.

TWEEDE OPMERKING VAN TWH:

Als voormalig soldaat krimp ik zelfs ineen als ik mensen soldaten hoor bedanken voor hun “dienst”. Mensen worden beledigd over onze “helden” in uniform die op de een of andere manier “onze vrijheid verdedigen”.

Laat me je een klein geheimpje vertellen. De meeste mensen sluiten zich aan bij het leger omdat het een baan is, niet omdat ze nobele visioenen hebben om op een slagveld te worden gedood.

Toen ik een paar decennia geleden in het leger zat, volgden we oefeningen en dronken we. Dat was ongeveer alles wat we deden. Ik was zeker geen held, noch verdedigde ik onze vrijheid of leverde ik een heilige dienst aan Canadezen.

Als ik wist wat ik vandaag weet, had ik toen niet eens overwogen om me aan te melden. Ik was jong en naïef. De enige manier waarop ik zou nadenken over mijn lidmaatschap van het leger vandaag, is als Canada zelf wordt aangevallen. Ik laat me niet voor de gek houden door gevechtsschoenen aan te trekken, zodat ik namens de internationale geldschieters een strijd aan de andere kant van de wereld kan voeren.

KEN ADACHI schrijft:

In de jaren vijftig, zestig, zeventig en tachtig zou een bepaald percentage jonge Amerikaanse mannen uit arbeidersfamilies zich doorgaans bij een of andere tak van het Amerikaanse leger voegen om werk te vinden, gratis medische en tandheelkundige zorg, gratis maaltijden en huisvesting, misschien technische opleiding. een universiteit, en vooral, een avontuur beleven en de wereld zien.

Niemand van die decennia had enig idee waar het Pentagon werkelijk om ging en hoe rot zijn de schurken en leugenaars van Washington DC die met hun vrienden in het bankwezen en het militair-industriële complex samenwerken om het voorwendsel en excuses te creëren om oorlog te voeren tegen onschuldige mensen in verre landen, dus die schurken kunnen voor zichzelf obscene bedragen aan winst en buit genereren, en dat alles op kosten van de belastingbetaler.

Na het verraad geuit tegen Amerikaanse militairen in de eerste Golfoorlog (1991) door zijn eigen regering, waarin honderdduizenden mannen en vrouwen werden onderworpen aan vaccinaties die ervoor zorgde dat het opzettelijk is toegevoegd, lab gemaakt “Golfoorlog syndroom (of ziekte)” , zou je denken dat veel meer jonge mensen er wel twee keer over zouden nadenken om lid te worden van een Pentagon-moordmachine die alle kenmerken had van satanisch rentmeesterschap.

Nadat de verraders in ons leger en onze regering, in samenwerking met de Mossad, de gebeurtenissen van 11 september hadden georkestreerd, stuurden ze Amerikaans militair personeel naar Irak en Afghanistan om deel te nemen aan zulke verdorven niveaus van barbaarsheid, wreedheid en moorddadige wreedheid (meestal tegen burgers) , dat we voor het eerst in de geschiedenis van de Verenigde Staten tientallen terugkerende militairen hebben die zelfmoord plegen omdat ze niet langer de mentale kwelling kunnen verdragen die hun geweten hen heeft opgedrongen vanwege hun gewetenloze gedrag in het Midden-Oosten.

De enige manier waarop u dit proces kunt stoppen, is door ermee te stoppen en dat betekent dat u niet langer dienst moet nemen in het leger en uzelf moet onderwerpen aan de tovenaars van het Pentagon (en dat bedoel ik letterlijk). In 2005 waren alle tekenen aanwezig voor het oproepen van een ontwerp ( diensplichtige) , maar uiteindelijk besloten ze om niet door te gaan omdat de oorlog in Irak, denk ik, de steun van de bevolking begon te verliezen en de instelling van een ontwerp zou leiden tot anti- oorlogsprotesten op campussen in het hele land en dat zou op zijn beurt leiden tot een eventuele terugtrekking van Amerikaanse troepen in het Midden-Oosten (zoals in Vietnam).

Dus beginnen ze rekruten uit Mexico, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en de Filippijnen op te zuigen om Amerikaanse militaire laarzen te vullen en het tekort aan te vullen met beloften van een snelle weg naar het Amerikaanse staatsburgerschap en andere financiële voordelen en prikkels (uiteraard op kosten van de belastingbetaler) . In vroegere decennia kon je de partijlijn geloven dat we de goede jongens van de wereld waren en dat het onze missie was om ‘de vrede te bewaren’ en ‘stabiliteit te bieden’, en alle vlagzwaaiende rotzooi die ze naar naïeve, onervaren , en vertrouwende jonge geesten. Maar vandaag is er geen excuus.

Met internet kan iedereen precies achterhalen wie en wat het Pentagon is en de prijs begrijpen die je betaalt als je dwaas besluit om je bij die moordmachine aan te sluiten. Je kunt de veteranen van vroegere decennia niet de schuld geven, omdat we dachten dat we het juiste deden en aannamen dat het leger in opmars was. Maar vandaag zou iedereen de stand moeten weten en we zouden niets moeten doen om die moordonderneming aan te moedigen of mogelijk te maken, inclusief het vieren van haar ‘herdenkings’ rituelen

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/veteransdayrequires.html

Reacties weergeven voor “Veteran’s Day: Like the Scamdemic, All Wars are Psyops”

Bruce zei (25 mei 2020):

Diende in twee Amerikaanse afdelingen van het leger; Mariniers en marine. In totaal tien jaar samen. Ik herinner me dat ik in 1974 een maand na de middelbare school bij de mariniers kwam. Ik ging in de eerste plaats mee om uit een slechte gezinssituatie te komen, en ten tweede waren de kansen op werk niet geweldig; Ik werkte bij een plaatselijke frisdrankfontein en wie wil daar de rest van zijn leven blijven?

Naar de universiteit gaan was uitgesloten omdat mijn cijfers op het toilet lagen omdat ik rondhing met mijn waardeloze stoner-maatjes.

In mijn negende jaar van militaire dienst had ik genoeg van de eindeloze bs-politiek en andere denkspelletjes die met militaire plichten gepaard gaan, plus nog meer met een paar doofpotten waarvan ik getuige was dat ik er te lang over ging. In de loop van de jaren heb ik me gerealiseerd en geleerd wat de essentie en ware aard is van waar het leger voor wordt gebruikt: kanonnenvoer voor kwaadaardige satanische globalistische en politieke elites. Ik heb 25 jaar geleden de rode pil ingeslikt en heb nooit meer achterom gekeken.

Simpel gezegd, ik ben een echte complottheoreticus zonder excuses. Zoals TWH zei: als ik toen wist wat ik nu weet; Ik zou er niet bij zijn gekomen en er niet aan hebben gedacht.

Zoals Ken Adachi zegt; Ik had geen idee waar de vijfhoek, het militaire industriële complex over ging, of hoe slecht onze politieke leiders waren.

Dus tot slot zal ik vertrekken met de woorden uit het lied van Edwin Starr uit de jaren 70:

“Oorlog, waar is het goed voor?

ABSOLUUT NIETS !!

Jim C zei (12 november 2019):

“Dank u voor uw service.”

Ik ontving die opmerking vandaag van een bediende van een plaatselijke kruidenierswinkel.

Ze wist niet dat ik een niet-strijder was als tandarts-officier die zorgde voor mariniers

en marinepersoneel tijdens de eerste jaren van het conflict in Vietnam.

Destijds was ik er trots op dat ik het uniform droeg en deel uitmaakte van de honderdduizenden

Amerikaanse mannen en vrouwen die oorlog voerden tegen de bevolking van Vietnam.

Waarom was ik trots? Nou, ik weet het niet zeker, maar ik denk dat het kwam omdat ik ben opgegroeid in een cultuur gebaseerd op de leugens die het Amerikaanse volk tijdens en na de Tweede Wereldoorlog werd verteld. De Amerikaanse soldaten waren helden.

“We hebben de oorlog gewonnen.” Dus in 1964 wilde ik er ook een worden en ik denk niet dat ik alleen was. Ik wist toen nog niet dat oorlog de hel is en niets van wat mij werd verteld over oorlog was waar. Vooral over de “slechteriken” uit Noord-Vietnam.

Ik ben nu oud en weet meer, dus voor alle jonge mannen en vrouwen die dit willen lezen,

geloof niet wat je over iets wordt verteld. Bekijken. Doe je onderzoek voordat je “springt”.

Robert K zei (11 november 2019):

Twee van mijn ooms meldden zich in de Tweede Wereldoorlog bij de Canadese strijdkrachten. Een van hen raakte gewond na de landing op Ortona en was voor de rest van zijn leven verminkt. De ander werd uiteindelijk door Frankrijk geëerd voor zijn uitgebreide dienst in Noord-Europa. Voordat de laatste een paar jaar geleden stierf, zei hij, gezien de manier waarop Canada is veranderd: “Waar was het allemaal voor?”

JV zei (12 november 2017):

Ik ben een gepensioneerde veteraan. Ik neem opmerkingen van veteranen die slechts vier jaar of minder hebben gediend, nauwelijks serieus. Waarom? Ze voldeden aan hun verplichte contract en stapten uit omdat ze genoeg hadden. Ze besloten al lang voordat hun contract afliep. Als ze echt hun lichaam en geest zouden opofferen, dan zouden ze binnen blijven en een “Careerist” worden; een officieel label dat wordt genoemd voor mensen die zich na vier jaar aanmelden. De meesten gaan niet met pensioen en sommigen blijven en gaan met pensioen. Hoe meer ze opnieuw in dienst treden, hoe meer ze de offers begrijpen. Ze doen ook meer ervaring op in het leven als soldaat, marinier, matroos, vliegenier.

Een analogie die ik kan gebruiken, is een kassamedewerker van McDonald’s. Als hij / zij maar drie maanden werkte, zouden ze nooit doorgroeien naar supervisor, winkelmanager, districtmanager, enzovoort. Ze zouden nooit de ervaring van strijd en vooruitgang kennen. De strijd, opoffering, vooruitgang en ervaring in het leger zijn mijn redenen om Veteranendag te vieren. Ik ben een veteraan en ik zal het niet ontkennen. Ja, de Illuminati en hun idiote volgelingen infiltreerden in het leger, en ik zal geen sympathie voor hen hebben als ze de moed hebben om zichzelf te tonen. Ook bedankt voor je werk Henry.

Jeremy C zei (11 november 2017):

Ik was een jonge man met beperkte mogelijkheden voor een opwindende carrière … zoals de meeste jonge mannen in onze steeds meer ontmoedigde samenleving.

Ik speelde het spel en beleefde de infanterie-ervaring. Ik leed wat en werkte met jonge mannen van verschillende nationaliteiten en observeerde een paar dingen. Ik zag enkele oorlogsgebieden en gevolgen van oorlog en ging op safari onder de Verenigde Naties. Ik heb toen geen gevecht gezien, maar jongens bij wie ik diende en die in bleven, gingen uiteindelijk naar actieve oorlogsgebieden in het voormalige Joegoslavië en een paar bleven zelfs lang genoeg om deel te nemen aan de War on Terror in Afghanistan.

Ik verliet het leger op jonge leeftijd met min of meer intacte gezondheid en geestelijke gezondheid. Het was echter alsof ik een sekte verliet en ik voelde me diep verbijsterd door de burgermaatschappij en alsof ik zelfmoord had gepleegd door mijn identiteit als soldaat achter te laten. Het was een aanpassing.

Voor degenen die langer in het leger zijn gebleven, is de aanpassing een stuk moeilijker en de meesten halen het niet. Ze houden de rest van hun leven vast aan hun identiteit als soldaat. Zoals de oude rekruteringsslogan zei: “Er is geen leven zoals dit”.

Ik realiseer me nu dat War inc. is voor sukkels en dat we allemaal dupes zijn. Remembrance Day is een groot deel van de leugens. Het gaat meer om het indoctrineren van kinderen dan het eren van de oorlogsdoden.

Ik stel me voor dat de zielen van de miljarden oorlogsslachtoffers elke Dodenherdenking uitroepen en wensen dat we wakker zouden worden. Voor de dode soldaten worden hun jonge levens opgeofferd voor leugens, zodat bankiers en hun kippenhawk-volgelingen hun controle-racket gaande kunnen houden en ze zijn niet van plan ooit iets te delen met de slachtoffers van oorlog. De oorlogsslachtoffers zijn niet alleen de soldaten die sterven, maar vooral de burgers – de mannen, vrouwen en kleine kinderen in arme landen die middelen hebben die bedrijven voor zichzelf willen hebben.

Soldaten van rijke westerse naties die niet in oorlog zijn omgekomen, maar wel gevechtszones zien (de meeste niet) worden vaak schuldig bevonden en geleerd om te proberen de schuld van waar ze aan deelnamen te verhelpen met drank, drugs, geweld, bravoure, en lagen op lagen onzin. Dodenherdenking is voor hen een van die lagen. Ze mogen hun uniformen en medailles aantrekken en worden dronken bij het Legioen en worden bedankt voor hun dienst door de clueless speciale sneeuwvlokken die onze samenleving massaal uitdraagt.

Tim Horton herdenkt nu onze dappere mannen met een Dodenherdenkingsdag-donut (merk op dat ik niet zeg dat vrouwen ooit een gevecht zien en degenen die dat wel doen speciale bescherming krijgen van de mannen – gewoon weer een feministische leugen).

Hoe dan ook, de hele zaak maakt me ziek en boos. Je gaat naar deze openbare Remembrance Day-ceremonies en de feministen en supercucks runnen de show in Canada en onteren de gevallenen door te beweren dat WO II werd uitgevochten voor vrouwenrechten tegen tirannie en zo. Ondertussen negeren we dat bankiers zo veel samenwerkten met het fascisme en dat de hele WO2-geschiedenis is bedacht en voor rijke bankiersjongens was die nooit een oorlogsgebied zullen zien. Ik betwijfel of een van de oorlogsslachtoffers uit WO II onder de indruk zou zijn als ze horen dat ze vochten en stierven, zodat hun achterkleinkinderen de LGBT-overname kunnen vieren en ISIS kunnen uitnodigen om de komende jaren de sharia-wetgeving in Canada te komen implementeren.

De meeste mannen die stierven waren blanke christenen en als ze dus niet waren gedood en vandaag nog leefden, zouden ze niet geëerd worden, maar zouden ze worden genegeerd als archaïsche instrumenten van blanke bevoorrechte macht.

Eric B zei (11 november 2017):

Zoals ik denk dat ik u misschien al eerder heb genoemd, is deze huidige Poetin niet het origineel. De laatste werd enkele jaren geleden vermoord. Ik denk dat de reden hiervoor is dat hij TE nationalistisch en TE anti-west was. De huidige is gematigder en lijkt verfijnder. Er zijn ook duidelijke gezichtsverschillen tussen de Poetin van 10 jaar geleden en de huidige.

B- A Polish View zei (11 november 2017):

“Door deel te nemen aan een oorlog, zijn we medeplichtig aan onze eigen vernietiging.”

Ik ben het er niet mee eens. Hoewel het misschien waar is, vanuit het perspectief van een Amerikaans of Canadees staatsburger, dat het BS is dat jouw (die van ons, wat dat betreft) ‘veteranen’ ‘onze vrijheid verdedigden’ (in Afghanistan en Irak), maar ik kan het zeker niet eens zijn met bovenstaande bewering. Het geldt voor landen als de VS of Canada die nog nooit (in hun recente geschiedenis) waren binnengevallen door een vreemd land, maar in het Polen van de Tweede Wereldoorlog vochten we letterlijk voor onze biologische overleving als etnos, sinds de invador had uitroeiing in petto voor meer dan 80% van ons, volgens Generalplan Ost, en ze slaagden er vrijwel in (22% van de vooroorlogse bevolking kwam om). Dus die verklaring moet worden gekwalificeerd door toe te voegen: “Door deel te nemen aan een oorlog van agressie zijn we medeplichtig aan onze eigen vernietiging. “

Het is niet immoreel om je eigen land te verdedigen tegen een buitenlandse invasie, vooral niet als de agressor meende dat je op het punt stond uit te roeien.

Morgen hebben we een nationale onafhankelijkheidsdag in Polen. We herdenken (zoals veel Europese landen op die dag) de heropleving van de Poolse staat na WO I (en 123 jaar nationale gevangenschap, nadat Polen van de kaart van Europa was geveegd, verdeeld over 3 grote toenmalige supermachten). Je kunt enorme patriottische bijeenkomsten en ontelbare menigten in de straten van de grootste steden verwachten, evenals provocaties (met grote waarschijnlijkheid grenzend aan zekerheid) door de (door globalisten gesponsorde) provocaties die het vermeende ‘virulente nationalisme’ van Polen afkeuren, enz.

B.

Ik hou van Polen, zijn christendom en nationalisme, maar gezien hoeveel het heeft geleden onder oorlog, ben ik verrast dat Polen er nog meer trek in hebben.

Henry

DAVID C zei (10 november 2017):

Remembrance Day is ook bekend als Poppy Day, Armistice Day en Veterans Day in de VS. Dit ritueel vindt plaats in het 11e uur van de 11e dag van de 11e maand en houdt in dat iedereen op de 11e dag van de 11e maand om 11.00 uur stopt met wat ze doen (11 + 11 + 11 = 33), en zwijgt gedurende twee minuten…

Ik vraag me af of George Orwells “haat van twee minuten” is afgeleid van dit jaarlijkse ritueel, dat burgers misleidt door te doen alsof strijdkrachten dappere helden zijn die ons beschermen tegen de “vijand”. De echte vijand controleert alle strijdkrachten van de wereld door middel van regeringen. Elke regering die het advies van haar “adviseurs” niet opvolgt, duurt niet lang. De mensheid moet beseffen dat we allemaal één menselijk ras zijn, met één gemeenschappelijke vijand – de vijand van binnen.