Over dubbele boodschappen

Herbloggen van Makow, zie link hieronder. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Stuurt Bizarre Giuliani Press Conference een bericht? 9 november 2020

locatie afbeeldingen

Op 7 november hield Rudy Giuliani een persconferentie waarin hij stemfraude aan de kaak stelde, op een onverklaarbaar bizarre locatie – het armzalige achterhuis van het bescheiden ‘Four Seasons Total Landscaping’-bedrijf aan de rand van Philadelphia, grenzend aan de’ Fantasy Island’-video voor volwassenen en ‘love toys’-winkel, en ook het’ Delaware Valley Cremation Center ‘voor de overledenen.

In een filmset in de buurt zegt een personage: “Ik ga het hele ding naar beneden halen. Ik ga de hele verdomd zieke corrupte tempel op je hoofd zetten. Het wordt Bijbels.”

door Brabantian (henrymakow.com)

We zijn mogelijk getuige van de beste game ooit in de politieke geschiedenis van de VS.

Een bizarre gebeurtenis afgelopen zaterdag onder leiding van Trumps topadvocaat Rudy Giuliani wordt belachelijk gemaakt ( https://www.dailymail.co.uk/news/article-8926351/Trump-campaign-mocked-holding-press-conference-outside-garden-centre.html ) als een onhandige mislukking … maar links en verbindingen wijzen naar iets anders:

Een verborgen team dat Trump een waarschuwing stuurt aan de Democraten en de Bidens, dat tenzij ze verkiezingsfraude erkennen die Trump afhoudt van zijn overwinning, de ergste rampen hen zullen treffen, ‘de hele corrupte tempel neergehaald’.

Op zaterdag 7 november 2020, toen de Amerikaanse media zich haastten om hun bewering aan te kondigen dat Joe Biden de Amerikaanse presidentsverkiezingen won, hield de topadvocaat van Donald Trump, Rudy Giuliani, een persconferentie waarin hij stemfraude aan de kaak stelde, op een onverklaarbaar bizarre locatie – The shabby back lot of the bescheiden ‘Four Seasons Total Landscaping’-bedrijf aan de rand van Philadelphia, grenzend aan de’ Fantasy Island’-video voor volwassenen en ‘love toys’-winkel, en ook het’ Delaware Valley Cremation Center ‘voor de overledenen.

Wereldwijde media kakelen nu van het lachen over een veronderstelde ‘personeelsfout’, de Trump-campagne die deze ‘absurde’ locatie boekt in plaats van het luxueuze Four Seasons Hotel in het centrum, dat meer de stijl van Trump is. Als het echter een ‘fout’ is, is het onverklaarbaar. Giuliani kan altijd en overal ontmoetingsplaatsen huren met een telefoontje, en de pers volgt.

Journalist Jim Stone denkt dat Giuliani Trump zou kunnen verraden en saboteren met de ronduit gênante locatie, en een toespraak met slechts beperkte inhoudsfraude, die je hier vanaf 21min55 kunt bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=7H10wZ4SszM&t=21m55s

Onderzoekende jongeren van 4chan / pol / hebben echter verbanden met deze locatie onthuld en de bizarre locatiekeuze uitgelegd als misschien een ultiem, laatste signaal en waarschuwing aan de familie Biden en de democratische partij in de VS, net voordat Trump de drastische maatregelen om de misschien wel grootste fraude met het tellen van stemmen ooit in de geschiedenis van de VS te verslaan. Overwegen:

Four Seasons Landscaping ligt op minder dan 3 kilometer afstand van de beruchte Holmesburg-gevangenis, nu gesloten, waar een joodse dermatoloog, dr.Albert Kligman (1916-2010), jarenlang gruwelijke medische experimenten uitvoerde op de lichamen van levende gevangenen , Amerika’s eigen ‘Josef Mengele ‘. ( https://rielpolitik.com/2019/05/15/cover-up-holmesburg-prison-a-true-story-of-abuse-and-exploitation-in-the-name-of-medical-science-by-allen-m-hornblum/ )

Je hebt waarschijnlijk de Holmesburg-gevangenis in films gezien. Het werd gebruikt in ‘Condition Red’ (1995), ‘ Up Close & Personal’ (1996), ‘Animal Factory’ (2000) en ‘Law Abiding Citizen’ (2009).

prizon

Q van QAnon-roem citeert vaak uit ‘Law Abiding Citizen’ , de scène waarin het personage ‘Clyde Shelton’ zegt: ‘Ik ga het hele ding naar beneden halen. Ik ga de hele verdomd zieke corrupte tempel op je hoofden. Het wordt Bijbels. “

De nabijgelegen gevangenis die is gekoppeld aan verklaringen van Q lijkt een signaal te geven ‘We weten waar de lichamen zijn begraven … en een vreselijke gevangenis is waar jij binnenkort ook naartoe gaat’.

Wat betreft ‘Four Seasons’, werd het eerste ambtsjaar van president Trump ontsierd door het ‘Stephen Paddock bloedbad in Las Vegas’ van oktober 2017, waarbij ’58 doden en 850 gewonden raakten’, in wat velen beschouwen als een Illuminati-evenement. Paddock ‘schoot uit een raam op de 32e verdieping’, net onder het ‘Four Seasons Hotel’ van Mandalay Bay op de verdiepingen 35 tot 39.

Op 13 april 2020 werd ‘Four Seasons Total Landscaping’, uitsluitend eigendom van mevrouw Marie Siravo, goedgekeurd voor een covid-19-gerelateerde lening in het bereik van $ 150- $ 350.000, te midden van vele andere ontvangers van ‘Four Seasons’: https://projects.propublica.org/coronavirus/bailouts/search?q=four+seasons+landscaping

De boekhoudster van het bedrijf, mevrouw Leigh Wiener, levert een groot aantal kleine maar continue campagnebijdragen van de Democratische Partij, elk gemiddeld ongeveer $ 68, maar in een grote stroom, aan ‘Biden for President’, ‘ActBlue’ enzovoort, 4channers tellen 292 vermeldingen in openbare registers hier: https://www.fec.gov/data/receipts/individual-contributions/?contributor_employer=four+seasons+land

Rudy Giuliani schijnt tijdens zijn toespraak terloops haar naam ‘Wiener’ te noemen. 4channers vermoeden dat ‘Four Seasons Landscaping’ slechts een van de vele bedrijven is die in feite op verschillende manieren geld witwassen voor de Democratische partij. Ze vermoeden ook dat het nabijgelegen crematorium de plek is waar de stembiljetten voor Trump zijn verbrand.

Hoewel Giuliani die dag het stemfraude-materiaal niet erg agressief presenteerde, lijkt hij nogal zelfverzekerd voor een man die de president van de Verenigde Staten vertegenwoordigt in wat beschamende omstandigheden. Voor veel 4channers was de keuze voor deze kleine zakelijke backlot precies berekend om de Bidens en de globalisten van de Democratische partij aan te geven dat het team van Trump alles heeft en klaar is om ingezet te worden. Op de close-upfoto van Giuliani die aan de rechterkant spreekt, zie je de ernstig in het oog springende man aan de linkerkant die een Illuminati-handteken maakt … nogmaals een signaal.

In de afgelopen weken werden opvallende video’s en afbeeldingen van de laptop van Hunter Biden gepubliceerd, samen met een paar belastende documenten. Het meeste belangrijke materiaal lijkt te zijn achtergehouden … maar kan misschien de basis zijn van snelle strafrechtelijke aanklachten, niet alleen tegen Hunter Biden, maar ook tegen Joe Biden, de beweerde ‘President Elect’, en ook tegen een aanzienlijk aantal van de Democratische Partij. leiders, Oekraïne-schandalen die een hele corrupte machine van macht en financiering van de Democratische Partij enorm blootleggen.

Joe Biden zelf aarzelde om de overwinning uit te roepen. Nervositeit hangt in de lucht van Washington. Er is misschien een ‘deal’ in de aanbieding: Hey Dems, geef toe dat de stemmen dodgy zijn en laat de nerveuze rechters dit ook weten. Ontkoppel de presidentiële kiezers, en laat de staatsdelegaties in het Huis de president kiezen in januari volgens de grondwet, waarbij elke staatsgroep 1 stem krijgt. Met de meeste Republikeinse staten zou Trump zijn zwaarbevochten overwinning behalen … en in ruil daarvoor zou een grootmoedige Trump de Bidens en de Democraten in het algemeen redden van het lot dat ze misschien wel verdienen.

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/2020/11/Does-Bizarre-Giuliani-Press-Conference.html