Over wat er op het spel staat

Herbloggen. Google translate gebruikt en niet aangepast

Makow – Wat staat er op het spel 8 november 2020

1. Wat staat er op het spel? Ondanks zijn tekortkomingen zou de mensheid wel eens Gods bekroning kunnen zijn, de hoogste levensvorm in het universum. Een beangstigende verantwoordelijkheid.

Dit is de reden waarom satanisten (communisten) de mensheid willen vernederen en vernietigen. Ze haten liefde, goedheid, waarheid, schoonheid en gerechtigheid. Ze haten de mensheid. Ze haten God. Ze willen alles bezitten en God zijn bekroning ontnemen. Als Biden slaagt, staat niets hun in de weg. De mensheid zal een donkere eeuw ingaan waaruit ze misschien nooit meer tevoorschijn zal komen.

MEER WILLEKEURIGE GEDACHTEN

2 Dit is ons Jonestown-moment. Door af te zien van de Schepper, is de mensheid opgenomen in een satanische sekte . ( https://www.henrymakow.com/2020/02/ten-signs-western-society.html ) Niet “The Peoples Temple”, maar cabalisme of illuminisme. Als we Joe Biden het voorzitterschap laten stelen, kunnen we net zo goed de kool-hulp / kool aid ( In het Engels bestaat de uitdrukking “Don’t drink the Kool-Aid” om aan te geven dat iemand niet in gladde praatjes moet trappen. Deze uitdrukking is afgeleid van de massale zelfmoord in Jonestown, Guyana in 1978 van de Peoples Temple-sekte, die werd geleid door Jim Jones.) drinken en ons voorbereiden om te sterven.

3. Het communisme breidt het monopolie van de Rothschilds op krediet (geldschepping) ( https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4582005/pg1?c1=1&c2=1&disclaimer=ContinueThe%20Watermark%20Story%20is%20Designed%20to%20Keep%20YOU%20on%20Your%20COUCH%20Waiting%20for%20Someone%20to%20Save%20You%20Instead%20of%20Fighting%20the%20Fraud!%20Here%27s%20Why%20It%27s%20FAK ) uit tot een monopolie op letterlijk alles van waarde. Kracht. Mensen. Grondstoffen. Dieren. Informatie. Verhandeling. Gedachte. Gedrag. Het doel is de mensheid onteigenen, tot slaaf te maken en zelfs uit te roeien. Dit wordt bevestigd door Agenda 21, (de VN-agenda voor de 21e eeuw), waarin wordt opgeroepen tot een inventaris van alles en wordt geëist dat mensen privébezit opgeven. ( https://www.henrymakow.com/2020/10/un-agenda-30-is-literally-agen.html?_ga=2.59429677.1657038120.1604273272-1202797543.1572466244 )

4. De Rothschilds en hun trawanten hebben onbeperkte rijkdom. Ze zijn verveeld met rijkdom. Nu willen ze onbeperkte kracht / macht. Ironisch genoeg is wat ze werkelijk willen God, de liefdevolle waarheid, precies datgene wat ze willen vernietigen. Dit is een psychopaat.

5. Mensen zijn verbaasd over de schaamteloze minachting van de Demonrats ( nb.: in de V.S. hebben tegenstanders van de democraten hen ratten genoemd en de woorden democraat en rat demon tot nieuw woord gemaakt: demonrat) voor democratie en fundamenteel fatsoen . Communisten zijn satanisten. Satanisten zijn toegewijd aan het vernietigen van de beschaving.

Revolutie ‘zet de werkelijkheid op zijn kop, met Satan in plaats van God op het hoogtepunt. Wat natuurlijk en gezond is, wordt als onnatuurlijk en ziek bestempeld. Ze vernietigen bijvoorbeeld de liefde tussen een man en een vrouw door vrouwen onder druk te zetten om mannelijker te zijn en mannen om vrouwelijker te zijn. Wat zij ‘progressief’ noemen, is eigenlijk bedoeld om te vernietigen. ( Satanisme uitgelegd : https://www.henrymakow.com/2020/02/satanism-explained.html ).

Ze ontkennen het bestaan van God (die de “wedstrijd” is). Ze ontkennen dat we een spirituele band met God hebben.

6. Joden weten dit niet, maar het jodendom, zoals gedefinieerd door de kabbala ( https://www.henrymakow.com/2020/07/kabbalah-explains-scamdemic.html ), is in wezen satanisch . Het probeert de beschaving te vernietigen ( https://www.henrymakow.com/the_destuctive_principle_of_th.html?_ga=2.125891597.1657038120.1604273272-1202797543.1572466244 ) en te vervangen door een Orwelliaanse dystopie waarin ze elk aspect van het leven beheersen. De Rothschilds proberen God te vervangen.

7. Communisten houden zich niet aan de regels. Het doel heiligt de middelen. De essentie van satanisme is het overtreden van de regels : het negeren van de natuurlijke en morele orde.

8. Amerikanen worden het kiesrecht ontnomen. Als Biden mag zegevieren, zullen er nooit meer eerlijke verkiezingen zijn. Amerikanen en de wereld zullen voor eeuwig dagelijks worden belicht. De #scamdemic zal worden gebruikt als een voorwendsel om iedereen te registreren en te controleren, en om alle andersdenkenden te interneren.

9. De centrale bankiers hebben onze nationale creditcards bedrogen en geld uit het niets gecreëerd. Ze hebben de Golden Goose. Ze hebben wat iedereen wil: geld. Iedereen die de #scamdemic of Big Joe steunt, heeft schulden bij hen of is letterlijk on-the-take.

10. Het enige dat zal voorkomen dat de communisten deze verkiezing stelen, is de rechtsstaat. Wat staat er op het spel? De rechtsstaat.

Het moet worden afgedwongen of we zijn verloren. De Rule of Law is uiteindelijk gebaseerd op de Rule of God.

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/2020/11/makow-whats-at-stake.html

lees ook: de strijd om de ziel van de reupliek: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=216234