Over het stelen van de Amerikaanse verkiezingen 2

Herbloggen van Xandernieuws. Zie link onderaan. Posted on 04/11/2020

Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden

Dit verklaart enkele recente uitspraken van Joe Biden, zoals ‘wij hebben de meest omvangrijke stemfraude in de geschiedenis opgezet’, en ‘ik heb jullie stemmen niet nodig om president te worden’

Donald Trump heeft al bijna 4 miljoen stemmen meer binnen als in 2016, en heeft zichzelf dan ook al als winnaar uitgeroepen. Van zes staten – Wisconsin, Nevada, Michigan, Pennsylvania, North Carolina en Georgia – zijn de uitslagen echter nog niet binnen. Dat zijn minstens 62 electorale stemmen die zowel Trump als Biden absoluut nodig hebben om een meerderheid van 270 stemmen te behalen. Een Amerikaanse luitenant-generaal legde drie dagen geleden exact uit hoe de CIA de verkiezingen van Trump zal proberen te stelen.

De eerste county (provincie) uitslagen van Pennsylvania zien er niet goed uit voor Biden, en Georgia, waar Trump een voorsprong van 2,5% heeft, is feitelijk ook binnen voor de zittende president. Diens tweet ‘We staan enorm voor, maar ze proberen de verkiezingen te STELEN. Dat zullen we hen nooit laten doen! Je kunt niet stemmen nadat de stembussen zijn gesloten!’ werd onmiddellijk gecensureerd .

Operation Scorecard

Luitenant-generaal Tom McInerney is een voormalige inlichtingenofficier die afgelopen zondag bij een – al snel door YouTube geblokkeerde – uitzending van Dave Janda ( https://davejanda.com/)

van Operation Freedom exact voorspelde wat er nu lijkt te gebeuren. Elementen in de CIA zouden in samenwerking met de Democraten in belangrijke ‘swing states’ als Pennsylvania achteraf de stemcomputers hacken, zodat Biden toch als winnaar uit de bus zal komen.

Deze coup wordt Operation Scorecard genoemd, en werd specifiek opgezet om de verkiezingen in de VS te kunnen stelen. Na het sluiten van de stembussen worden de stemcomputers vervoerd naar een bepaalde locatie. Daar worden de uitslagen in deze computers met een complex en niet te traceren algoritme veranderd ten gunste van de door het establishment gewenste winnaar Joe Biden (= in feite Kamala Harris).

‘Scorecard steelt de verkiezingen door op de doorvoerstations met de computers te rommelen,’ legde McInerney uit. Dit verklaart tevens waarom Joe Biden onlangs voor de camera’s opschepte dat ‘wij naar mijn mening de meeste uitgebreide en omvattende stemfraude organisatie in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek hebben opgezet.’ Het maakt ook duidelijk waarom Joe Biden onlangs bij een kleine campagnebijeenkomst zijn publiek vertelde dat hij ‘hun stemmen niet nodig heeft’ om president te worden.

Media hebben groot aandeel in deze coup

De mainstream media hebben een groot aandeel in deze verraderlijke coup. Zij hebben het publiek wekenlang voorbereid met manipulerende artikelen zoals ‘Wat als Trump de uitslag van de verkiezingen niet respecteert?’ Daarmee werden burgers geconditioneerd om te denken dat de winst van Biden al vast staat, en Trump dat niet zal accepteren.

Trump was daar natuurlijk al van op de hoogte, en zal geprobeerd hebben om dit te voorkomen. De Washington Post, een ‘deep state’ spreekbuis, berichtte twee dagen geleden dat Trump officials wilden weten waar de stemcomputers in Pennsylvania naartoe zouden worden gebracht.

Het lijkt er sterk op dat er nu een fictieve nek-aan-nek race is ontstaan, die dankzij de CIA hack in het voordeel van Biden kan worden beslist. Zoals we eerder dit jaar al schreven hebben de Democraten in dat geval een uitgebreid scenario klaarliggen waarmee ze het Witte Huis zullen proberen over te nemen, en mogelijk zelfs Donald Trump zullen arresteren.

Biden zal VS onderwerpen aan klimaat-virus dictatuur

Voor u denkt: dit kan alleen in Amerika – de staatsgreep die nu gaande lijkt in Washington, is in het grootste deel van Europa en ook Nederland reeds gepleegd. Trump was in het Westen nog de enige grote blokkade tegen de oprichting van een globalistische klimaat-virus dictatuur, die in ons land reeds een feit is door middel van de antidemocratische en antihumane spoedwet. Biden zal de VS onder hetzelfde communistische VN/WHO/WEF regime brengen, dat in enkele jaren tijd al onze overgebleven vrijheid, zeggenschap en ook welvaart zal wegvagen.

Xander