Over het stelen van de Amerikaanse verkiezingen

Herbloggen van Makow. Zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

( NB. Herbloggen omdat het stelen van verkiezingen door beide kanten al weken wordt voorzegd. Wat we zien is allemaal theater. Er is geen links en rechts meer in de politiek. Ik had me hier nooit mee willen inlaten maar door vooral de corona maatregelenen en het blootleggen van het satanisme moet ik wel. Het is theater van de elite en ze spelen de slotfase van de kaping van de mens. Ze stelen niet alleen verkiezingen, ze stelen ook de toekomst van de mens. Ze lokken ( burger) oorlog uit. De coronamaatregelen helpen de elite de controle te houden. Ik ben niet voor Trump of voor Biden. Maar ik begrijp niet dat men kan stemmen op een man die zo openlijk dementeert. Dit had men de man niet mogen aandoen. Het toont de minachting. Het is een machtsstrijd tussen zionisme en communisme maar uiteindelijk maakt het de machthebbers niet uit of de macht linksom of rechtsom gevestigd wordt. Makow is voor Trump vanwege de andere kant die voor communisme staat. Maar ik denk dat het zionisme even gevaarlijk kan zijn)

Communisten die Amerikaanse verkiezingen proberen te stelen

4 november 2020

Trump, via tweet , die vervolgens werd gecensureerd door Twitter. (https://www.zerohedge.com/markets/watch-election-2020-live-trump-or-biden-there-can-be-only-one)

“We zijn GROOT, maar ze proberen de verkiezingen te STELEN. We zullen het ze nooit laten doen. Er kunnen geen stemmen worden uitgebracht nadat de peilingen zijn gesloten!”

Vertragingen bij de post-in-stemming raken nu: WI (op geen enkele manier kondigen we vanavond aan),

MI (vrijdag), PA (binnenkort niet meer tellen) en GA (grootste provincie van de Dem is gestopt met tellen, Trump leidt met 300k).

MI, PA, NC, WI, GA —- Trump leidt in elk van deze staten. Dus de Dems zijn hier gestopt met het tellen van stemmen. – Roep deze staten voor troef en hij wint.

door Henry Makow PhD

Dit zijn de belangrijkste Amerikaanse verkiezingen in de geschiedenis en de communistische diepe staat probeert die te stelen.

Letterlijk staat onze vrijheid op het spel. Onze toekomst, en die van ons gezin, staat op het spel.

Communisten houden zich niet aan de regels. Ze geloven dat het “doel de middelen heiligt”.

Ze buigen zich over het censureren, intimideren of zelfs doden van iedereen die hen in de weg staat.

Ze zijn heel goed in staat om deze stemming te manipuleren. 75% van mijn lezers is het daarmee eens (zie Twitter-poll.)

Als u de stemmen telt, zou u een ezel als uw kandidaat kunnen runnen en verzekerd zijn van de overwinning. De laptop van Hunter Biden heeft aangetoond dat zijn vader een Chinese agent is, maar de communistische MSM heeft deze informatie onderdrukt. De “grote kerel” is een gangster, een verrader en een onberouwvolle pedofiel. Hij is ook seniel en grenst aan dement . Maar als je de stemmen telt …

Ik kan gewoon niet geloven dat bijna 70 miljoen Amerikanen hebben gestemd op een man die gelieerd is aan Antifa en BLM die in opstand kwam, plunderde en hun binnenstad in oorlogsgebieden veranderde. Een man die smeergeld aannam van de Chinezen.

Alleen iemand die van plan was de stemming te manipuleren, zou deze verlegenheid wegnemen. Hij is een opgestoken middelvinger naar Amerika en alles waar het voor staat. Hij is een voorbeeld van de minachting die satanisten Amerikanen hebben.

Een goed verbonden contactpersoon heeft dit gistermiddag verzonden. Ik negeerde het omdat ik er zeker van was dat Trump een verpletterende overwinning zou behalen.

Demonraten / globalisten hebben het stemsysteem gehackt en gekaapt en de militaire “witte hoeden” proberen het terug te krijgen. Binnen het leger zijn globalisten, die werken voor het Biden / Commie / Globalist-team. Door het gehackte / gekaapte stemsysteem lijkt het alsof Biden met 3 punten heeft gewonnen.

De militaire “witte hoeden” maken zich grote zorgen – mijn contactpersoon zei: “Dit had niet mogen gebeuren, de militaire” witte hoeden “van Trump dachten dat ze deze maas in de wet hadden, maar dat doen ze niet, ze zijn de server kwijtgeraakt – werd gestolen -verwijderd door de globalisten en de militaire “witte hoeden” zoeken ernaar. De gestolen server zal gewoon zeggen dat Biden heeft gewonnen.

Klinkt dit belachelijk? Gisteren was mijn contactpersoon heel kalm – hij vertelde me dat Trump de stemmen heeft en deze beurs en vierkant kan winnen en ze zijn voorbereid op de corruptie van de globalisten – maar vandaag is hij totaal in paniek – hij is een hooggeplaatst persoon die zal zijn op een dodenlijst zetten als de globalisten binnenkomen, dus hij moet misschien het land ontvluchten – net zoals Trump zei dat hij zou doen als de globalisten binnenkomen!

GEVOLGTREKKING

We kunnen niet toestaan dat tirannie wordt opgelegd door uitvluchten. We moeten de grens trekken. Deze verkiezing is die lijn.

Wat zijn tekortkomingen ook zijn, Donald Trump vormt een groot obstakel voor globalistische plannen. Hij moet als overwinnaar tevoorschijn komen, anders zijn we gedoemd.

Gerelateerd – Trump rekent telfraude aan

Trump’s Verkiezingsnachtverklaring

Trump won; nu moet hij het stelen stoppen

Eerste reactie van Tony B

Waarom moet men herhalen, herhalen en opnieuw herhalen dat feitelijke stemmen er niet langer toe doen? De cabal, eigenaar van alle grote politieke partijen (en talrijke kleinere) en daarom bijna de hele regering, eigenaar van alle grote media, eigenaar van de censuur van waarheidsvertellers, eigenaar van bijna alle gangbare misleiders, eigenaar van een groot deel van de religieuze wereld , naast andere groepen, allemaal door hun bezit van nep-ruilmiddelen over de hele wereld die neerkomen op het tot slaaf maken van schulden tegen woeker die bijna de hele wereld opgedrongen zijn – deze satanisch geleide kliek levert het script voor verkiezingen en zijn legioen van goedbetaalde myrmidons ( mieremmensen) voert gewoon het toneelstuk uit (via zeer slecht handelen) terwijl de onwetende, opzettelijke en niet, burgers alles accepteren wat hen als evangelie wordt voorgelegd.

Eén opmerking – Trump zou als onaantastbaar zijn beschouwd. zelfs door de cabal, had hij één ding gedaan. Het enige wat hij hoefde te doen was de neppandemie te dumpen en de hele regering te vertellen de leugen te laten vallen en de landelijke gevangenisstraf van haar burgers te stoppen die dom valse angst accepteerden, nutteloze maskers droegen, waardoor hun bedrijven konden worden gestript door de kliek en hun heden en toekomst levens om totaal te worden verwoest door een gemakkelijk ontplofte leugen. Hij had kunnen en moeten hebben opgeroepen tot arrestatie en opsluiting als verraders van alle media, overheids-, medische, educatieve, enz. Personen die deze satanische leugen van een voorgewende pandemie promoten. Vraag je jezelf af waarom hij dat niet deed.

SS schrijft:

Alles wat je hier hebt geschreven, is waar. Tijdens het eerste presidentiële debat was het me duidelijk dat de democraten probeerden het voorzitterschap te stelen via stembiljetten, zoals Trump beweerde. Bij het tweede debat had ik mijn hoede laten vallen en ik dacht dat Trump zou winnen door een aardverschuiving. Hij deed het, maar de door de communisten gecontroleerde media zullen het niet noemen en staan stil terwijl globalisten inmenging houden. Gewone Amerikanen hebben niet de aandachtsspanne van een vlieg.

Als de verkiezingsresultaten te lang “op het spel blijven staan”, zullen Amerikanen er ziek van worden en willen ze gewoon dat er een winnaar wordt uitgeroepen, ongeacht welke kandidaat tot winnaar wordt uitgeroepen. Globalisten rekenen hierop en ze weten dat Amerikanen zich zullen omdraaien en dood zullen spelen bij deze verkiezingen, omdat ze al bijna 8 maanden bezig zijn met Covid en de tanking van de economie. Covid en de economie waren een testrun voor verkiezingsfraude en getimed door het ontwerp in de aanloop naar de verkiezingen. Ze hebben onze instemming met hun plannen niet gewonnen door onze stemmen, maar dat zullen ze doen als we achterover leunen en ze met de resultaten laten knoeien.

Trump is niet perfect, maar hij is de beste die we hebben om ons te verzetten tegen de grootschalige tirannie. Hij is geen globalistische speler. Globalisten zouden niet zo vastbesloten zijn hem te verdrijven als hij zich aan hun regels hield. God sta hem en ons bij. Tijdens het eerste debat eiste Biden meer dan 200.000 doden tijdens het Covid-segment. Toen lachte hij maniakaal en glimlachte van verrukking. Hij zei duidelijk wat hij met Amerika wil doen. Hij wil ons opsluiten tot januari (inauguratietijd) of de lente totdat het Covid-vaccin wordt uitgerold. Stel je nu voor dat we het “Covid” -vaccin krijgen afgeleverd vanuit een FEMA-kamp. COVID is een hoax. Het vaccin is een doodvonnis dat wordt uitgesproken voor stemmen in onze grootschalige vernietiging. Amerika is hard op weg om gastheer te worden van het Vierde Rijk. We hebben hier goddelijke tussenkomst nodig.

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/2020/11/communists-trying-to-steal-US-election.html

Henry Makow behaalde zijn Ph.D. in Engelse literatuur van de Universiteit van Toronto in 1982. Hij verwelkomt uw opmerkingen op henry@henrymakow.com

Reacties weergeven voor “Communisten die Amerikaanse verkiezingen proberen te stelen”

JS zei (4 november 2020):

Ik denk dat Trump zal zegevieren, hoewel ik nooit had gedacht dat hij door een aardverschuiving zou winnen.

Bedenk dat alle (s) verkiezingen georkestreerde evenementen zijn.

Het echte doel van de bolsjewieken is om Amerika een verschroeide aarde te bezorgen.

Wat is een betere manier om de militante bolsjewieken te mobiliseren dan hen te laten geloven dat ze gewonnen hebben, om het vervolgens van hen af te nemen?

Daarmee zullen ze zich volledig gerechtvaardigd voelen om absoluut gek te worden en maximale schade aan te richten.

SR zei (4 november 2020):

Ik ben het met Tony B eens

Trump is eigenaar van Operation Warp Speed, dus hij staat zeker niet aan mijn kant. Of Trump nu wint of niet, Operation Warp Speed gaat door. De Covid19 Hoax Scamdemic was het doelgerichte hulpmiddel om de Swing States bestuurd door communisten in permanente Lockdown te houden, zodat ten minste de helft van de kiezers niet persoonlijk zou stemmen. Dat zijn de stembiljetten die nu voor dit straattheater worden gebruikt. Het maakt niet uit wie uiteindelijk “wint”, er zal niets goeds van komen voor Wij de Mensen, degenen die hun constitutionele republiek als een soevereine vrije natie willen. Dat schip is gevaren. Alleen de meest gekken zullen willen wat er hierna komt. Controle over alles door de Satanist Sellouts. Dit moet vrijwillig worden gedaan voor deze Demoniacs om de overwinning over onze ziel te claimen. Trump gaf toe dat ze niet naar hem zoeken, maar naar de VS.

WEERSTAAT ALLES: GEEN TESTEN, TRACING, TRACKING, JABBING OF JE BENT VOOR ALTIJD VERLOREN ALS EEN VRIJ MENS.

Bruce zei (4 november 2020):

Alleen mijn persoonlijke gedachten over de verkiezingen en de toestand van Amerikaanse zaken in het algemeen.

Je plaatste eerder op je site “je kon niet geloven dat Oregon, Minnesota tot Demonrat stemde, zelfs nadat hun steden waren geplunderd en bijna tot de grond afgebrand”.

Er was een tijd dat ik altijd zei dat er geen verschil was tussen de twee politieke facties / partijen in de VS. Het lijkt erop dat de Demonrat-partij me die uitspraak laat heroverwegen, maar over het algemeen blijf ik er nog steeds bij. Laten we eens kijken naar de twee kandidaten: ten eerste hebben we de zittende, Donald Trump. Trump zit in de zak van Israël, slot, voorraad en vat. In feite smeert hij zijn spijkerbroek letterlijk over dat kleine stukje zandduin in het Midden-Oosten. Van hem is ook bekend dat hij duistere onroerendgoeddeals heeft die op hol zijn geslagen. Dan zijn er zijn banden met Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, enz. Persoonlijk is hij een windzak, luidruchtig, irritant en arrogant. Hij heeft de typische persoonlijkheid van het gangstertype van New York; verwant aan John Gotti.

Laten we eens kijken naar Joe Biden: Pervert extraordinaire; lichtgeraakt met de dames en met kinderen. Zijn familie is net zo pervers als hij; Hunter Biden is een seksuele slet uit de hel. Net als Trump ligt hij in bed met een buitenlandse entiteit: het communistische vasteland van China. Hij is natuurlijk niet de eerste politicus in die boot. De Clintons en “Tricky Dickey” Nixon komen in me op.

Het probleem ligt niet zozeer bij de politieke tegenstanders als wel bij de Amerikanen in het algemeen. De gemiddelde Amerikaan is politiek zeer onwetend. De gemiddelde Amerikaan weet meer over zijn favoriete beroemdheid / entertainer, sportatleet dan over zijn favoriete politicus. De Amerikaanse bevolking is met stomheid geslagen tot het niveau van het beest van het veld. Er werden geen excuses aangeboden.

Tot slot voel ik dat we in 2021 het uiteindelijke uiteenvallen van de VS in verschillende politieke, raciale en misschien zelfs religieuze lijnen zullen zien. Er is een paar jaar geleden een boek verschenen door een man genaamd Thomas Chittum over dit scenario dat ik zojuist heb gepresenteerd. Zal zijn voorspelling uitkomen? Wie weet. Amerika staat nu onderaan de spreekwoordelijke ladder naar de hel. Onder die laatste sport is de poel van vuur. Zal zij (de VS) weer omhoog kunnen klimmen om een dergelijke ramp te voorkomen? De tijd zal het leren. God sta ons allemaal bij.

Zie ook: https://www.revolver.news/2020/11/trump-won-now-stop-the-steal/