Over ziek worden van mondkapjes

Herbloggen zie links onderaan

Arts waarschuwt dat “bacteriële longontstekingen toenemen” door het dragen van een masker

Door John CA Manley Wereldwijd onderzoek, 6 oktober 2020 Regio: VS.

“Een groep klaagt de burgemeester van Tulsa GT Bynum en Bruce Dart, de directeur van de Tulsa Health Department, aan en zegt dat het maskermandaat van de stad schadelijk is voor gezonde mensen”, meldt Activist Post . De groep omvat ondernemers en twee artsen die “de stad vragen om het maskermandaat dat vorige maand door de gemeenteraad werd aangenomen onmiddellijk in te trekken”.

Op een persconferentie zei optometrist Robert Zoellner :“… De angstfactor moet een stap terug doen. Dit idee dat ik je niet iets wil geven waarvan ik niet eens weet dat ik het heb, is bijna belachelijk. Laten we wat gezond verstand gebruiken. “

Dr. James Meehan , MD, gevolgd door de waarschuwing dat het dragen van een masker “bekende risico’s met zich meebrengt die goed zijn bestudeerd en die niet worden besproken in de risicoanalyse. “Ik zie patiënten met huiduitslag, schimmelinfecties, bacteriële infecties. Rapporten van mijn collega’s over de hele wereld suggereren dat de bacteriële longontstekingen toenemen.

‘Hoe komt dat dan? Omdat ongetrainde leden van het publiek medische maskers dragen, herhaaldelijk … op een niet-steriele manier … Ze raken besmet. Ze trekken ze van hun autostoeltje, van de achteruitkijkspiegel, uit hun zak, van hun aanrecht, en ze passen opnieuw een masker toe dat elke keer vers en steriel moet worden gedragen. “

Dr. Meehan voegt toe: “Nieuw onderzoek toont aan dat stoffen maskers de aerosolisatie van het SARS-COV-2-virus in het milieu kunnen vergroten, wat een verhoogde overdracht van de ziekte veroorzaakt …”

Tot slot zegt Dr. Meehan: “In februari en maart werd ons gezegd geen maskers te dragen. Wat veranderde? De wetenschap veranderde niet. De politiek deed het. Dit gaat over naleving. Het gaat niet om wetenschap … Onze oppositie is het gebruik van retrospectieve observationele studies op laag niveau die niet de basis zouden moeten zijn voor het nemen van een medische beslissing van deze aard. “

John CA Manley heeft meer dan een decennium aan ghostwriting besteed voor artsen, maar ook voor natuurgenezers, chiropractoren en ayurvedische artsen. Hij publiceert de COVID-19 (84) Red Pill Briefs – een op e-mail gebaseerde nieuwsbrief die is bedoeld om te voorkomen dat de regeringen van de wereld een overdreven pandemie gebruiken als excuus om onze vrijheid, gezondheid, privacy, ons levensonderhoud en de mensheid te schenden. Hij schrijft ook een roman, Brave New Normal: A Dystopian Love Story . Bezoek zijn website op: MuchAdoAboutCorona.ca . Hij levert regelmatig bijdragen aan Global Research.

Het primaire doel van verplichte maskering is om angst te kweken, zeggen veelgeprezen onderzoekers: https://www.globalresearch.ca/primary-purpose-mandatory-masking-foster-fear-say-acclaimed-researchers/5726651?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

De oorspronkelijke bron van dit artikel is Global Research

Auteursrecht © John CA Manley , Global Research, 2020

dood door het dragen van maskers / mondkapjes: