Over een eventuele staatsgreep in de V.S.

Herbloggen. Zie links onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Dit is geen tijd voor onverschilligheid – democraten plannen een staatsgreep

31 oktober 2020

Dit is geen tijd voor onverschilligheid – democraten zijn van plan een staatsgreep te plegen

Paul Craig Roberts

Lieve vrienden,

Als je mijn recente berichten niet hebt gelezen:

u neemt niet uw verantwoordelijkheid voor uw leven en eigendommen en die van uw familie en vrienden.

Tenzij president Trump overweldigend herverkiezing wint, zodat het niet kan worden aangevochten, zullen de democraten en de presstituees zijn overwinning niet erkennen.

De kranten, tv, NPR, Twitter en internetsites zullen vol beschuldigingen staan dat Trump de verkiezingen heeft gestolen en dat Poetin de stemmachines heeft gehackt. De media zullen weigeren een winnaar uit te roepen, en Biden zal niet toegeven. De uitkomst zal open worden gehouden om de ingestemde stemmen te tellen (uit peilingen blijkt dat de meeste Democraten van plan zijn per post te stemmen).

Dit biedt dagen, misschien weken waarin de Democraten een klacht kunnen indienen en de presstituees hun leugens kunnen uitdragen. Media zullen met één stem spreken en de uitleg regelen. Trump zal alle mediaforums, inclusief Twitter, worden geweigerd.

Steden en staten die verkeerd worden bestuurd door democraten zullen rellen en plundering toestaan en zelfs aanmoedigen in de naam van ‘vreedzame protesten’ tegen de nazi in het Witte Huis, die beweert dat hij een verkiezing heeft gewonnen die hij heeft verloren of, misschien meer waarschijnlijk, van hem is gestolen door fraude per post.

Democratische burgemeesters, gemeenteraden, gouverneurs en officieren van justitie zullen de politie hinderen en demoraliseren. Democraten zullen Trump-aanhangers arresteren die zichzelf en hun eigendom verdedigen en een pass geven aan de brandstichters en plunderaars. Recht en orde zullen worden gecastreerd, zodat verzet tegen de staatsgreep wordt voorkomen door angst en wanhoop door het gebrek aan politiebescherming en de verwarring die wordt gezaaid door de leugens en beschuldigingen van de media.

We hebben het allemaal eerder gezien. In Oekraïne met de “protesten” van Maidan, in Wit-Rusland, in Venezuela, in Hong Kong. Eindeloos herhaalde leugens worden waarheid. We gaan nu hier thuis de methoden van de Amerikaanse Deep State ervaren.

Trump bevindt zich in een uiterst kwetsbare positie. Zijn aanhangers bevinden zich in Midden-Amerika, niet in Washington. Ze zijn ongeorganiseerd en onteigend door de wereldwijde bedrijven die hun banen naar China hebben verplaatst. President Obama verwijderde 200 vooraanstaande militaire leiders en verving ze door opportunisten die meebuigen met de wind. Trump maakte de fout om generaal Flynn, die weet waar de lichamen begraven liggen, op te offeren en delen van het leger bij Trump te verzamelen. De geld- en machtsbewuste generaals die Obama heeft gemachtigd, willen Trump eruit omdat hij tegen hun oorlogen is en de ‘Russische vijand’ wil wegnemen die hun macht en budgetten rechtvaardigt. De geheime dienst is beperkt in omvang en na zijn deelname aan de moord op president John F. Kennedy is de betrouwbaarheid ervan onbekend.

De wijdverbreide rellen en plunderingen die werden toegestaan en aangemoedigd door de democratische stads- en deelstaatregeringen resulteerden in een enorme toename van het aantal Amerikaanse wapenbezitters. Maar dit zijn individuele mensen zonder organisatie. Als ze zichzelf als individuen beschermen zonder de bescherming van georganiseerde nummers, zijn ze een eendje voor de demonisering van de media en democratische aanklagers.

Alleen grote organisaties van gewapende mannen die de bevoegdheid hebben om hun rechtsmacht te doen gelden, kunnen bescherming bieden. Deze organisaties bestaan alleen met de krachten die president Trump omver willen werpen. Alle pogingen om dergelijke organisaties op te richten ter verdediging tegen geweld zullen worden geïnfiltreerd door de FBI en de leiders zullen worden gearresteerd. Tenzij de leden van dergelijke groepen het vertrouwen hebben om de FBI-infiltranten te doden, zou het verzet tegen de omverwerping van de Verenigde Staten en de “blanke macht” moeilijk te organiseren zijn. Omdat Amerikanen is geleerd elkaar te ratelen, zijn FBI-infiltranten misschien niet eens nodig.

Ik lever geen routekaart voor verzet. Ik beschrijf een scenario waarmee u te maken kunt krijgen. De meeste Amerikanen zullen, die ongevoelig zijn, zeggen: “Het kan hier niet gebeuren.” De Deep State en de ondergeschikte linkerzijde zijn het daar niet mee eens. Het gebeurt nu en gebeurt in Portland, Seattle, Chicago, Minneapolis, Philadelphia, New York, Atlanta, St. Louis – noem de stad. Blauwe gebieden zijn vol geplunderde en platgebrande bedrijven. Vervolgens staan woonwijken op het menu.

Een colum als deze levert duizenden e-mails op: “wat kunnen we doen?” Het is laat in het spel. Wat had moeten gebeuren, had al lang geleden moeten gebeuren. Amerikanen betalen hoge belastingaanslagen ter ondersteuning van openbare scholen die hun kinderen leren dat blanken systemische racisten zijn. De Amerikaanse geschiedenis wordt gepresenteerd als een van de onderdrukking van ‘mensen van kleur’. Door deze inprenten van schuld en vernietiging van blank zelfvertrouwen te negeren, geven ouders vervolgens een hypotheek op hun huis om het collegegeld te betalen voor hun kinderen om naar universiteiten te gaan waar ze leren dat het blanke ras inherent slecht is. Ouders zijn meer geïnteresseerd in het succes van het voetbalteam van hun kind dan in de destructieve ideeën die hun kinderen hebben bijgebracht. Het is allemaal een feel good-ervaring. Het moet zo zijn, want het kost zo veel.

Als je de foto’s en video’s van Antifa en Black Lives Matter in actie bekijkt, zijn het grotendeels blanke mensen. Deze gehersenspoelde blanken creëren de omgeving voor plunderingen, en de video’s laten zien dat de plunderaars zwarte Amerikanen zijn. Ze hebben van blanken te horen gekregen dat ze gerechtvaardigd zijn om te plunderen omdat ze onderdrukt zijn en de goede dingen in het leven worden ontzegd.

In sommige rapporten die ik heb gezien, is plundering in NYC vervangen door instemming van high-end winkels om winkeldiefstal te openen. Zwarten lopen gewoon naar binnen, pakken wat ze maar willen en lopen ermee naar buiten. De winkels geven de voorkeur aan dit verlies boven het afbranden.

Met andere woorden, wat we ervaren is berusting, niet weerstand. De Deep State, links en die zwarten die geneigd zijn om te plunderen, zien het gebrek aan vertrouwen en het gebrek aan weerstand, en ze zullen de zwakke situatie waarin de Amerikanen zich hebben geplaatst, uitbuiten.

De Verenigde Staten zijn al lange tijd langzaam aan het instorten. De uiteindelijke ineenstorting kan plotseling zijn.