Over het in twijfel trekken van covid

Herbloggen. Zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast

Het bestaan van Covid-19 in twijfel trekken 25 oktober 2020 Door: Gary D. Barnett

Ik krijg veel reacties op mijn artikelen, en de meeste zijn positief, sommige zijn respectvol kritisch en sommige zijn gewoon ronduit smerig en grof. Geen enkele is verrassend, maar sommige zijn tot nadenken stemmend en interessant genoeg dat ik het nuttig vind om openlijk te discussiëren om de standpunten die ik neem te verduidelijken.

Een van die kritische brief werd naar mij gestuurd vanwege mijn meest recente artikel: “Er is geen Covid en er is geen pandemie: er is alleen misleiding en tirannie.” Een ogenschijnlijk zeer intelligent persoon beweerde dat ik te ver ging door te zeggen dat er geen Covid-19 bestaat. Zijn uitgebreide achtergrond in deze zaken zorgde ervoor dat ik op de hoogte was en deze blog schreef, zodat er geen twijfel bestaat over het standpunt dat volgens mij juist is. De opmerkingen van deze lezer waren erg technisch en afkomstig, dus ik neem zijn opmerkingen serieus, maar we zullen het uiteindelijk niet helemaal eens zijn.

Vanwege genoomsequencing in laboratoria over de hele wereld, is zijn sterke overtuiging dat SARS-CoV-2 bestaat, en het is bewezen dat het bestaat. Deze positie is in strijd met die van mij en vele andere vanwege het feit dat SARS-CoV-2 nooit correct is geïsoleerd, gescheiden of geïdentificeerd. Bovendien, als iemand de wens zou hebben om specifiek een nieuw virus te identificeren, en in korte tijd, zou dit kunnen worden gedaan door te voldoen aan de postulaten van Koch, maar er is geen enkele poging gedaan door de WHO, de CDC of enige andere gezondheid organisatie om dit te doen. Waarom? Dit lijkt allemaal eenvoudig genoeg, maar deze stappen zijn vermeden, dus achterdocht is naar mijn mening gerechtvaardigd.

Ik heb sinds begin dit jaar gezegd dat ik niet geloofde dat er een dodelijk nieuw virus bestaat. Er kunnen zeker meerdere nieuwe virussen zijn, maar dit specifieke virus, zoals beschreven zoals ik het zie, heeft geen geldigheid. Dat gezegd hebbende, blijf ik openstaan voor de mogelijkheid dat een nieuw virus mensen infecteert, maar als er zo’n virus is, is het niet dodelijk, is het niet goed geïdentificeerd en veroorzaakt het absoluut geen pandemie. Het totale aantal doden bevestigt dit feit, en mijn responder is het ermee eens dat elk virus dat wordt beweerd niet dodelijk is en erg zwak.

Het feit blijft dat elk SARS-virus, inclusief het virus waarvan wordt beweerd dat het nu bestaat, door de mens gemaakt zou zijn en dodelijker had kunnen worden gemaakt door onderzoek naar functie-winst, bedoeld om opzettelijk de virulentie en dodelijke aard van een virus te vergroten. Dat zou zijn gedaan, zoals eerder is onthuld, door de VS, en vanwege het illegale karakter van dergelijk onderzoek zou het buiten het land zijn verplaatst, hoogstwaarschijnlijk naar Wuhan, waar de VS actief aanwezig was en dat lab zwaar financierde. tot 30 september 2019.

Of er nu een nieuw virus bestaat of niet, het is nu duidelijk dat er nooit een pandemie heeft plaatsgevonden. Dat betekent dat deze hele beproeving al lang gepland was en niets te maken heeft met een virus, behalve het gebruik ervan om extreme angst te verspreiden. Het heeft alleen te maken met wat de ‘Grote Reset’ wordt genoemd, wat slechts een nieuwe term is voor een nieuwe wereldorde, en de ‘Vierde Industriële Revolutie’, een term die is bedacht door de kwaadaardige Klaus Schwab, hoofd van het World Economic Forum, dat ontsnapt aan de versmelting van menselijkheid en machines door hardware, software en biologie te combineren. Dit is transhumanisme. Het eindspel is niets meer dan de inspanning van de heersende klasse om totale controle over de mensheid te krijgen door alle economische systemen te vernietigen ten gunste van een nieuwe technocratische wereldorde waar de weinigen alles controleren.

Dit is een eenvoudige uitleg die ik begrijp, en geen ingewikkelde wetenschappelijke analyse, maar het is gebaseerd op veel gedetailleerde studie en onderzoek. Waar het op neerkomt, is dat iedereen voorgelogen en voor de gek gehouden is met betrekking tot deze hoax, en zonder veel weerstand worden we geconfronteerd met ongekende tijden.

Copyright © 2020 GaryDBarnett.com

Toestemming om geheel of gedeeltelijk te herdrukken wordt graag verleend, op voorwaarde dat volledige erkenning wordt gegeven.