Over misleiding en tirannie

Herbloggen, zie link hieronder. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Er is geen Covid en er is geen pandemie: er is alleen misleiding en tirannie

Door wmw_admin op 25 oktober 2020

Gary D. Barnett – Lew Rockwell.com 24 oktober 2020

“Alle tirannieën regeren door middel van fraude en geweld, maar zodra de fraude aan het licht komt, moeten ze uitsluitend op geweld vertrouwen.”

~ George Orwell

Het is belangrijk erop te wijzen dat deze informatie niet nieuw is, het is niet verrassend, het is geen “complottheorie” en het zal niet in de reguliere media worden gerapporteerd. Het is echter illustratief voor de flagrante misleiding en criminele fraude die niet alleen door de beweerde heersende ‘elite’ worden nagestreefd, maar ook door de hele politieke klasse en de CDC. Deze fraude wordt gepleegd en naar voren gebracht door degenen die doen alsof ze u allemaal vertegenwoordigen; die immorele en slechte mensen die samen de regering vormen. Ze beloven een plicht na te komen om de samenleving te beschermen tegen elke inbreuk op haar vrijheid, maar het tegenovergestelde is natuurlijk het geval. Alles wat zeker is van politici, de laagste vorm van de mens op aarde, is dat ze op elk niveau de gevaarlijkste vijand van de mensheid zijn.

De informatie die deze hoax schetst, komt rechtstreeks van de CDC. Het betreffende rapport heet: Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 from Patient with Coronavirus Disease, Verenigde Staten . ( https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article) De analyse werd gedaan door Dr. Tom Cowan, en gerapporteerd door Jon Rappoport . ( https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/19/dr-tom-cowan-explores-the-covid-virus-invented-out-of-sheer-nonsense/) Hoewel dit rapport ietwat gecompliceerd is om te lezen door de leek, is het heel duidelijk omdat het de absolute fraude blootlegt die gepaard gaat met een poging om te verhullen dat er nooit een echt isolement of bewijs dat SARS-CoV-2 bestaat ooit is bereikt. Dit blijkt uit het feit dat het eigen rapport van de CDC dit feit blootlegt, terwijl het probeert het tegendeel aan te tonen. Dit is pure misleiding op basis van de overtuiging van de CDC dat het Amerikaanse publiek te dom is om hun oneerlijke bedrog te begrijpen.

De analyse van Rappoport is perfect en gaat gedetailleerd in op de onwetenschappelijke en asinine methoden die worden gebruikt om te proberen de waarheid in een leugen te verbergen. Het betreffende CDC-artikel is ontdekt door Sally Fallon Morrell. Haar co-auteur, Dr. Cowen, legt de fraude bloot in zijn artikel getiteld: ” Only Poisoned Monkey Kidney Cells ‘Grew’ the ‘Virus’ . ( https://drtomcowan.com/only-poisoned-monkey-kidney-cells-grew-the-virus/ ) “Het hele proces was oplichterij, net zoals het virus oplichterij is. Dit gaat natuurlijk niet over een dodelijk virus; het gaat alleen om het gebruik van een denkbeeldig virus als een instrument van angst om massaal meegaand te worden en de totale onderwerping van miljarden mensen te bereiken. In dat licht zou deze hele episode in de VS kunnen worden aangemerkt als een false flag-operatie, maar in plaats van te proberen misplaatste terreur te gebruiken om oorlog te voeren tegen een ander land, zal deze gezochte oorlog gericht zijn tegen de burgers van Amerika en de wereld.

In eenvoudige bewoordingen is de basis van al deze analyses dat er nooit een isolatie, scheiding of identificatie van een dodelijk nieuw coronavirus heeft plaatsgevonden. Het CDC-rapport maakt duidelijk dat in plaats van het isoleren en uitvoeren van de juiste gensequentiebepaling, slechts 37 paar volledig ongezuiverde monsters van de ongeveer 30.000 werden getest met behulp van PCR-probes. Geen enkele PCR-test kan dit ‘virus’ isoleren of identificeren. Geen enkele PCR-test kan iets diagnosticeren dat wordt aangeduid als Covid-19. Bovendien werd deze informatie in een computerprogramma gestopt, wat een wetenschappelijke en gemanipuleerde fraude is. Een consensusmethode werd vervolgens gebruikt om de resultaten van deze frauduleuze ‘poging’ tot isolatie te bepalen, waarbij elke echte wetenschap werd ontkend. Het geheel van deze zogenaamde analyse was niets meer dan een met voorbedachte rade poging om het publiek te misleiden,

Zoals ik in dit artikel ( nb. Link doet het niet meer)heb gemeld , is het aantal sterfgevallen dit jaar wereldwijd bijna hetzelfde of minder dan vorig jaar. Met andere woorden, er zijn geen extra sterfgevallen wereldwijd, en een vergelijkbare analyse van de sterfgevallen in de Verenigde Staten laat dezelfde conclusie zien. Die conclusie is dat er geen extra doden vallen. Dus waar is de ‘pandemie’? Het lijkt erop dat het aantal sterfgevallen als gevolg van kanker, hartaandoeningen, diabetes en vele andere ziekten en natuurlijke oorzaken dit jaar allemaal gedaald zijn. Dit is natuurlijk niet waar, het is alleen dat elke mogelijke dood wordt gecodeerd als een Covid-dood om de cijfers op te vullen, zodat de staat zijn angst kan blijven verspreiden. Dit maakt allemaal deel uit van het plan om deze zwendel levend te houden.

Dit virusplot is in de eerste graad ontworpen en jaren van tevoren gepland. Timing was buitengewoon belangrijk, omdat de bevolking als zwak genoeg en angstig genoeg moest worden beschouwd om het bedrog te accepteren dat er niet alleen een gevaarlijk virus aanwezig was, maar ook dodelijk genoeg was om iedereen te infecteren en grote aantallen mensen te doden. Dit gebeurde bijna van de ene op de andere dag, en binnen een paar weken was de hele natie op de knieën gebracht. Een staatsgreep van deze omvang is moeilijk voor te stellen, en bijna onmogelijk te geloven, maar pas van maart tot april van dit jaar veranderde de wereld van een open en functionerende wereld naar een die was gesloten en op instorten stond. Sinds die tijd zijn de zaken niet verbeterd, aangezien de rest van de lente en de zomer voortdurende verwoesting bracht. In die tijd werden er weer enkele dingen geopend, hoewel de beperkingen bleven gelden, maar dat was slechts een wortel die voor de mensen bungelde om de pandemische angst lang genoeg te bestendigen om naar het volgende griepseizoen te gaan. Nu zal de staatsterreur niet alleen hervatten, maar ook veel erger zijn. Dit is al duidelijk, aangezien er over de hele wereld meer lockdowns plaatsvinden, aangezien het aantal nepzaken blijft stijgen als gevolg van nep-PCR-tests. We komen nu in de meer gevorderde fase van deze samenzwering, en het laatste zetje begint, en zal hoogstwaarschijnlijk zonder pauze van start gaan nadat de belachelijke presidentsverkiezingen hebben plaatsgevonden. naarmate er meer lockdowns plaatsvinden over de hele wereld, terwijl het aantal nepzaken blijft stijgen als gevolg van nep-PCR-testen.

Er is echt geen tijd meer. Zonder massaal verzet, zonder serieuze terugval door grote aantallen mensen en zonder een weigering om de staatsmandaten te gehoorzamen, gaan we voor ongekende tijden. Alles wat de mensen te horen hebben gekregen over deze nep-‘virus’-noodsituatie is een leugen geweest. Dat was al die tijd het plan, en het zal elke dag erger en dodelijker worden totdat volledige controle is bereikt. Als dat eenmaal gebeurt, is er geen weg terug. Het is tijd om samen te staan, in plaats van toe te staan dat haat door je meesters wordt gekweekt.

‘We zullen ook beloven. Zolang het bloed blijft bestaan, zal ik weten dat uw goeds van mij zijn; u zult voelen dat mijn kracht de uwe is: op de dag van Armageddon, bij de laatste grote strijd van allen, dat ons huis samen staat en de pilaren niet vallen. . “re(Kyours: In the day oft of aOur House stand together and the pillars do not falR

zie ook: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=215530.

En: http://stateofthenation.co/?p=33197

En: https://blog.nomorefakenews.com/