Over Mindshaping (geestvorming / brein vormgeving)

herbloggen van John Kaminski. Google translate gebruikt en niet aangepast.

( Nb.: MiNDshaping staat voor Move into New Dimensions en brengt beweging waar energie, communicatie of actie stagneert. Door stil te staan bij de stilstand en de impact hiervan komt er ruimte voor beweging in de gewenste richting. MiNDshaping toont je de spiegel, maakt contact met je intenties en belemmerende factoren.)

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020

De motor van onze slavernij

DE DEFINITIE VAN ONZE TIJD: JOODSE CENSUUR

Statusupdate op weg naar de vergetelheid: Ja, je kunt je maar beter zorgen maken. Erg bezorgd.

Elke keer dat Facebook of Twitter of YouTube of Amazon datgene uitwist wat volgens de Joodse archonten (nb.: Archonten zijn in de gnostiek de bestuurders van het aardse noodlot. Hun doel is de menselijke ziel gevangen te houden tijdens haar aardse verblijf) van de wereld schadelijk is voor hun lafhartige ontwerp, ontstaan er automatische blokkades van je denkprocessen. Elke deplatforming ( nb.: Deplatforming, deplatformeren of ontplatformen is het voorkomen dat sprekers of auteurs, en daarmee hun opvattingen kunnen worden gehoord door hun de platformen voor hun uitingen te ontnemen.) van iemand die de waarheid vertelt waarvan de poppenspelers niet willen dat je het hoort, creëert een litteken in je denken en voegt een nieuwe en onnodige reflex toe aan je denkproces dat je uiterst voorzichtig moet zijn met wat je tegen iemand zegt, anders loop je in de problemen van de politiek correcte contacttracers die klaar staan om je leven te ruïneren met verstikkende maskers, nepproeven, vergiftigde lockdowns en niet-geteste en verkeerd gelabelde giftige vaccins, evenals laster, smaad en mogelijk moord.

Uw angst om publiekelijk beschaamd en financieel gecastreerd te worden, zorgt ervoor dat u uw mond houdt, zelfs als u met een verhard hart het meest barbaarse gedrag van uw zogenaamde regering waarneemt.

Als je zo handelt, krimpt angst je geest net zo zeker als Tylenol je hersenen doet krimpen. https://www.cosmopolitan.com/health-fitness/news/a56752/acetaminophen-side-effects/

In plaats van het te confronteren, zoekt de overgrote meerderheid toevlucht voor hun angst, redenerend dat als ze het allemaal negeren, het zal verdwijnen weg. Het zal niet.

Een groep mensen in de wereld is van plan om alle andere groepen mensen in de wereld te doden. De pseudo-religieuze heilige boeken van de wereld vertellen je er alles over. Dood de ongelovige. De volgende moord die moet worden onderzocht, is misschien wel die van jou.

Laat me je aandacht – nogmaals – vestigen op de onzichtbare vijfde colonne die de wereld regeert en alle naties saboteert met hun sadistische financiële wurging.

We zien het nu als de zich ontwikkelende communistische overname van de wereld, maar dit is slechts het begin van iets veel ergers.

Wat je bang bent om te denken

Waarom denk je dat Joden zo vaak en zo lang worden vervolgd?

Je begint de boodschap te begrijpen. Het is omdat Joden samenlevingen vernietigen. Egypte, India, China, Rome, Frankrijk, Rusland, Duitsland, Japan, Palestina, Servië, Irak, Afghanistan, Libië. . . hoeveel andere landen zijn vernietigd door Amerikaanse bommen en westerse dubbelspraak met goedgelovige Amerikanen die de meest duivelse misdaden begaan in opdracht van hun joodse meesters?

Vanwege de bedrieglijke kracht van de media realiseren maar weinig mensen zich tegenwoordig echt dat de moorddadige hand van de Jood achter al deze gruweldaden heeft gestaan?

En geen van hen beseft dat de Verenigde Staten het laatste slachtoffer van de Joden zijn. De ceremonie werd gehouden in Washington toen Donald Trump de Israëlische tsaar Netanyahu de sleutel van het Witte Huis gaf.

Concentreer alstublieft uw aandacht.

Dit is de bepalende kwestie van onze tijd – Joodse censuur. We hebben het al meer dan een eeuw meegemaakt in kranten, televisie en films; nu is het met Facebook, Google, Amazon en internet in het algemeen. Informatie die cruciaal is voor onze mentale en fysieke gezondheid wordt voortdurend gewijzigd en / of gewist uit de kennis van de wereld, en wordt vervangen door de gefabriceerde geschiedenis van nepnieuws geproduceerd door Joden. Kijk maar naar CNN, het totaal Joodse netwerk. CNN en alle andere Joodse communicatieplatforms zijn van mening dat al het nieuws dat kritiek heeft op de Joden verboden moet worden, zodat Joden door iedereen kunnen worden aanbeden als de goden die ze beweren te zijn. Bekijk het in de Talmoed, als je er een kunt vinden.

Het leek eerst alsof internet een pluspunt was voor onze opleidingen, een zegen voor kennis. Nu zien we duidelijker hoe het onze geest vormt en kennis elimineert die goed voor ons en slecht voor hen is. Met elke voorbijgaande opschorting van zogenaamd controversiële of nepnieuws-meningen, is internet de motor van onze slavernij geworden.

ADVERTENTIE!

Remdesivir heeft ‘geen betekenisvolle impact’

op de overleving van COVID-19, zo blijkt uit een enorme studie

https://www.livescience.com/remdesivir-survival-covid19-coronavirus.html

De totale balkanisering van cultuur in de VS tot kogelvrije containers van irrationaliteit, sluit elke mogelijkheid van beschaafd debat uit. Wat overblijft, is een eindeloze toename van nepacteurs, betaalde trollenlegers, bots, verontwaardiging van de menigte verpakt als chocoladerepen, totale hysterie.

– Pepe Escobar

De echte terroristen zijn de regering.

We moeten een hint halen uit de situatie in Zuid-Afrika, waar het zwarten is toegestaan blanken te doden zonder straf en al hun land en eigendommen zonder straf af te nemen. Als de racistische Kamala Harris president zou worden, zou het voor zwarten legaal worden om blanken in de Verenigde Staten ZONDER STRAF te doden.

Hetzelfde geldt voor joden. Hun zogenaamd heilige boek leert hen dat omdat ze superieure wezens zijn, ze bovenal burgerlijk recht zijn en het recht hebben om niet-joden te doden zonder straf als ze niet gepakt worden.

Kan iemand me alsjeblieft uitleggen hoe een pottenhandelaar tien jaar gevangenisstraf kan krijgen voor een joint, maar een betaalde politieke illegale buitenaardse flunkie een gebouw kan platbranden en zelfs niet voor de misdaad kan worden aangeklaagd? Waarom zijn er geen Antifa-brandstichters gearresteerd en beschuldigd van misdaden? Waarom worden alleen mensen die de rechten van blanken proberen te verdedigen, gearresteerd en waarschijnlijk tot lange gevangenisstraffen veroordeeld door de communistische agitators van de Democratische Partij, ook wel bekend als rechters?

Terwijl we de door George Soros gefinancierde districtsprocureurs in de VS observeren die geneigd zijn illegale buitenaardse gevangenen vrij te laten om Amerika verder te destabiliseren, realiseren de meeste mensen zich niet dat er in dit land geen echte wet en orde is, alleen politieke manipulatie die erop gericht is de samenleving te verstoren wat zal leiden tot de implementatie van de staat van beleg om de gekunstelde dreiging te bestrijden dat Antifa steden platbrandt en blanken vermoordt. https://capitalresearch.org/article/soros-aims-to-transform-the-justice-system-by-funding-da-races/

En nu hebben we geleerd dat er in dit land ook geen echte medische zorg is, aangezien de lockdowns, de vaccins en de ziekteverwekkende maskers allemaal de aanbeveling zijn van kwakzalvers die er alleen op uit zijn om veel geld te verdienen en zich niet al te veel zorgen te maken. over de mensen die ze vergiftigen, omdat ze meestal crimineel immuun zijn voor de schade die ze veroorzaken door hun gekke medische experimenten. Hoe constant schenden ze hun Hippocratische eed van Ten eerste, doe geen kwaad. Moordende doktoren zoals Fauci zouden de doodstraf moeten krijgen voor de doden en verwondingen die ze hebben veroorzaakt door hun catastrofale aanbevelingen.

De ventilator blunder

Dr. Cameron Kyle-Sidell, die aan de frontlinie in New York City werkt, zegt: ‘Zoiets hebben we nog nooit gezien! De getroffenen snakken letterlijk naar lucht. In feite doen de ventilatoren die de ziekenhuizen hebben geprobeerd te verkrijgen meer kwaad dan goed en zijn ze mogelijk verantwoordelijk voor het hoge sterftecijfer. Deze patiënten hebben geen hulp nodig bij het ademen – ze hebben meer zuurstof nodig als ze ademen. Dit is niet het teken van een besmettelijke ziekte, maar van een verstoring van onze mechanismen om energie te produceren en zuurstof naar de rode bloedcellen te krijgen. “

Dus is het coronavirus een besmettelijke slechterik? Bedenk dat onderzoekers niet konden aantonen dat de vreselijke Spaanse griep besmettelijk was. Het feit dat virussen eigenlijk nuttige exosomen zijn, en dat velen die positief testen symptoomvrij zijn, maakt hun rol als dader hoogst onwaarschijnlijk. Om deze vraag voor eens en voor altijd op te lossen, moeten we dezelfde besmettingsstudies doen die in 1918 niet besmettelijk waren. Ik zou graag de eerste vrijwilliger zijn.

Dit is een communistische overname. Je bent vervangbaar. Zwijg en gehoorzaam. Draag het masker. Van een slaaf.

Als Amerikanen patriottisch proberen te zijn, wat verdedigen en promoten ze dan? Willekeurige slachting? Totale corruptie?

Seksuele perverselingen die het bloed van gemartelde kinderen drinken?

Irakezen, Syriërs en Libanezen aan gruzelementen bombarderen om in de gunst te komen bij de Joodse miljardairs die vrijwel alle Amerikaanse politici controleren?

Zijn eigen burgers vergiftigen met Joodse pesticiden en voedseladditieven?

Houd je je aan het medische model van de Deep State om mensen permanent ziek te houden, zodat ze op een schijnbaar natuurlijke manier kunnen worden uitgeroeid?

Het complot om ons allemaal te doden (2004)

https://www.rudemacedon.ca/kaminski/04/1220-plot.html

Alleen de regering doet nog alsof de pandemie geen hoax is. Het doet dat om redenen die absoluut niets met medicijnen te maken hebben.

https://johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/286-mindshaping

John Kaminski is een schrijver die aan de Golfkust van Florida woont, constant probeert te achterhalen waarom we onszelf vernietigen, en een corrupt geloofssysteem aanwijst als de motor van onze ondergang. Steun zijn werk, uitsluitend afhankelijk van bijdragen van lezers, per post: 6871 Willow Creek Circle # 103, North Port FL 34287 VS.

http://johnkaminski.org

http://www.serendipity.li/jsmill/kaminski01.htm

( Nb.: ik ben het niet met alles eens. Ik vind de term joods te gemakkelijk gebruikt. Het gaat om de khazaren maffia)