Over een leugenwereld 4

herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Lockdown Lunacy is typisch occult gedrag 15 oktober 2020 zie voor afbeeldingen de links

Nadat de mensheid de vermelding van God in een beleefde samenleving heeft verbannen, wordt ze opgenomen in een satanische sekte die bedrog, intimidatie en dwang gebruikt om te controleren. https://www.henrymakow.com/2019/05/ten-signs-western-society.html

CJ Hopkins schrijft, een kenmerk van totalitarisme is “massa-conformiteit met een psychotisch en volledig waanvoorstellingen officieel verhaal.”

Dit is typisch occult gedrag. Satanische sekten beheersen en exploiteren hun leden door ze ziek te maken of ze te laten denken dat ze ziek zijn.

Hopkins lijkt niet te beseffen dat deze “totalitaire” sekte niet nieuw is, maar een eeuwenoude satanische samenzwering, gebaseerd op joods kabbalisme, dwz satanisme , communisme en vrijmetselarij. https://www.henrymakow.com/the_destuctive_principle_of_th.html

Zie ook – Waarom Cabala Satanisch is. https://www.henrymakow.com/2020/07/kabbalah-explains-scamdemic.html

Het masker, de vaccinatie en het gezondheidspaspoort duiden op lidmaatschap van deze wereldwijde sekte die de kabbalistische bankiers dient, en hun volgelingen, onze ‘leiders’. Uw bereidheid om een leugen te aanvaarden komt neer op het aanvaarden van de grote bedrieger, lucifer.

Het gevoel dat ik krijg is: als we weigeren mee te spelen, gaan we dood (Amulek). Ze hebben goed en kwaad omgedraaid, en de goyim zijn ongelovigen die moeten sterven. https://www.bitchute.com/video/sti1P238Bf5s/

COVID-lockdowns en economische ineenstorting kunnen de eerste stappen zijn op weg naar onze uitroeiing

De Covidiaanse cultus door CJ Hopkins https://consentfactory.org/2020/10/13/the-covidian-cult/

(uittreksel door henrymakow.com)

Het gebeurt momenteel met de meeste van onze samenlevingen. Een officieel verhaal wordt geïmplementeerd. Een totalitair officieel verhaal. Een totaal psychotisch officieel verhaal, niet minder waanvoorstellingen dan dat van de nazi’s, of de familie Manson, of welke andere sekte dan ook.

De meeste mensen kunnen niet zien dat het gebeurt, om de simpele reden dat het hen overkomt. Ze kunnen het letterlijk niet herkennen. De menselijke geest is buitengewoon veerkrachtig en inventief wanneer hij over zijn grenzen wordt geduwd. Vraag het iemand die worstelt met psychose of te veel LSD heeft ingenomen. We herkennen niet wanneer we gek worden. Wanneer de realiteit volledig uit elkaar valt, zal de geest een waanvoorstellingenverhaal creëren, dat net zo ‘echt’ lijkt als onze normale realiteit, omdat zelfs een waanvoorstelling beter is dan de grimmige, razende terreur van totale chaos.

Dit is waar totalitariërs en sekteleiders op rekenen, en die uitbuiten om hun verhalen in onze geest te implanteren, en waarom werkelijke initiatierituelen (in tegenstelling tot puur symbolische rituelen) beginnen met het aanvallen van de geest van de proefpersoon met terreur, pijn, fysieke uitputting, psychedelische drugs, of een ander middel om de perceptie van de werkelijkheid van het subject uit te wissen. Zodra dat is bereikt, en de geest van de proefpersoon begint wanhopig een nieuw verhaal te construeren om de cognitieve chaos en het psychologische trauma dat het doormaakt, te begrijpen, is het relatief eenvoudig om dat proces te ‘begeleiden’ en welk verhaal dan ook te implanteren, ervan uitgaande je hebt je huiswerk gedaan.

En dit is de reden waarom zoveel mensen – mensen die totalitarisme gemakkelijk kunnen herkennen in sekten en in andere landen – het totalitarisme dat nu vorm aan het nemen is, niet recht voor hun gezicht (of liever, recht in hun hoofd) kunnen zien . Evenmin kunnen ze de waanachtige aard van het officiële “Covid-19” -verhaal waarnemen, net zo min als degenen in nazi-Duitsland konden waarnemen hoe volledig waanvoorstellingen hun officiële “meesterras” -verhaal was. Zulke mensen zijn niet onwetend en ook niet dom. Ze zijn met succes ingewijd in een sekte, wat in wezen totalitarisme is, zij het op maatschappelijke schaal.

Hun initiatie in de Covidian Cult begon in januari, toen de medische autoriteiten en de bedrijfsmedia The Fear aanzetten met projecties van honderden miljoenen doden en nepfoto’s van mensen die dood op straat vielen. De psychologische conditionering gaat al maanden door. De wereldwijde massa is onderworpen aan een constante stroom van propaganda, gefabriceerde hysterie, wilde speculatie, tegenstrijdige richtlijnen, overdrijvingen, leugens en smakeloze theatrale effecten. Vergrendelingen. Spoedeisende veldhospitalen en mortuaria. Het zingend-dansende NHS-personeel. Death vrachtwagens.

Overvolle ICU’s. Dode Covid-baby’s. Gemanipuleerde statistieken. Goon-squadrons. Maskers. En al de rest.

Acht maanden later zijn we er. Het hoofd van het Health Emergency Programme bij de WHO heeft in feite een IFR van 0,14% bevestigd, ongeveer hetzelfde als de seizoensgriep. En hier zijn de laatste schattingen van het overlevingspercentage van het Center for Disease Control:

Leeftijd 0-19 … 99,997% Leeftijd 20-49 … 99,98% Leeftijd 50-69 … 99,5% Leeftijd 70+ … 94,6% Het “wetenschap” -argument is officieel voorbij. Een toenemend aantal doktoren en medische experts breken de gelederen en leggen uit hoe de huidige massahysterie over ‘gevallen’ (die nu volkomen gezonde mensen omvat) in wezen zinloze propaganda is, bijvoorbeeld in dit segment over ARD, een van de grote reguliere Duitse TV-zenders.

En dan is er nog het bestaan van Zweden, en andere landen die niet spelen met het officiële Covid-19-verhaal, dat een aanfluiting maakt van de aanhoudende hysterie.

Ik ga niet verder met het ontmaskeren van het verhaal. Het punt is dat de feiten allemaal beschikbaar zijn. Niet van websites van “complottheoretici”. Van reguliere verkooppunten en medische experts. Van het Center for Fucking Disease Control.

Wat helemaal niet uitmaakt, niet voor de leden van de Covidian Cult. Feiten doen er niet toe voor totalitariërs en sekteleden. Waar het om gaat, is loyaliteit aan de sekte of de partij.

Dit betekent dat we een ernstig probleem hebben, degenen onder ons voor wie feiten nog steeds van belang zijn, en die hebben geprobeerd ze te gebruiken om de Covidiaanse sekteleden ervan te overtuigen dat ze het bij het verkeerde eind hebben over het virus … omdat ze op dit moment acht maanden duren.

Hoewel het cruciaal is om de feiten te blijven rapporteren en ze met zoveel mogelijk mensen te delen – wat steeds moeilijker wordt door de censuur van alternatieve en sociale media – is het belangrijk om te accepteren waar we mee te maken hebben. Waar we mee te maken hebben, is geen misverstand of een rationeel argument over wetenschappelijke feiten. Het is een fanatieke ideologische beweging. Een wereldwijde totalitaire beweging … de eerste in zijn soort in de menselijke geschiedenis.

Het is geen nationaal totalitarisme, want we leven in een mondiaal kapitalistisch imperium dat niet wordt geregeerd door natiestaten, maar eerder door supranationale entiteiten en het mondiale kapitalistische systeem zelf. En daardoor is het cult / cultuur-paradigma omgekeerd. In plaats van de cultus die als een eiland binnen de dominante cultuur bestaat, is de cultus de dominante cultuur geworden, en degenen onder ons die zich niet bij de cultus hebben aangesloten, zijn de geïsoleerde eilanden erin geworden.

Eerste reactie van Tony B

Dit ding is niet zozeer analoog aan nazi-Duitsland als aan de sovjet en zelfs nog dichter bij het vroege communistische China. In de eerste plaats is het, zoals u al zei, wereldwijd, niet nationaal. Wat nog belangrijker is, het is een gecoördineerde aanval in elke natie door nationale verraderlijke myrmidonen op hun eigen volk, maar ontworpen, gefinancierd en belast, zoals deze dingen altijd zijn, door de Talmoedische / cabal / vrijmetselaars / satanische types aan de top die hun leiderschap, maar nogmaals, NOG STEEDS.

Door bijna iedereen gemist is het ware doel van deze “reset” die berust op het overnemen van de banen van de massa door robots. De tip is dat ze geen ‘werkloosheid’ noemen, maar in plaats daarvan een ‘universeel basisinkomen’. Dit is nu al een noodzaak omdat robots te veel fabrieksbanen aannemen. Op verschillende plaatsen in de wereld lijden mensen al honger door gebrek aan werk. Deze mensen zullen spoedig hun situatie beseffen en de oorlog verklaren aan degenen die robots gebruiken en hun middelen om te overleven stelen.

Gelooft iemand die in staat is om te denken dat deze wrede, moorddadige aanhangers van talmudische / satanische overtuigingen, dat goyim slechts dieren zijn die naar believen kunnen worden gebruikt of misbruikt, lang bereid zal zijn om goyim-families een vast inkomen te betalen om te overleven? Zeggen deze zelfde mensen niet dat iedereen die zij niet zijn, naar believen kan worden vermoord? Hebben deze gelovigen in talmudisch satanisme in minder dan een eeuw niet de moord op meer dan 80 miljoen mensen in de Sovjet-Unie georkestreerd? Meer in China? En met veel minder wereldmacht dan nu?

Gods straf voor de mensheid (voor ongehoorzaamheid) was dat ze voor zichzelf zouden zorgen “door het zweet van hun voorhoofd al hun dagen”, maar de mensen van de duivel zeggen dat, aangezien ze niet langer nodig zijn voor HUN verheerlijking, ze gewoon niet meer zullen hebben dagen. DAT is waar deze hele covid-onzin echt over gaat. DAT is de behoefte aan “isolatiekampen” die niets anders zullen zijn dan slagerijen van mensen. En het zal niet eindigen voordat al degenen die WEL door de hoepels van angst springen in samenwerking, ook hetzelfde lot zullen ondergaan. Leugenaars liegen en moordenaars vermoorden.

De juiste oplossing voor dit wereldprobleem is om de robots te doden, maar zoals gewoonlijk doden deze satanische types liever de niet langer benodigde mensen als winstgevender.

Het is in de ergste mate roekeloos om deze mensen in elk opzicht te tolereren, laat staan om aan hun eisen te voldoen. God is niet tegen zelfverdediging. Evenmin zijn mannen vrouwen en kinderen die naar hen op zoek zijn voor hun behoeften, alsook voor hun veiligheid en bescherming.

Opmerkingen voor “Lockdown Lunacy is typisch occult gedrag”

Essel zei (16 oktober 2020):

Hieraan moet worden toegevoegd, wat niet voldoende is opgemerkt, dat dit alles niet mogelijk zou zijn geweest zonder de actieve medeplichtigheid van de overgrote meerderheid van de medische beroepsgroep (en zijn satellieten: verpleegsters, apotheken, ambulancechauffeurs, enz.). In het beste geval was men in het gunstigste geval tevreden met het prijzen van de weinige beroemde doktoren zoals prof. Montagnier, die de inconsistenties van het officiële verhaal aan de kaak stelde (zonder zelfs maar de belangrijkste te noemen).

Het moet echter bekend zijn, en daarom heb ik het erover met betrekking tot het thema van het artikel, dat het eerste jaar van medische studies in alle landen in wezen een mentale manipulatie is zoals hier beschreven en een genadeloze darwinistische selectie. van de meest bekwame om te doen wat het systeem hun zegt te doen, onafhankelijk van de realiteit, tegenstrijdigheden, rede en gezond verstand.

Het is geen echte wetenschappelijke training, maar een echte training van “deltacommando’s” (zei een chirurg) precies volgens de hier beschreven methoden. En die zijn slechts een lichte en algemene openbare versie van de MK-Ultra-misbruiken.

Henry, op een dag moet je je neus in het eerste jaar van de medische school steken. Je zult versteld staan van wat je ontdekt …

https://www.henrymakow.com/2020/10/lockdown-lunacy-is-satanic-cult-behavior.html

“Waarom ondermijnen de media wetenschap en gegevens ???” Om dezelfde reden ondermijnen de politieke marionetten de wetenschap en de data. Net zoals banksterjoden controle hebben over hun marionettenpolitici wiens campagnes worden gefinancierd door banksters, zo controleren de banksters ook de hoofden van alle joodse mediakanalen.

Als u ‘joodse media’ googelt en onderzoekt wie de eigenaar is van BBC, jewspapers, uitgeverijen, AP, Reuters, MGM, Hollywood, ABC, NBC, CBS, Fox, CNN, massamedia, kunt u zelf zien dat massamedia worden gecontroleerd door Joden.

De bankiers hebben steeds meer van hun marionetten opgezet in de politiek, de media, het hoofdkantoor van bedrijven en al dergelijke machtsposities, althans zo ver als toen ze de presidentsverkiezingen van 1912 manipuleerden voor hun marionet Woodrow Wilson.

Inmiddels zijn alle machtsinstellingen zo besmet met banksterpoppen dat bankiers nu de volledige controle over de wereld hebben. Zoals de bankiers hebben gedocumenteerd in hun Protocols of Zion, zijn ze van plan ons tot slaaf te maken. Maar in plaats van ons slaven te noemen, noemen ze ons arbeiders, arbeiders, managers, obers, schoonmaaksters, enz.

De banksters gebruiken covid, sociale afstandelijkheid, lockdowns, maskers om de oude christelijke wereldorde te helpen vervangen door hun joodse wereldorde –

Covid-maskers zijn een voorwendsel voor door bankiers gefinancierde rent-a-riot-mobs zoals BLM en ANTIFA om maskers te dragen terwijl ze rellen, plunderen, verbranden, terroriseren en vernietigen. De reden dat marionettenpolitici rellen toestaan terwijl ze het kerkbezoek verbieden, is dat banksters hun marionettenpolitici opdroegen dat te doen. Rellen worden al eeuwenlang gebruikt bij omverwerpingen van de overheid.

Sociale distantie en lockdown worden gebruikt als voorwendsel om mensen te bevelen niet samen te komen in kerken en op plaatsen waar eerlijke mensen verzetsbewegingen zouden kunnen vormen tegen de covid-zwendel en het kwaad van de jodenwereldorde.