Over een leugenwereld 2

Herbloggen van Chuck Baldwin. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Een leugen uit de kuilen van de hel Gepubliceerd 15 oktober 2020 zie link onderaan.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Centers for Disease Control (CDC) – die samen de grootste wereldwijde fraude in de wereldgeschiedenis hebben georkestreerd en die de hele planeet door het leger en de politie hebben afgesloten, resulterend in miljoenen verloren banen en miljoenen mensen in armoede , miljoenen mensen die gevangenen worden in verpleeghuizen en zelfs in hun eigen huis, onnoemelijk gebroken gezinnen, verwoeste carrières en zelfmoorden – hebben onlangs twee rapporten gepubliceerd die het geaccepteerde corona-verhaal dat door beide organisaties wordt bevorderd, doorbreken. Normaal gesproken zal bijna niemand in de reguliere media deze rapporten behandelen, dus waarschijnlijk heb je er niets over gehoord.

Eerste rapport:

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft eindelijk bevestigd wat wij (en veel experts en studies) al maanden zeggen: het coronavirus is niet dodelijker of gevaarlijker dan de seizoensgriep.

De top van de WHO maakte deze aankondiging tijdens een speciale sessie van de 34-koppige raad van bestuur van de WHO op maandag 5 oktober, het leek gewoon niemand te begrijpen.

In feite leken ze het zelf niet helemaal te begrijpen.

Tijdens de sessie onthulde dr. Michael Ryan, het hoofd van noodsituaties van de WHO, dat zij geloven dat ongeveer 10% van de wereld besmet is met Sars-Cov-2. Dit is hun “beste schatting”, en een enorme stijging ten opzichte van het aantal officieel erkende gevallen (ongeveer 35 miljoen).

Dr. Margaret Harris, een woordvoerster van de WHO, bevestigde later het cijfer en verklaarde dat het gebaseerd was op de gemiddelde resultaten van alle brede seroprevalentiestudies die over de hele wereld zijn uitgevoerd.

Hoezeer de WHO dit ook als een slechte zaak probeerde te maken – Dr. Ryan zei zelfs dat het betekent dat “de overgrote meerderheid van de wereld in gevaar blijft” – het is eigenlijk goed nieuws. En bevestigt nogmaals dat het virus niet zo dodelijk is als iedereen had voorspeld.

De wereldbevolking telt ongeveer 7,8 miljard mensen , als 10% besmet is, zijn dat 780 miljoen gevallen. Het wereldwijde dodental dat momenteel wordt toegeschreven aan Sars-Cov-2-infecties is 1.061.539 .

Dat is een sterftecijfer voor infecties van ongeveer 0,14%. Helemaal in lijn met de seizoensgriep en de voorspellingen van veel experts van over de hele wereld.

0,14% is meer dan 24 keer LAGER dan het “voorlopige cijfer” van de WHO van 3,4% in maart . Dit cijfer werd gebruikt in de modellen die werden gebruikt om lockdowns en ander draconisch beleid te rechtvaardigen.

Gezien de overrapportage van vermeende Covid-sterfgevallen , is de IFR waarschijnlijk zelfs lager dan 0,14%, en zou kunnen aantonen dat Covid veel minder gevaarlijk is dan griep.

Denk er eens over na: het Amerikaanse volk heeft zichzelf toegestaan in een gigantische openluchtgevangenis te worden geplaatst, waardoor het hen verboden is naar het werk te gaan, naar de kerk te gaan, ergens heen te gaan zonder een stomme gezichtsluier, naar films te gaan, van concerten te gaan. , van naar sportevenementen gaan, van naar bars of restaurants gaan, van kapsalons of kapperszaken, hen dwingen hun bedrijf te sluiten, hen dwingen hun winkels te sluiten, hen te dwingen hun winkels te sluiten, hen te dwingen hun kerken te sluiten – in feite hen dwingen om vrijwel al hun door God gegeven, grondwettelijk beschermde vrijheden op te geven.

WAARVOOR? Voor een virus dat minder schadelijk is dan de seizoensgriep. En WIE geeft het toe.

Tweede rapport:

Het CDC-document is getiteld: CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel. Het is gedateerd 13 juli 2020.

Begraven diep in het document, op pagina 39, in een sectie met de titel ‘Prestatiekenmerken’, hebben we dit: ‘Aangezien er momenteel geen gekwantificeerde virusisolaten van de 2019-nCoV beschikbaar zijn, zijn assays [diagnostische tests] ontworpen voor detectie van de 2019 -nCoV-RNA werd getest met gekarakteriseerde voorraden van in vitro getranscribeerd RNA van volledige lengte … “

De sleutelzin daar is: “Aangezien er momenteel geen gekwantificeerde virusisolaten van de 2019-nCoV beschikbaar zijn …”

Elk object dat bestaat, kan worden gekwantificeerd, dat wil zeggen gemeten. Het gebruik van de term “gekwantificeerd” in die zin betekent: de CDC heeft geen meetbare hoeveelheid van het virus, omdat het niet beschikbaar is. DE CDC HEEFT GEEN VIRUS.

Een andere tip is het gebruik van het woord ‘isolaten’. Dit betekent dat GEEN GEÏSOLEERD VIRUS BESCHIKBAAR IS.

Een andere manier om het te zeggen: NIEMAND HEEFT EEN GEÏSOLEERD SPECIMEN VAN HET COVID-19 VIRUS.

NIEMAND HEEFT HET COVID-19-VIRUS GEÏSOLEERD.

DERHALVE HEEFT NIEMAND BEWEZEN DAT HET BESTAAT.

Alsof dit nog niet genoeg is van een openbaring om de wereld te choqueren, gaat de CDC verder met te zeggen dat ze een diagnostische PCR-test presenteren om het virus-dat-niet-geïsoleerd is te detecteren … en de test zoekt naar RNA dat wordt verondersteld afkomstig te zijn van het virus waarvan niet is bewezen dat het bestaat.

Dus nu zegt de CDC dat ze niet kunnen bewijzen dat het coronavirus zelfs maar bestaat.

Ik zeg nogmaals, dit hele coronavirus-verhaal is de grootste wereldwijde fraude in de wereldgeschiedenis. In feite is deze fraude zo groot dat ze niet in natuurlijke termen kan worden verklaard. De enorme omvang van dergelijke wereldwijde verwoesting, ontwrichting en decimering van vrijheid en natuurlijk leven kan alleen worden verklaard in termen van het bovennatuurlijke.

Ja, ik zeg het ronduit: de coronafraude is een werk van boze geesten. Het is een leugen uit de pits van de hel.

Dit betekent dat de medische professionals, lokale en provinciale gezondheidsraden, staatsgouverneurs, burgemeesters, gemeenteraden, provinciale commissies, schoolbesturen, overheidsbureaucraten, mediaprofessionals, Big Tech-managers en PASTORS die blindelings meegaan met het corona-verhaal, worden gemanipuleerd door boze geesten.

Er kan geen andere verklaring zijn.

En de echte les van de coronafraude is het bijna universele gebrek aan geestelijk onderscheidingsvermogen en moed binnen de Kerk. Als ik gelijk heb dat de coronafraude een creatie is van de donkere gebieden van de onderwereld, is het ENIGE antwoord erop het hemelse licht van spirituele waarheid. Dat betekent dat DE KERK moet reageren.

Behalve dat is het niet!

Pastors zwijgen. TV-predikers zwijgen. Evangelisten zwijgen. Christelijke opvoeders zwijgen. Christelijke auteurs zwijgen. Christelijke radio-omroepen zwijgen. Christelijke doktoren zwijgen. Christelijke advocaten zwijgen. Christelijke zakenlieden zwijgen. Christenen in de kerkbanken zwijgen. Afgezien van een paar dierbare, is de hele Kerk volkomen, schandelijk STIL.

Het enige waar christenen zich op kunnen concentreren, is de herverkiezing van Donald Trump. Ze zijn absoluut ongevoelig voor het feit dat dit allemaal op TRUMP’S HORLOGE gebeurde – en met zijn hulp. Donald Trump is net zo goed een stroman van boze geesten als ieder ander in Washington, DC

In feite ontdekte ik net dat hier in Montana de bevelen van de gouverneur voor noodgevallen en rampen maanden geleden zijn verlopen. De enige Emergency Order (EO) die van kracht is, de EO die het valse corona-verhaal handhaaft, de EO die bedrijven gesloten houdt, kerken gesloten houdt, theaters gesloten houdt, concertzalen en sportevenementen gesloten houdt en die mensen dwingt tot een pijnlijk isolement en hen dwingt om die stomme gezichtsluiers te dragen, is de noodbevel van Donald Trump.

Kijk goed naar uw staatswetten, mensen, want ik vermoed dat veel staten eveneens voornamelijk lijden onder de Trumps noodbevel – dezelfde noodbevel die biljoenen belastinggeld naar het voortbestaan van het nepcorona-verhaal en de gigantische bedrijven die hiervan profiteren van het.

Als Donald Trump echt een einde wilde maken aan de lockdowns, shutdowns, sluitingen, enz., Als hij echt wilde dat Amerikanen weer aan het werk gingen, als hij echt wilde dat het Amerikaanse volk hun leven en hun vrijheden herstelde, zou hij zijn noodbevel intrekken NU.

Dus waarom heeft hij het niet gedaan?

Christenen gaan er dwaas van uit dat deze nachtmerrie zal verdwijnen nadat Trump is herkozen. Het zal niet, want dit is GEEN politieke of natuurlijke aanval; dit is een bovennatuurlijke of spirituele aanval die alleen kan worden verslagen door een bovennatuurlijke en spirituele tegenaanval – een tegenaanval die niet is gekomen. Na zoveel tijd zonder zinvolle reactie van Amerika’s spirituele leiders, weten de machten van de duisternis dat de Kerk onwetend, machteloos en traag is. Daardoor staat niets hen in de weg.

De machtselite is al begonnen aan de volgende fase van onze openluchtgevangenis. Als je dat niet gelooft, lees dan dit:

Google werkte onlangs samen met het Pentagon als onderdeel van het nieuwe, AI-gestuurde “Predictive Health” -programma. Hoewel Google voorlopig alleen gericht is op “voorspellende kankerdiagnoses”, hebben Google en het leger klaarblijkelijke plannen om het AI-model voor het automatiseren en voorspellen van Covid-19-diagnoses uit te breiden.

Hier is de rest van het huiveringwekkende rapport.

Ze plannen de oprichting van een echte Minority Report- samenleving, behalve VEEL ERGER.

De beslissing van Trump om het Amerikaanse leger te gebruiken om coronavaccins en / of andere Big Pharma-oplossingen te leveren voor de nepcoronapandemie, is niet onbelangrijk. Het heeft niets te maken met het versnellen van een wondermedicijn naar het hart van Amerika voor onze medische genezing. Het heeft alles te maken met het samenvoegen van de Amerikaanse gezondheidszorg en de farmaceutische industrie met het Amerikaanse leger voor onze slavernij in de nabije toekomst.

Joe Biden is natuurlijk niet beter.

Nogmaals, dit is geen politiek probleem; het is een spiritueel probleem. En zolang christenen hun verantwoordelijkheid blijven ontlopen om spirituele oplossingen op spirituele problemen toe te passen en zichzelf blijven vertellen dat hun nationale redding afhangt van verraderlijke, gewetenloze politici, des te meer ze hun eigen slavernij helpen en stimuleren.

Zoals eerder vermeld, is het nep coronaverhaal een leugen die uit de pits van de hel wordt gegooid. Het is de hoogste tijd voor christenen om op te staan en dat te zeggen. Christus vertelde ons dat de poorten van de hel de kerk niet zouden overweldigen. Dus waarom bestormt de kerk de poorten niet? De Bijbel vertelt ons dat wanneer we de boze weerstaan, hij van ons zal vluchten. Dus, wanneer zal de kerk zich verzetten?

De toekomst van Amerika is niet in handen van de politici; het is in handen van de mannen op de kansels. En tot nu toe hebben de meesten van hen alleen hun handen gewassen.

https://chuckbaldwinlive.com/Articles/tabid/109/ID/4069/A-Lie-Pitched-From-The-Pits-Of-Hell.aspx