Over hersenschade door maskers

Herbloggen. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Hersenschade door maskers kan niet worden teruggedraaid

Geplaatst op 12 oktober 2020 door State of the Nation zie daar de afbeeldingen

Covid-19-maskers zijn een misdaad tegen de mensheid en kindermishandeling

Health & Money News

Het volgende is een transcriptie van de hoogtepunten (door Henna Maria) van Dr. Margarite Griesz-Brisson’s recente uiterst dringende videoboodschap, die on-air vanuit het Duits in het Engels werd vertaald door Claudia Stauber . Video aan het einde van het transcript.

Dr. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD is een adviseur neuroloog en neurofysioloog met een doctoraat in de farmacologie, met speciale interesse in neurotoxicologie, omgevingsgeneeskunde, neuroregeneratie en neuroplasticiteit. Dit is wat ze te zeggen heeft over maskers en hun effecten op onze hersenen:

Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zal ongetwijfeld leiden tot zuurstoftekort en een overstroming van kooldioxide. We weten dat het menselijk brein erg gevoelig is voor zuurstoftekort. Er zijn bijvoorbeeld zenuwcellen in de hippocampus, die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen zijn – ze kunnen niet overleven. De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem.

Als je echter chronisch zuurstoftekort hebt, verdwijnen al die symptomen omdat je eraan went. Maar uw efficiëntie blijft verminderd en het tekort aan zuurstof in uw hersenen blijft toenemen.

We weten dat het ontwikkelen van neurodegeneratieve ziekten jaren tot decennia duurt. Als u vandaag uw telefoonnummer vergeet, is de storing in uw hersenen al 20 of 30 jaar geleden begonnen.

Terwijl je denkt dat je eraan gewend bent geraakt je masker te dragen en je eigen uitgeademde lucht opnieuw in te ademen, worden de degeneratieve processen in je hersenen versterkt naarmate je zuurstofgebrek voortduurt.

Het tweede probleem is dat de zenuwcellen in uw hersenen zich niet normaal kunnen delen. Dus in het geval dat onze regeringen genereus zullen toestaan om de maskers te verwijderen en binnen een paar maanden weer vrij zuurstof te ademen, zullen de verloren zenuwcellen niet langer worden geregenereerd. Wat weg is, is weg.

[..] Ik draag geen masker, ik heb mijn hersenen nodig om na te denken. Ik wil een helder hoofd hebben als ik met mijn patiënten te maken heb, en niet onder een door kooldioxide geïnduceerde anesthesie.

[..] Er is geen ongegronde medische vrijstelling van gezichtsmaskers, omdat zuurstofgebrek gevaarlijk is voor elk brein. Het moet de vrije beslissing van elk mens zijn of ze een masker willen dragen dat absoluut niet effectief is om zichzelf tegen een virus te beschermen.

Voor kinderen en adolescenten zijn maskers een absoluut nee-nee. Kinderen en adolescenten hebben een extreem actief en adaptief immuunsysteem en hebben een constante interactie met het microbioom van de aarde nodig. Hun brein is ook ongelooflijk actief, omdat er zoveel te leren is. Het brein van het kind, of het brein van de jeugd, dorst naar zuurstof. Hoe metabolisch actiever het orgaan is, hoe meer zuurstof het nodig heeft. Bij kinderen en adolescenten is elk orgaan metabolisch actief.

Het is niet alleen gevaarlijk voor hun gezondheid om de hersenen van een kind of adolescent van zuurstof te onthouden of op enigerlei wijze te beperken, het is ook absoluut crimineel. Zuurstoftekort remt de ontwikkeling van de hersenen en de schade die daardoor is opgetreden KAN NIET worden teruggedraaid.

Foto – Hersenschade door gebrek aan zuurstof

Het kind heeft de hersenen nodig om te leren, en de hersenen hebben zuurstof nodig om te functioneren. Daar hebben we geen klinische studie voor nodig. Dit is een eenvoudige, onbetwistbare fysiologie. Bewust en opzettelijk veroorzaakt zuurstoftekort is een absoluut opzettelijk gevaar voor de gezondheid en een absolute medische contra-indicatie.

Een absolute medische contra-indicatie in de geneeskunde betekent dat dit medicijn, deze therapie, deze methode of maatregel niet mag worden gebruikt – niet mag worden gebruikt. Om een ​​hele bevolking te dwingen een absolute medische contra-indicatie met geweld te gebruiken, moeten hiervoor duidelijke en ernstige redenen zijn, en de redenen moeten worden voorgelegd aan bevoegde interdisciplinaire en onafhankelijke instanties om te worden geverifieerd en geautoriseerd.

Als dementie over tien jaar exponentieel toeneemt en de jongere generaties hun door God gegeven potentieel niet kunnen bereiken, zal het niet helpen om te zeggen “we hadden de maskers niet nodig”.

[..] Hoe kunnen een dierenarts, een software-distributeur, een zakenman, een elektrische autofabrikant en een natuurkundige beslissingen nemen over de gezondheid van de hele bevolking? Alstublieft lieve collega’s, we moeten allemaal wakker worden.

Ik weet hoe schadelijk zuurstofafname is voor de hersenen, cardioloog kent het voor het hart, de longarts weet het voor de longen. Zuurstoftekort beschadigt elk orgaan.

Waar zijn onze gezondheidsafdelingen, onze ziektekostenverzekering, onze medische verenigingen? Het zou hun plicht zijn geweest om krachtig tegen de lockdown te zijn en deze vanaf het begin te stoppen en te stoppen.

Waarom geven de medische raden straffen aan doktoren die mensen vrijstellingen verlenen? Moet de persoon of de arts serieus bewijzen dat zuurstofvervuiling schadelijk is voor mensen? Wat voor soort medicijn vertegenwoordigen onze artsen en medische verenigingen?

Wie is verantwoordelijk voor deze misdaad? Degenen die het willen afdwingen? Degenen die het laten gebeuren en meespelen, of degenen die het niet voorkomen? [..] Het gaat niet om maskers, het gaat niet om virussen, het gaat zeker niet om je gezondheid. Het gaat om veel veel meer. Ik doe niet mee. Ik ben niet bang.

[..] Je merkt het, ze nemen al onze lucht om te ademen.

De noodzaak van het uur is persoonlijke verantwoordelijkheid.

We zijn verantwoordelijk voor wat we denken, niet voor de media. We zijn verantwoordelijk voor wat we doen, niet voor onze superieuren. We zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid, niet voor de Wereldgezondheidsorganisatie. En we zijn verantwoordelijk voor wat er in ons land gebeurt, niet de overheid. “

http://stateofthenation.co/?p=31693

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1448632362193051&id=100011389044151

bekijk hier de video: