Over oorlogen en wereldcontrole 6

zie voor deel 1: http://b-wust.nl/?p=3242

zie voor deel 2: http://b-wust.nl/?p=3252

zie voor deel 3: http://b-wust.nl/?p=3255

zie voor deel 4: http://b-wust.nl/?p=3258

zie voor deel 5: http://b-wust.nl/?p=3265

Herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Nog even lezen:

1987:

Edmond de Rothschild richt de World Conservation Bank op, die is ontworpen om schulden van derdewereldlanden naar deze bank over te dragen en in ruil daarvoor zouden die landen land aan deze bank geven. Dit is zo ontworpen dat de Rothschilds controle kunnen krijgen over de derde wereld die 30% van het landoppervlak van de aarde vertegenwoordigt.

Op 24 april onthult de Wall Street Journal het volgende: “De rol van Israël in Iran – contra-schandaal zal niet in detail worden onderzocht door panelen / door een speciale ingestelde groep .”

1988:

De ADL start een landelijke wedstrijd voor rechtenstudenten om anti-haatwetgeving voor minderheidsgroepen op te stellen. Die wedstrijd wordt gewonnen door een man genaamd Joseph Ribakoff, wiens stelling voorstelt dat niet alleen een hekel aan gemotiveerd geweld moet worden verboden, maar ook alle woorden die stimuleren: achterdocht; wrijving; een hekel hebben aan; en mogelijk geweld, deze moeten ook strafbaar worden gesteld.

Dit met een ADL-prijswinnende artikel suggereert dat niet alleen overheidsinstanties de vrijheid van meningsuiting in het algemeen moeten controleren en beperken, maar dat ze ook alle films moeten censureren die identificeerbare groepen bekritiseren. Bovendien, zelfs als de persoon die de verklaring aflegt het kan rechtvaardigen, bijvoorbeeld christenen die homoseksualiteit bekritiseren omdat de bijbel het uitdrukkelijk verbiedt, beweert Ribakoff dat de waarheid geen verdediging voor de rechtbank is.

Het enige bewijs dat een rechtbank nodig heeft om tot een veroordeling van haatzaaiende taal te komen, is dat er iets is gezegd en dat een minderheidsgroep of een lid van een dergelijke groep zich emotioneel beschadigd heeft gevoeld als gevolg van dergelijke kritiek. Daarom zou Jezus Christus op grond van deze voorstellen die de ADL minder dan 15 jaar later over de hele wereld tot wet heeft gedwongen, gearresteerd zijn als een haatmisdadiger.

Deze wet is bedoeld om de Rothschild-samenzwering te beschermen tegen onthulling, in die zin dat als je de criminele kliek van Rothschild bekritiseert, je als antisemitisch wordt beschuldigd en dus het risico loopt opgesloten te worden.

Philippe de Rothschild sterft.

1989:

Veel van de satellietstaten in Oost-Europa worden door de invloed van Glasnost opener in hun eisen vrij te komen van het communistische bestuur in hun republieken.

In 1989 vinden veel revoluties plaats, waarvan de meeste betrekking hebben op de omverwerping van hun respectieve communistische regeringen en de vervanging ervan door republieken.

Zo wordt de greep van de communisten op Oost-Europa (het IJzeren Gordijn) erg zwak. Uiteindelijk, als gevolg van Perestrojka en Glasnost, stort het communisme in elkaar, niet alleen in de Sovjet-Unie maar ook in Oost-Europa.

In Rusland ondernemen Boris Jeltsin (wiens vrouw de dochter is van het huwelijk van Joseph Stalin met Rosa Kaganovich) en de Republikeinse regering stappen om een einde te maken aan de macht van de communistische partij door de partij te schorsen en te verbieden en al hun eigendommen in beslag te nemen.

Dit symboliseerde de val van het communisme in Rusland en resulteerde in het begin van een massale uittocht van 700.000 Joden uit de voormalige Sovjet-Unie naar Israël.

In het Israeli Journal, Hotam (24 november 1989), staat een verslag van een toespraak die de toenmalige Israëlische vice-minister van Buitenlandse Zaken, Asjkenazische Jood, Binyamin Netanyahu, hield voor studenten aan de Bar Ilan University, waarin hij stelt:

“Israël had de onderdrukking van de demonstraties in China, toen de aandacht van de wereld op dat land gericht was, moeten uitbuiten om massale uitzettingen onder de Arabieren van de gebieden uit te voeren.”

De Rothschilds in Londen en Parijs kondigen de lancering aan van een nieuwe dochteronderneming, Rothschild GmbH, in Frankfurt, Duitsland.

1991:

Na de Iraakse invasie van Koeweit op 2 augustus 1990, begonnen de Verenigde Staten en Groot-Brittannië op 16 januari van dit jaar een luchtbombardement op doelen in Irak. Op 24 februari begon de grondcampagne, die 100 uur zou duren tot op 28 februari, toen een gruwelijke oorlogsmisdaad plaatsvond.

Deze misdaad was de afslachting van 150.000 Iraakse troepen met brandstofluchtbommen. Deze Irakezen waren op de vlucht over een drukke snelweg van Koeweit naar Basra. President George Herbert Walker Bush beval militaire vliegtuigen en grondeenheden van de Verenigde Staten om deze zich overgegeven troepen te doden, waarna ze met bulldozers werden platgewalst tot massale ongemarkeerde graven in de woestijn, waarvan sommige nog in leven.

President Bush gaf toen bevel de vijandelijkheden te staken. Wat was de betekenis van deze slachting en dat president Bush op deze dag de oorlog voorbij verklaarde? Wel, het was de dag dat de “Dag van Purim” dit jaar viel. Dit is de dag waarop de joden hun overwinning vieren op het oude Babylon, nu gevestigd binnen de grenzen van Irak, en een dag waarop de joden worden aangemoedigd om bloedige wraak te nemen op hun vermeende vijanden.

Op de Bilderberg-conferentie van 6 tot 9 juni van dit jaar, in Baden-Baden, Duitsland, legde David Rockefeller (een Rothschild) de volgende verklaring af:

“We zijn de Washington Post, de New York Times, Time Magazine en andere geweldige publicaties dankbaar waarvan de directeuren onze vergaderingen hebben bijgewoond en hun beloften van discretie al bijna 40 jaar hebben gerespecteerd. Het zou voor ons onmogelijk zijn geweest om ons plan voor de wereld te ontwikkelen als we in die jaren aan het licht van de publiciteit waren blootgesteld, maar de wereld is nu geavanceerder en bereid om op weg te gaan naar een wereldregering. De bovennationale soevereiniteit van een intellectuele elite en wereldbankiers verdient beslist de voorkeur boven de nationale zelfbeschikking die in de afgelopen eeuwen is toegepast. “

1992:

In maart werd Paul A. Volker, voormalig voorzitter van de Federal Reserve Board, voorzitter van het Europese bankbedrijf J. Rothschild, Wolfensohn and Co.

Stephen Bryen, betrapt op het aanbieden van vertrouwelijke documenten aan Israël in 1978, dient aan boord van het pro-Israëlische Joodse Instituut voor Nationale Veiligheidszaken, terwijl hij doorgaat als een betaalde consultant, met veiligheidsmachtiging, voor de export van gevoelige Amerikaanse technologie.

“The Samson Option”, door Seymour M. Hersh rapporteert,

“Illegaal verkregen inlichtingen vlogen zo volumineus van LAKAM (een geheime Israëlische inlichtingeneenheid, een Hebreeuws acroniem voor Wetenschappelijk Verbindingsbureau) naar de Israëlische inlichtingendienst dat een speciale codenaam, JUMBO, werd toegevoegd aan de veiligheidsmarkeringen die al op de documenten stonden. Er waren strikte bevelen, herinnerde Ari Ben-Menashe zich, “Alles wat met JUMBO was gemarkeerd, mocht niet met je Amerikaanse tegenhangers worden besproken.”

The Wall Street Journal meldt dat Israëlische agenten blijkbaar probeerden het uiterst geheime luchtspioncamerasysteem van Recon Optical Inc te stelen.

Op 16 september stort het Britse pond in wanneer valutaspeculanten onder leiding van Rothschild-agent, Ashkenazi Jood, George Soros, ponden lenen en verkopen voor Duitse marken, in de verwachting dat ze de lening in gedevalueerde valuta kunnen terugbetalen en het verschil kunnen innen.

Dit heeft tot gevolg dat de Britse minister van Financiën, Norman Lamont, een renteverhoging van 5% in één dag aankondigt en als gevolg daarvan Groot-Brittannië in een recessie drijft die vele jaren aanhoudt doordat grote aantallen bedrijven failliet gaan en de huizenmarkt instort.

Dit is precies op het juiste moment voor de Rothschilds, nadat ze in de jaren tachtig de Britse staatsbezit hadden geprivatiseerd, de aandelenkoers hadden opgedreven en vervolgens de markten hadden laten instorten, zodat ze ze konden opkopen voor centen op het pond, een kopie van wat Nathan Mayer Rothschild deed 180 jaar eerder, in 1812, de Britse economie aan.

Het kan niet genoeg worden benadrukt dat de toenmalige minister van Financiën, Norman Lamont, voordat hij parlementslid werd, een Merchant Banker was bij NM Rothschild and Sons, bij wie hij zich aansloot na het lezen van Economie in Cambridge.

1993:

Norman Lamont verlaat de Britse regering om terug te keren naar NM Rothschild and Sons als directeur, nadat zijn missie om de Britse economie te laten instorten ten behoeve van de Rothschilds is volbracht.

Voormalig congreslid Paul Findley publiceert zijn baanbrekende boek, Deliberate Deceptions: Facing the Facts About the US Israeli Relationship.

In dit boek somt hij de 65 resoluties van de Verenigde Naties tegen Israël uit de periode 1955 tot 1992 op, en de 30 veto’s van de Verenigde Staten namens Israël, die anders zouden hebben gezien dat Israël op dit moment 95 resoluties tegen hen had.

Het maakt niet uit, zelfs als de marionet van Israël, de Verenigde Staten, hen hielp anderen te terroriseren, zijn de 65 resoluties die tegen Israël zijn aangenomen meer dan alle resoluties die tegen alle andere landen samen zijn aangenomen.

Niet dat Israël teveel geeft om de standpunten van de Verenigde Naties als je bedenkt dat minder dan twee weken na de aanval van Israël op de USS Liberty (een aanval bedoeld om de Liberty te laten zinken en Egypte de schuld te geven, waardoor de VS in een oorlog met Egypte namens Israeli Lies, denk aan het Mossad-motto: “By Way Of Deception, Thou Shalt Do War”), verklaarde de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken, Aba Eban, over de Verenigde Naties,

“Als de Algemene Vergadering met 121 stemmen voor en 1 stemmen zou stemmen voor” Israël “, terugkerend naar de wapenstilstandslinies (grenzen van vóór juni 1967), zou” Israël “weigeren zich aan het besluit te houden,” New York Times – 19 juni 1967.

De ADL wordt betrapt op het uitvoeren van een massale spionageoperatie op critici van Israël, Arabisch-Amerikanen, de San Francisco Labour Council, ILWU Local 10, Oakland Educational Association, NAACP, Irish Northern Aid, International Indian Treaty Council, de Asian Law Caucus en de San Francisco politie.

De verzamelde gegevens werden naar Israël en in sommige gevallen naar Zuid-Afrika gestuurd. Druk van joodse organisaties dwingt de stad om de strafzaak te laten vallen, maar de ADL schikt een civiele rechtszaak voor een niet nader genoemd bedrag aan contanten.

1995:

Dr. Kitty Little, voormalig wetenschapper op het gebied van atoomenergie, beweert dat de Rothschilds nu 80% van de uraniumvoorraden in de wereld in handen hebben, waardoor ze een monopolie hebben op kernenergie.

De Defense Investigative Service verspreidt een memo waarin Amerikaanse militaire aannemers worden gewaarschuwd dat,

“Israël verzamelt agressief (Amerikaanse) militaire en industriële technologie.”

Het rapport verklaarde dat Israël informatie verkrijgt met behulp van,

“Etnische doelwitten, financiële verheerlijking, en identificatie en uitbuiting van individuele zwakheden” van Amerikaanse burgers.

1996:

In een rapport van de General Accounting Office, “Defense Industrial Security: Weaknesses in US Security Arrangements With Foreign-Owned Defense Contractors”, bleek dat volgens inlichtingenbronnen “Land A” (door inlichtingenbronnen geïdentificeerd als Israel, Washington Times, 22 februari 1996). ),

“Voert de meest agressieve spionageoperatie uit tegen de Verenigde Staten van welke Amerikaanse bondgenoot dan ook.”

Een pdf-bestand van het rapport is hier:

www.gao.gov/archive/1996/ns96064.pdf

Een niet-opgemaakte tekstversie is hier:

http://fas.org/man/gao/gao9664.htm

The Jerusalem Post (30 augustus 1996) citeerde het rapport,

“Geclassificeerde militaire informatie en gevoelige militaire technologieën zijn doelen met hoge prioriteit voor de inlichtingendiensten van dit land. “

Het rapport beschreef: “Een spionageoperatie geleid door de inlichtingenorganisatie die verantwoordelijk is voor het verzamelen van wetenschappelijke en technologische informatie voor (Israël), betaalde een Amerikaanse overheidsmedewerker om Amerikaanse geheime militaire inlichtingendocumenten te verkrijgen.”

Het Washington Report on Middle East Affairs (Shawn L. Twing, april 1996) merkte op dat dit was,

“Een verwijzing naar de arrestatie in 1985 van Jonathan Pollard, een civiele Amerikaanse marine-inlichtingenanalist die het Israëlische LAKAM-spionagebureau naar schatting 800.000 pagina’s aan geheime Amerikaanse inlichtingeninformatie heeft verstrekt.”

www.washington-report.org/backissues/0496/9604014.htm

In het GAO-rapport werd ook opgemerkt dat “verschillende burgers van (Israël) in de Verenigde Staten zijn betrapt op het stelen van gevoelige technologie die wordt gebruikt bij het vervaardigen van artilleriekanonnen.”

Een document van het Office of Naval Intelligence, “Worldwide Challenges to Naval Strike Warfare”, meldde dat,

“Amerikaanse technologie is via Israël verworven (door China) in de vorm van de Lavi-jager en mogelijk SAM (grond-lucht) rakettechnologie.”

Jane’s Defense Weekly (28 februari 1996) merkte op dat “tot nu toe de inlichtingengemeenschap niet openlijk de overdracht van Amerikaanse technologie (via Israël) naar China heeft bevestigd.” Het rapport merkte op dat dit “een dramatische stap voorwaarts betekent voor de Chinese militaire luchtvaart.” (Flight International, 13 maart 1996).

Amschel Rothschild, 41, wordt gewurgd met het zware koord van zijn eigen handdoekmantel in zijn hotelkamer in Parijs. De Franse premier beveelt de Franse politie om hun onderzoek af te sluiten, en Rupert Murdoch, geboren uit een joodse moeder en dus een jood naar Ashkenazische maatstaven, draagt zijn redacteuren en nieuwsmanagers over de hele wereld op om het als een hartaanval te melden, als dat nodig is. om het überhaupt te melden.

Op 12 mei werd de ambassadeur van de Verenigde Naties en de Asjkenazische jood Madeleine Albright, toen ze op 60 minuten verscheen, door correspondent Lesley Stahl het volgende gevraagd, met betrekking tot de jarenlange door de Verenigde Staten geleide economische sancties tegen Irak:

“We hebben gehoord dat een half miljoen kinderen zijn overleden. Ik bedoel, dat zijn meer kinderen dan er stierven in Hiroshima. En weet je, is de prijs het waard? “

Waarop ambassadeur Albright antwoordde:

“Ik denk dat dat een heel moeilijke keuze is, maar de prijs, denken we, de prijs is het waard.”

Haar opmerkingen veroorzaken geen publieke verontwaardiging. In feite wordt de holocaust van een half miljoen Irakese kinderen positief bewonderd door de regering van de Verenigde Staten als je bedenkt dat minder dan 8 maanden later president Clinton Albright tot staatssecretaris heeft benoemd. Terwijl ze voor de Senaatscommissie verscheen, die haar benoeming overwoog, kauwt Albright letterlijk op het stukje voor het bloed van meer Iraakse kinderen en ze stelt:

“We zullen aandringen op handhaving van harde VN-sancties tegen Irak, tenzij en totdat dat regime voldoet aan de relevante resoluties van de Veiligheidsraad.”

1997:

Een mechanisch ingenieur van het leger, de Ashkenazische Jood, David A. Tenenbaum, geeft “per ongeluk” geheime militaire informatie over raketsystemen en gepantserde voertuigen aan Israëlische functionarissen (New York Times, 20 februari 1997).

De Washington Post meldt dat de Amerikaanse inlichtingendienst een gesprek heeft onderschept waarin twee Israëlische functionarissen de mogelijkheid hadden besproken om een vertrouwelijke brief te ontvangen die de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Warren Christopher had geschreven aan de Palestijnse leider Yasser Arafat.

Een van de Israëli’s, alleen geïdentificeerd als “Dov”, had opgemerkt dat ze de brief zouden kunnen krijgen van “Mega”, de codenaam voor Israëls topagent in de Verenigde Staten.

De Amerikaanse ambassadeur in Israël, Martin Indyk, klaagt privé bij de Israëlische regering over hardhandig toezicht door Israëlische inlichtingenagenten.

Israëlische agenten tikken de Asjkenazische jood en de dochter van een rabbijn, Monica Lewinsky, af, bellen bij de Watergate en nemen telefoonseksessies op tussen haar en president Bill Clinton. Het Ken Starr-rapport bevestigt dat Clinton Lewinsky had gewaarschuwd dat hun gesprekken werden opgenomen en de affaire beëindigde. Interessant genoeg wordt tegelijkertijd de jacht van de FBI op “Mega” afgeblazen.

Op 29 oktober overlijdt Edmond de Rothschild in Genève. Interessant is dat op exact dezelfde dag ook Anton Szandor LaVey, de stichter van de Kerk van Satan, sterft, die hij in zijn boek “Satan Speaks” stelt in relatie tot The Protocols Of The Elders Of Zion,

“De eerste keer dat ik de Protocollen van de ouderlingen van Zion las, was mijn instinctieve reactie: dus wat is er mis met DAT? Is dat niet de manier waarop een masterplan zou moeten werken? Verdient het publiek – nee, eis – niet zo’n despotisme? “

Kofi Annan wordt secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Hij is getrouwd met Nane Lagergren, een Rothschild, met wie hij in 1984 trouwde.

1998:

De Europese Centrale Bank is opgericht in Frankfurt, de stad waar de Rothschilds vandaan komen.

2000:

George W. Bush wordt gekozen (zo vertellen ze mij) tot president van de Verenigde Staten. Bush en zijn familie beweren afstammelingen te zijn van het Huis van Plantagenet dat afstamt van het Koninklijk Huis van Juda.

2001:

Op 11 september wordt de aanval op het World Trade Center georkestreerd door Israël met medeplichtigheid van Groot-Brittannië en Amerika, onder bevel van de Rothschilds als voorwendsel om de vrijheid van mensen wereldwijd te verwijderen in ruil voor veiligheid, net zoals gebeurde met de brand in de Reichstag. in Duitsland waar tegen de burgers werd gelogen om de vrijheid op te geven voor veiligheid.

( nb. Ik heb er al eerder over geschreven en dit genoemd als het begin van de derde wereldoorlog)