Over oorlogen en wereldcontrole 5

zie voor deel 1: http://b-wust.nl/?p=3242

zie voor deel 2: http://b-wust.nl/?p=3252

zie voor deel 3: http://b-wust.nl/?p=3255

zie voor deel 4: http://b-wust.nl/?p=3258

Herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

1946:

Op 22 juli beveelt de toekomstige premier van Israël, de Ashkenazische Jood, David Ben-Gurion, een andere toekomstige premier van Israël, de Ashkenazische Jood, Menachem Begin, om een terroristische aanslag uit te voeren op het King David Hotel in Palestina, om te proberen te rijden uit de Britten. Als gevolg hiervan kwamen 91 mensen om het leven, de meesten van hen burgers: 28 Britten, 41 Arabieren, 17 Joden en 5 anderen. Ongeveer 45 mensen raken gewond.

Menachem Begin riep zichzelf vervolgens trots uit als “de vader van het moderne terrorisme”. Om de ernst van de aanval op het King David Hotel in het juiste perspectief te plaatsen: het was destijds het grootste dodental als gevolg van een enkele terroristische actie ooit en werd pas veertig jaar later overtroffen door het bombardement op Pan Am-vlucht 103 boven Lockerbie.

1947:

De Britten die voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog verklaarden dat er geen immigratie van Joden meer naar Palestina zou plaatsvinden om de Palestijnen te beschermen tegen hun terreurdaden tegen zowel hen als Britse soldaten, dragen de controle over Palestina over aan de Verenigde Naties. De Verenigde Naties besluiten om Palestina op te delen in twee staten, een zionistische en een arabische, met Jeruzalem als een internationale zone die door alle religieuze religies zal worden genoten.

Deze overdracht zou plaatsvinden op 15 mei 1948. De Verenigde Naties hadden niet het recht Arabische eigendommen aan iemand te geven, aangezien zelfs dacht dat de Joden op dat moment 6% van Palestina bezaten. Resolutie 181 verleende de Joden 57% van de land verlaten de Arabieren die op dat moment 94% hadden met slechts 43%.

Informatie die door de ADL wordt verzameld bij zijn spionageoperaties op Amerikaanse burgers, wordt gebruikt door de House Select Committee on Unamerican Activities. Subcommissievoorzitter Clare Hoffman verwerpt de rapporten van de ADL over vermeende communisten als ‘geruchten’.

1948:

In de lente van dit jaar kopen de Rothschilds president Harry S.Truman (33e president van de Verenigde Staten 1945-1953) om om Israël (Zionistisch en niet Joods eigendom van Rothschild) te erkennen als een soevereine staat met $ 2.000.000 die ze hem geven op zijn campagne trein.

Ze verklaarden vervolgens dat Israël een soevereine joodse staat in Palestina is en binnen een half uur verklaarde president Truman dat de Verenigde Staten de eerste buitenlandse natie zijn die het erkent.

De vlag van Israël wordt onthuld. Ondanks enorme tegenstand is het embleem op de vlag een blauwgekleurde versie van het Rothschild, “Rood hexagram of teken.”

Dit maakt veel Joden boos die beseffen dat dit hexagram in de oude mysteriereligies werd gebruikt als het symbool van “Moloch” (beschreven als een demon van onwillige opoffering en is ook interessant de naam van de steenuil, de elite-aanbidding in Bohemian Grove), en “Astaroth” (beschreven als de Lord Treasurer of Hell).

Het hexagram werd ook gebruikt om Saturnus weer te geven, die is geïdentificeerd als de esoterische naam voor ‘Satan’. Dit geeft aan dat iedereen die in de naam van Israël wordt gedood, in feite een offer aan Satan is. Deze afwijkende joden geloven dat de ‘Menora’, het oudste joodse symbool zou moeten worden gebruikt en wezen erop dat het hexagram niet eens een joods symbool is, maar zoals de Rothschild-zionisten het gebruiken, komt dat natuurlijk op de Rothschild terecht, ik bedoel Zionist, ik bedoel de Israëlische vlag.

In de vroege ochtenduren van 19 april hebben 132 Joodse terroristen van de Irgun-bende, geleid door de toekomstige Israëlische premier Menachem Begin, en de Stern-bende, geleid door de toekomstige Israëlische premier Yitzhak Shamir, 200 mannen, vrouwen en kinderen op brute wijze afgeslacht zoals ze zijn. vredig slapen in het Arabische dorp Deir Yassin.

Na de overdracht van Palestina door de Verenigde Naties aan een onafhankelijke Joodse staat en een onafhankelijke Arabische staat op 15 mei, lanceerden de Israëli’s een militaire aanval op de Arabieren met schetterende luidsprekers op hun vrachtwagens om de Arabieren te informeren dat als ze niet onmiddellijk zouden vluchten, ze dat zouden zijn. geslacht.

800.000 Arabieren met de recente herinnering aan het bloedbad in Deir Yassin in de voorste gelederen, vluchtten in paniek. Ze vroegen om hulp van aangrenzende Arabische staten, maar die staten raakten niet betrokken omdat ze geen partij waren voor de Israëli’s wiens moderne militaire hardware was geleverd door het joodse stalinistische regime in Rusland. Na deze aanval hadden de Joden nu 78% van het voormalige Palestina in handen, in tegenstelling tot de 57% die hen illegaal door de Verenigde Naties was gegeven.

De Palestijnen, velen van hen christenen, kregen nooit een vergoeding voor hun huizen, eigendommen en bedrijven die tijdens deze illegale joodse aanval van hen waren gestolen, en deze mensen belandden in sloppenwijkvluchtelingensteden met tenten. Bovendien heeft zeker de helft van de Palestijnen in hun vluchtnood hun geboorteakte achtergelaten. De staat Israël nam toen een wet aan dat alleen degenen die het staatsburgerschap konden bewijzen, naar Israël mochten terugkeren, wat betekende dat deze 400.000 Palestijnen niet konden terugkeren en al hun bezittingen verloren die ze daar hadden achtergelaten.

De Ashkenazi Jood, David Ben-Gurion, een van de vaderstichters van Israël en de eerste premier, beschrijft de zionistische doelstellingen in zijn dagboek (21 mei 1948) openhartig als volgt:

De achilleshiel van de Arabische coalitie is Libanon. De islamitische suprematie in dit land is kunstmatig en kan gemakkelijk omvergeworpen worden. Daar zou een christelijke staat moeten worden opgericht, met zijn zuidelijke grens aan de rivier de Litani. We zouden een bondgenootschap met deze staat ondertekenen. Dus als we de kracht van het Arabische Legioen hebben gebroken en Amman hebben gebombardeerd, zouden we Trans-Jordanië kunnen vernietigen, nadat Syrië zou vallen. En als Egypte nog steeds oorlog tegen ons durfde te voeren, zouden we Port Said, Alexandrië en Caïro bombarderen.

We hadden dus een einde moeten maken aan de oorlog en zouden namens onze voorouders slechts aan Egypte, Assyrië en Chaldea hebben betaald. “

1949:

Op 1 oktober verklaart Mao Tse Tsung de oprichting van de Volksrepubliek China op het Tiananmen-plein, Beijing. Hij wordt gefinancierd door het door Rothschild gecreëerde communisme in Rusland en ook door de volgende Rothschild-agenten: Solomon Adler, een voormalige ambtenaar van de Amerikaanse schatkist die een Sovjet-spion was; Israel Epstein, de zoon van een joodse bolsjewiek die door de tsaar in Rusland gevangen werd gehouden omdat hij daar een revolutie probeerde aan te wakkeren; en Frank Coe, een vooraanstaande ambtenaar van het IMF in handen van Rothschild.

1950:

Israël neemt hun wet van terugkeer aan, die elke Jood wereldwijd het recht garandeert om in de staat Israël te wonen, maar de Palestijnen, hoewel ze daar al 1300 jaar woonden, werd dat recht ontzegd.

John Davitt, voormalig hoofd van de afdeling interne veiligheid van het ministerie van Justitie, merkt op dat de Israëlische inlichtingendienst de tweede meest actieve is in de Verenigde Staten, na de Sovjets, en natuurlijk worden zowel Israël als de Sovjet-Unie geleid door een Asjkenazisch-joodse leiding.

1951:

Op 1 april wordt de Israëlische geheime inlichtingendienst de Mossad opgericht, die de wereld zal terroriseren. Het motto van de Mossad is waarschijnlijk het meest walgelijke motto van de geheime dienst ter wereld, het is:

Bij wijze van misleiding, zult gij oorlog voeren.”

1953:

NM Rothschild & Sons richtte de Britse Newfoundland Corporation Limited op om 60.000 vierkante mijl land te ontwikkelen in Newfoundland, Canada, dat een krachtcentrale omvatte om de kracht van de Hamilton (later omgedoopt tot Churchill) te benutten. Dit was destijds het grootste bouwproject dat ooit door een privébedrijf werd uitgevoerd.

1954:

“De Lavon-affaire.” Israëlische agenten rekruteren Egyptische burgers van joodse afkomst om westerse doelen in Egypte te bombarderen en bewijzen te planten om Arabieren in de val te lokken, in een kennelijke poging om de Amerikaans / Egyptische relaties te verstoren. De Israëlische minister van Defensie, Asjkenazische Jood, Pinhas Lavon wordt uiteindelijk uit zijn ambt ontheven, hoewel velen denken dat de echte verantwoordelijkheid bij David Ben-Gurion ligt.

Een verborgen microfoon die door de Israëli’s is geplant, wordt ontdekt in het kantoor van de Amerikaanse ambassadeur in Tel Aviv.

1955:

Edmond de Rothschild richt Compagnie Financiere, Parijs op.

Ontwerper van het omkeren van metaforen aka; Politieke correctheid ~ Herbert Marcuse

1956:

Er zijn telefoontaps aangetroffen die verbonden zijn met twee telefoons in de residentie van de Amerikaanse militaire attaché in Tel Aviv.

1957:

James de Rothschild sterft en er wordt gemeld (door de media van Rothschild) dat hij een grote som geld nalaat aan de staat Israël om te betalen voor de bouw van hun parlementsgebouw, de Knesset. Hij stelt dat de Knesset zou moeten zijn,

“Een symbool, in de ogen van alle mensen, van de bestendigheid van de staat Israël.”

Op pagina 219 van zijn boek “Tales of the British Aristocracy” stelt LG Pine, de redacteur van Burke’s Peerage, dat de joden,

“Hebben zich zo nauw verbonden gemaakt met de Britse adelstand dat het onwaarschijnlijk is dat de twee klassen verlies lijden dat niet wederzijds is. De joden en de heren zijn zo nauw met elkaar verbonden dat een slag tegen de joden in dit land niet mogelijk zou zijn zonder ook de aristocratie te schaden. “

Maurice de Rothschild sterft in Parijs.

1962:

de Rothschild Frères richt Imétal op als een overkoepelend bedrijf voor al hun belangen in mijnbouw.

Frederic Morton publiceert zijn boek, The Rothschilds, waarin hij stelt:

‘Hoewel ze tientallen industriële, commerciële, mijnbouw- en toeristenbedrijven controleren, draagt niet één de naam Rothschild. Omdat het particuliere partnerschappen zijn, hoeven de gezinswoningen nooit een enkele openbare balans of een ander rapport over hun financiële toestand te publiceren. “

Deze houding onthult het ware doel van de Rothschilds, om alle concurrentie uit te schakelen en hun eigen wereldwijde monopolie te creëren.

1963:

Op 4 juni ondertekent president John F. Kennedy (de 35e president van de Verenigde Staten 1961 – 1963) Executive Order 11110, die de Amerikaanse regering de bevoegdheid geeft om valuta uit te geven, zonder tussenkomst van de Federal Reserve, eigendom van Rosthchilds.

Minder dan 6 maanden later, op 22 november, wordt president Kennedy vermoord door de Rothschilds om dezelfde reden als ze president Abraham Lincoln vermoordden in 1865, hij wilde Amerikaans geld drukken voor het Amerikaanse volk, in tegenstelling tot het voordeel van een geldgreep. oorlogszuchtige buitenlandse elite.

Dit Executive Order 11110 wordt ingetrokken door president Lyndon Baines Johnson (de 36e president van de Verenigde Staten van 1963 tot 1969) op Air Force One van Dallas naar Washington, op dezelfde dag dat president Kennedy werd vermoord.

Een andere, en waarschijnlijk de belangrijkste, reden voor de moord op Kennedy is echter het feit dat hij de Israëlische premier, David Ben-Gurion, heel duidelijk maakte dat hij onder geen beding zou toestaan dat Israël een nucleaire staat wordt. De Israëlische krant Ha’aretz zegt op 5 februari 1999 in een recensie van het boek van Avner Cohen, “Israel and the Bomb”, het volgende:

“De moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy maakte abrupt een einde aan de enorme druk die door de Amerikaanse regering op de regering van Israël werd uitgeoefend om het nucleaire programma stop te zetten … Het boek impliceerde dat als Kennedy in leven was gebleven, het twijfelachtig is of Israël zou vandaag een nucleaire optie hebben. “

Edmond de Rothschild richt La Compagnie Financière Edmond de Rothschild (LCF) op in Zwitserland als een venture capital-huis. Dit ontwikkelt zich later tot een investeringsbank en vermogensbeheerder met veel filialen. Hij trouwt ook met zijn vrouw Nadine en ze hebben een zoon, Benjamin de Rothschild.

1965:

Israël verkrijgt illegaal verrijkt uranium van NUMEC (Nuclear Materials and Equipment Corporation).

1967:

De behandeling van de Palestijnen door de zionistische joden wekt eindelijk genoeg woede in de Arabische wereld op voor Egypte, Jordanië en Syrië om zich aan de grenzen van Israël te mobiliseren. Al deze drie landen worden plotseling aangevallen door Israël en als gevolg daarvan werd de Sinaï, waaronder Gaza, uit Egypte gestolen en de Westelijke Jordaanoever en de Jordaan werden gestolen uit Jordanië.

Als gevolg hiervan lanceren de Israëli’s op 8 juni een aanval op de USS Liberty met Israëlische vliegtuigen en motortorpedoboten, in een poging om Egypte de schuld te geven, om Amerika aan hun zijde in de oorlog te brengen, en natuurlijk volgen naar de letter, hun Mossad-motto,

“Bij wijze van misleiding, zult gij oorlog voeren.”

Als gevolg van hun aanval werden 34 Amerikaanse militairen gedood en 174 gewond. Israël liegt zoals gewoonlijk en beweert dat het dit oorlogsschip dat onder een grote Amerikaanse vlag vloog, aanzag voor een oude Egyptische paardentrailer El Quseir die niet meer in gebruik was en die 55 voet korter was. Ze beweren ook dat het schip zich in het oorlogsgebied bevond, terwijl het zich feitelijk in internationale wateren bevond, ver verwijderd van gevechten. De aanval van de Israëliërs op dit oorlogsschip duurt 75 minuten, gedurende welke tijd ze een van de vlaggen van de Verenigde Staten afschieten, waardoor de matrozen wanhopig een andere opheffen.

In de nasleep van deze aanval worden de Amerikaanse zeelieden die het hebben overleefd door het Amerikaanse leger gewaarschuwd om de kwestie met niemand te bespreken vanwege de “nationale veiligheid”. Dit verhaal krijgt geen prominente plaats in de door Rothschild gecontroleerde mainstream media en zoals gewoonlijk wordt Israël op geen enkele manier zelfs bestraft voor hun misdaden door hun ondergeschikte land Amerika.

De volgende dag, 9 juni, bezet Israël illegaal de Golanhoogvlakte die het vanuit Syrië in beslag neemt. Dit gebied voorziet Israël vervolgens van een derde van zijn zoet water.

De Israëlische generaal Matityahu Peled, wordt in Ha’aretz (19 maart 1972) geciteerd met de volgende verklaring:

“De stelling dat het gevaar van genocide in juni 1967 boven ons hing en dat Israël vocht voor zijn fysieke bestaan is slechts bluf, die werd geboren en ontwikkeld na de oorlog.” Nog een misselijkmakende en misleidende uitspraak, maar nogmaals, hij is in ieder geval in overeenstemming met het Mossad-motto: “By Way Of Deception, Thou Shalt Do War.”

De Rothschild Frères wordt omgedoopt tot Banque Rothschild.

1968:

Noémie Halphen, echtgenote van Maurice de Rothschild, overlijdt.

1970:

Terwijl hij werkt voor senator Henry “Scoop” Jackson, Ashkenazische Jood, wordt Richard Perle betrapt door de FBI die geheime informatie aan Israël geeft. Er wordt niets gedaan.

De Britse premier Edward Heath maakt Lord Victor Rothschild tot hoofd van zijn beleidseenheid. Terwijl hij die rol vervult, treedt Groot-Brittannië toe tot de Europese Gemeenschap.

1973:

In zijn boek, None Dare Call It Conspiracy, stelt Gary Allen:

Een belangrijke reden voor de historische black-out over de rol van de internationale bankiers in de politieke geschiedenis is dat de Rothschilds Joods waren … De Joodse leden van de samenzwering hebben een organisatie genaamd The Anti-Defamation League (ADL) gebruikt als een instrument om te proberen en iedereen ervan te overtuigen dat elke vermelding van de Rothschilds en hun bondgenoten een aanval is op alle Joden. op deze manier hebben ze bijna alle eerlijke studiebeurzen aan internationale bankiers onderdrukt en het onderwerp taboe gemaakt binnen universiteiten. elk individu of boek dat dit onderwerp verkent, wordt onmiddellijk aangevallen door honderden ADL-gemeenschappen in het hele land. De ADL heeft nooit de waarheid of logica laten interfereren met haar zeer professionele lasteropdrachten ……. Eigenlijk heeft niemand het recht bozer te zijn op de Rothschild-kliek dan hun mede-joden …….

George J. Laurer, een medewerker van de door Rothschilds gecontroleerde IBM, vindt de UPC-streepjescode (Universal Product Code) uit die uiteindelijk op elk item dat wereldwijd wordt verhandeld zal worden geplaatst en het nummer 666 zal dragen. The Book of Revelation ( Openbaringen) , Hoofdstuk 13, Vers 17 tot en met 18 , vermeldt het volgende met betrekking tot dit aantal,

‘En dat niemand zou kunnen kopen of verkopen, behalve hij die het merkteken had, of de naam van het beest, of het nummer van zijn naam. Hier is wijsheid. Laat hij die verstand heeft, het getal van het beest tellen; want het is het getal van een mens; en zijn nummer is zeshonderd zes en zestig. “

De hele satanische doelen van de Rothschilds staan nu in het volle zicht van de wereld, alles wat gekocht of verkocht wordt draagt het merkteken van het beest, 666.

NM Rothschild & Sons British Newfoundland Corporation, Churchill Falls-project in Newfoundland, Canada, is voltooid.

NM Rothschild & Sons creëert ook een nieuw onderdeel van het vermogensbeheer van het bedrijf dat wereldwijd handelt. Dit werd uiteindelijk Rothschild Private Management Limited.

Edmond de Rothschild, een achterkleinzoon van Jacob (James) Mayer Rothschild, kocht het cru bourgeois landgoed van Château Clarke in Bordeaux.

1976:

Ashkenazi Jood, Harold Rosenthal, assistent van Ashkenazi Jood, senator Jacob Javits, stelt:

De meeste joden geven het niet graag toe, maar onze god is Lucifer.”

1978:

De Ashkenazi-jood, Stephen Bryen, die toen een medewerker van de Senaatscommissie voor Buitenlandse Betrekkingen was, wordt afgeluisterd in een hotel in Washington DC en biedt vertrouwelijke documenten aan aan de hoogste Israëlische militaire functionarissen.

Bryen krijgt een advocaat, Nathan Lewin, en de zaak leidt naar de grote jury, maar wordt op mysterieuze wijze geschrapt. Bryen gaat later werken voor Richard Perle.

1979:

Het Egyptisch-Israëlische vredesverdrag in 1979 werd onderschreven door Amerikaanse hulp die jaarlijks 3 miljard dollar aan Israël beloofde van de Amerikaanse belastingbetaler (zelfs geen druppel op een gloeiende plaat als je kijkt naar het bedrag dat ze verdienen aan de Federal Reserve).

Shin Bet (de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst) probeert het Amerikaanse consulaat-generaal in Jeruzalem binnen te dringen door middel van een “honingval”, met behulp van een administratieve medewerker die een affaire had met een meisje uit Jeruzalem.

Baron en barones Phillipi de Rothschild beginnen in een joint venture met Robert Mondavi met de bouw van een piramide in Napa Valley, Californië, waar de leider / oprichter van de Kerk van Satan, Ashkenazi Jood, Anton LaVey, was gevestigd. Dit staat bekend als Opus 1 (wat het eerste werk betekent), en de voorkant van deze tempel is dat het een wijnmakerij is.

1980:

Het wereldwijde fenomeen van privatisering begint. De Rothschilds staan hier vanaf het allereerste begin achter om de controle te krijgen over alle openbare activa wereldwijd.

1981:

Banque Rothschild is genationaliseerd door de Franse regering. De nieuwe bank heet Compagnie Européenne de Banque. De Rothschilds richtten vervolgens een opvolger op van deze Franse bank, Rothschild & Cie Banque (RCB), die uitgroeit tot een toonaangevend Frans investeringshuis.

1982:

Van 16 tot 18 september orkestreert de toekomstige premier van Israël en vervolgens minister van Defensie, de Asjkenazische jood, Ariel Sharon, de Israëlische invasie van Libanon, die zorgde voor arielverlichting om het doden van tussen de 1000 en 2000 mannen, vrouwen en kinderen in de Slachtoffers van Sabra en Shatila.

1985:

Eustace Mullins publiceert “Who Owns The TV Networks”, waarin hij onthult dat de Rothschilds controle hebben over alle drie de belangrijkste Amerikaanse netwerken, namelijk: NBC; CBS; en ABC.

De New York Times meldt dat de FBI op de hoogte is van ten minste een dozijn incidenten waarbij Amerikaanse functionarissen geheime informatie aan de Israëli’s hebben overgedragen, waarbij ze (voormalig adjunct-directeur van de FBI) Raymond Wannal citeren. Het ministerie van Justitie vervolgt niet.

Richard Smyth, de eigenaar van MILCO, wordt aangeklaagd op beschuldiging van het smokkelen van nucleaire tijdapparatuur naar Israël.

NM Rothschild & Sons adviseert de Britse regering over de privatisering van British Gas. Vervolgens adviseren zij de Britse regering over vrijwel al hun andere privatiseringen van staatseigendom, waaronder: British Steel; British Coal; alle Britse regionale elektriciteitscentrales; en alle Britse regionale waterschappen.

Een Brits parlementslid dat sterk betrokken is bij deze privatiseringen is de toekomstige minister van Financiën, Norman Lamont, een voormalige Rothschild-bankier.

1986:

Mordechai Vanunu, een technicus bij Dimona, de nucleaire installatie van Israël, van 1976 tot 1985, ontdekt dat de fabriek in het geheim kernwapens produceerde.

Zijn geweten deed hem spreken en in 1986 voorzag hij de London Sunday Times van de feiten en foto’s die ze gebruikten om de wereld te vertellen over het kernwapenprogramma van Israël.

Zijn bewijsmateriaal toonde aan dat Israël tot 200 kernkoppen had opgeslagen, zonder debat of toestemming van zijn eigen burgers. Op 30 september 1986 werd Vanunu van Londen naar Rome gelokt. Daar werd hij ontvoerd, gedrogeerd en naar Israël verscheept.

Na een geheim proces werd hij veroordeeld tot 18 jaar wegens “verraad” en “spionage” (iets waar Israël zeer vertrouwd mee is), hoewel hij geen betaling had ontvangen en had gecommuniceerd zonder buitenlandse macht.

Vervolgens wordt hij elf jaar lang in volledige afzondering vastgehouden, waarbij hij slechts af en toe bezoek van zijn familie, een advocaat en een priester, via een metalen scherm, heeft toegestaan. Hoewel hij zijn straf afmaakt, blijft de Israëlische regering hem tegen zijn wil vasthouden.

1987:

Edmond de Rothschild richt de World Conservation Bank op, die is ontworpen om schulden van derdewereldlanden naar deze bank over te dragen en in ruil daarvoor zouden die landen land aan deze bank geven. Dit is zo ontworpen dat de Rothschilds controle kunnen krijgen over de derde wereld die 30% van het landoppervlak van de aarde vertegenwoordigt.