Over oorlogen en wereldcontrole 4

zie voor deel 1: http://b-wust.nl/?p=3242

zie voor deel 2: http://b-wust.nl/?p=3252

zie voor deel 3: http://b-wust.nl/?p=3255

Herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Nog even nalezen:

…meest invloedrijke kranten in de Verenigde Staten te selecteren en voldoende een aantal van hen om in het algemeen het beleid van de dagelijkse pers te controleren … Ze vonden het alleen nodig om de controle over 25 van de grootste kranten te kopen … Er werd een akkoord bereikt. Het beleid van de kranten werd gekocht, te betalen per maand, voor elke krant werd een redacteur geleverd om goed toezicht te houden op en informatie te redigeren met betrekking tot de kwesties van paraatheid, militarisme, financieel beleid en andere zaken van nationale en internationale aard die als essentieel worden beschouwd in het belang van de kopers. “

vervolg:

1919:

In januari worden Asjkenazische joden, Karl Liebknecht en Rosa Luxemburg, vermoord terwijl ze proberen een door Rothschild gefinancierde communistische staatsgreep te leiden, dit keer in Berlijn, Duitsland.

De vredesconferentie van Versailles wordt gehouden om te beslissen over herstelbetalingen die de Duitsers moeten betalen aan de overwinnaars na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Een delegatie van 117 zionisten onder leiding van de Ashkenazische Jood, Bernard Baruch, brengt het onderwerp van de belofte van Palestina voor hen ter sprake. Op dit punt beseften de Duitsers waarom Amerika zich tegen hen had gekeerd en onder wiens invloed, de Rothschilds.

De Duitsers voelden zich natuurlijk verraden door de zionisten. Dit komt omdat op het moment dat de Rothschilds hun deal met Groot-Brittannië voor Palestina sloten, in ruil voor het betrekken van Amerika in de oorlog, Duitsland het vriendelijkste land ter wereld was jegens de Joden, inderdaad het Duitse emancipatie-edict van 1822 gegarandeerde Joden in Duitsland alle burgerrechten die Duitsers genieten.

Ook was Duitsland het enige land in Europa dat geen beperkingen oplegde aan Joden, en hen zelfs een toevluchtsoord bood toen ze uit Rusland moesten vluchten nadat hun eerste poging tot communistische staatsgreep daar in 1905 was mislukt.

Desalniettemin hadden de Rothschilds hun kant van de afspraak gehandhaafd om het bloed van miljoenen onschuldigen te vergieten en als gevolg daarvan wordt Palestina bevestigd als een Joods thuisland, en terwijl de overdracht aan de Rothschilds plaatsvindt, moet het onder de controle blijven van Groot-Brittannië zoals de Rothschilds Groot-Brittannië beheersen. Destijds was minder dan één procent van de bevolking van Palestina Joods. Interessant is dat de gastheer van de vredesconferentie van Versailles de baas is, Baron Edmond de Rothschild.

De vredesconferentie van Versailles wordt ook gebruikt als een poging van de Rothschilds om een wereldregering op te richten onder het voorwendsel om alle oorlogen (die zij creëren) te beëindigen. Dit werd de “Volkenbond” genoemd. Gelukkig accepteerden niet genoeg landen het en dus stierf het snel.

Op 29 maart bericht The Times of London over de bolsjewieken in Rusland,

“Een van de merkwaardige kenmerken van de bolsjewistische beweging is het hoge percentage niet-Russische elementen onder haar leiders. Van de twintig of dertig commissarissen of leiders die de centrale machinerie van de bolsjewistische beweging vormen, was niet minder dan 75% jood. “

Naar verluidt waren de Rothschilds boos op de Russen omdat ze niet bereid waren hen toe te staan een centrale bank binnen hun land te vormen. Ze verzamelden daarom groepen Joodse spionnen en stuurden ze naar Rusland om een revolutie op gang te brengen ten behoeve van de gewone man, wat eigenlijk een overname van Rusland was door een door Rothschild gecontroleerde satanische elite.

Deze joodse spionnen kregen, in de eeuwenoude misleidende Ashkenazi-traditie, Russische namen. Trotski was bijvoorbeeld een lid van de eerste groep en zijn oorspronkelijke naam was Bronstein. Deze groepen werden naar gebieden in heel Rusland gestuurd om rellen en rebellie op te wekken.

De Jewish Post International Edition, week die eindigde op 24 januari 1991, bevestigt dat Vladimir Lenin Joods was. Lenin heeft ook verklaard:

“De oprichting van een centrale bank is 90% van het communiseren van een natie.”

Deze joodse, door Rothschild gefinancierde bolsjewieken zouden in de loop van de geschiedenis 60 miljoen christenen en niet-joden afslachten in door de Sovjet-Unie gecontroleerd gebied. In feite bevestigt de auteur Aleksandr Solzjenitsyn in zijn werk, “Gulag Archipelago, Deel 2”, dat zionistische joden het georganiseerde Sovjetconcentratiekampsysteem creëerden en bestuurden waarin deze tientallen miljoenen christenen en niet-joden stierven.

Op pagina 79 van dit boek noemt hij zelfs de beheerders van dit de grootste moordmachine in de geschiedenis van de wereld. Het zijn Aron Solts, Yakov Rappoport, Lazar Kaganovitch, Matvei Berman, Genrikh Yagoda en Naftaly Frenkel. Alle zes zijn zionistische joden. In 1970 zou Solzjenitsyn de Nobelprijs voor de Vrede voor literatuur krijgen.

NM Rothschild & Sons ‘krijgen een permanente rol om de dagelijkse goudprijs van de wereld vast te stellen. Dit vindt plaats in de kantoren van City of London, dagelijks om 11.00 uur, in dezelfde kamer tot 2004.

1920:

Winston Churchill (wiens moeder, Jenny (Jacobson) Jerome, joods was – wat betekent dat hij joods is volgens de Ashkenazische wet aangezien hij werd geboren uit een joodse moeder) schrijft in een artikel in de Illustrated Sunday Herald, gedateerd 8 februari,

“Vanaf de dagen van Illuminati-leider Weishaupt tot die van Karl Marx, tot die van Trotski, is deze wereldwijde samenzwering gestaag aan het groeien. En nu heeft deze groep buitengewone persoonlijkheden uit de onderwereld van de grote steden van Europa en Amerika eindelijk het Russische volk bij de haren van hun hoofd gegrepen en zijn ze de onbetwiste meesters van dat enorme rijk geworden. “

1921:

Op bevel van Jacob Schiff wordt de Council on Foreign Relations (CFR) opgericht door Ashkenazi Joden, Bernard Baruch en kolonel Edward Mandell House. Schiff gaf zijn bevelen voorafgaand aan zijn dood in 1920, omdat hij wist dat er een organisatie in Amerika moest worden opgericht om politici te selecteren om de Rothschild-samenzwering voort te zetten en de vorming van het CFR werd feitelijk overeengekomen tijdens een vergadering op 30 mei 1919 op het Hotel Majestic in Parijs, Frankrijk.

Het CFR-lidmaatschap bij de start was ongeveer 1000 mensen in de Verenigde Staten. Dit lidmaatschap omvatte de hoofden van vrijwel elk industrieel imperium in Amerika, alle in Amerika gevestigde internationale bankiers en de hoofden van al hun belastingvrije stichtingen. In wezen al die mensen die het kapitaal zouden verschaffen dat nodig is voor iedereen die zich kandidaat wilde stellen voor het Congres, de Senaat of het Voorzitterschap.

De eerste taak van de CFR was om controle te krijgen over de pers. Deze taak werd gegeven aan John D. Rockefeller die een aantal nationale nieuwsmagazines opzette, zoals Life en Time. Hij financierde Samuel Newhouse om een keten van kranten over het hele land op te kopen en op te zetten, en ook Eugene Meyer, die veel publicaties zou opkopen, zoals de Washington Post, Newsweek en The Weekly Magazine.

Het CFR moest ook controle krijgen over radio, televisie en de filmindustrie. Deze taak werd verdeeld onder de internationale bankiers van Kuhn Loeb, Goldman Sachs, de Warburgs en de Lehmanns.

1925:

De Joodse Encyclopedie van dit jaar stelt het bestaan van Ashkenazische Joden (die ongeveer 90% van het zogenaamde wereldjodendom vertegenwoordigen), met de verrassende erkenning dat de zogenaamde vijand van de Joden, Esau (ook bekend als Edom, zie Genesis 36: 1), vertegenwoordigt nu eigenlijk het Joodse ras, wanneer op pagina 42 van Deel V wordt vermeld,

“Edom is in het moderne jodendom.”

Dus wat ze eigenlijk zeggen is dat deze Asjkenazische joden, die 90% van de zogenaamde joodse bevolking vertegenwoordigen, in feite zelf heidenen of gojim zijn.

1926:

NM Rothschild & Sons herfinancieren de Underground Electric Railways Company of London Ltd, die een meerderheidsbelang heeft in het gehele London Underground transportsysteem.

Maurice de Rothschild heeft een zoon, Edmond de Rothschild.

1929:

De Rothschilds crashen de economie van de Verenigde Staten door de geldhoeveelheid te verkleinen.

1930:

De eerste Rothschild-wereldbank, de “Bank for International Settlements (BIS)”, wordt opgericht in Bazel, Zwitserland. Dezelfde plaats als waar 33 jaar eerder het allereerste World Zionist Congress werd gehouden.

1933:

Op 30 januari wordt Adolf Hitler bondskanselier van Duitsland. Hij verdrijft Joden, van wie velen communisten waren, uit regeringsposities in Duitsland. Als gevolg hiervan houden de joden in juli een wereldconferentie in Amsterdam, waarin ze eisen dat Hitler elke jood weer in zijn vroegere positie terugbrengt.

Hitler weigert en als gevolg hiervan keert Samuel Untermyer, de Ashkenazische Jood die president Wilson chanteerde en nu het hoofd is van de Amerikaanse delegatie en de voorzitter van de hele conferentie, terug naar de Verenigde Staten en houdt een toespraak op de radio die getranscribeerd in de New York Times, maandag 7 augustus 1933. In de toespraak deed hij de volgende uitspraken:

“… de Joden zijn de aristocraten van de wereld … Onze campagne is … de economische boycot tegen alle Duitse goederen, scheepvaart en diensten … Wat we voorstellen … is het vervolgen van een puur defensieve economische boycot die het Hitler-regime zal ondermijnen en de Duitse mensen bij zinnen door hun exporthandel te vernietigen waarvan hun bestaan zelf afhangt…. Ieder van jullie, zowel Jood als niet-Jood… moet weigeren om zaken te doen met een handelaar of winkelier die goederen van Duitse makelij verkoopt of die Duitse schepen of scheepvaart betuttelt. “

Aangezien tweederde van de Duitse voedselvoorraad moest worden geïmporteerd en alleen kon worden geïmporteerd met de opbrengst van wat ze exporteerden, als Duitsland niet kon exporteren, zou twee derde van de Duitse bevolking verhongeren, omdat er niet genoeg voedsel zou zijn voor meer dan één persoon. derde van de bevolking.

Als gevolg van deze boycot zouden Joden in heel Amerika buiten protesteren en alle winkels beschadigen waar ze producten vonden met “Made in Germany” erop gedrukt, waardoor winkels deze producten moesten dumpen of het risico liepen op een faillissement.

Toen de gevolgen van deze boycot in Duitsland voelbaar werden, begonnen de Duitsers, die tot nu toe geen geweld tegen de Joden hadden getoond, simpelweg Joodse winkels te boycotten op dezelfde manier als de Joden hadden gedaan bij winkels die Duitse producten in Amerika verkochten.

Rothschild financierde IBM, leverde machines aan de nazi’s die ponskaarten produceren om de eerste identificatie en sociale verdrijving van Joden, de confiscatie van hun eigendommen en hun uitroeiing te helpen organiseren en beheren.

Op 16 november erkent president Roosevelt het zionistische regime van Stalin in Rusland zonder overleg met het Congres, zelfs terwijl 8.000 Oekraïners protesteren in New York.

Ook dit jaar beveelt president Roosevelt, geboren uit een joodse moeder, die dus voldoet aan de Ashkenazische regels om joods te zijn, het alziende oog op alle nieuwe dollarbiljetten te plaatsen, samen met het motto “Novus Ordo Seclorum.” Dit is Latijn voor: “A New Order of the Ages.”

1934:

De Zwitserse wetten op het bankgeheim worden hervormd en het wordt een overtreding die leidt tot gevangenisstraf voor elke bankmedewerker om het bankgeheim te schenden. Dit alles ter voorbereiding op de door Rothschild ontworpen Tweede Wereldoorlog, waarin ze zoals gewoonlijk beide partijen zullen financieren.

Edmond de Rothschild sterft.

1936:

Met betrekking tot de toename van antisemitisme in Duitsland, zegt Samuel Landman (destijds secretaris van de Wereld Zionistische Organisatie) in zijn boek uit 1936, Groot-Brittannië, de Joden en Palestina, het volgende van de intrede van de Verenigde Staten in de wereld. Oorlog 1,

Het feit dat het Joodse hulp was die de VS in de oorlog bracht aan de kant van de geallieerden, heeft sindsdien in de Duitse – vooral nazi – geesten gekweld en heeft in niet geringe mate bijgedragen aan de prominente plaats die antisemitisme inneemt in de nazi. programma.”

1938:

Op 7 november vermoordde een Jood, Herschel Grynszpan, Ernst vom Rath, een minder belangrijke ambtenaar bij de Duitse ambassade in Parijs. Als gevolg van deze Duitse vijandigheid jegens Joden in Duitsland begon gewelddadig te worden.

Het Oostenrijkse bankhuis Rothschilds in Wenen, SM von Rothschild und Söhne, wordt gesloten na de nazi-bezetting van Oostenrijk.

1939:

IG Farben, de grootste producent van chemicaliën ter wereld en de grootste Duitse producent van staal, verhoogt zijn productie drastisch. Deze verhoogde productie wordt bijna uitsluitend gebruikt om Duitsland te bewapenen voor de Tweede Wereldoorlog. Dit bedrijf werd gecontroleerd door de Rothschilds en zou Joden en andere ontevreden volkeren gaan gebruiken als slavenarbeid in de concentratiekampen. IG Farben creëerde ook het dodelijke Zyklon B-gas dat werd gebruikt om de Joden uit te roeien.

Op 1 september begint de Tweede Wereldoorlog als Duitsland Polen binnenvalt. Dit kwam doordat het Duitse leiderschap een christelijk leiderschap was, dat begreep dat Sovjet-Rusland werd geleid door door Rothschild gefinancierde communisten, en ze vreesden dat naarmate de Sovjet-Unie sterker werd, deze joodse communisten zouden binnenvallen en alle christenen van de kaart zouden vegen.

1940:

Hansjurgen Koehler zegt in zijn boek “Inside The Gestapo” het volgende over Maria Anna Schicklgruber, de grootmoeder van Adolf Hitler:

“Een klein dienstmeisje ……. Kwam naar Wenen en werd huishoudster ……. In het Rothschild-landhuis ……. En Hitlers onbekende grootvader moet waarschijnlijk in dit prachtige huis worden gezocht.”

Dit wordt ondersteund door Walter Langer in zijn boek “The Mind Of Hitler”, waarin hij stelt:

“Adolf’s vader, Alois Hitler, was de onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber ……. Maria Anna Schicklgruber woonde in Wenen op het moment dat ze zwanger werd. In die tijd werkte ze als bediende in het huis van Baron Rothschild. Zodra de familie haar zwangerschap ontdekte, werd ze teruggestuurd naar huis … waar Alois werd geboren. “

Op het eerste gezicht lijkt het onwaarschijnlijk dat Hitler een Rothschild was, maar nogmaals, als je de voordelen ontdekt die de Rothschilds uit deze oorlog haalden, zowel financieel als politiek, lijkt een Rothschild-connectie niet zo vreemd als het aanvankelijk zou kunnen zijn. lijken.

1941:

President Roosevelt neemt Amerika mee naar de Tweede Wereldoorlog door te weigeren Japan nog meer staalschroot of olie te verkopen. Japan bevond zich midden in een oorlog tegen China en zonder dat schroot van staal en olie zou Japan die oorlog niet kunnen voortzetten. Japan was volledig afhankelijk van de Verenigde Staten voor zowel staalschroot als olie. Roosevelt wist dat deze actie de Japanners zou uitdagen om Amerika aan te vallen, wat ze vervolgens deden bij Pearl Harbor.

1942:

Prescott Bush, de vader van de toekomstige Amerikaanse presidenten George Herbert Walker en George W, heeft beslag gelegd op zijn bedrijf onder de “Trading With The Enemy” -wet. Hij financierde Hitler vanuit Amerika, terwijl Amerikaanse soldaten werden vermoord door Duitse soldaten.

Joden worden ook afgeslacht door dezelfde soldaten. Interessant genoeg bekritiseert de ADL hiervoor nooit een van de Bushes.

1943:

Op 18 februari verklaart de zionist, Izaak Greenbaum, hoofd van het Reddingscomité van het Joods Agentschap, in een toespraak tot de Zionistische Uitvoerende Raad:

“Als mij wordt gevraagd, kunt u van de UJA (United Jewish Appeal) geld geven om Joden te redden, zeg ik nee en ik zeg nogmaals nee!”

Hij zou naar de staat gaan,

“Een koe in Palestina is meer waard dan alle Joden in Polen!”

Dit is geen verrassing, het hele idee van zionistische steun voor de slachting van onschuldige Joden was om de overlevenden bang te maken door te geloven dat hun enige veilige plaats Israël was. Hoe denk je dat de zionisten er anders voor kunnen zorgen dat Joden de prachtige Europese steden waarin ze wonen verlaten om zich in een woestijn te vestigen!

1944:

Op 6 november werd Lord Moyne, de Britse minister die in het Midden-Oosten woont, in Caïro vermoord door twee leden van de joodse terreurgroep, de Stern Gang, onder leiding van de toekomstige premier van Israël, Yitzhak Shamir. Hij is ook verantwoordelijk voor een moordaanslag op Harold MacMichael, de Hoge Commissaris van het Britse Mandaat Palestina, in hetzelfde jaar.

Interessant genoeg bedacht hij dit jaar ook een andere succesvolle moord op de vertegenwoordiger van de Verenigde Naties in het Midden-Oosten, graaf Folke Bernadotte, die, hoewel hij de vrijlating van 21.000 gevangenen uit Duitse kampen tijdens de Tweede Wereldoorlog had verzekerd, werd gezien door Yitzak Shamir en zijn terroristische medewerkers. als een anti-zionist.

In Bretton Woods, New Hampshire, worden nog twee Rothschild-wereldbanken opgericht. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank.

1945:

Het einde van de Tweede Wereldoorlog. Naar verluidt waren IG Farben-fabrieken specifiek niet het doelwit van de bombardementen op Duitsland. Interessant is dat aan het einde van de oorlog werd vastgesteld dat ze slechts 15% schade hadden opgelopen.

De tribunalen die aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werden gehouden om nazi-oorlogsmisdaden te onderzoeken, censureerden al het materiaal dat westerse hulp aan Hitler vastlegde.

De Rothschilds zetten een gigantische stap in de richting van hun doel van wereldheerschappij toen de tweede “Volkenbond”, genaamd de “Verenigde Naties”, dit jaar werd goedgekeurd.