Over oorlogen en wereldcontrole 3

zie voor deel 1: http://b-wust.nl/?p=3242

zie voor deel 2: http://b-wust.nl/?p=3252

Herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Verder met:

1872:

Voorafgaand aan de dood van Guiseppe Mazzini dit jaar, maakt hij een andere revolutionaire leider genaamd Adrian Lemmy zijn opvolger. Lemmy zal vervolgens worden opgevolgd door Lenin en Trotski en vervolgens door Stalin. De revolutionaire activiteiten van al deze mannen worden gefinancierd door de Rothschilds.

1873:

De verlieslatende kopermijnen van Rio Tinto in Spanje worden gekocht door een groep buitenlandse financiers waaronder de Rothschilds. Deze mijnen waren Europa’s grootste koperbron.

1875:

Op 1 januari van dit jaar neemt Jacob Schiff, nu de schoonzoon van Solomon Loeb na het trouwen met zijn dochter Teresa, de controle over het bankbedrijf Kuhn, Loeb & Co. Over. Hij financiert vervolgens John D.Rockefeller’s Standard Oil Company, Edward R. Harriman’s Railroad Empire en Andrew Carnegie’s Steel Empire. Dit is allemaal met Rothschild-geld.

Vervolgens identificeert hij de andere grootste bankiers in Amerika op dat moment. Dat zijn JP Morgan die Wall Street controleert, en de Drexels en de Biddles of Philadelphia. Alle andere financiers, groot en klein, dansten op de muziek van die drie huizen. Schiff laat vervolgens de Europese Rothschilds Europese filialen van deze drie grote banken opzetten, met dien verstande dat Schiff, en dus Rothschild, de baas wordt over het bankwezen in New York en dus in Amerika.

NM Rothschild & Sons voeren een aandelenuitgifte uit om kapitaal aan te trekken voor het eerste kanaaltunnelproject dat Frankrijk met Engeland verbindt, waarbij de helft van het kapitaal afkomstig is van de Rothschild-eigendom Compagnie du Chemin de Fer du Nord.

Dit jaar leent Lionel De Rothschild premier Benjamin Disraeli ook de financiering voor de Britse regering om de aandelen in het Suezkanaal te kopen van Khedive Said uit Egypte. Dit werd gedaan omdat de Rothschilds deze toegangsroute nodig hadden voor een regering die ze controleerden, zodat ze het leger van die regering konden gebruiken om hun enorme zakelijke belangen in het Midden-Oosten te beschermen.

1876:

Otto von Bismarck stelt:

“De verdeling van de Verenigde Staten in twee gelijkwaardige federaties werd al lang voor de burgeroorlog beslist door de grote financiële macht van Europa. Deze bankiers waren bang dat de Verenigde Staten, als ze in één blok en als één natie zouden blijven, economische en financiële onafhankelijkheid zouden bereiken, wat hun financiële dominantie over de wereld zou verstoren.

De stem van de Rothschilds overheerste. Ze voorzagen de enorme buit als ze twee zwakke democratieën konden vervangen, die schatplichtig waren aan de financiers, aan de machtige Republiek, zelfverzekerd en zelfvoorzienend. Daarom begonnen ze hun afgezanten om de kwestie van de slavernij uit te buiten en zo een afgrond te graven tussen de twee delen van de Republiek. “

1879:

Lionel de Rothschild sterft.

1880:

Rothschild-agenten beginnen een reeks pogroms te fermenteren (bewerken, laten gisten, broeien laten), voornamelijk in Rusland, maar ook in Polen, Bulgarije en Roemenië. Deze pogroms resulteerden in de afslachting van duizenden onschuldige Joden, waardoor ongeveer 2 miljoen vluchtten, voornamelijk naar New York, maar ook naar Chicago, Philadelphia, Boston en Los Angeles.

De reden dat deze pogroms werden geïnitieerd, was om een grote Joodse basis in Amerika te creëren, die bij aankomst zou worden opgeleid om zich te registreren als Democratische kiezers. Zo’n twintig jaar later zou dit resulteren in een enorme democratische machtsbasis in de Verenigde Staten die zou worden gebruikt om Rothschild-frontmannen zoals Woodrow Wilson tot president te kiezen om de bevelen van de Rothschilds uit te voeren.

1881:

President James A. Garfield (de 20e president van de Verenigde Staten die slechts 100 dagen heeft geduurd) stelt twee weken voordat hij wordt vermoord:

“Degene die de hoeveelheid geld in ons land beheerst, is de absolute meester van alle industrie en commercie … en als je je realiseert dat het hele systeem op de een of andere manier heel gemakkelijk kan worden gecontroleerd door een paar machtige mannen aan de top, heb je geen om te horen hoe periodes van inflatie en depressie ontstaan. “

Edmond James de Rothschild heeft een zoon Maurice de Rothschild.

1883:

Nadat een tunnel van 6000 voet in het kanaaltunnelproject werd uitgegraven, stopte de Britse regering het project en noemde het een bedreiging voor de Britse veiligheid.

1885:

Nathaniel Rothschild, zoon van Lionel De Rothschild, wordt de eerste joodse edelman / edele en krijgt de titel van Lord Rothschild.

1886:

De Franse Rothschild-bank, de Rothschild Frères, verwerft aanzienlijke hoeveelheden Russische olievelden en vormt de Caspian and Black Sea Petroleum Company, die snel de op een na grootste olieproducent ter wereld wordt.

1887:

Opiumhandelaar in China, Edward Albert Sassoon, trouwt met Aline Caroline de Rothschild, de kleindochter van Jacob (James) Mayer Rothschild. Aline Caroline’s vader, Gustave, nam samen met zijn broer, Alphonse, de Franse arm van de Rothschild over na de dood van hun vader Jacob.

De Rothschilds financieren de samensmelting van de Kimberley-diamantmijnen in Zuid-Afrika. Ze worden vervolgens de grootste aandeelhouders van dit bedrijf, De Beers, en mijnen edelstenen in Afrika en India.

1888:

Noémie Halphen, toekomstige echtgenote van Maurice de Rothschild geboren.

1891:

De Britse Labour Leader doet de volgende verklaring over de kwestie van de Rothschilds:

“Deze bloedzuigende ploeg is de oorzaak van onnoemelijk onheil en ellende in Europa gedurende de huidige eeuw, en heeft haar wonderbaarlijke rijkdom voornamelijk opgestapeld door aanwakkerende oorlogen tussen staten die nooit hadden moeten ruziën. Telkens wanneer er problemen zijn in Europa, waar geruchten over oorlog de ronde doen en de geesten van mensen radeloos zijn van angst voor verandering en rampspoed, kun je er zeker van zijn dat een Rothschild met een haakneus op zijn spelen is ergens in de buurt van het gebied van de verstoring. “

Dit soort opmerkingen baart de Rothschilds zorgen en tegen het einde van de 19e eeuw kopen ze persbureau Reuters zodat ze enige controle over de media kunnen krijgen.

1895:

Edmond James de Rothschild, de jongste zoon van Jacob (James) Mayer Rothschild, bezoekt Palestina en levert vervolgens het geld om daar de eerste Joodse koloniën te stichten, dit is om hun langetermijndoelstelling, het creëren van een land dat eigendom is van Rothschild, te bevorderen.

1897:

De Rothschilds richtten het Zionistisch Congres op om het Zionisme te promoten (een politieke beweging met als enig doel alle Joden naar een bijzonder Joodse natiestaat te verplaatsen) en organiseerden de eerste bijeenkomst in München. Maar vanwege extreme tegenstand van lokale Joden, die best tevreden zijn waar ze zijn, moet deze bijeenkomst worden verplaatst naar Bazel, Zwitserland, en vindt deze plaats op 29 augustus. De vergadering wordt voorgezeten door de Asjkenazische Jood, Theodor Herzl, die in zijn dagboeken zou vermelden:

“Het is essentieel dat het lijden van Joden…. Erger wordt…. Dit zal helpen bij de realisatie van onze plannen… .Ik heb een uitstekend idee…. Ik zal antisemieten ertoe brengen om Joodse rijkdom te liquideren…. De antisemieten zullen helpen ons daardoor in die zin dat ze de vervolging en onderdrukking van Joden zullen versterken. De antisemieten zullen onze beste vrienden zijn. “

Herzl wordt vervolgens verkozen tot voorzitter van de Zionistische Organisatie die het “Rothschild Rode Hexagram of Teken” aanneemt als de Zionistische vlag die 51 jaar later zal eindigen als de vlag van Israël.

Edward Henry Harriman wordt directeur van de Union Pacific Railroad en neemt de leiding over de Southern Pacific Railroad. Dit wordt allemaal gefinancierd door de Rothschilds.

1898:

Ferdinand de Rothschild sterft.

1901:

De Joden uit de koloniën die door Edmond James de Rothschild in Palestina zijn opgericht, sturen hem een delegatie die hem vertelt:

“Als u de Yishuv (de Joodse nederzetting) wilt redden, neem dan eerst uw handen ervan af, en … geef de kolonisten voor een keer de mogelijkheid om voor zichzelf te corrigeren wat gecorrigeerd moet worden.”

Edmond James de Rothschild is hier erg boos over en stelt:

‘Ik heb de Yishuv gemaakt, ik alleen. Daarom hebben geen mannen, noch kolonisten, noch organisaties het recht om zich met mijn plannen te bemoeien. “

Het Rothschild-bankhuis in Frankfurt, Duitsland, MA von Rothschild und Söhne, sluit omdat er geen mannelijke Rothschild-erfgenaam is om het op te nemen.

1902:

Philippe de Rothschild geboren.

1905:

Een groep door Rothschild gesteunde zionistische joden onder leiding van Georgi Apollonovich Gapon probeert de tsaar in Rusland omver te werpen in een communistische staatsgreep. Ze falen en worden gedwongen Rusland te ontvluchten om vervolgens in Duitsland onderdak te krijgen.

De Jewish Encyclopaedia (Deel 2, p. 497) stelt:

“Het is een ietwat merkwaardig vervolg op de poging om een katholieke concurrent van de Rothschilds op te zetten dat deze laatsten op dit moment de bewakers van de pauselijke schat zijn.” OPNIEUW WORDT DIT GEPLAATST OM TE TONEN HOE VOLLEDIG PROPAGANDA IS. DIT IS VOLLEDIG ONWAAR EN KAN OP EIGEN VRIJE TIJD WORDEN STUDIE. ( nb en kan je zelf onderzoeken)

1906:

De Rothschilds beweren dat als gevolg van toenemende instabiliteit in de regio en toenemende concurrentie van Rockefeller (de Rockefeller-familie zijn Rothschild-afstammelingen via een vrouwelijke bloedlijn) eigendom waren van Standard Oil, dit de reden is waarom ze hun Caspian and Black Sea Petroleum Company aan Royal Dutch en Shell verkopen. Dit is een ander voorbeeld van de Rothschilds die hun ware rijkdom proberen te verbergen.

1907:

Rothschild, Jacob Schiff, het hoofd van Kuhn, Loeb en Co., waarschuwt in een toespraak voor de New York Chamber of Commerce dat,

Tenzij we een centrale bank hebben met voldoende controle over kredietbronnen, zal dit land de meest ernstige en verstrekkende geldpaniek in zijn geschiedenis ondergaan.”

Plotseling bevindt Amerika zich midden in een andere typische door Rothschild veroorzaakte financiële crisis, die zoals gewoonlijk het leven van miljoenen onschuldige mensen in heel Amerika ruïneert en miljarden oplevert voor de Rothschilds.

1909:

Jacob Schiff richt de National Advancement for the Association of the Coloured People (NAACP) op. Dit werd gedaan om zwarte mensen aan te zetten tot roeren, plunderen en andere vormen van wanorde, om een kloof te veroorzaken tussen de zwarte en blanke gemeenschappen. De joodse historicus Howard Sachar zegt het volgende in zijn boek “A History of the Joden in Amerika”,

“In 1914 werd emeritus hoogleraar Joel Spingarn van Columbia University voorzitter van de NAACP en rekruteerde voor de raad van bestuur joodse leiders als Jacob Schiff, Jacob Billikopf en rabbijn Stephen Wise.”

Andere Asjkenazische joodse mede-oprichters waren Julius Rosenthal, Lillian Wald en Rabbi Emil G. Hirsch. Pas in 1920 benoemde de NAACP haar eerste zwarte president, James Weldon Johnson.

Maurice de Rothschild trouwt met de Asjkenazische Jood, Noémie Halphen.

1911:

Werner Sombart verklaarde in zijn boek ‘The Joden en modern kapitalisme’ dat vanaf 1820 de,

“Age of the Rothschild”, en concludeerde dat er “slechts één macht in Europa was, en dat is Rothschild.”

1912:

In het decembernummer van het tijdschrift “Truth” zegt George R. Conroy over bankier Jacob Schiff:

“De heer Schiff staat aan het hoofd van het grote particuliere bankbedrijf Kuhn, Loeb en co, dat de belangen van de Rothschilds aan deze kant van de Atlantische Oceaan vertegenwoordigt. Hij wordt omschreven als financieel strateeg en is jarenlang de financiële minister geweest van de grote onpersoonlijke macht die bekend staat als Standard Oil.

Hij was hand in hand met de Harrimans, de Goulds en de Rockefellers in al hun spoorwegondernemingen en is de dominante macht in de spoorweg- en financiële macht van Amerika geworden. “

1913:

Op 4 maart wordt Woodrow Wilson gekozen tot de 28e president van de Verenigde Staten. Kort nadat hij is ingehuldigd, wordt hij in het Witte Huis bezocht door de Ashkenazi Jood, Samuel Untermyer, van advocatenkantoor Guggenheim, Untermyer en Marshall, die hem proberen te chanteren voor een bedrag van $ 40.000 in verband met een affaire die Wilson had terwijl hij was een professor aan de Princeton University, met de vrouw van een collega-professor.

President Wilson heeft het geld niet, dus biedt Untermyer zich vrijwillig aan om de $ 40.000 uit eigen zak te betalen aan de vrouw waarmee Wilson de affaire had gehad, op voorwaarde dat Wilson belooft een kandidaat te benoemen voor de eerste vacature bij het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten. door Untermyer aan president Wilson worden aanbevolen. Wilson is het hiermee eens.

Jacob Schiff richt de Anti Defamation League (ADL) op in de Verenigde Staten. Deze organisatie is opgericht om iedereen die de wereldwijde Rothschild-samenzwering in twijfel trekt of uitdaagt, te belasteren als ‘antisemitisch’.

Vreemd genoeg richtten ze in hetzelfde jaar dat ze dit doen ook hun laatste en huidige centrale bank in Amerika op, de Federal Reserve. Congreslid Charles Lindbergh verklaarde na het aannemen van de Federal Reserve Act op 23 december,

De wet vestigt het meest gigantische vertrouwen op aarde. Wanneer de president dit wetsvoorstel ondertekent, zal de onzichtbare regering van de monetaire macht worden gelegaliseerd … De grootste misdaad aller tijden wordt gepleegd door deze bank- en valutawet. “

Het is belangrijk op te merken dat de Federal Reserve een privébedrijf is, noch een federale onderneming, noch een reserve heeft. Er wordt conservatief geschat dat de winsten meer dan $ 150 miljard per jaar bedragen en de Federal Reserve heeft nog nooit in haar geschiedenis verslagen gepubliceerd.

1914:

Het begin van de Eerste Wereldoorlog. In deze oorlog lenen de Duitse Rothschilds geld aan de Duitsers, lenen de Britse Rothschilds geld aan de Britten en lenen de Franse Rothschilds geld aan de Fransen.

Bovendien hebben de Rothschilds zeggenschap over de drie Europese persbureaus: Wolff (sinds 1849) in Duitsland, Reuters (sinds 1851) in Engeland en Havas (sinds 1835) in Frankrijk.

De Rothschilds gebruiken Wolff om het Duitse volk te manipuleren tot een ijver voor oorlog. Vanaf rond deze tijd worden de Rothschilds zelden gerapporteerd in de media, omdat ze eigenaar zijn van de media.

1916:

Op 4 juni wordt de Ashkenazi-jood, Louis Dembitz Brandeis, door president Wilson benoemd tot lid van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten volgens zijn overeengekomen betaling voor chantage aan Samuel Untermyer, zo’n drie jaar eerder. Justice Brandeis is ook de gekozen leider van het Uitvoerend Comité voor Zionistische Zaken, een functie die hij sinds 1914 bekleedt.

Het midden van de Tweede Wereldoorlog. Duitsland won de oorlog omdat ze in grotere mate door de Rothschilds werden gefinancierd dan Frankrijk, Italië en Engeland, omdat Rothschilds de tsaar in Rusland niet wilde steunen, en natuurlijk stond Rusland aan dezelfde kant als Frankrijk, Italië en Engeland.

Toen deed zich een belangrijke gebeurtenis voor. Duitsland, hoewel ze de oorlog aan het winnen waren en geen enkele buitenlandse soldaat voet op hun grondgebied had gezet, bood Groot-Brittannië wapenstilstand aan zonder vereiste van herstelbetalingen. De Rothschilds waren erop gebrand om ervoor te zorgen dat dit niet zou gebeuren, omdat ze verwachtten veel meer geld te verdienen aan deze oorlog, dus speelden ze een andere kaart die ze in petto hadden.

Terwijl de Britten het aanbod van Duitsland overwogen, stuurt Rothschild-agent Louis Brandeis een zionistische delegatie van Amerika naar Groot-Brittannië om te beloven Amerika aan de zijde van de Britten in de oorlog te brengen, op voorwaarde dat de Britten ermee instemmen het land Palestina aan de Rothschilds te geven.

De Rothschilds wilden Palestina om de volgende reden. Ze hadden grote zakelijke belangen in het verre oosten en verlangden naar hun eigen staat in dat gebied samen met hun eigen leger, dat ze konden gebruiken als agressor tegen elke staat die die belangen bedreigde.

De Britten gaan vervolgens akkoord met de deal voor Palestina en de zionisten in Londen nemen contact op met hun tegenhangers in Amerika en informeren hen over dit feit. Plots keerden alle grote kranten in Amerika die tot dan toe pro-Duits waren geweest, zich tegen Duitsland met propagandastukken als: Duitse soldaten vermoordden Rode Kruisverpleegsters; Duitse soldaten hakten babyhanden af, enz., Om het Amerikaanse publiek tegen de Duitsers te manipuleren.

Ditzelfde jaar voerde president Woodrow Wilson een herverkiezingscampagne onder de slogan: “Herverkies de man die uw zonen uit de oorlog zal houden.”

Op 12 december bieden Duitsland en haar bondgenoten vredesvoorwaarden aan om de oorlog te beëindigen.

1917:

Als resultaat van het vredesaanbod van Duitsland raakt de Rothschild-oorlogsmachine in Amerika in overdrive, waarbij propaganda wordt verspreid die leidt tot president Wilson onder de instructies van de Amerikaanse zionistische leider en rechter van het Hooggerechtshof, Louis Dembitz Brandeis, die zijn belofte aan het electoraat verzaakt en neemt Amerika stortte zich op 6 april in de Eerste Wereldoorlog.

Volgens de Rothschild zionistische belofte aan de Britten, om Amerika mee te nemen in de oorlog, besluiten ze dat ze iets schriftelijk willen van de Britten om te bewijzen dat ze hun kant van de afspraak hoog zullen houden. De Britse minister van Buitenlandse Zaken, Arthur James Balfour, stelt daarom een brief op die algemeen bekend staat als de “Balfour-verklaring”, die hieronder wordt herdrukt.

Buitenlandse Zaken: 2 november 1917

Beste Lord Rothschild,

Ik heb het genoegen u namens de regering van Zijne Majesteit de volgende verklaring van sympathie met joods-zionistische aspiraties over te brengen, die is voorgelegd aan en goedgekeurd door het kabinet. De Regering van Zijne Majesteit is gunstig voor de vestiging in Palestina van een nationaal tehuis voor het Joodse volk en zal alles in het werk stellen om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken, met dien verstande dat er niets zal worden gedaan dat de burgerrechten en religieuze rechten kan schaden. van bestaande niet-joodse gemeenschappen in Palestina, of de rechten en politieke status van joden in enig ander land. Ik zou het op prijs stellen als u deze verklaring ter kennis van de Zionistische Federatie zou willen brengen. Met vriendelijke groet, Arthur James Balfour

De Rothschilds bevelen de executie door de bolsjewieken die zij controleren, van tsaar Nicolaas II en zijn hele familie in Rusland, ook al was de tsaar al op 2 maart afgetreden. Dit is zowel om de controle over het land te krijgen als een wraakactie omdat tsaar Alexander de eerste blokkeerde hun wereldregeringsplan in 1815 op het Congres van Wenen, en tsaar Alexander II koos de kant van president Abraham Lincoln in 1864.

Het is buitengewoon belangrijk voor hen om het hele gezin, inclusief vrouwen en kinderen, af te slachten om de belofte na te komen die Nathan Mayer Rothschild in 1815 deed. Het is bedoeld om de wereld te laten zien wat er gebeurt als je ooit probeert de plannen van de Rothschilds te dwarsbomen.

Wereldwijde Teutoonse Zionisten – Werken aan die nieuwe wereldorde:

1) Heer Jacob de Rothschild.

2) Zijn griezelige zoon, Nathaniel.

3) Baron John de Rothschild, die onlangs zei te werken aan mondiaal bestuur.

4) Sir Evelyn de Rothschild. Zijn vrouw Lynn Forrester is een grote verhuizer en schudder in de Democratische partij.

5) David Rockefeller, Sefardisch Crypto-Teutoon, wiens zoon Nick van tevoren aan filmregisseur Aaron Russo vertelde over 9/11.

6) Nathan Warburg. Zijn familie speelde niet alleen een belangrijke rol bij de oprichting van de Federal Reserve, enz., Ze stonden ook achter de opkomst van Adolf Hitler.

7) Henry Kissinger, globalistische genocidale intrigant.

8) George Soros, een andere Duitse intrigant en manipulator van ngo’s.

9) Paul Volcker, Crypto-Jood grote globalist en economisch adviseur van Obama.

10) Larry Summers, crypto-Duitse economisch adviseur van Obama.

11) Lloyd Blankfein, CEO van de snelgroeiende bankgigant Goldman Sachs.

12) Ben Shalom Bernanke, de huidige Duitse meester van de Federal Reserve (een privé-entiteit, noch “Federal” noch een “Reserve”). Wat is hier de gemene deler?

Het Amerikaanse congreslid Oscar Callaway deelt het Congres mee dat JP Morgan een Rothschild-front is en de controle heeft overgenomen over de Amerikaanse media-industrie. Hij stelt,

“In maart 1915 brachten de JP Morgan-belangen, de staal-, scheepsbouw- en kruitbelangen, en hun dochterondernemingen, 12 mannen hoog in de krantenwereld bijeen en namen ze in dienst om de meest invloedrijke kranten in de Verenigde Staten te selecteren en voldoende een aantal van hen om in het algemeen het beleid van de dagelijkse pers te controleren … Ze vonden het alleen nodig om de controle over 25 van de grootste kranten te kopen … Er werd een akkoord bereikt. Het beleid van de kranten werd gekocht, te betalen per maand, voor elke krant werd een redacteur geleverd om goed toezicht te houden op en informatie te redigeren met betrekking tot de kwesties van paraatheid, militarisme, financieel beleid en andere zaken van nationale en internationale aard die als essentieel worden beschouwd in het belang van de kopers. “