Over oorlogen en wereldcontrole 2

zie voor deel 1: http://b-wust.nl/?p=3242

Herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Terug naar 1815,

dit is het jaar dat Nathan Mayer Rothschild zijn beroemde uitspraak doet,

‘Het kan me niet schelen welke pop er op de troon van Engeland wordt geplaatst om het rijk te regeren waarop de zon nooit ondergaat. De man die de geldhoeveelheid van Groot-Brittannië controleert, controleert het Britse Rijk, en ik beheer de Britse geldvoorraad. “

Hij zou opscheppen dat hij in de 17 jaar dat hij in Engeland was, de inzet van £ 20.000 die zijn vader hem had gegeven 2500 keer had verhoogd tot £ 50 miljoen.

DE WET VAN DE VERENIGDE STATEN DAT ROTHSCHILD ZOU DOEN.

Glass-Steagall Act

Power Of Glass-Steagall Act: een klap tegen de Londense banken van de Britse monarchie ~ Monarchie dreigt met oorlog als ze wordt aangenomen!

De Rothschilds gebruiken ook hun zeggenschap over de Bank of England om de methode om goud van land naar land te verschepen te vervangen en in plaats daarvan gebruikten ze hun vijf banken verspreid over Europa om een systeem van papieren debiteringen en creditcards op te zetten, het banksysteem van vandaag.

Tegen het einde van deze eeuw, een periode die bekend stond als het “Tijdperk van de Rothschilds”, wordt geschat dat de familie Rothschild de helft van de rijkdom van de wereld in handen had.

Maar iets dat dit jaar niet goed ging voor de Rothschilds was het Congres van Wenen, dat begon in september 1814 en eindigde in juni van dit jaar. De reden voor dit congres van Wenen was dat de Rothschilds een vorm van wereldregering creëerden, om hen volledige politieke controle te geven over een groot deel van de beschaafde wereld.

Veel van de Europese regeringen hadden schulden bij de Rothschilds, dus ze dachten dat ze dat als onderhandelingsinstrument konden gebruiken. De tsaar Alexander I van Rusland, die niet was bezweken aan een Rothschild-centrale bank, wilde echter niet instemmen met het plan, dus het Rothschild-wereldregeringsplan mislukte.

Woedend door dit, zwoer Nathan Mayer Rothschild dat hij of zijn nakomelingen op een dag de hele familie en nakomelingen van de tsaar Alexander I zouden vernietigen. Helaas hield hij zich aan zijn woord en 102 jaar later zouden de door Rothschild gefinancierde bolsjewieken die belofte nakomen.

Interessant is dat Henry Kissinger, een fanatieke en Asjkenazische jood van de wereldregering, zijn proefschrift deed op het congres van Wenen.

1816:

Het Amerikaanse Congres neemt een wetsvoorstel aan dat weer een door Rothschild gedomineerde centrale bank toestaat, waardoor de Rothschilds weer controle krijgen over de Amerikaanse geldhoeveelheid. Dit wordt de Second Bank of the United States genoemd en krijgt een charter van twintig jaar. De Britse oorlog tegen Amerika eindigt daarom met de dood van duizenden Britse en Amerikaanse soldaten, maar de Rothschilds krijgen hun bank.

1818:

Nadat de Fransen in 1817 enorme leningen hadden verstrekt om te helpen bij de wederopbouw na hun rampzalige nederlaag bij Waterloo, kochten Rothschild-agenten enorme hoeveelheden Franse staatsobligaties waardoor hun waarde toenam.

Op 5 november hebben ze het kavel op de open markt gedumpt waardoor hun waarde kelderde en Frankrijk in financiële paniek raakte. De Rothschilds kwamen toen tussenbeide om de controle over de Franse geldhoeveelheid over te nemen. Dit was hetzelfde jaar dat de Rothschilds £ 5.000.000 konden lenen aan de Pruisische regering.

1822:

De keizer van Oostenrijk maakte de vijf gebroeders Rothschild tot baronnen. Nathan Mayer Rothschild koos ervoor de titel niet op zich te nemen.

1823:

De Rothschilds nemen wereldwijd de financiële operaties van de katholieke kerk over. DIT IS PURE BULLSHIT, ROTHSCHILDS ZIJN VIJANDEN VAN DE ROMEINSE KATHOLIEKE KERK EN HEBBEN NOOIT HUN FINANCIËN OPGENOMEN. IN feite bevriest ROTHSCHILD MOMENTEEL HET VATICAANFONDSEN VAN TOEGANG.

1827:

Sir Walter Scott publiceert zijn negendelige set The Life of Napolean en in deel twee stelt hij dat de Franse Revolutie was gepland door de Illuminati (Adam Weishaupt) en werd gefinancierd door de geldwisselaars van Europa (The Rothschilds).

1832:

President Andrew Jackson (de 7e president van de Verenigde Staten van 1829 tot 1837), voert de campagne voor zijn tweede ambtstermijn onder de slogan “Jackson And No Bank!” Dit verwijst naar zijn plan om de controle over het Amerikaanse geldsysteem over te nemen ten behoeve van het Amerikaanse volk, niet voor het woekeren van de Rothschilds.

1833:

President Andrew Jackson begint de deposito’s van de overheid te verwijderen van de door Rothschild gecontroleerde Second Bank of the United States en stort ze in plaats daarvan op banken die worden geleid door democratische bankiers.

Dit zorgt ervoor dat de Rothschilds in paniek raken en dus doen ze waar ze goed in zijn, de geldhoeveelheid verkleinen en een depressie veroorzaken. President Jackson weet wat ze van plan zijn en stelt later,

“Je bent een hol van dievenadders, en ik ben van plan je eruit te jagen, en door de eeuwige God zal ik je eruit jagen.”

1834:

De Italiaanse revolutionaire leider, Guiseppe Mazzini, is door de Illuminati geselecteerd om hun revolutionaire programma over de hele wereld te leiden en zou in die hoedanigheid dienen tot hij stierf in 1872.

1835:

Op 30 januari probeert een huurmoordenaar president Jackson neer te schieten, maar op miraculeuze wijze mislukken beide pistolen van de huurmoordenaar. President Jackson zou later beweren dat hij wist dat de Rothschilds verantwoordelijk waren voor die poging tot moord. Hij is niet de enige, de moordenaar, Richard Lawrence, die niet schuldig werd bevonden wegens waanzin, schepte later op dat machtige mensen in Europa hem hadden ingehuurd en beloofden hem te beschermen als hij gepakt zou worden.

De Rothschilds verwerven de rechten in de Almadén-kwikzilvermijnen in Spanje. Dit was in die tijd de grootste concessie ter wereld en aangezien kwik een essentieel onderdeel was bij de raffinage van goud of zilver, gaf dit de Rothschilds een virtueel wereldmonopolie.

1836:

Na zijn jarenlange strijd tegen de Rothschilds en hun centrale bank in Amerika, slaagt president Andrew Jackson er eindelijk in om de centrale bank van Rothschilds uit Amerika te verdrijven, wanneer het handvest van de bank niet wordt verlengd. Pas in 1913 zouden de Rothschilds hun derde centrale bank in Amerika, de Federal Reserve, kunnen opzetten en om ervoor te zorgen dat er

geen fouten worden gemaakt, zullen ze deze keer een van hun eigen bloedlijnen, Jacob Schiff, de leiding geven. van het project.

Nathan Mayer Rothschild sterft en de controle over zijn bank, NM Rothschild & Sons, wordt overgedragen aan zijn jongere broer, James Mayer Rothschild.

1837:

De Rothschilds sturen een van hen, August Belmont, een Asjkenazische Jood, naar Amerika om hun bankbelangen te redden die door president Andrew Jackson zijn verslagen.

1840:

De Rothschilds worden de edelmetaalmakelaars van de Bank of England. Ze richtten agentschappen op in Californië en Australië.

1841:

President John Tyler (de 10e president van de Verenigde Staten van 1841 tot 1845) heeft zijn veto uitgesproken tegen de wet om het handvest voor de Bank of the United States te vernieuwen. Hij ontvangt vervolgens honderden brieven waarin hij wordt bedreigd met moord.

1844:

Salomon Mayer Rothschild koopt de United Coal Mines of Vítkovice en de Oostenrijks-Hongaarse hoogovenmaatschappij, die later een van de tien grootste industriële ondernemingen ter wereld zou worden.

Benjamin Disraeli, een Asjkenazische jood (die twee keer de Britse premier zou worden – de enige erkende Ashkenazische jood die dit deed) publiceert Coningsby, waarin hij Nathan Mayer Rothschild typeert als:

“De Heer en Meester van de geldmarkten van de wereld, en natuurlijk vrijwel de Heer en Meester van al het andere. Hij hield letterlijk de inkomsten van Zuid-Italië in pand, en vorsten en ministers van alle landen vroegen zijn advies en lieten zich leiden door zijn suggesties. “

PRESIDENT ANDREW JACKSON _ DE PRESIDENT DIE ROTHSCHILD BANKING IN DE VERENIGDE STATEN VERMOORDDE!

1845:

De grote Amerikaanse patriot, Andrew Jackson (7e president van de Verenigde Staten) sterft.

Voor zijn dood wordt hem gevraagd wat hij als zijn grootste prestatie beschouwde. Hij antwoordt zonder aarzelen:

“I Killed The Bank,”

Dit verwijst naar het feit dat hij in 1836 de Rothschilds Second Bank van de Verenigde Staten verbannen.

Jacob (James) Mayer Rothschild (die inmiddels met zijn nicht, Betty, de dochter van Salomon Mayer Rothschild was getrouwd), nu bekend als Baron James de Rothschild, wint het contract voor de aanleg van de eerste grote spoorlijn door het hele land.

Dit heette de Chemin De Fer Du Nord en reed aanvankelijk van Parijs naar Valenciennes en voegde zich vervolgens bij het Oostenrijkse spoorwegnet dat was aangelegd door zijn broer (en de vader van zijn vrouw – klinkt allemaal een beetje smerig, nietwaar) Salomon Mayer Rothschild.

1847:

Lionel De Rothschild is nu getrouwd met de dochter van zijn oom, Kalmann (Carl) Mayer Rothschild, en wordt verkozen in de parlementaire zetel van de City of London.

Een vereiste voor toetreding tot het parlement was om een eed af te leggen in het ware geloof van een christen. Lionel De Rothschild weigerde dit te doen omdat hij joods was en zijn zetel in het parlement 11 jaar leeg bleef totdat nieuwe eden werden toegestaan. Hij moet een onschatbare vertegenwoordiger voor zijn kiesdistrict zijn geweest, aangezien hij nooit over een wetsvoorstel kon stemmen, aangezien hij nooit in het parlement is gekomen! Ik vraag me af hoe het hem is gelukt zijn parlementaire zetel elf jaar te behouden?

1848:

Karl Marx, een Asjkenazische jood, publiceert “The Communist Manifesto”. Interessant is dat Karl Ritter van de Universiteit van Frankfurt, terwijl hij hieraan werkt, de antithese schreef die de basis zou vormen voor het ‘Nietzscheanisme’ van Freidrich Wilhelm Nietzsche. Dit nietzecheanisme werd later ontwikkeld tot fascisme en vervolgens tot nazisme en werd gebruikt om de eerste en tweede wereldoorlogen aan te wakkeren.

Marx, Ritter en Nietzsche werden allemaal gefinancierd en onder instructie van de Rothschilds. Het idee was dat degenen die de algehele samenzwering leiden, de verschillen in die twee zogenaamde ideologieën konden gebruiken om hen in staat te stellen grotere en grotere facties van het menselijk ras in tegengestelde kampen te verdelen, zodat ze konden worden bewapend en vervolgens gehersenspoeld om te vechten en te vernietigen. elkaar, en vooral om alle politieke en religieuze instellingen te vernietigen. Hetzelfde plan van Weishaupt in 1776.

Eva Hanau, de vrouw van Amschel Mayer Rothschild, sterft.

1849:

Gutle Schnaper, de vrouw van Mayer Amschel Rothschild sterft. Voor haar dood zei ze nonchalant:

“Als mijn zonen geen oorlogen wilden, zouden er geen oorlogen zijn.”

1850:

Dit decennium begint de bouw van de landhuizen van Mentmore in Engeland en Ferrières in Frankrijk, en er zullen meer Rothschilds Manors volgen over de hele wereld, allemaal gevuld met kunstwerken.

Van Jacob (James) Rothschild in Frankrijk wordt gezegd dat hij 600 miljoen frank waard is, wat destijds 150 miljoen frank meer was dan alle andere bankiers in Frankrijk bij elkaar.

1852:

NM Rothschild & Sons begint met het raffineren van goud en zilver voor de Royal Mint en de Bank of England en andere internationale klanten.

1853:

Nathaniel de Rothschild, de schoonzoon van Jacob (James) Mayer Rothschild, koopt Château Brane Mouton, de Bordeaux-wijngaard van Mouton, en noemt het Château Mouton Rothschild.

1854:

Caroline Stern, de vrouw van Salomon Mayer Rothschild, sterft.

1855:

Amschel Mayer Rothschild sterft.

Salomon Mayer Rothschild sterft.

Kalmann (Carl) Mayer Rothschild sterft.

1858:

Lionel De Rothschild neemt eindelijk zijn zetel in het parlement in als de eis om een ​​eed af te leggen in het ware geloof van een christen wordt uitgebreid tot andere eden. Hij wordt het eerste joodse lid van het Britse parlement.

1861:

President Abraham Lincoln (16e president van de Verenigde Staten van 1860 tot aan zijn moord in 1865) benadert de grote banken in New York om te proberen leningen te krijgen om de aanhoudende Amerikaanse burgeroorlog te ondersteunen. Omdat deze grote banken zwaar onder de invloed van de Rothschilds stonden, bieden ze hem een deal aan waarvan ze weten dat hij deze niet kan accepteren: 24% tot 36% rente op alle uitgeleende gelden.

Lincoln is erg boos over deze hoge rente en daarom drukt hij zijn eigen schuldvrije geld af en deelt hij het publiek mee dat dit nu een wettig betaalmiddel is voor zowel openbare als particuliere schulden.

1862:

Tegen april was $ 449.338.902 aan schuldenvrij geld van Lincoln gedrukt en verspreid. Hij stelt hiervan,

We hebben de mensen van deze republiek de grootste zegen gegeven die ze ooit hebben gehad: hun eigen papiergeld om hun eigen schulden af te betalen.

Datzelfde jaar publiceert The Times of London een verhaal met de volgende verklaring:

‘Als dat ondeugende financiële beleid, dat zijn oorsprong vond in de Noord-Amerikaanse Republiek, tot een vaste waarde zou worden, dan zal die regering kosteloos voor haar eigen geld zorgen. Het zal schulden afbetalen en zonder schulden zijn. Het zal al het geld hebben dat nodig is om zijn handel voort te zetten.

Het zal welvarend worden zonder precedent in de geschiedenis van beschaafde regeringen van de wereld. De hersenen en de rijkdom van alle landen gaan naar Noord-Amerika. Die regering moet worden vernietigd, anders zal elke monarchie op de wereld worden vernietigd. “

1863:

President Abraham Lincoln ontdekt dat de tsaar van Rusland, Alexander II (1855 – 1881), problemen had met de Rothschilds en hij weigerde hun voortdurende pogingen om een centrale bank in Rusland op te richten. De tsaar geeft vervolgens president Lincoln onverwachte hulp.

De tsaar gaf bevel dat als Engeland of Frankrijk actief zou ingrijpen in de Amerikaanse burgeroorlog en het Zuiden zou helpen, Rusland een dergelijke actie als een oorlogsverklaring zou beschouwen en de kant van president Lincoln zou kiezen. Om te laten zien dat hij niet rommelde, stuurde hij een deel van zijn Pacific Fleet naar de haven van San Francisco en een ander deel naar New York.

Het bankhuis Rothschild in Napels, Italië, CM de Rothschild e figli, wordt gesloten na de eenwording van Italië. De Rothschilds gebruiken een van hun eigen bedrijven in Amerika, John D. Rockefeller, om een oliebedrijf op te richten genaamd Standard Oil, dat uiteindelijk al zijn concurrentie overneemt.

1864:

Rothschild, August Belmont, die inmiddels de nationale voorzitter van de Democratische Partij is, steunt generaal George McClellan als de democratische kandidaat om zich bij de verkiezingen van dit jaar tegen president Abraham Lincoln te verzetten. Tot grote woede van Belmont wint president Lincoln de verkiezingen.

1865:

In een verklaring aan het Congres stelt president Abraham Lincoln:

‘Ik heb twee grote vijanden: het Zuidelijke leger voor me en de financiële instellingen achterin. Van de twee is degene in mijn achterste mijn grootste vijand. “

Later dat jaar, op 14 april, wordt president Lincoln vermoord, minder dan twee maanden voor het einde van de Amerikaanse burgeroorlog.

Na een korte stageperiode bij de Rothschilds London Bank, arriveert Jacob Schiff, een Rothschild, geboren in hun huis in Frankfurt, op 18-jarige leeftijd in Amerika met instructies en de benodigde financiering om daar een bankhuis te kopen. Het doel hiervan was om de volgende taken uit te voeren.

1. Controle krijgen over het Amerikaanse geldsysteem door de oprichting van een centrale bank. 2. Zoek begeerlijke mannen die voor een prijs bereid zouden zijn om als handlangers voor de Illuminati te dienen en hen te promoten op hoge plaatsen in de federale regering, het Congres, het Hooggerechtshof en alle federale agentschappen. 3. Creëer strijd voor minderheidsgroepen door de naties heen, in het bijzonder gericht op de blanken en zwarten. 4. Creëer een beweging om religie in de Verenigde Staten te vernietigen, met het christendom als het belangrijkste doelwit.

Nathaniel de Rothschild wordt parlementslid voor Aylesbury in Buckinghamshire.

1868:

Jacob (James) Mayer Rothschild overlijdt kort na de aankoop van Château Lafite, een van de vier grote grand cru-landgoederen van Frankrijk. Hij is de laatste zoon van Mayer Amschel Rothschild die stierf.

1870:

Nathaniel de Rothschild sterft.

1871:

Een Amerikaanse generaal genaamd Albert Pike, die door Guissepe Mazzini naar de Illuminati was gelokt, voltooit zijn militaire blauwdruk voor drie wereldoorlogen en verschillende revoluties over de hele wereld, met als hoogtepunt dat deze grote samenzwering zijn laatste fase bereikt.

De Eerste Wereldoorlog moet worden uitgevochten met het doel de tsaar in Rusland te vernietigen, zoals beloofd door Nathan Mayer Rothschild in 1815. De tsaar zal worden vervangen door het communisme dat gebruikt zal worden om religies aan te vallen, voornamelijk het christendom. De verschillen tussen het Britse en Duitse rijk moeten worden gebruikt om deze oorlog te laten gisten.

De Tweede Wereldoorlog moet worden gebruikt om de controverse tussen facisme en politiek zionisme te laten gisten, met de afslachting van Joden in Duitsland een lynch-pin in het zaaien van haat tegen het Duitse volk. Dit is bedoeld om het fascisme (dat de Rothschilds hebben gecreëerd) te vernietigen en de macht van politiek zionisme te vergroten. Deze oorlog is ook bedoeld om de macht van het communisme te vergroten tot het niveau dat het evenaarde dat van het verenigde christendom.

De derde wereldoorlog zal worden uitgespeeld door haat tegen de moslimwereld aan te wakkeren om de islamitische wereld en de politieke zionisten tegen elkaar uit te spelen. Terwijl dit aan de gang is, zouden de resterende naties gedwongen worden om zichzelf te bestrijden tot een toestand van mentale, fysieke, spirituele en economische uitputting.

Op 15 augustus van dit jaar schrijft Albert Pike een brief (nu gecatalogiseerd in het British Museum) aan Guiseppe Mazzini waarin hij het volgende stelt:

We zullen de nihilisten en de atheïsten ontketenen en we zullen een grote sociale ramp uitlokken die in al zijn afschuw duidelijk het effect van absoluut atheïsme aan alle naties zal laten zien; de

oorsprong van wreedheid en van de meest bloedige onrust.

Dan zal overal het volk worden gedwongen zich te verdedigen tegen de wereldminderheid van de wereldrevolutionairen en zal het die vernietigers van de beschaving uitroeien en de menigten die gedesillusioneerd zijn door het christendom, wier geest vanaf dat moment zonder richting en leiderschap zal zijn en verlangend naar een ideaal, maar zonder te weten waar hij zijn aanbidding naartoe moet sturen, zal hij het ware licht ontvangen door de universele manifestatie van de zuivere leer van Lucifer die uiteindelijk in het openbaar wordt gebracht. Een manifestatie die het resultaat zal zijn van een algemene reactionaire beweging die zal volgen op de vernietiging van het christendom en het atheïsme; zowel overwonnen als uitgeroeid op hetzelfde moment. “

Pike, die in 1859 werd verkozen tot soevereine landcommandant van de Schotse ritus van de zuidelijke jurisdictie van de vrijmetselarij, was de machtigste vrijmetselaar in Amerika. Hij zou die functie gedurende 32 jaar behouden tot aan zijn dood in 1891. Hij publiceerde in 1872 ook een boek over dit onderwerp met de titel “Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry”, waarin hij openhartig het volgende stelt:

‘LUCIFER, de lichtdrager! Vreemde en mysterieuze naam om aan de Spirit of Darkness te geven! Lucifer, de zoon van de ochtend! Is hij het die het Licht draagt en met zijn pracht en onverdraaglijk zwakke, sensuele of egoïstische zielen verblindt? Twijfel het niet! “