Over het kwaad in ons

Nu de president van de V.S. misschien “corona” heeft, komt de kwaadaardige kant van veel mensen naar buiten. Wat je ook vindt van deze president, je wenst niemand ernstige ziektes of de dood toe. Als bepaalde jongens uit bepaalde bevolkingsgroepen iemand kanker toewensen, is de wereld te klein. Maar nu zitten “beschaafde” “tokkies” internet te bevuilen met de meest kwaadaardige doodwensen voor een president. Allemaal in de sfeer van 4 jaar geleden toen een bekende “journaliste” zich bij de verkiezing van deze president zich afvroeg: “waar blijft nou die sniper?”

Zelfs christenen menen dat God “genadig” is. Maar God heeft ons niet nodig om te oordelen of te veroordelen. God grijpt zelf wel in als Hij dat nodig acht. De best vertegenwoordigende bron is Jezus, die bewees dat Hij wel wist wie zonder “zonde” was. ( Joh. 8, 1-11)

Ook zijn er veel mensen die zonder meer “karma” roepen. Ze vergeten dat er dan ook “karma” boven hun hoofd hangt. Dat was een van de redenen dat ik uit de yoga wereld vertrok. ( ik heb de opleiding voor yoga docent gedaan). Mensen stonden nog al snel klaar met “karma”. Wat maak je er dan een kille wereld van.

Of het nu allemaal theater is of niet, zwendel of niet, wij moeten er niet in mee gaan.

Wat er daar in de V.S. gebeurt en trouwens in de hele vrije westerse wereld, is al erg genoeg. Dat los je niet op met een andere president. Ook al geloven sommigen onder ons dat. Denk niet dat Obama geen theater was. Het is al erg genoeg dat we leiders hebben die marionetten zijn. Laten we kijken waarom dat zo is. Waarheid maakt vrij.

De satanisten zijn altijd overal bezig geweest op de achtergrond en via infiltratie. Ze komen nu bovendrijven en we zien het nu beter. Maar zij zullen nog veel schade aanrichten en zoals het nu al velen raakt ( denk aan de covidzwendel, massa ontslagen massa bedrog door alle lagen van de maatschappij) zal het een nog grotere tol eisen voordat mensen daadwerkelijk uit hun comfortzone durven stappen. Dan zullen ze wel moeten.

De krachten van de duisternis kunnen ook de geesten van ons vertroebelen. Niemand ontkomt aan het kwaad. Iedereen zal zelf moeten beslissen welk pad hij volgt.

Naarmate het materialisme toeneemt, neemt de verleiding tot het kwade doen, ook toe. We komen allemaal op kruispunten te staan in ons leven en zullen moeten kiezen. Het kwade kan heel klein, heel onschuldig beginnen maar kan uitgroeien tot iets groters en voor je weet, ben je ergens in gezogen. Het was er altijd maar wordt nu door covid opeens veel zichtbaarder. En als God hier bezig is, zullen wij niet weten hoe. Dat moeten we aan Hem overlaten.

Veel mensen die meegezogen zijn in het kwaad, weten misschien niet eens wanneer de eerste stap was. De duivelse verleidingen zijn soms te onzichtbaar en dan val je er voor. En je wilt misschien iets niet maar je leven veranderen is moeilijk. Denk aan alle goede voornemens die gestrand zijn. Daarom zegt Jezus ook niet te oordelen. Weet jij waarvoor jij komt te staan? ( om nog maar even aan karma te denken)

Onze maatschappij heeft ons lui gemaakt, genotzuchtig. Onze waakzaamheid is verdwenen net zoals er zoveel goeds is verdwenen. We dachten dat we het allemaal wel wisten maar straks staan we met lege handen en blijkt dat we toch niet zoveel weten.

Eeuwige waakzaamheid is de prijs van vrijheid en we weten het niet meer. In de Bijbel staat: “Wees nuchter, wees waakzaam; omdat uw tegenstander, de duivel, rondloopt als een brullende leeuw, zoekende wie hij kan verslinden: “Dit is waar en vooral waar in deze tijden. Het is gevaar maar ook een kans. Daarom moeten we alert zijn, ook voor onze ziel. Juist daarom.

Zie ook

Trump’s COVID-tweet overspoeld door satanische “vloek” -antwoorden

Trump’s tweet over COVID is nu de meest geliefde tweet in de geschiedenis. Als u door de antwoorden bladert, bevestigt u dat sommige mensen proberen om van dit “evenement” op sociale media een zeer satanische gebeurtenis te maken.

Zie voor al de satanische beelden en vervloekingen bij deze link hierboven

Ten slotte

Deze aanhoudende stroom van vervloekte tweets lijkt afkomstig te zijn van bots en trollen gecombineerd met echte heksen en satanisten. Terwijl sommigen grappen maken, zijn anderen bloedserieus.

De aankondiging van Trump komt op een zeer bizarre timing. Oktober staat bekend als de meest actieve maand in occulte kringen en het hoogtepunt is de belangrijkste sabbat van het jaar – Samhain – op 31 oktober.

Zie ook :