Over verdorven kinderspeelgoed

Herbloggen van de waakzame burger. Zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast. Dit is waarom ik weredlwijd bloggers volg en waarom ik herblog. Dit lees je niet in de Margriet of in de Libelle. Zie voor afbeeldingen de link. Het is te erg voor woorden. Ik blog dit om het pedoskesuele van hen dat de weredl verziekt, mede te helpen blootleggen. Mede ook om alle ouders hun kinderen te helpen beschermen tegen deze roofdieren.

LAATSTE NIEUWS. Er is iets vreselijk mis met LOL-poppen

Sommige ouders ontdekten dat het onderdompelen van sommige LOL-poppen in ijskoud water lingerie of bizarre symbolen zoals plakjes pizza onthulde. Hier is een blik op deze poppen en hoe ze in een bredere agenda passen. ( zie link)

Gepubliceerd 29 september 2020 Door Waakzame burger

LOL Dolls is momenteel een van de best verkochte poppenlijnen ter wereld. En gezien het feit dat de meeste meisjes over de hele wereld minstens één pop hebben (velen hebben een hele collectie), betekent dat enorme aantallen. MGA, het moederbedrijf van de poppenlijn, heeft sinds de lancering in 2016 meer dan $ 5 miljard aan LOL Dolls-verkopen opgebracht. Het verkocht zelfs nietjes zoals Barbie en Pokemon.

Een van de meest populaire producten van het merk – LOL Surprise! – had een nogal verontrustende “verrassing” in petto voor degenen die de poppen in koud water dompelden: lingerie, door bondage beïnvloede outfits en vreemde “tatoeages”. Verscheidene ouders die begrijpelijkerwijs bezorgd en geschokt waren over deze poppen, plaatsten enkele video’s online door deze poppen in water te dompelen. De resultaten zijn even schokkend als walgelijk. Hier zijn enkele voorbeelden. Zie link

Wanneer deze pop in koud water wordt gedompeld, onthult deze pop lingerie met kant en jarretellegordels. Dit kan op geen enkele manier worden aangezien voor een zwempak.

In tegenstelling tot Barbie-poppen zijn de gelaatstrekken en lichaamsverhoudingen van LOL-poppen gemaakt om op baby’s en peuters te lijken. Dus degenen die aan deze rare, niet-geadverteerde gimmick dachten, zijn ziek in het hoofd.

Deze pop draagt standaard netkousen wat al gek is. Wanneer het in water wordt gedompeld, verschijnt er ‘doorschijnend’ ondergoed. Ook verschijnt er een dambordpatroon op de achterkant van haar hoofd. Zoals uitgelegd in eerdere artikelen, is dit een belangrijk symbool voor de occulte elite.

Deze pop draagt een volledige visnet-outfit, compleet met een choker en hoge laarzen (of wat dan ook).

Dit is een jongen. Het leidde al tot controverse omdat de makers de tijd namen om er babygenitaliën op te maken. Raad eens wat er gebeurt als je het in water dompelt.

Op zijn rug verschijnt een stuk pizza.

Het is al een bekend feit dat “kaaspizza” een codewoord is dat door pedo’s wordt gebruikt om te verwijzen naar kind p *** n (zelfde initialen). Voor degenen die denken dat deze pizza er is omdat “kinderen van pizza houden”, kijk eens goed naar deze volgende foto.

Deze pop heeft een stuk pizza op haar geslachtsdelen. De boodschap is hier duidelijk.

Wanneer ze in water worden gedompeld, verschijnen er geometrische vormen op de arm van deze pop (niet zeker wat ze vertegenwoordigen). Ook verschijnt er een dambordpatroon op de achterkant van haar hoofd en een plak pizza op haar rug.

Deze pop heeft een duivelsstaart en een paar vleugels.

Er zijn er nog veel meer, maar je snapt het wel. Als reactie op de verontwaardiging die door deze poppen werd opgewekt, gaf MGA een verklaring af waarin ze toegaf dat “een klein aantal poppen ongepaste kleding of markeringen vertoonde” en “corrigerende maatregelen” nam op hun ontwerpen “.

Die verklaring verklaart niet waarom het bedrijf de tijd, de moeite en de middelen nam om deze niet-geadverteerde “functie” aan deze poppen toe te voegen. Een ding is zeker, ze wisten precies wat ze aan het doen waren.

Van de maker van Bratz Dolls

Isaac Larian, de CEO van MGA Entertainment.

MGA is ’s werelds grootste particuliere speelgoedbedrijf. Het is eigendom van Isaac Larian, een miljardair die fortuin maakte door Bratz Dolls in 2001 te introduceren. Deze poppen kregen ook veel kritiek vanwege … nou ja … kijk maar naar ze.

Bratz-poppen.

Er is ook Baby Bratz. Ik moest dubbel controleren of die echt bestaan. En dat doen ze.

In de afgelopen jaren hebben professionals uit verschillende vakgebieden ernstige waarschuwingen afgegeven voor deze poppen.

BRATZ-poppen veroorzaakten controverse in de consumentenwereld over hun fundamentele campagne, die reclame maakt voor poppen met een klein lichaam met grote anime-achtige ogen, gigantische volle glanzende lippen en kleine neuzen gekleed in provocerende (sommigen zeggen zelfs ‘sletterige’) outfits waarvan de belangrijkste zorg in het leven is winkelen . De implicaties van hun overgeseksualiseerde imago en ogenschijnlijk alledaagse aspiraties deden veel critici zich afvragen waarom jonge meisjes aan dergelijke kenmerken tegemoet kwamen – waarvan er vele jonger waren dan zelfs in de fase van ‘prepuberteit’.

In dit artikel werd het fundamentele verschil tussen deze poppen en Barbie uitgelegd.

Ten eerste is Barbie duidelijk een vrouw: lang en slank met een microscopisch kleine taille en grote borsten. Maar ze wordt op de markt gebracht als een onafhankelijke vrouw; Zonder echtgenoot of gezin heeft Barbie veel verschillende beroepen die jonge meisjes graag zouden moeten nastreven – zoals een dokter, dierenarts, atleet of winkeleigenaar.

Bratz daarentegen is opzettelijk (en verontrustend) gemaakt zodat jonge meisjes zich kunnen voorstellen als een Bratz-pop. Hun lichamen, die veel kleinere, meer kinderlijke afmetingen hebben dan barbie, waren slim gebouwd om beter herkenbaar te zijn voor hun jonge gebruikers. Zoals McAllister intelligent uitlegt: “Dit primaat van verschijnen boven hebben wordt weerspiegeld in Bratz. Vergelijk de Barbie-slogan ‘Wij houden van Barbie’ met Bratz ” Meisjes met een passie voor mode. ” Deze slogans weerspiegelen het verschil tussen het bezitten van een pop en het leven en eruit zien als een pop ‘(McAllister 250 )

– Syndey Megan Jow, KINDEREN EN MEDIA: de consumentencultuur van ‘BRATZ’-poppen

Volgens een rapport van de American Psychological Association :

https://www.apa.org/news/press/releases/2007/02/sexualization

“Een bijzonder schadelijk effect van de voortdurende blootstelling aan geseksualiseerde meisjesbeelden is dat individuen en de samenleving kunnen worden“ getraind ”om geseksualiseerde meisjes als“ verleidelijk ”te zien en te bestempelen.

Afbeeldingen van vroegrijpe seksualiteit bij meisjes kunnen dienen om misbruikpraktijken zoals kindermishandeling, kinderprostitutie en seksuele handel in kinderen te normaliseren. “

Andere speelgoedfabrikanten hebben ook zeer twijfelachtig speelgoed uitgebracht.

De Troll Doll

Een ander stuk speelgoed kreeg een enorme terugslag nadat was ontdekt dat een “geheime” knop op de geslachtsdelen van de pop ervoor zorgde dat het verschillende hijgende en giechelende geluiden maakte. Hier is een virale Instagram-video over deze pop.

Raar feit: die video werd geraakt met een “feitencontrole” die zegt “gedeeltelijk valse informatie”.

Ondanks deze “feitencontrole” haalde Hasbro de Troll-pop uit de schappen nadat een petitie ondertekend door 300.000 mensen de speelgoedmaker ervan beschuldigde kindermisbruik te promoten door een knop te plaatsen die haar deed giechelen tussen haar benen.

Ten slotte

Het maakt niet uit welk excuus deze bedrijven geven en wat “feitencontroles” ook zeggen, deze bedrijven weten precies wat ze doen door dit speelgoed op de markt te brengen voor kinderen. Ze doen het al jaren en weten heel goed welke effecten deze dingen hebben op kinderen.

Deze poppen maken deel uit van een bredere agenda om pedofilie en de seksualisering van minderjarigen te normaliseren. In de afgelopen maand heb ik Cardi B’s muziekvideo WAP https://vigilantcitizen.com/musicbusiness/the-true-disturbing-meaning-of-wap-by-cardi-b/

en de Netflix-film Cuties https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/netflixs-cuties-is-about-normalizing-the-sexualization-of-children-and-nothing-else/ geanalyseerd, die ook op maat waren gemaakt om deze doelen te bereiken. Ze willen kinderen zo vroeg mogelijk kennis laten maken met seksualiteit, omdat deze pedo’s willen dat de relaties tussen kinderen en volwassenen normaal en acceptabel worden.

Op een grotere schaal willen ze kinderen uit de gelukzalige onschuld van de jeugd halen om hen te dwingen tot een verdraaide versie van volwassenheid gericht op de zieke waarden van de occulte elite. In 2020 moeten ouders meer dan ooit waakzaam zijn over de producten en de media die hun kinderen consumeren. Omdat de elite-bedrijven achter deze producten niet het allerbeste willen voor uw kinderen. Ze willen precies het tegenovergestelde.

https://vigilantcitizen.com/tag/pedogate/

https://vigilantcitizen.com/tag/toys/