Over een donkere tijd

herbloggen van Makow, google translate gebruikt en niet aangepast.

De mensheid gaat een nieuw donker tijdperk binnen

24 september 2020, zie voor afbeeldingen de link

De COVID-hoax signaleert het hoogtepunt van het eeuwenoude kabbalistische (maçonnieke) joodse plan om de mensheid tot slaaf te maken in een wereldsuperstaat zoals uiteengezet in de Protocollen van Zion. ( https://www.henrymakow.com/2020/08/protocols-of-zion.html)

Ik schreef 18 jaar geleden : “De mensheid gaat een nieuw donker tijdperk binnen” . Ik plaats dit artikel opnieuw voor nieuwkomers die een historisch perspectief willen.

Communisme, zionisme en feminisme Share NWO Pedigree

van 18 augustus 2002

door Henry Makow PhD

George Orwells waarschuwing in “1984” voor een nachtmerrieachtige mondiale politiestaat was geen loze oefening. Het kwam uit in 1949 toen de roman werd gepubliceerd. De aanval op het World Trade Center op 11 september, met Hollywood-flair georganiseerd door NW0-controllers , luidde de volgende fase in in dit eeuwenoude complot.

Veteraanjournalist Douglas Reed, die in 1951 schreef, was zich er ook van bewust: ‘We zouden logischerwijs kunnen aannemen dat een primair doel van elke derde oorlog, hoewel in het begin verhuld, de uitbreiding van de zionistische staat zou zijn, en het opleggen van een ‘en een nieuw’ beheer ‘van de mensheid. In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog werden dergelijke, eerder verborgen, doelstellingen veel openlijker erkend door vooraanstaande politici … “( Far and Wide , p. 291)

In 1913 namen de aandeelhouders van de Federal Reserve een belangrijke stap in de richting van de slavernij van de mensheid toen ze het recht bedachten om uit het niets geld te creëren op basis van de kredietwaardigheid van het Amerikaanse volk. Dit monopolie, dat terecht de verantwoordelijkheid van het Congres is, is alleen al meer dan $ 360 miljard per jaar waard. [Nu meer.] Ze doen er alles aan om dit monopolie te beschermen, inclusief de oprichting van een mondiale politiestaat.

Ik ontdekte deze verbijsterende intrige afgelopen december toen ik onderzocht waarom het “establishment” actief de sociaal destructieve marxistische lesbische ideologie van het “feminisme” promoot.

Met “feminisme” bedoel ik NIET het recht van vrouwen op eerlijke en gelijke behandeling op de werkvloer. Dat is een façade voor een veel schadelijkere agenda, de vernietiging van heteroseksualiteit en het kerngezin.

COMMUNISME

Deze week werd ik me ervan bewust dat communisme en zionisme ook deel uitmaken van hetzelfde patroon.

Als u de mensheid tot slaaf wilde maken, zou u dan uw bedoelingen bekendmaken?

In plaats daarvan zou u uw haak lokken met beloften van openbaar eigendom, delen en universele broederschap. Dit spreekt de naïviteit, het idealisme en het eigenbelang van het publiek aan.

In de kern is het communisme een systeem van sociale controle en onderdrukking dat erop gericht is de pijlers van de westerse beschaving te vernietigen: natie, ras, christendom, democratie, vrij ondernemerschap en het kerngezin. Het zorgt voor geen ander principe dan pure kracht en oefent het meedogenloos uit.

Leden van de Comintern verwezen spottend naar mensen die de partijlijn kochten als ‘onschuldigen’. Dit is de communistische “modus operandi”. Er is een publiekelijk geformuleerd doel dat iedereen aanspreekt (zoals gelijke rechten). Alleen de binnenste cirkel weet dat de ware agenda is om alle sociale instellingen te ondermijnen en willekeurige macht te verwerven.

(De onverschillige mensheid staat onverschillig tegenover haar trieste lot.)

De Sovjet-Unie was de oorspronkelijke versie van de bankier van de “Nieuwe Wereldorde” (de communisten gebruikten die term). In “Wall Street and the Bolshevik Revolution”, dat online staat, beschrijft Antony Sutton hoe de bankiers en hun bondgenoten de Russische Revolutie bedachten en de Sovjet-Unie financierden.

Omdat dezelfde financiers ons media- en onderwijssysteem controleren, was dit nieuws voor mij. Evenzo was het verrassend om te horen dat Joden het communistische Rusland vanaf het begin domineerden.

Als je de sociale orde wilt ondermijnen, geef je macht aan minderheden die door de samenleving worden verbannen. Bij het joodse volk vonden de bankiers, die zelf vaak joods waren, een ideaal instrument voor hun NW0-agenda. In The Last Days of the Romanovs ( 1920) schrijft Robert Wilton: van Joden is nog hoger. ” (391)

Het marxisme deed een beroep op een gesublimeerde religieuze drang van grotendeels atheïstische joden om op seculier humanistische basis “een betere wereld op te bouwen”. Toen hun nut voorbij was, werden veel van deze joden gevangengezet of geliquideerd. Arthur Koestler is een voorbeeld van veel communistische joodse schrijvers die zijn ontgoocheling vastlegden (zie ‘ The God that Failed’, ‘The Invisible Writing’, ‘Darkness at Noon’) . Een Russische jodin, Ayn Rand, hekelde het communisme en prees individualisme en vrijheid. ( “Fountainhead”, “Atlas Shrugged” ).

Desalniettemin horen we niet veel over wreedheden die Joodse communisten in de USSR hebben gepleegd. Ze probeerden alle overblijfselen van de traditionele tsaristische sociale structuur uit te roeien. Bij de collectivisatie van de Oekraïense boeren (koelakken) zijn naar schatting 10 miljoen mensen uitgehongerd of doodgeschoten. Miljoenen anderen stierven bij massa-executies in de Oostzee, moordpartijen op Kozakken en Wolga-Duitsers, bij de genocide op drie miljoen moslims en in Goelag-werkkampen.

Als Canadese Jood en zoon van overlevenden van de Holocaust, voel ik me verplicht om mezelf te informeren over de Joodse verantwoordelijkheid in dit tijdperk in de Russische geschiedenis.

ZIONISME

Net als het communisme ben ik bang dat het zionisme een ander voorbeeld is van hoe de bankiers het Joodse volk manipuleren voor hun eigen doeleinden. De meeste Israëli’s zouden graag in vrede leven binnen de grenzen van 1967. Ze zijn zich niet bewust van een mogelijke verborgen agenda: Israël is mogelijk gefinancierd om de hegemonie van de Nieuwe Wereldorde op te leggen aan de wereld. Jeruzalem is bedoeld als wereldhoofdstad.

Israël heeft in andere termen weinig zin. De Israëlische oprichtende elite is voornamelijk afkomstig uit Rusland, waar joden na 1917 blijkbaar een bevoorrechte positie hadden. Een van Stalins eerste daden was om antisemitisme “met de dood bestraft” te maken. De zionistische elite was atheïst, dus het bijbelse bevel om terug te keren naar het Heilige Land was alleen voor propagandadoeleinden.

In zijn boek “Fallen Pillars: VS Beleid ten aanzien van Palestina sinds 1945” (1995) vertelt Donald Neff hoe in 1919 Hugh Gibson, de pas geïnstalleerde ambassadeur in Polen, door kolonel Edward Mandell House werd gestraft omdat hij berichtte dat zionisten anti- Semitisme in Polen voor hun eigen doeleinden. House dreigde Gibson’s bevestiging in de Senaat te blokkeren. Ook aanwezig: Amerikaanse zionistische leiders Louis Brandeis en Felix Frankfurter.

Wie was kolonel House? Je zult in de geschiedenis van het establishment niets over hem horen. Hij was de agent van Rothschild en de begeleider van president Woodrow Wilson. Hij controleerde later FDR met de hulp van Bernard Baruch, Louis Howe en Harry Hopkins.

Gibson was jong genoeg (36) om woedend te zijn over deze inmenging. Hij schreef een rapport van 21 pagina’s voor zijn collega’s waarin hij zijn vermoeden uitsprak dat de zionisten “een gewetenloos koelbloedig plan hadden om de toestand van de joden in Polen zo slecht te maken dat ze zich tot het zionisme moeten wenden voor hulp”.

Je kunt je afvragen of de joodse immigratie naar de VS vanuit het door de nazi’s bezette Europa om dezelfde reden werd beknot.

FEMINISME

Modern feminisme is een ander NW0 communistisch front dat geïnspireerd en geleid wordt door marxistische joden. De meeste leiders van de “tweede golf” waren “rode luierbaby’s”, zo genoemd omdat hun ouders communisten waren. Ze worden gekenmerkt door een bizarre overtuiging dat de westerse beschaving slecht is omdat ze door mannen is gemaakt en daarom moet worden afgebroken. Het heeft het curriculum van de universitaire geesteswetenschappen veranderd in een brij en heeft twee generaties “opgeleide” vrouwen psychologisch gesteriliseerd.

Volgens Kenneth Minogue, emeritus hoogleraar aan de London School of Economics, “is de radicale feministische revolutie niets minder dan een vernietiging van onze beschaving. Het is allemaal zo gebeurd dat mensen zich nog niet hebben gerealiseerd wat er is gebeurd.” (zie: Hoe beschavingen vallen )

Communisten, zionisten of feministen – joods of niet – zijn zich er eenvoudigweg niet van bewust dat ze door de internationale bankiers worden gebruikt om een Orwelliaanse Nieuwe Wereldorde te creëren. Als ze de retoriek weghalen, zullen ze ontdekken dat de NWO een langetermijnplot is om de wereldwijde rijkdom en macht in enkele handen te consolideren. Het is een plan om mensen te vernederen, tot slaaf te maken en zelfs uit te roeien, en om de mensheid te scheiden van de natuur en God.

De mensheid gaat een nieuwe donkere eeuw binnen.

(Nb.: er zijn in dit artikel diverse verwijzingen naar links maar geen ervan werkt meer, alles wat verwijst naar “joden”, communisten, hun daden enz. is weg van internet)

https://www.henrymakow.com/140802.html