Over lichtpuntjes

herbloggen zie link hieronder. Google translate gebruikt en niet aangepast

Ik zie een lichtstraal

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020

Temidden van de drukte onder de media, medische en politieke instellingen om voor het einde van het jaar een coronavaccin aan het Amerikaanse volk te laten bezorgen, komt dit rapport dat ons allemaal een pauze moet geven.

Tyler Durden schrijft voor ZeroHedge.com en rapporteert :

Dit zou echt een van de grootste schandalen in de volksgezondheid moeten zijn, maar er wordt weinig aandacht aan besteed – vooral vanwege het opvallende karakter van de betrokken mensen en organisaties.

De Verenigde Naties zijn gedwongen toe te geven dat een groot internationaal vaccininitiatief feitelijk de uitbraak van de ziekte veroorzaakt die het zou moeten uitroeien.

Terwijl internationale organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) regelmatig opscheppen over het zogenaamd ‘uitroeien van polio’ met vaccins, lijkt het tegenovergestelde het geval te zijn. Hun decennialange campagne om polio uit te roeien, doodt nu tientallen onschuldige jonge mensen in arme landen.

Nu lijkt het erop dat gezondheidsfunctionarissen beginnen toe te geven dat hun plan om ‘wilde’ polio te stoppen averechts werkt, aangezien tientallen kinderen verlamd raken door een dodelijke stam van de ziekteverwekker die is afgeleid van een levend vaccin, waardoor een virulente polio zich verspreidt.

Deze laatste door geneesmiddelen veroorzaakte pandemie is uitgebroken in de Afrikaanse landen Tsjaad en Soedan, en de boosdoener is geïdentificeerd: een van een vaccin afgeleid poliovirus type 2. Ambtenaren vrezen nu dat deze nieuwe gevaarlijke stam binnenkort ‘continenten zou kunnen overslaan’, dodelijke uitbraken over de hele wereld.

Hoe schokkend het ook klinkt, dit Big Pharma-debacle is niet nieuw. Na meer dan 30 jaar ongeveer $ 16 miljard te hebben uitgegeven om polio uit te roeien, hebben internationale gezondheidsinstanties de ziekte ‘per ongeluk’ opnieuw geïntroduceerd in Pakistan, Afghanistan en ook Iran , omdat de regio in Centraal-Azië werd getroffen door een virulente polio-stam die voortkwam uit het farmaceutische bedrijfsvaccin. daar verspreid. In 2019 beval de regering van Ethiopië ook de vernietiging van 57.000 flesjes type 2 oraal poliovaccin (mOPV2) na een vergelijkbare uitbraak van door vaccinatie geïnduceerde polio.

Het is belangrijk op te merken dat het orale poliovaccin dat door het Global Polio Eradication Initiative (GPEI) aan de Afrikaanse bevolking wordt aangeboden, een consortium is dat wordt ondersteund en gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation .

Dit alles zou een reden tot bezorgdheid moeten zijn, vooral nu westerse regeringen en transnationale farmaceutische reuzen allemaal haastig hun nieuwe, door Gates gefinancierde experimentele coronavirusvaccin voor de wereldbevolking uitrollen.

Momenteel wordt het eerste experimentele COVID-19-vaccin getest op de Afrikaanse bevolking via GAVI Vaccine Alliance, een andere organisatie die wordt gefinancierd door de Gates Foundation. Een grote ronde van menselijke proeven zal plaatsvinden in Zuid-Afrika, lokaal beheerd door de Universiteit van de Witwatersrand in Johannesburg – nog een door Gates gefinancierde instelling.

Deze laatste onthulling uit Afrika zou de media en gezondheidsadvocaten ertoe moeten aanzetten om harde vragen te stellen over de werkzaamheid en veiligheid van het veel gehypte COVID ‘wonder’ vaccin.

Ik geloof dat het Amerikaanse volk zich begint te realiseren dat er iets stinkt aan het corona-verhaal. Nog maar twee of drie weken geleden gaven enquêtes aan dat tweederde van de volwassenen gretig de coronavaccinatie zou nemen wanneer deze beschikbaar is. Maar rapporten die ik de afgelopen dagen heb gelezen, zeggen dat ten minste de helft van het Amerikaanse volk de vaccinatie resoluut zou afwijzen.

Ik heb in deze column verschillende keren de schandalige aard van de farmaceutische experimenten van Bill Gates gedocumenteerd. Het bovenstaande rapport van Durden is slechts het laatste in een lange reeks door Gates gefinancierde vaccinaties die slecht zijn verlopen.

Het is geen geheim dat Bill Gates een hondsdolle eugeneticus is en de zoon van een hondsdolle eugeneticus. Hij schept openlijk op over het gebruik van geneesmiddelen om de wereldbevolking aanzienlijk te verminderen. Dat is niet het record van een man die levens wil redden. De enige reden waarom iemand Bill Gates als een autoriteit op het gebied van medische genezing zou beschouwen, is uitsluitend te wijten aan het feit dat we in een geldgekke cultuur leven waarin politici en de media-elite superrijke klootzakken zoals Gates slaafachtige eerbetoon brengen. Als Gates verklaarde dat hij een expert was in buitenaardse levensvormen, zouden diezelfde politici en media-elite helemaal over zich heen vallen en zeiden dat het waar was.

In deze column zei ik vorige week :

President Trump heeft het Amerikaanse leger de taak opgedragen om een binnenlands vaccin te verspreiden en zegt dat hij verwacht dat het vaccin klaar zal zijn vóór de verkiezingsdag. (Wat een toeval!) Hij heeft ook de laatste fasen van het testregime van het medicijn vrijgesteld om het dit jaar klaar te hebben.

Een nieuw vaccin duurt jaren om te ontwikkelen en te testen. Maar dit medicijn zal binnen een paar maanden klaar zijn. En de fabrikant (en) van het medicijn wordt / worden geen aansprakelijkheid toegekend voor eventuele schade als gevolg van het medicijn. Typisch, na vele jaren van laboratoriumtests en een nieuw medicijn is klaar voor massatesten op mensen, zijn Amerikaanse militairen de proefkonijnen. Met het coronavaccin worden de Amerikaanse families de proefkonijnen – inclusief onze kinderen.

We weten al over de recente horrorverhalen die zijn veroorzaakt door de farmaceutische proeven van Bill Gates in Afrika en India, waaronder een polio-epidemie en de sterilisaties van nietsvermoedende vrouwen en meisjes. En iedereen die de moderne geschiedenis van vaccins heeft bestudeerd, is bekend met de miljarden dollars die de Amerikaanse regering heeft uitgedeeld aan de slachtoffers van vaccinaties. We zijn ook bekend met de parallelle opkomst van autisme en wiegendood met de opkomst van vaccinaties.

Toch zal niemand een idee hebben welke chemicaliën er in de coronacocktail zullen zitten. We worden verondersteld om Trump, Gates en Fauci te vertrouwen en goede kleine slaven te zijn en de kans te wagen.

Vaste lezers van deze column weten dat ik niet verlegen ben om te zeggen dat ik geloof dat Donald Trump een Trojaans paard is. Als een democratische president militaire troepen zou gebruiken om een vaccin aan het Amerikaanse volk te leveren, zouden conservatieven en christenen openlijk in opstand komen. Maar ze staan erop dat Trump 5G-schaak speelt met de slechteriken en altijd goed doet, zelfs als het lijkt alsof hij het verkeerd doet. Vrijheid 101 vertelt ons natuurlijk dat dat soort blind vertrouwen in ELKE gekozen politicus een recept is voor een ramp.

En laat me op deze Dag van de Grondwet 2020 nogmaals Thomas Jefferson citeren: “In kwesties van macht, laat dan niet meer horen over vertrouwen in de mens, maar bind hem van onheil vast door de kettingen van de Grondwet.”

Nationale verkiezingen zijn de perfecte dekmantel voor ondermijning en uitvluchten van onze grondwet. Alles wat mensen kunnen zien of erover kunnen praten, is het links-rechts-paradigma dat wordt uitgespeeld door de actoren die zich op dat moment op het politieke toneel bevinden. Dit jaar zijn het Donald Trump en Joe Biden. Het openbare theater van een nationale verkiezing maskeert met succes de snode agenda die door beide partijen achter het gordijn wordt uitgevoerd. Nogmaals, dit is waarom ik weet dat Trump zal winnen (en het is misschien niet eens dichtbij). Hoe kunnen zijn robotondersteuners nee zeggen als hun politieke Superman hen zegt de coronavaccinatie te nemen?

Maar temidden van deze zeer dichte mist zie ik een lichtstraal.

Een man die ik al tientallen jaren zowel professioneel als persoonlijk ken, een man die een trouwe aanhanger is van Donald Trump, Dr.Don Boys, schreef onlangs het volgende :

Wereldwetenschappers werken koortsachtig aan de ontwikkeling van een vaccin tegen het Chinese coronavirus [ik wijs persoonlijk die karakterisering van het virus af], en ze suggereren dat het misschien voor het einde van dit jaar beschikbaar zal zijn. Ik wil niet kritisch zijn, maar ze hebben geen vaccin tegen aids gevonden nadat ze er al meer dan 30 jaar miljarden dollars naar hebben gegooid.

En er is zelfs geen vaccin voor de verkoudheid die al millennia bestaat.

Als en wanneer er een vaccin beschikbaar is, zijn er duidelijke aanwijzingen dat iedereen het moet krijgen. Virginia heeft die beslissing al genomen. En dat is het probleem waar we voor staan. Nadat we de pandemie en de argumenten over maskers en lockdowns hebben doorstaan, staan we nu voor het gevaarlijkste deel van de strijd: de weldoeners vertellen wat ze kunnen doen met het vaccin.

Trump zal de grootste fout van zijn presidentschap maken als hij probeert elke Amerikaan te dwingen de prik te accepteren. Trump verklaarde: “Ons leger wordt nu gemobiliseerd, dus aan het einde van het jaar zullen we het heel, heel snel aan veel mensen kunnen geven.” Welnu, meneer Trump, om Samuel Goldwyn te citeren: “neem mij op.” Gedwongen vaccinatie voor het Chinese coronavirus zal verdeeldheid zaaien, gevaarlijk en dodelijk zijn!

En dom.

Ik hoorde Trump zeggen dat de vaccinatie niet nodig zou zijn, maar ik vertrouw zijn gezondheidsadviseurs bij de federale gezondheidsinstanties niet. Die agentschappen zijn slangenkuilen van corruptie die worden gerund door politieke hacks met medische diploma’s. Niemand heeft ooit een patiënt met COVID-19 in de ogen gekeken, en weinigen hebben ooit een patiënt in de ogen gekeken.

Ik vraag me af of Mr. Trump de Amerikanen zal verzekeren dat we niet het volgende zullen ervaren als we niet gevaccineerd worden: zullen we veilig zijn om een baan te verliezen; het verliezen van onze verzekering of Medicare; hebben onze kinderen van ons afgenomen; of een identiteitsbewijs moeten hebben om ons in staat te stellen te kopen of verkopen?

De ogen van veel federale gezondheidsfunctionarissen worden glazig als ze denken en spreken over financiële voordelen voor onderzoek en behandeling met COVID-19. Ziekenhuizen hebben enorme winsten gemaakt met Medicare-patiënten, zoals onthuld door senator Scott Jensen, Republikein uit Minnesota, op Fox News. Hij meldde dat ziekenhuizen meer worden betaald als Medicare-patiënten worden vermeld met het Chinese coronavirus en driemaal de normale prijs als ze op een beademingsapparaat worden geplaatst. Dit is wat onlangs het kleine schandaal veroorzaakte toen zoveel ziekenhuizen zelfmoord, hartdood, enz. Als COVID-19-sterfgevallen vermeldden. Een man stierf bij een auto-ongeluk, een ander stierf aan een hartaanval, een ander stierf aan schotwonden, maar toch werden alle drie vermeld met COVID-19.

Volg het geld; het is tenslotte van jou.

Het zijn echter niet alleen lokale ziekenhuizen die de winst van de dood oogsten, maar ook federale gezondheidsfunctionarissen die zijn ingebed in de Centers for Disease Control (CDC), de National Institutes for Health (NIH) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De CDC is het federale agentschap dat verantwoordelijk is voor het leiden, ontwikkelen en beslissen over veiligheid en werkzaamheid. Simpel gezegd: werkt het, is het veilig en is het echt nodig?

Het is een feit dat alle geïnformeerde mensen weten dat niet alle medicijnen en vaccins voor iedereen veilig zijn. Veel mensen zijn overleden of zijn voor het leven gewond geraakt door een slechte reactie op medicijnen of vaccins. Geen enkele gezondheidsexpert op aarde kan u garanderen dat u veilig bent door een vaccinatie te krijgen. Producenten van geneesmiddelen en vaccins worden bij wet beschermd om wettelijk niet aansprakelijk te worden gesteld voor eventuele schadelijke reacties. Vraag me af waarom dat waar is als ze veilig zijn.

Als er geweld wordt gebruikt om iedereen te vaccineren, zal het criminelen maken van de beste supporters van Trump en sommigen van ons in de gevangenis zetten. Een van mijn lezers zei dat als de federale troepen van Trump proberen hem te dwingen om met kwik te worden geïnjecteerd, hij de injecteur met lood zal injecteren. Zowel kwik als lood zijn dodelijk. Gedwongen vaccinaties betekenen dat er veel zullen worden neergeschoten, echt neergeschoten!

Omdat ik denk dat het vaccin erger is dan de ziekte, zal ik weigeren me te laten vaccineren, hoewel ik ervan overtuigd ben dat de adviseurs van Trump draconische maatregelen zullen aanbevelen om mij (in een vrije samenleving) te dwingen te capituleren. Ik zou niet eens overwegen om me te laten vaccineren als ik de juiste antwoorden zou krijgen op deze vragen: bevat het vaccin kwik, formaldehyde of menselijke cellen? Welk bewijs is er beschikbaar dat het zal werken? Welk bewijs is er om te weten dat het veilig is? Wat zijn de volledige resultaten van de tests? Als u een negatieve reactie heeft, zoals verlamd raken, wie betaalt en hoeveel? Waarom kunnen we geen religieuze bezwaren hebben, aangezien ze beschikbaar zijn in andere zaken?

En deze voormalige Republikeinse wetgever, een langdurige fundamentalist (hij zou de term evangelisch vermijden) evangelist, conservatieve christelijke auteur en Republikeinse loyalist besloot zijn bericht met deze zin:

Ik hoop dat meneer Trump zal beloven vrije burgers niet te dwingen een chip of nummer op de hand of het voorhoofd te laten tatoeëren.

Zoals ik al zei: ik zie een lichtstraal.

PS Mijn personeel heeft zojuist een gloednieuwe dvd geproduceerd met de titel The Rise Of The Beast: Coronavirus And Antichrist .

Deze dvd bevat VIJF van mijn recente berichten:

The Scofield Rapture: A False Escape From The Beast

De valse beveiliging van het beest

Het bevel om het beest te weerstaan

De maskers van het beest

De merktekens van het beest

De propaganda en de overheersing van het coronavirus door de overheid zijn illustratief voor de afschuwelijke schade die wordt veroorzaakt door de valse profetieleringen van CI Scofield. Deze berichten laten zien hoe de evangelische kerk weinig meer is geworden dan een verheerlijkte politieke speciale belangengroep en onbewust het werk van de antichrist ondersteunt door middel van deze valse profetieleringen.

Deze vijf berichten zijn een monumentale wake-up call voor de Kerk om de zelfgenoegzaamheid die geassocieerd wordt met het Scofield Zionisme af te werpen en terug te keren naar de klaroenroep van God om het zout en licht van ons land te zijn – voordat onze vrijheden volledig vernietigd zijn en het ook laat.

Bestel hier The Rise Of The Beast: Coronavirus And Antichrist. Zie link

© Chuck Baldwin

* Als u deze column waardeert en mij wilt helpen deze redactionele adviezen onder een steeds groeiend publiek te verspreiden, kunnen donaties worden gedaan per creditcard, cheque of via postwissel. Gebruik deze link:

Chuck Baldwin Live donatieformulier

Ik heb ook veel boeken en dvd’s die online kunnen worden gekocht. Ga hier:

Chuck Baldwin Live Store

Klik hier om u te abonneren op mijn wekelijkse columns:

Abonneer je op Chuck’s Column

© Copyright 1996-2020 ChuckBaldwinLive.com,

https://chuckbaldwinlive.com/Articles/tabid/109/ID/4060/I-See-A-Ray-Of-Light.aspx