Over anti Rusland false flag

herbloggen zie links onderaan

Weer een anti-Rusland false flag: Duitse leugens over vergiftiging Navalny ontmaskerd

Posted on 09/09/2020

Buizen voor de (inmiddels vrijwel voltooide) Nordstream-2 gaspijpleiding van Rusland naar Duitsland, die de Amerikanen ten koste van alles proberen te stoppen. (Afbeelding:(6)).

Westerse media bombardeerden racistische nationalist met amper aanhang tot serieuze uitdager van president Putin

Net als in 2018 met de vermeende spion Sergei Skripal blijkt de zogenaamde vergiftiging met Novichok van de in eigen land volslagen onbekende nationalistische ‘oppositieleider’ Navalny zo goed als zeker een leugen te zijn, een false-flag operatie om de verflauwde anti-Russische hetze in het Westen weer aan te wakkeren (immers: we moeten rijp worden gemaakt voor de geplande NAVO-oorlog tegen Rusland). De Duitsers beweerden dat Navalny ziek werd na het drinken van een flesje met Novichok vergiftigd water. Om diverse redenen kan dit bizarre verhaal onmogelijk waar zijn, en daar hebben de Russische artsen keihard bewijs van.

Nationalisten zijn in de ogen van de Westerse gevestigde orde heel erg fout, maar er is in hun ogen iets dat nòg erger is: het Rusland van Vladimir Putin. Daarom hebben de Westerse politici en media er met hun kenmerkende tenenkrommende hypocrisie plotseling geen enkel probleem mee zich op te werpen als de redders en verdedigers van Alexei Navalny. De racistische nationalist, die migranten uit Centraal Azië en de Kaukasus met kakkerlakken en roofdieren vergeleek (2), wordt plotseling een ‘sociale activist’ genoemd, enkel omdat het weer een mogelijkheid geeft voor een nieuwe ronde Putin-bashen.

Navalny begonnen als nationalistische linksliberaal

Navalny begon zijn politieke carrière bij de liberaal-intellectuele partij Jabloko, die in het Europese Parlement is aangesloten bij het linksliberale ALDE blok, waar ook D66 en de VVD in zitten. Jabloko zette hem in 2007 vanwege zijn nationalistische ideeën uit de partij. In 2010 nam hij deel aan het ‘Yale World Leaders’ programma van de gelijknamige Amerikaanse universiteit. Ook daar waren er zorgen om enkele van zijn extremere standpunten.

Inmiddels noemt Navalny zichzelf een ‘nationaaldemocraat’. Bij zijn demonstraties in Rusland komen echter amper meer dan 100 mensen opdagen. In eigen land is hij dan ook volslagen onbekend, maar in het Westen wordt hij neergezet als een serieuze ‘oppositieleider’ (3). Alleen al dit feit is bewijs dat we zoals inmiddels gebruikelijk is schaamteloos worden misleid door de mainstream media.

Vergiftiging met Novichok onmogelijk, en Rusland kan dat bewijzen

Vorige week zou een Duits militair laboratorium het zenuwgas Novichok in het lichaamsvocht van Navalny hebben aangetroffen. Dat leidde prompt tot de beschuldiging dat het Kremlin hierachter zat.

Navalny zou op 20 augustus aan boord van een vliegtuig van Siberië naar Moskou ziek zijn geworden. De Russische artsen die hem hebben onderzocht en getest, vonden echter geen enkel spoor van zenuwgassen of andere vormen van vergiftiging. Hun diagnose was dat Navalny vermoedelijk vanwege diabetes in een coma was geraakt.

Omdat het ziekenhuis in Omsk dit kan bewijzen met de originele samples van Navalny’s lichaamsvocht, dreigt de Duitse beschuldiging als een regelrecht verzinsel te worden ontmaskerd. Dit betekent automatisch dat de ‘Novichok’ claim pas werd bedacht toen Navalny reeds in een Berlijns ziekenhuis was opgenomen.

Onwaarschijnlijkheid op onwaarschijnlijkheid

Verder beweren de Duitsers dat Navalny’s familie het ‘vergiftigde’ flesje drinkwater niet aan Russische artsen hebben gegeven, maar twee dagen later hebben bewaard, om aan de Duitsers te geven. Een bijzonder onwaarschijnlijke, om niet te zeggen absurde verklaring, tenzij de familie van meet af aan wist dat Navalny helemaal niet ernstig ziek was, maar een paar dagen later naar Duitsland zou worden vervoerd.

En waarom zouden de Russen dat überhaupt doen, als ze hem inderdaad hadden vergiftigd? Dan ga je zo iemand toch niet naar het Westen laten gaan, wetende dat je misdaad dan kan worden ontdekt en aan de grote klok zal worden gehangen?

Bovendien zou de 44 jarige ‘dissident’ naar alle waarschijnlijkheid zijn gestorven als er inderdaad Novichok zou zijn gebruikt. Meer nog: ook degenen aan boord van het vliegtuig met wie hij nauw in contact kwam, moeten vergiftigingsverschijnselen hebben opgelopen. Verder is het onmogelijk dat een flesje water met een zeer dodelijk zenuwgas twee dagen in het bezit van Navalny’s familie is gebleven, zonder dat ook maar één van hen ziek is geworden.

Het doel van deze false-flag: stopzetten Nordstream-2

Kortom: ‘operatie Navalny’ is eenzelfde doorzichtige false-flag als destijds de vergiftiging van MI6 dubbelspion Sergei Navalny dat in 2018 was. Ook bij hem vertoonde Novichok, dat in een flesje parfum zou hebben gezeten, de verbazende eigenschap dat directe omstanders totaal niet werden besmet. De slachtoffers kwamen toen en nu meteen in een coma terecht, en werden in het geheim vastgezet en bewaakt door de Britse en nu de Duitse overheid.

Waar het in 2018 en nu wéér om gaat? Het stopzetten van de vrijwel voltooide Nord Stream-2 gaspijpleiding van Rusland naar Duitsland. De Amerikanen zijn daar mordicus op tegen, want die willen hun eigen veel duurdere LNG aan de Europeanen verkopen, en zijn daarnaast doodsbang voor vriendschap, vrede en samenwerking tussen Rusland en Duitsland / Europa. De Transatlantische Westerse klimaatsekte is sowieso tegen gas èn tegen fossiele energiegigant Rusland, waar ze maar geen grip op kunnen krijgen.

Aan beide kanten van de oceaan hadden de Transatlantici er echter geen rekening mee gehouden dat de Russische artsen de ‘vergiftiging’ claim met keihard bewijs kunnen ontkrachten. Dat betekent dat de bedenkers van deze false-flag met weer een nieuwe draai in hun toch al bijzonder ongeloofwaardige verhaal zullen moeten komen.

Navalny als propagandawapen dood meer waard dan levend

Voor Navalny’s overlevingskansen ziet er het er niet best uit. Een onbetekenende, nationalistische politicus met amper aanhang, die door het Westen omhoog werd gebombardeerd als een uitdager van president Putin, is als propagandawapen dood waardevoller dan levend. We kunnen daarom vermoedelijk ieder moment te horen krijgen dat Navalny ‘is bezweken aan de vergiftiging met Novichok’. (1)

Op naar oorlog tegen Rusland?

Op termijn zou het er ook voor onze overlevingskansen wel eens niet best uit kunnen zien als de Europeanen blindelings de anti-Russische hetze door de media en politiek blijven geloven en volgen. De door de Amerikanen beheerste NAVO is overduidelijk al jaren bezig om de Westerse bevolking voor te bereiden op oorlog tegen Rusland (denk aan de MH-17 false flag).

Afgelopen weekend zijn er weer enkele honderden Amerikaanse soldaten en tientallen Abrams gevechtstanks in Litouwen aangekomen voor twee maanden durende ‘oefeningen’ langs de grens met Belarus (Wit-Rusland). Dat zou allemaal niets te maken hebben met de spanningen in dat land, waar de door George Soros en de EU gefinancierde NGO’s proberen om net als in Oekraïne een kleurenrevolutie op touw te zetten tegen ‘dictator’ Lukashenko. (4) Het Kremlin heeft impliciet laten weten dat Westers ingrijpen in Belarus een rode lijn is, wat Moskou niet zal tolereren.

Wat ook niet meehelpt om de gemoederen te bedaren zijn de vele schijnaanvallen die de NAVO met grote aantallen vliegtuigen op Rusland uitvoert (5). Eind augustus publiceerden media een filmpje van een Russische jager die op ‘gevaarlijke’ wijze voor een Amerikaanse B-52 bommenwerper – die bewapend kunnen zijn met kruisraketten met kernkoppen – langs vloog. Die bommenwerper vloog echter wèl boven de Zwarte Zee, vlakbij het Russische luchtruim.

Het is dus niet meer dan logisch dat de Russische politieke en militaire leiders steeds nerveuzer worden van dit provocerende, ronduit agressieve gedrag van de NAVO en de VS. We herhalen daarom onze waarschuwing maar weer eens dat Putin enkele jaren geleden zelf heeft laten weten dat hij niet zal afwachten als hij het idee heeft in een hoek te worden gedrukt, en een gevecht onvermijdelijk is. ‘Dan kun je beter zelf de eerste klap uitdelen.’

En aangezien Rusland zo’n oorlog met conventionele wapens onmogelijk (meer) kan winnen, zal de in het nauw gedreven Beer dan maar op één manier kunnen overleven, en dat is door een even plotselinge als massale aanval met kernwapens uit te voeren. We kunnen daarom alleen maar hopen dat in de Europese hoofdsteden het in de allerdiepste donkere putten gekieperde verstand terugkeert, en we ons niet meer laten misbruiken als willoze werktuigen van het almaar oorlogszuchtiger wordende Pentagon en het Amerikaanse militaire industriële complex.

Xander

en ook:

Vladimir Poetin moet toch echt wel oliedom zijn

vrijdag, 04 september 2020 zie link hieronder

Poetin novichock NavalnyEr zijn twee mogelijkheden: Of het Westerse publiek bestaat grotendeels uit imbecielen die alles geloven of Vladimir Poetin is oliedom door het vergiftigen van Aleksej Navalny.

We weten welke optie wij zouden kiezen en als je verder leest kan je uitvinden waarom.

Met de nep coronavirus pandemie is gebleken hoe gemakkelijk het merendeel van de bevolking te misleiden is en daarom heeft men misschien gedacht dat ze er nog wel een schepje bovenop konden gooien.

Dan hebben we het in dit geval over het verhaal van de Russische oppositieleider Aleksei Navalny.

Dit is ongeveer het officiële verhaal:

Navalny ligt in coma in een Duits ziekenhuis nadat hij op 20 augustus onwel werd op een vlucht vanuit Siberië naar Moskou. De vergiftiging zou blijken uit tests in een speciaal laboratorium van het Duitse leger. ,,Het is schokkend dat Navalny het slachtoffer is geworden van een aanval met een chemisch zenuwgas in Rusland”, aldus de woordvoerder van de Duitse regering.

Nu begint er zich een bekend patroon af te tekenen dat we al vele malen vaker hebben gezien en dat is dat de Russische president door de complete Westerse pers en haar politieke leiders wordt aangewezen als dader:

Er is ‘ondubbelzinnig bewijs’ dat de Russische oppositieleider Aleksej Navalny is vergiftigd met een zenuwgas uit de novitsjok-groep, verklaarde een woordvoerder van de Duitse regering. De Rus is volgens de Duitse bondskanselier Angela Merkel het slachtoffer geworden van een misdaad om hem het zwijgen op te leggen. Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken noemt de aantijgingen ‘nergens op gebaseerd’.

De NSB Bode, ook soms wel de Telegraaf genoemd, komt tot de conclusie dat de enige mogelijke dader de Russische staat c.q. Poetin moet zijn en roept op deze laatste keihard in zijn portemonnee te treffen en Russisch gas te boycotten.

Over gas gesproken, wat een toeval. De enige die daar groot voordeel bij zou hebben is natuurlijk Amerika, dat al lang loopt te azen op gasleveringen richting Europa en ze zetten dan ook alles op alles om de Nordstream 2 gaspijplijn van Rusland naar Duitsland alsnog de nek om te draaien, terwijl Duitsland heeft laten weten, ondanks Amerikaanse sancties, door te gaan met het project.

Een gasoorlog tussen Europa en de Verenigde Staten komt dichterbij. De Amerikaanse regering dreigt met sancties voor de bouw van twee gasleidingen die belangrijk zijn voor Europa. ‘Stap eruit nu het nog kan, of accepteer de gevolgen’, waarschuwt Minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo.

De druk op de Duitse bondskanselier Merkel neemt aan alle kanten toe om als vergelding voor de vergiftiging van Navalny afscheid te nemen van de Nordstream 2 gaspijplijn.

Hoe mooi zo het zijn voor Amerika als Europa zou besluiten het Russisch gas te boycotten zoals de Telegraaf wil als straf voor het vergiftigen van Navalny.

Voor mensen die het verhaal van Navalny zoals dat in de Westerse pers wordt uitgemeten slikken als zoete koek wordt het hoog tijd om zelf eens na te gaan denken.

Het komt bij bijna niemand op dat het verhaal zoals dit wordt gebracht zo ongeloofwaardig is dat een driejarige kleuter moeite zou hebben om het te geloven. Een verhaal dat er bovendien vanuit gaat dat Poetin oliedom is, terwijl hij de afgelopen decennia heeft bewezen een man te zijn die strategisch keer op keer zijn tegenstanders aftroeft omdat hij al vijf zetten verder is met denken.

Hierna een paar feiten zoals die door de mainstreammedia worden gebracht.

Aleksej Navalny wordt afgeschilderd als de oppositieleider, maar zijn politieke partij heeft geen enkele afgevaardigde in de Doema, de Russische Tweede Kamer. Navalny zelf heeft ook nog nooit een officiële functie bekleed en volgens de polls kan hij rekenen op de steun van ongeveer 2 procent van de Russen.

Ondanks bovenstaande feiten en terwijl Rusland kampt met de gevolgen van de coronacrisis, besluit Poetin dat Navalny een groot gevaar voor hem is en dat het daarom een goed idee is om hem nu uit de weg te ruimen.

Het staatsorgaan dat dan vervolgens met de moorduitvoering belast wordt, besluit om hem te vermoorden met novichock.

Dit, ondanks dat gebleken is bij de moordpoging op de Russische spion Skripal in Engeland, waar Poetin ook de schuld van kreeg, dat dit middel toch niet zo goed werkt, want zowel Skripal als zijn dochter hebben de moordpoging overleeft.

Men gebruikt novichock ondanks dat iedereen weet dat novichock onmiddellijk in verband wordt gebracht met de Russische overheid.

En wat blijkt? Net zoals bij de moordpoging op Skripal blijkt novichock ook in het geval van Navalny niet dodelijk te zijn. Wat een klungels die Russische staatsmoordenaars.

Wat doen de sukkels vervolgens? In plaats van hem alsnog een kogel door het hoofd te schieten of hem te laten hartaanvallen brengen ze hem naar een Russisch ziekenhuis.

Terwijl hij daar in coma ligt, geeft dat natuurlijk gelukkig talloze andere mogelijkheden om Navalny alsnog naar de andere wereld te helpen. Even een kussen op zijn hoofd houden en zeggen dat hij niet meer is bijgekomen uit zijn coma had het hele probleem opgelost, maar zelfs dat krijgen de Russische prutsers niet voor elkaar.

Poetin begint vervolgens op de demente Joe Biden te lijken, want die geeft toestemming om Navalny over te brengen naar een ziekenhuis in Duitsland voor verdere behandeling, terwijl hij weet dat ze daar het door zijn team gebruikte novichock zullen ontdekken.

En verdorie, laten die Duitser nu ook daadwerkelijk novichock ontdekken.

https://niburu.co/buitenland/15479-vladimir-poetin-moet-toch-echt-wel-oliedom-zijn