Over het einde van een coviddictatuur

herbloggen van State of the Nation, google translate gebruikt en niet aangepast

“Laat ons de lichamen zien!”

Geplaatst op 5 september 2020 door State of the Nation

Habeas Corpus – “Show Us The Bodies …”

Zijn we aan het einde van Covid-19, het einde van vaccins, het einde van de dictatuur en het einde van de farmaceutische industrie?

Het lijkt er zeker op …

Uit Europa door Karma Singh

Habeus Corpus – De meeste advocaten zullen van dit belangrijkste juridische principe op de hoogte zijn, maar ik vraag me af hoeveel buiten dat beroep ervan heeft gehoord.

Ik weet het alleen omdat ik in het begin van de jaren zeventig rechten moest studeren als onderdeel van mijn studie internationale handel.

Uh-oh, ik verlies mijn publiek …

We hadden het grote geluk een gekke Welshman te hebben als onze rechtendocent die niets liever deed dan anekdotes uit de juridische geschiedenis vertellen. Zijn enthousiasme leidde er bijna toe dat ik van faculteit veranderde om rechten te gaan studeren; toen ging hij met pensioen en zijn vervanger was zo’n grijs karakter dat hij me totaal afstootte.

Habeas Corpus of, zoals onze Welshman het uitlegde, “toon ons het lichaam” stamt uit het 12e-eeuwse Engeland en werd opgericht om wilde beschuldigingen zonder feitelijke basis te voorkomen. Dus als iemand bijvoorbeeld werd beschuldigd van moord, zou hij / zij Habeas Corpus kunnen aanvragen, dwz eerst bewijzen dat er een moord heeft plaatsgevonden voordat u mij ervoor kunt berechten.

Nu overgaan naar mijn eigen beroep …

… Gezondheidszorg en genezing – ik vraag me af hoeveel van mijn collega’s hebben gehoord van Habeas Corpus en beseffen hoe relevant het is voor onze huidige situatie?

We worden allemaal “gestraft” omdat we mogelijk een dodelijk virus herbergen. Verder worden we gestraft zonder proces of zelfs maar een concrete beschuldiging van verkeerd handelen. Habeas Corpus is hier zeker van toepassing?

Een dagvaarding van Habeas Corpus zou zeker slagen, omdat de bewijslast bij de aanklager ligt, niet bij de gestraften. Om een Habeas Corpus-uitspraak te omzeilen dat de straf niet geoorloofd is en onmiddellijk moet worden gestaakt, moet de aanklager in dit geval het volgende absoluut bewijzen:

1) Dat virussen bestaan.

2) Dat virussen ziekten veroorzaken.

3) Dat er een virus met de naam Covid-19 bestaat.

4) Dat Covid-19 ernstige ziekte en dood veroorzaakt.

5) Dat deze ziekte zeer besmettelijk is.

6) Dat gezichtsmaskers en “sociale afstand nemen” infectie voorkomen.

7) Dat voldoende grote aantallen mensen ernstig ziek zijn geworden en / of eraan zijn bezweken om extreme maatregelen ter bestrijding te rechtvaardigen.

Ze zullen onvermijdelijk hierin falen, aangezien geen van de bovenstaande kan worden bewezen aan de vereiste standaard (of, op de meeste punten, helemaal niet).

Dus vertel me nog eens: waarom gaan mijn kinderen niet op school?

Tegen 1: de hoogste rechtbank van Duitsland heeft in december 2016 al geoordeeld dat het bestaan van virussen niet is bewezen.

Tegen 2: Het overwicht van het bewijs toont aan dat de eiwitdeeltjes met het label ‘virus’ veel waarschijnlijker exosomen zijn die oplossingen voor ziekte en andere problemen communiceren.

Ad 3: Het enige bewijs voor het bestaan van Covid-19 is een computermodel dat is gebaseerd op giswerk over hoe een dergelijk virus eruit zou kunnen zien. Het virus zelf is nooit gevonden of geïsoleerd.

Ad 4: a) Waar een vermeende oorzaak niet kan worden gevonden, zijn alle beweringen over de gevolgen ervan volkomen onecht. b) Alle vermeende sterfgevallen zijn “met” en niet “van” Covid-19, dwz het veroorzaakte niet de ziekte / dood.

Tot 5: Er is geen betrouwbaar bewijs van overdracht van de ene mens op de andere. In tegendeel, uitgevoerde onderzoeken tonen aan dat dit NIET gebeurt!

Ad 6: a) De noodzakelijke poreusheid van de maskers om te kunnen ademen, zorgt ervoor dat de “virus” -deeltjes ongehinderd kunnen passeren. b) Omdat deze deeltjes zo klein zijn, zijn ze in wezen gewichtloos en zullen willekeurige luchtstromen ze kilometers lang meevoeren. Dergelijke deeltjes steken regelmatig de Stille Oceaan over in 3 dagen en de Atlantische Oceaan in iets meer dan een dag. Een afstand van 1,5 meter wordt daarom als zinloos beschouwd.

Tegen 7: Alle geclaimde ernstige ziekten en sterfgevallen betreffen mensen die al ernstig ziek waren en, in feite, op sterven liggen. In sommige landen was er een toename van het aantal sterfgevallen als gevolg van de lockdowns waardoor mensen essentiële behandelingen werden geweigerd. Na hun dood, die twee weken na het begin van de lockdown begon, zijn de sterftecijfers weer normaal.

Ik vraag daarom dit dagvaarding van Habeas Corpus aan en een bevel tot onmiddellijke stopzetting van alle straffen die door de verweerder zijn opgelegd.

Gezegend zij

Karma Singh

www.karmabooks.co.uk

http://stateofthenation.co/?p=27415

lees ook:

http://stateofthenation.co/?p=27418

OPERATION COVID-19: Frans leger legt de internationale criminele samenzwering in grafische details bloot Geplaatst op 5 september 2020 door State of the Nation

TEKENEN VAN CAPITULATIE: DE WAARHEID ZAL ONS VRIJLATEN!

lees ook:

https://niburu.co/het-complot/15481-alleen-angst-kan-nep-coronapandemie-in-stand-houden

Alleen angst kan nep coronapandemie in stand houden

zaterdag, 05 september 2020 14:37 Hits: 1706

angst voor corona houdt pandemie in stand coronavirus bestaat niet

Op het moment dat de bevolking besluit zich niet langer bang te laten maken door een dreiging die niet groter is dan de griep is de pandemie over.

Door de niet aflatende horrorverhalen in de mainstream media zijn we nu zo ver dat mensen liegen om maar een coronatest te kunnen krijgen.

Waar mensen al het mogelijke zouden moeten doen om een coronatest te vermijden, gebeurt juist het tegenovergestelde.

Bijna niemand in mainstreamland kijkt verder dan hun neus lang is en als al die verhalen over dat vreselijke virus in de krant staan, dan moet het toch wel waar zijn? Ze verzinnen dat toch niet allemaal?

Zo werkt de psychologie en daarom wordt de niet bestaande coronapandemie dan ook een psy-op genoemd, een psychologische operatie met een heel ander doel dan de gezondheid van de bevolking.

Bijna niemand in mainstreamland kijkt naar de feiten:

Feit is dat er nog niet één wetenschapper ter wereld in is geslaagd om door isoleren van het SARS-CoV-2 virus aan te tonen dat dit bestaat en daaruit volgt dat iedere test die wordt gedaan nooit kan aantonen dat iemand is besmet met een virus dat niet bestaat.

Vanwege de grote gefabriceerde angst onder de bevolking zie je nu berichten zoals de volgende:

Dagelijks liegen zo’n duizend mensen over coronasymptomen. Dit zegt directeur Publieke Gezondheid Sjaak de Gouw van de GGD tegen BNR. De Gouw baseert zich op wat mensen op social media communiceren, op wat teststraatmedewerkers horen en wat op televisie wordt gezegd. „Dat horen we via social media, de medewerkers in de teststraten horen het, we horen het via de televisie dat zelfs mensen die uit een oranje gebied komen zonder klachten toch zeggen: ’Ik heb maar gezegd dat ik klachten heb, dan word ik in ieder geval getest.”’

Dit is natuurlijk een ziekmakend bericht omdat dit soort dingen juist de nep coronapandemie in stand houden. We hebben inmiddels al talloze malen aangetoond dat mensen vanwege allerlei redenen “positief” kunnen testen op corona, maar dat dit in alle gevallen niets te maken heeft met een SARS-CoV-2 virus om de simpele reden dat dit formeel niet bestaat.

Omdat steeds meer mensen zich laten testen omdat ze zo bang zijn, zullen er steeds meer “uitbraken” van het virus komen, dat wil zeggen, mensen die positief testen. De GGD slaat alarm want als mensen zonder klachten zich laten testen voor corona, dan is er lang niet genoeg capaciteit om ook de mensen te testen die wel klachten vertonen.

Maar, dan is er de altijd gewillige overheid:

Het ministerie van Volksgezondheid liet donderdag weten dat overeenkomsten zijn gesloten voor extra testen op het coronavirus via de GGD’en. Al met ingang van deze week zullen 500 testen per dag worden uitgevoerd door het Duitse U-Diagnostics/Labor Dr. Wisplinghoff, een aantal dat moet oplopen tot minstens 2000 testen per dag en uiteindelijk misschien wel tot 5000 per dag.

En zo hebben we een leugen die vanwege de angst onder de bevolking zichzelf in stand houdt en waarbij “het virus” niet meer weg zal gaan, omdat mensen iedere keer gegarandeerd “positief” zullen testen.

Kijk naar de feiten en niet naar propaganda:

Feit is dat zelfs als je er vanuit gaat dat er een SARS-CoV-2 virus bestaat en je kijkt naar het aantal doden dat dit virus officieel zou hebben veroorzaakt, dan zit je rond het normale aantal doden voor de griep. Gemiddeld zijn er de afgelopen jaren in ons land 6.500 mensen doodgegaan aan de gevolgen van de griep en dit jaar maar 400. Wel zijn er dit jaar ruim 6.000 overleden aan corona (samen het gemiddelde aan jaarlijkse griepdoden), maar dit berust allemaal op louter toeval en wie een andere mening is toegedaan wordt een complotdenker genoemd.

Kijk wat er gebeurt als het niet bestaande virus volledig wordt genegeerd.

Helemaal niets. We hebben dat door middel van cijfers al aangetoond voor Afrika, maar er is ook een Amerikaanse staat waar zich dit verschijnsel voordoet.

In de staat Zuid-Dakota zijn er geen maatregelen genomen tegen het coronavirus. Er is geen sprake geweest van een lockdown noch zijn bevelen uitgevaardigd voor het dragen van muilkorven door gouverneur Kristi Noem.

Een lockdown is trouwens een uitdrukking die afkomstig is uit het gevangeniswezen en wordt gebruikt om gevangenen in te sluiten. (A lockdown is a prison term used when inmates are locked in the cells.)

Noem heeft de economie van Zuid-Dakota niet vernietigd en heeft alle federale steun voor de bestrijding voor corona geweigerd, omdat ze weet dat aan zoiets altijd een prijskaartje hangt, zoals het nemen van coronamaatregelen.

Natuurlijk heeft ook deze staat te lijden gehad van de algemene economische malaise in het hele land, maar op dit moment zijn 80 procent van de verloren gegane banen alweer terug en is er ook geen noodzaak tot overheidssteun zoals het geval is in alle andere staten waar wel coronamaatregelen zijn genomen.

Vergelijk het Zuid-Dakota van Kristi Noem met de hel van Melbourne en je ziet een wereld van verschil. In Australië zijn nauwelijks doden gevallen en de autoriteiten daar gedragen zich alsof het laatste uur voor de bevolking heeft geslagen.

Moraal van het verhaal: Laat je nooit (meer) bang maken door de horrorverhalen in de mainstream media over het coronavirus.

Overtuig mensen dat niemand ooit wetenschappelijk heeft kunnen bewijzen dat het SARS-CoV-2 virus bestaat en dat daarom alleen al de tests nooit kunnen aantonen dat iemand besmet is met dit virus.

Toon aan dat in landen waar geen of nauwelijks coronamaatregelen worden getroffen er ook geen problemen zijn en het leven verloopt zoals altijd.

Stop de coronaleugens. Eis bewijs.