Over Covid-19 en 9/11 en het occulte

Twee door zionisten gevoede gebeurtenissen hebben Amerika en de wereld enorm geschokt:

– de terreuraanslag van 9/11 , onder toezicht van George W. Bush, een Republikeinse president;

– het Covid-19-virus , onder toezicht van Donald Trump, een Republikeinse president.

Let op het volgende …

a) Hoe de nummers 9 en 1 worden gebruikt om beide gebeurtenissen te noemen, nummers die van grote betekenis zijn voor satanisten.

Volgens het boek “Numbers: Their Occult Power and Mystic Virtues” van WW Wescott, heeft negen een grote betekenis … In feite is het getal negen het getal “de aarde onder kwade invloeden”.

Over het nummer 1 schrijft SL Bear :

“Bij hekserij is één de bedoeling … Je zou er één in magie gebruiken om het belang van je intentie te benadrukken.”

Met andere woorden, de zionisten / satanisten die de USG beheersen, willen dat de wereld weet dat ze zeer serieus zijn over hun intentie (1) om de wereld te beheersen door middel van kwade invloeden of daden (9).

En alsof ze hun kwaadaardige plan verdubbelden, zorgden ze ervoor dat Covid-19 de mensheid begon aan te vallen in het 19e jaar na 9/11.

b) Hoe haat jegens anderen (moslims in het ene en China in het andere) en een algemeen gevoel van angst beide gebeurtenissen in zich dragen. ( NB.: dit is weer goed en kwaad verbinden. Het is haat jegens de mensheid van “hen”; het is haat jegens God, jegens de blanke christelijke wereld. We krijgen niet het hele verhaal)

c) Hoe economische chaos, gevolgd door een eventuele reddingsoperatie / diefstal op massaal niveau, deel uitmaakt van het script.

d) Hoe New York City Ground Zero / Epicenter is voor beide.

e) Hoe draconische maatregelen om de wereld tot slaaf te maken onmiddellijk volgen: invasieve veiligheidsprotocollen op luchthavens over de hele wereld na 9/11, en wereldwijde lockdown die binnenkort wordt gevolgd door verplichte vaccinatievergiftiging op de hielen van Covid-19.

f) Hoe Republikeinse presidenten nu niets meer zijn dan spawns en pionnen van neocon-zionistische duivels bij het implementeren van de apartheid Israëls antichristelijke agenda van HAAT & ANGST VOOR UW BUURT , wat de essentie is van de Joodse staat en de kanker die uiteindelijk zal vernietigen Amerika . Helaas zijn democraten niet beter als het gaat om het ondersteunen van de anti-christagenda van Apartheid Israël, die een agressief buitenlands beleid omvat : “Goodnight America!”

Lees hier verder https://biblicisminstitute.wordpress.com/2020/03/07/the-israeli-tentacles-of-covid-19/